Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Rollades

8 producten


  • Waardse boerderijkip Kip Rollade gekruid Waardse boerderijkip Kip Rollade gekruid

    Waardse boerderijkip Kip Rollade gekruid

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Waardse Boerderij Kip rollade gekruid (ca. 1.000 gram) is een hele heerlijke waardse boerderijkip ontdaan van botten, authentiek gekruid, opgerold en opgebonden met een rolladenetje heerlijk te bereiden op bbq, pan of oven, maar deze keer maakten we er een gerookte kiprollade van zoals in onderstaand recept; Lees hier ons recept voor Kiprollade met rood fruit saus

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €21,25

  • Waards rund ( Rubia Gallega) Bavette rollade Waards rund ( Rubia Gallega) Bavette rollade

    Waards rund ( Rubia Gallega) Bavette rollade

    3 reviews

    Nog 27 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Waards Rund Bavette rollade met sinaasappelsaus Je kan een bavette rollade natuurlijk zelf maken. Maar je kan het ook door onze specialisten laten doen. Deze keer kiezen wij voor de gekruide Bavette rollade van het Waards Rund. We gaan hem bereiden in de Petromax Dutch oven op de Big Green Egg en serveren deze met een mooie sinaasappelsaus. Eerst snijden we de schil van 2 sinaasappels rondom weg tot aan het vruchtvlees. We snijden de parten los tussen de vliezen en vangen de parten en het sap op. Bewaar tot later. Rasp 1 theelepel sinaasappelschil en bewaar dat ook.   De Big Green Egg hebben we opgestookt naar 180 graden en het gietijzeren rooster is geplaatst. We doen royaal Bertoli bak en braad in de Dutch oven en laten dit goed verwarmen. Dan schroeien we de rollade rondom bruin, vergeet de zijkanten niet.   Als de rollade rondom bruin is plaatsen we een hoger rooster onder de Dutch Oven in de Big Green Egg en temperen het vuur. We laten de rollade nu zachtjes doorgaren naar een kerntemperatuur van 50 graden, ondertussen draaien we hem af en toe en gieten er braadvocht overheen. Dan gaat de rollade uit de pan en in aluminium folie. We bewaren hem even op een warme plaats, in ons geval onder de gasheater in de pit.   We fruiten 4 fijngesneden sjalotten in het overgebleven braadvet lichtbruin. Doen hier ca. 35 ml. rode port bij, de sinaasappelrasp en het sinaasappelsap en laten de saus tot de helft inkoken. Breng de saus op smaak met zout en peper.   Dan leggen we de rollade en de sinaasappelpartjes in de saus en laten dit even doorwarmen. We serveren de rollade met wat gescheurde basilicum blaadjes. Wat een geweldige malse sappige rollade, een kerstdiner is er niets bij.

    Nog 27 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €29,70

  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Ribeye rollade Black Angus Beef Black Angus Beef - Ribeye rollade

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Ribeye rollade

    3 reviews

    Nog 7 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    SPIT GRILLED, GRAIN FED BLACK ANGUS RIBEYE ROLLADE Rib eye op de BBQ is altijd een topper, maar deze keer bereiden we geen steaks maar een rib eye rollade. Dit mooie opgebonden stuk ribeye wordt al heerlijk gekruid geleverd wat er voor zorgt dat de kruiden smaak al lekker in het vlees getrokken is. We halen de rollade een dag van te voren uit de vriezer en laten deze rustig ontdooien in de koelkast. 2 uur voor gebruik halen we deze uit de koelkast en uit de vacuümverpakking zodat deze kan ademen en op temperatuur kan komen. Doe je dit niet dan zal de kern bij aanvang maar 2 graden zijn en moet de buitenkant veel verder doorgaren om een goede kerntemperatuur te krijgen. Als je de rollade low and slow zou voorgaren en daarna afgrillen heb je hier geen last van, maar wij gingen voor een spit bereiding. We stoken de Big Green Egg op tot 240 graden en plaatsen de spitring. De rollade rijgen we aan het spit en deze plaatsen we in de Big Green Egg. We gebruiken deze keer geen rookhout omdat we al bijna een overdosis aan kruiden gebruiken. We laten de ribeye een kleine 10 minuten zo op hoge temperatuur draaien om een mooi gegrilde buitenkant te krijgen, dan temperen we het vuur naar 180 graden en bestrijken de buitenkant van de rollade met een kruidenolie (mengsel van olie, dille, zout, peper, salie, knoflook, oregano en rozemarijn). Dit herhalen we na 10 minuten nog een keer. Waartschuwing: Wij hebben de Meater + direct bij de start in de rollade gestoken paralel aan het spit, Let op dit is wel op eigen risico. Als de Meater te heet wordt gaat er groot alarm af op je telefoon, maar in de eerste fase is het wel een zeker risico. Ja kan ook de Meater insteken als de keteltemperatuur onder de 200 graden is, maar Meater boven direct heat blijft een zeker risico. Maar het werkt wel super handig, dus wij nemen de gok soms. Als we een kerntemperatuur hebben van 45 graden halen we de rollade er af en leggen deze op folie met daarop een plak roomboter en wat dryrub. Hij mag /moet nog even doorgaren dus deze keer vouwen we het pakketje bewust goed dicht. Ondertussen hebben we wat kastanjechampignons in plakjes gesneden en in een pannetje gebakken met royaal roomboter, zout, en een peper/knoflook mix. Na een kleine 10 minuten pakken we de rollade uit en snijden deze in dunne plakken. we serveren de rollade met de champignons, gebakken aardappeltjes en wat salade.

    Nog 7 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €33,35

  • Waards varken Varkensfilet rollade Waards varken Varkensfilet rollade

    Waards varken Varkensfilet Rollade

    2 reviews

    Nog 25 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Varkensfilet rollade versneden van duurzaam regionaal waards varken is een smaakvolle handgebonden rollade en is direct klaar voor gebruik. Perfect voor gezellige diners tijdens de komende wintermaanden. Direct klaar voor gebruik zoals bijvoorbeeld in onderstaand recept: BLUES HOG WINTERBIER WAARDS VARKENSFILET ROLLADE Dit recept is echt een mix van diverse eerder gemaakte varkensvlees recepten. De procureursteaks in herfstbier, spareribs etc. We verwarmen de Dutch Oven met een beetje olie en kruiden de rollade ondertussen met R butts R smoking rub. Dan leggen we de rollade in de pan. Over de bovenkant van de rollade gieten we wat Blues Hog Honey Mustardsaus. We braden hem en draaien de rollade. Ook de andere kant gieten we wat Blues Hog Honey Mustard op. Als de rollade rondom gebraden is halen we hem er uit. We doen de gesneden zoete ui en wat knoflook in de pan bij het braadvocht tot de uien wat zachter zijn. Dan gieten we er een fles Grolsch Winterbier bij en leggen een plak boter in de pan. Dit laten we even pruttelen dan leggen de rollade er op en gieten hier wat Blues Hog Smokey Mountain Saus over. We steken de Meater er in en zitten de pan in de voorverwarmde oven (180 graden). Om het kwartier overgieten we de rollade met de uiensausmix. Bij 58 graden halen we de rollade er uit en laten hem even buiten de pan rusten. Hij gaart dan nog rustig door naar 62 graden. We serveren de rollade overgoten met de ui-BBQ saus.

    Nog 25 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €8,50

  • Waards rund ( Rubia Gallega) Entrecote rollade Waards rund ( Rubia Gallega) Entrecote rollade

    Waards rund ( Rubia Gallega) Entrecote rollade

    1 review

    Nog 6 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Heerlijke entrecote rollade van oerhollands waards rund, handgebonden en vacuum verpakt. Onderstaand Italiaans recept is werkelijk fantastisch en zeer de moeite waard van het proberen: Brasato al vino rosso – Italiaanse runderrollade in rode wijn Ingredienten voor 6 personen: runderrollade – ongeveer 1.5 - 2.0 kg 2 wortels 2 stengels bleekselderij 1 ui 3 teentjes knoflook takje verse rozemarijn 1 bosje basilicum 4 tomaten 2 eetlepels boter 2 eetlepels olijfolie 375 ml goede rode wijn 125 ml vleesbouillon 2 kruidnagels 1 kaneelstokje 1 laurierblaadje 1 eetlepel honing Bereidingswijze: Leg de runderrollade op een bord en dep hem droog met een keukenpapier. Meng op een ander bord peper en zout. Strooi dit over de rollade en wrijf het er met je hand in. Maak de wortel en de bleekselderij schoon en snijd ze in kleine blokje. Pel de ui en de knoflook en snijd ze zeer klein. Was de rozemarijn en ris de blaadjes van het takje. Bewaar en paar blaadjes van de basilicum voor de garnering, en snijd de overige blaadjes en stengels klein. Was de tomaat en snijd ze fijn. Hè? Ongepelde tomaat in mijn saus, dat kan echt niet! Geen paniek. Omdat we de saus na het smoren zeven blijven de velletjes achter in de zeef.Pak een grote (gietijzeren) braadpan. Verwarm de olie en de boter. Leg de rollade in de hete pan. Bak het vlees net zo lang aan tot de rollade makkelijk loslaat, dan heeft het namelijk de juiste korst. Draai de runderrollade een stukje en herhaal de bakprocedure. Bakken en draaien totdat het vlees rondom bruin is. Haal het vlees uit de pan en leg het op een bord, we hebben het zo weer nodig.Doe de tomaat, bleekselderij, wortel, rozemarijn, basillicum, ui, kaneel, laurier, kruidnagel en knoflook in de pan. Goed roeren en de groenten even kort aanbakken. Schuif de groenten een beetje aan de kant en leg het vlees weer in de pan. Voeg daarna de bouillon en de wijn toe, zo dat het vlees onder staatDraai het vuur laag en leg een deksel op de pan. Laat het vlees zo’n drie uur sudderen. De saus moet steeds een beetje pruttelen, anders wordt de runderrollade niet zacht. Dus kijk af en toe in je pan of het nog goed gaat. Als de rollade droogvalt, draai hem dan zo nu en dan een stukje door Haal het vlees uit de pan en leg het op een bord en dek het losjes af met aluminiumfolie. Het moet nog even 10 minuten rusten voordat je het mag aansnijden. Terwijl het vlees ligt te rusten maken wij ondertussen de saus af. Giet de saus met groenten door een zeef en dan weer terug in de pan. Om geen saus te missen hebben wij de saus en groenten door de passe-vite gedraaid in plaats van een zeef, dat is iets meer werk maar de saus krijgt uiteindelijk een veel vollere smaak. Het groenterestant dat overblijft in de passe-vite hebben we niet nodig. Laat de saus vervolgens op hoog vuur inkoken tot hij karnemelk-dik is. Breng hem op smaak met zout, peper en de honing. Draai het vuur uit. Knip het touw van de runderrollade en snijd hem in plakken van ongeveer 1 centimeter, twee voor iedere eter. eet smakelijk!

    Nog 6 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €40,00

  • Waards rund ( Rubia Gallega) Braad rollade Waards rund ( Rubia Gallega) Braad rollade

    Waards rund ( Rubia Gallega) Braad rollade

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Bereiding :Schroei de rollade op hoog vuur rondom dicht.Voeg eventueel nog 25 gr. boter toe en braad de rollade mooi bruin en gaar met het deksel schuin op de pan.Keer de rollade regelmatig om. Totdat de kern temperatuur 55 graden is.Let op, dit is een braad rollade geen stoofrollade !

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €15,95

  • Waards lam Waards lam - Lamsbout Rollade gekruid

    Waards lam Waards lam - Lamsbout Rollade gekruid

    1 review

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

      Bereidingswijze 1. Verwarm de oven of barbecue voor op 130 graden. 2. Wrijf de lamsrollade ruim in met zout en peper. Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak het lamsvlees op hoog vuur rondom bruin. 3. Leg de rollade in een zware braadslee en kerf met een mes kleine gaatjes in de rollade. Druk hier fijngesneden stukjes knoflook in (ongeveer 2 teentjes). Voeg de takjes tijm en rozemarijn, sjalotten, de overige knoflooktenen en wijn toe aan de ovenschaal en zet de rollade minimaal 6 uur afgedekt met aluminiumfolie in de oven. Keer hem tussentijds om en schenk om het uur met een lepel de jus uit de ovenschaal over de rollade.    4. Haal de rollade uit de oven en schep het lamsvlees, de knoflook en de sjalotten op een warme serveerschaal en dek deze af met aluminiumfolie. Laat het vlees ongeveer 15 minuten rusten. Serveer met een salade en aardappeltjes. 

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €43,15

  • Beef Exclusief B.V. Inno Cuisinno - Rolladetouw rood/wit

    Inno Cuisinno - Rolladetouw rood/wit

    Nog 40 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Dit klassieke rood-witte rolladetouw van Kitchen Basics is handig voor het opbinden van rollades, gevogelte of het bijeen binden van groenten en kruiden. Het touw is gemaakt van 100% katoen en zit op een klos van ca. 80 meter. Belangrijkste kenmerken: Voor het opbinden van rollades, gevogelt, het bijeen binden van groenten en kruiden Gemaakt van 100% katoen Klos bevat ongeveer 80 meter

    Nog 40 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €4,99

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.