Ab de Graaf - Donderdag 2 Februari 2023Arctic Waardse TomahawkVorige week hebben we een kleine 6.000 km gereden om de deelnemers van Navigate North waaronder team RECO.Navigate.North te voorzien van een mooie barbecue.<br /> Zowel op de heen- als terugweg hebben we langs de weg de OFYR of Braai aangestoken om te lunchen of voor het diner.Artikel verder lezen
Ab de Graaf - Woensdag 18 Januari 2023Waardse Mozzarella ChampignonburgerWe verhitten wat olie in een skillet en fruiten hierin de ui ongeveer 3-5 minuten zachtjes tot de kleur van de uien transparant is. Dan voegen we 2 eetlepels water toe en dekken de skillet af. We laten hem nog een paar minuten op laag vuur (indirect) staan.Artikel verder lezen
Ab de Graaf - Donderdag 12 Januari 2023Super Sappige Sinaasappel kip uit de Skillet Toen we hem proefden waren we echt overdonderd. Deze staat zeker in onze top 5 van lekkerste hele kiprecepten.Artikel verder lezen
Ab de Graaf - Donderdag 5 Januari 2023Mega Schnitzels met ‘left over’ cranberry sausHet weer buiten brengt je niet echt in winterstemming, maar als je onze mega schnitzels van het Waards Varken in de pan legt kan de weersvoorspelling je echt niet meer boeien.<br /> Deze heerlijke schnitzels van 350 gram per stuk zijn al keurig gepaneerd, maar wij zijn eigenwijs en halen ze nog een keer door het eigeel en panko gemengd met wat extra kruiden.Artikel verder lezen
Ab de Graaf - Woensdag 21 December 2022Kiprollade met aardappel en champignons uit de ovenDe kiprollade komt van de Waardse Boerderij Kip, een langzaam groeiend ras kippen welke langer en vrijer leven in een met stro bedekte stal.<br /> De kiprollade kun je zowel in een kamado als in de oven maken. Wij gebruikten deze keer<br /> de heteluchtoven.<br />Artikel verder lezen