Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Recepten - Blog

Tags

  • Tandoori kiplollies met Naanbrood

    Tandoori kiplollies met Naanbrood

    Een heerlijk gerecht bomvol smaak van alle kruiden en eenvoudig te maken. Dit recept vonden we op foodfromclaudnine.nl en hebben we even omgebouwd naar de BBQ. We...

    Lees meer 

  • Waardse Rubia Gallega Double Cheese Burger

    Waardse Rubia Gallega Double Cheese Burger

    Nu het zonnetje steeds meer om de hoek komt kijken konden wij het niet laten om weer een heerlijke Double Cheese Burger te maken van...

    Lees meer 

  • Tricolore Italian JC Sandwich

    Tricolore Italian JC Sandwich

    Heerlijk voor de lunch, snack of als diner. We gebruiken de Jalapeno Cheddar (JC) worstjes van het Waards Varken. Deze grillen we rondom op het...

    Lees meer 

  • Juicy Spitroasted Chicken - Piro Rotisserie

    Juicy Spitroasted Chicken - Piro Rotisserie

    Juicy Spitroasted Chicken - Piro Rotisserie Volgende week gaan we de PIRO rotisserie bespreken in BeefX Pit News, maar dan moeten we hem natuurlijk wel...

    Lees meer 

  • IBERICO VARKENSWANGEN IN HERTOG JAN PRESTIGE

    IBERICO VARKENSWANGEN IN HERTOG JAN PRESTIGE

    Voor sommige is het idee misschien even slikken, maar varkenswangen zijn echt een aanrader. De wangspieren van de eikeltjes knabbelende Iberico zwartpoot varkens zijn de...

    Lees meer 

  • 421961998_822474139894419_7989934793311089976_n-1

    Miguel Vergara Angus Cote de Boeuf - 300 dagen Graan Gevoerd / 21 dagen DryAged -

    Dit is wel het mooiste Angus vlees wat we in huis hebben. 900 Gram 300 dagen graan gevoerd voor een geweldige vetmarmering en vervolgens 21...

    Lees meer 

  • 422079443_817413233733843_6260223963455482991_n-1

    High & Fast Dry Aged Rubia Gallega Rib Eyes

    Er gaat niets boven een perfect gegrilde steak met een grillruit en gekarameliseerde smaak van een houtskoolvuur. Op de steak leggen we wat zelfgemaakte kruidenboter....

    Lees meer 

  • 421920851_813528824122284_1801751899421519241_n

    Wild zwijn rack met zoete aardappel/wortelpuree, geflambeerde appel en calvadosrozijnen.

    We beginnen de dag met het vullen van een jampotje met rozijnen en Calvados en laten dit lekker intrekken. Bereiding: Eerst halen we restjes zilverskin...

    Lees meer 

  • 419192190_808408157967684_2787900120344374640_n

    Goulash in Boerenbrood

    Terwijl er zowaar een paar cm sneeuw gevallen was met daarnaast een zonnetje is het natuurlijk heerlijk weer voor een stoof. We dachten eerst aan...

    Lees meer 

  • 418874215_804161821725651_895087914799439698_n

    The Black Smoked Tri Tip

    We kozen voor een Tri Tip van The Black, 120 dagen graan gevoerd Black Angus. Deze Tri Tip heeft een mooie vetkap, vergelijkbaar met een...

    Lees meer 

  • 318433135_2105120063014944_7705025919982005585_n

    TOURNEDOS IN SINAASPPEL PORTJUS

    In ons ossenhaas trio zitten 3 keurig apart verpakte tournedos. Uiteraard laten we deze in de koelkast ontdooien en halen deze een half uurtje voor...

    Lees meer 

  • 406050073_778597854282048_3051415595008052490_n

    Waards varkensfilet rollade met tijm en knoflook

    Een rollade van het draaispit in je kamado is natuurlijk heerlijk, maar met alle regen van afgelopen week hebben we er een bereid in de...

    Lees meer 

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.