Ab de Graaf - Donderdag 28 September 2023The Ultimate juicy Miguel Vergara Angus CowboysteakHet beste Premium Black Angus vlees uit ons assortiment! We hebben een ruime selectie Black Angus vlees in ons assortiment, maar Miguel Vergara is daarbij echt de top van het segment. Niet voor niets vind je dit ook terug op menukaarten van restaurants als Lake House Rotterdam.Artikel verder lezen
Ab de Graaf - Woensdag 20 September 2023Rubia Gallega Cote de Boeuf in het bosEerst hebben we 2 pofaardappelen in de potatocooker gedaan en deze naast het vuur in de vuurschuur geplaatst.<br /> De Cote de Boeuf hebben we gekruid met Southern Dutch BBQ All About the Steak rub en bereid op de Big Green Egg MiniMax.Artikel verder lezen
Ab de Graaf - Woensdag 20 September 2023Campfire Chicken in a birdcageHoe gaaf is het om als een pionier je eten te bereiden boven een vuur in het bos? Heel gaaf, dus zijn we weer ‘on tour' geweest.<br /> Op Tro Do Way Camping in het hart van de Belgische Ardennen vonden we een mooie locatie voor het campertje midden op een open plek in het bos.<br /> Terwijl de eekhoorns om ons heen door de bomen rennen. Halen wij wat stenen uit de beek en plaatsen de Finnwerk vuurschaal.Artikel verder lezen
Ab de Graaf - Dinsdag 12 September 2023Smoked Tri Tip & Classic Pico de Gallo en gegrilde maïskolvenWe hebben een mooie 120 dagen graan gevoerde tri tip van The Black gepakt, de vetkap kruislings in gesneden en het vlees gekruid met Noskos The Steak Rub.<br /> Dan beginnen we met de Pico de Gallo Artikel verder lezen
Ab de Graaf - Donderdag 7 September 2023FULLY LOADED DOUBLE CHEESE BURGERVoor de wekelijkse Beef-X Pit News wilden we de Gefu Burgerpers demonstreren. Dus hebben we meteen maar een paar dubbele cheeseburgers gemaakt. ‘It’s a dirty job, but someone has got to do it’ <br /> Hiervoor mengen we een pond 70/30 hamburgergehakt met een royale hoeveelheid 'All About the steak rub' van Southern Dutch BBQ Artikel verder lezen