Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Miguel Vergara Angus

12 producten


  • Miguel Vergara Angus Miguel Vergara Angus - Hamburger ca. 160 gram 2stuks Miguel Vergara Angus Miguel Vergara Angus - Hamburger ca. 160 gram 2stuks

    Miguel Vergara Angus Miguel Vergara Angus - Hamburger ca. 160 gram 2stuks

    Nog 66 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Miguel Vergara Angus - Hamburger ca. 160 gram 2stuks Heerlijke Juicy burger met een mooi vetpercentageHet feest begint al op het moment dat je de Grupo Miguel Vergara doos in handen krijgt. Een super deluxe verpakking met daarin 2 duidelijk zichtbare, gesealde burgers. Deze hebben we uiteraard in de koelkast laten ontdooien en daarna even op adem laten komen. Op de markt halen we wat echte Cheddar Cheese, want op zo’n burger leggen we natuurlijk geen ‘plastic' plakjes. Verder selecteren we de Grate Goods Indiana Tomato Savoury Topping en de Grate Goods Mississippi Comeback Barbecuesaus. We pakken nog wat verse sla, augurk,een paar plakjes tomaat en burgerbroodjes en dan zijn we er klaar voor. We stoken The Bastard op met de rvs roosters er in. Een leggen we laag en een hoog met daaronder de platesetter. Temperatuur stoken we op naar 200 graden. Eerst snijden we de broodjes door en bestrijken de snijkant met olijfolie. Deze grillen we even direct heat op het rooster. Dat is niet alleen lekker, maar zorgt er ook voor dat ze minder ‘zompig’ worden van het vocht uit de burger, saus en topping. We grillen de burgers direct heat op het rvs en nadat we deze omdraaien leggen we een paar plakken Cheddar op de burger. We leggen ook de onderste helft van het broodje terug op indirect heat met wat plakken Cheddar Cheese. Dan leggen we het broodje met de gesmolten kaas op ons Baas Board en doen de Grate Goods Indiana Tomato Savoury Topping op de kaas. Daarop plaatsen we de burger met de gesmolten kaas, hierop gaat wat sla en de Grate Goods Mississippi Comeback Barbecuesaus. Dan nog wat dunne tomaatschijfjes en augurkplakjes en we dekken hem af met het kapje. De burger is echt super, de Tomato Savoury Topping zorgt voor een beetje pit en de tomaat en augurk voor frisheid. Mississippi Comeback Barbecuesaus zorgt weer voor een subtiele kruidige pittigheid. Al met al echt een superburger.

    Nog 66 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €10,40

  • Miguel Vergara Angus Rib Eye - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged Miguel Vergara Angus Rib Eye - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    Miguel Vergara Angus Rib Eye - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    Nog 23 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Miguel Vergara Angus -  Rib Eye - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged Deze prestigieuze ribeye, afkomstig van 300 dagen graangevoerde Angus runderen, vertegenwoordigt het summum van luxe op uw barbecue. De spectaculaire marmering, ontwikkeld door premium graanvoeding, zorgt voor een ongeëvenaarde eetstijl die elke BBQ-sessie transformeert tot een culinair hoogtepunt. BBQ Bereidingstips: Breng het vlees op kamertemperatuur Bestrooi royaal met grof zeezout Grill op hoog vuur voor een perfecte korst Mik op medium-rare voor de ultieme textuur Las 8-10 minuten rusttijd in Snijd tegen de draad in voor maximale malsheid Bestrooi met versgemalen peper De rijke intramusculaire vetdoorading zorgt tijdens het grillen voor een explosie van smaken. Verwacht een botermalse textuur met tonen van noten, mineralen en een subtiele zoete ondertoon die alleen te vinden is in premium graangevoerd rundvlees. Deze ribeye illustreert waarom Miguel Vergara wordt beschouwd als één van 's werelds meest vooraanstaande vleesleveranciers. Een waar genot voor elke BBQ-liefhebber die streeft naar perfectie op het rooster.   Er gaat niets boven een steak afgegrild op een gloeiend heet rooster kort boven de kolen. Dit levert echt de ultieme ‘Grilled Steak’ smaak op. Deze keer mogen we een mooie 450 gram Rib Eye van Miguel Vergara bereiden een topklasse steak uit ons assortiment. 300 Dagen graan gevoerd zorgt voor een mooie marmering en al dat intramusculair vet geeft een bom aan smaak af. Uiteraard laten we de steak eerst goed op temperatuur komen en stoken we de Bastard op met een volle kolenmand. Op de rand van de kolenmand leggen we direct het gietijzeren rooster uit onze MiniMax. Dit rooster ligt nu 6 cm lager dan wanneer we hem onderin het multilevel cooking system leggen en dus vlak boven de kolen. Nu plaatsen we het multilevel cooking system met RVS rooster en de keteltemperatuur gaat naar 160 graden. De steak bestrooien we met grof Flor del Delta zout en dit laten we even intrekken. Dit helpt ook mee aan de heerlijke grillcrust. Dan gaat de steak even op het RVS rooster en we brengen deze naar een kerntemperatuur van 40 graden. Het vet begint al mooi zacht te worden. De schuiven gaan vol open en het multi level cooking system halen we uit de kamado. De temperatuur schiet naar de 250 graden en de kolenmand gloeit inmiddels als Danté’s negende ring. We leggen de steak op het gloeiend hete rooster en wachten heel even, de geur is echt heerlijk, even omdraaien en dan de andere kant afgrillen. Het afgrillen gaat snel op deze hoge temperatuur. We leggen de steak op een houten plank. Hij is wat bol getrokken tijdens het afgrillen dus drukken we hem voorzichtig plat en duwen 3 satéprikkers in de steak. We laten hem 5 minuten rusten waarbij het vlees weer ontspant en we verwijderen dan de saté prikkers. De steak is weer mooi vlak. Van onze ’t Centrum’ kruidenbotermix hebben we kruidenboter gemaakt en we leggen 2 dunne, niet te koude plakjes op het vlees. Het resultaat is een perfecte medium gegrilde steak. Wil je hem meer rare laat hem dan korter op het RVS rooster liggen. Het vlees is super sappig en mals en kan je zo naar binnen slurpen.

    Nog 23 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €21,80

  • Miguel Vergara Angus Entrecote - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged Miguel Vergara Angus Entrecote - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    Miguel Vergara Angus Entrecôte - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Miguel Vergara Angus - Entrecôte - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged Deze sublieme entrecote, afkomstig van zorgvuldig geselecteerde Angus runderen die 300 dagen graan gevoerd zijn, belichaamt pure luxe op uw barbecue. De intensieve graanvoeding zorgt voor een weergaloze marmering die tijdens het grillen transformeert in een sensationele smaakexplosie. BBQ Bereidingstips: Breng op kamertemperatuur voor het grillen Kruid enkel met grof zeezout en zwarte peper Grill op hoog vuur voor de perfecte korst Streef naar medium-rare voor optimale textuur Gun het vlees 5-10 minuten rusttijd De rijke intramusculaire vetdoorading levert tijdens het grillen een ongekende sappigheid en gelaagde smaakbeleving. Verwacht tonen van boter, nootachtige nuances en een subtiele zoete afdronk die kenmerkend is voor premium graangevoerd rundvlees. Deze entrecote bewijst waarom Miguel Vergara wordt gezien als één van de meest vooraanstaande vleesleveranciers. Een waar geschenk voor elke BBQ-liefhebber die streeft naar het ultieme grillmoment. Surf & Turf Entrecote-Coquilles met kruiden-citroenboter Wat een smaaksensatie is deze combinatie. Hiervoor pak je niet zomaar een stukje vlees. Dus gebruiken we een mooie 300 dagen graan gevoerde, 21 dagen dry aged Angus Entrecote van Miguel Vergara. Deze heeft geweldig intramuscular vet. Het vlees laten we op kamertemperatuur komen en we bereiden de ingrediënten van de kruiden-citroenboter voor. We snipperen 3 tenen knoflook, leggen ca. 6 eetlepels roomboter klaar, 2 eetlepels gehakte verse peterselie, 2 eetlepels fijn gesneden verse bieslook, het sap van 1 citroen en een eetlepel zeste (geraspte citroenschil). Het zure van de citroen, de kruiden en het zachte van de boter zorgt voor een perfecte verbinding tussen de vlees- en de coquillesmaak. Ben je bang dat het te zuur is doe dan 1 eetlepel citroensap. We zijn druk met de ontwikkeling van een eigen BeefX rub lijn en strooien deze testmix op de steak. De coquilles kruiden we met Seafood seasoning van Grate Goods. We plaatsen het gietijzeren rooster aan de ene kant onderin het multi level cooking system van de Bastard en het RVS rooster met de Bastard skillet op de ander helft. Als het rooster goed heet is zetten we de entrecote met de vetrand op het rooster, houden deze even vast en leggen hem vervolgens plat op het gietijzeren rooster. Na een paar minuten draaien we hem 90 graden voor een mooie grillruit. Na een paar minuten draaien we hem om en herhalen de stappen tot hij een kerntemperatuur heeft van 48 graden. Dan leggen we hem warm weg om te rusten. Ondertussen hebben we een eetlepel boter in de skillet gedaan en bakken hierin de coquilles op beide kanten. Bak ze niet te lang want dat is echt zonde. Ook deze leggen we apart en dan doen we de rest van de boter in de skillet met de knoflook. Deze bakken we even, dan doen we de rest van de kruiden, de rasp en het citroensap erbij. Goed roeren en even goed op laten warmen. Dan serveren we de steak met de coquilles met daarbij de kruiden-citroenboter en grove stukken brood. Wees gerust royaal met de boter, het is heerlijk om mee te dippen met het brood.

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €14,90

  • Miguel Vergara Angus Cote de Boeuf - 300 dagen GV / 21 days DryAged Miguel Vergara Angus Cote de Boeuf - 300 dagen GV / 21 days DryAged

    Miguel Vergara Angus Cote de Boeuf - 300 dagen GV / 21 days DryAged

    1 review

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Miguel Vergara Angus Côte de Boeuf - 300 dagen Graan Gevoerd Deze superieure rib roast, afkomstig van 300 dagen graangevoerde Angus runderen, is het toppunt van culinaire verfijning op jouw barbecue. De intensieve graanvoeding resulteert in een spectaculaire marmering die tijdens het grillen zorgt voor een ongekende smaakintensiteit en boterzachte textuur. BBQ Bereidingstips: Laat het vlees 2 uur op kamertemperatuur komen Start met direct vuur voor een krachtige korst Vervolg op indirect vuur voor een perfecte garing Serveer medium-rare voor optimale smaakbeleving Laat 15 minuten rusten voor het aansnijden De rijke vetdoorading smelt langzaam tijdens het grillen, wat resulteert in een ongeëvenaarde sappigheid en een complexe smaakbeleving die doet denken aan boter, noten en een vleugje zoete karamel. Een waar meesterwerk dat elke BBQ-sessie transformeert in een gastronomisch hoogtepunt. Serveer deze koning onder de steaks met niet meer dan grof zeezout en versgemalen zwarte peper, zodat de pure kwaliteit van het vlees tot zijn recht komt. Perfect te delen met vrienden en familie tijdens een bijzondere barbecue-avond.

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €52,00

  • Miguel Vergara Angus Cowboy Steak / Tomahawk - 300 dagen GV / 21 days DryAged Miguel Vergara Angus Cowboy Steak / Tomahawk - 300 dagen GV / 21 days DryAged

    Miguel Vergara Angus Cowboy Steak / Tomahawk - 300 dagen GV / 21 days DryAged

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Cowboy Steak / Tomahawk - 300 dagen GV / 21 days DryAged   De Cowboy Steak, ook bekend als de Rib eye met been, is een premium stuk rundvlees dat een ware traktatie is voor liefhebbers van steak. Dit specifieke stuk vlees is afkomstig van rundvee dat gedurende 300 dagen op graan gevoed is, wat resulteert in een diepe, rijke smaak en malsheid die niet te evenaren is. Maar de kwaliteit van dit stuk vlees stopt daar niet. Het is ook 21 dagen Dry Aged, wat betekent dat het vlees gedurende 21 dagen in een gecontroleerde omgeving gerijpt is. Dit zorgt voor een intensivering van de smaak, een verbetering van de malsheid en een unieke textuur die alleen te vinden is bij Dry Aged vlees. De Cowboy Steak is een perfect stuk vlees voor degenen die van een stevige, sappige en smaakvolle steak houden. Het bevat ook een bot, wat extra smaak en een prachtige presentatie geeft aan het gerecht. Het kan gegrild, gebakken of gerookt worden voor een fantastische smaakervaring. Als u op zoek bent naar een stuk vlees van de hoogste kwaliteit, dan is de Cowboy Steak met been - 300 dagen GV / 21 days Dry Aged een must-try. Het is een premium stuk vlees dat gegarandeerd een onvergetelijke maaltijd zal opleveren.

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €41,97

  • Miguel Vergara Angus T-BONE - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged Miguel Vergara Angus T-BONE - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    Miguel Vergara Angus T-BONE - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    1 review

    Nog 14 op voorraad

    Miguel Vergara Angus - T-bone 300 dgn GV Miguel Vergara Angus T-Bone Steak: Een majestueuze BBQ-beleving voor de ware vleeskenner! Deze iconische T-bone vertelt een uniek verhaal dat begint in Noord-Ierland, waar de meest vooraanstaande Angus runderen worden geselecteerd voor hun excellente eigenschappen. Op de imposante 4,7 miljoen vierkante meter weidegebied van de Miguel Vergara Group in Spanje, worden deze edele dieren gedurende 300 dagen verwend met een uitgekiend graandieet, resulterend in een vlees van buitengewone klasse. BBQ Bereidingstips: Breng ruim voor het grillen op kamertemperatuur Bestrooi royaal met grof zeezout Grill op zeer hoog vuur voor de perfecte korst Positioneer de ossenhaas iets verder van de hitte Streef naar medium-rare voor optimale textuur Gun het vlees 10 minuten rusttijd Snijd het vlees van het bot voor het serveren en bestrooi met versgemalen peper Het AENOR Animal Welfare-certificaat bevestigt de toewijding aan dierenwelzijn van dit familiebedrijf, wat zich vertaalt in een superieure vleeskwaliteit. Deze T-bone combineert het beste van twee werelden: de krachtige, rijke entrecote en de botermalse ossenhaas, verenigd door een karakteristieke T-vormige bot. Een waar meesterwerk dat de familietraditie van Miguel Vergara belichaamt, waar generaties van vakmanschap en moderne excellence samensmelten tot een onvergetelijke BBQ-ervaring.

    Nog 14 op voorraad

    €51,00

  • Miguel Vergara Angus Tournedos - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged Miguel Vergara Angus Tournedos - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    Miguel Vergara Angus Tournedos - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    2 reviews

    Nog 14 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Miguel Vergara Angus Tournedos - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged Onze Tournedos is een premium stuk rundvlees dat afkomstig is van runderen die gedurende 300 dagen graangevoerd zijn. Dit dieet zorgt voor een rijke, volle smaak en malsheid in het vlees. Bovendien wordt onze Tournedos ook nog eens 21 dagen dry-aged, wat betekent dat het vlees in een gecontroleerde omgeving rijpt zonder dat het in contact komt met vocht. Dit proces zorgt voor nog meer smaak en malsheid in het vlees, en maakt onze Tournedos extra bijzonder. Tournedos is een klassiek stuk vlees dat afkomstig is van de ossenhaas, het meest malse deel van het rundvlees. Onze Tournedos is perfect gesneden en heeft een mooie vorm, zodat het op een perfecte manier kan worden bereid en geserveerd. Onze Tournedos is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, luxueuze vleeservaring. Het is perfect om te bereiden voor speciale gelegenheden of om te genieten van een heerlijke maaltijd thuis. Met zijn malsheid en rijke smaak zal onze Tournedos zeker indruk maken op uw gasten.

    Nog 14 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €20,75

  • Miguel Vergara Angus Yakiniku Steak - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged Miguel Vergara Angus Yakiniku Steak - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    Miguel Vergara Angus Yakiniku Steak - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Miguel Vergara Angus Yakiniku Steak - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged ANGUS door Miguel Vergara – Het is een reis op zoek naar de authentieke smaak van het vlees die begint in een kleine regio in het noorden van Ierland, waar de beste exemplaren van dit nobele ras worden geselecteerd en vervolgens in Spanje worden gekweekt. Eenmaal hier krijgen ze persoonlijke aandacht, gericht op het versterken van al hun kwaliteiten. De Miguel Vergara Group combineerde de traditie die hij had geërfd van een familiebedrijf dat zich toelegt op vee (de grootste kudde vee in Spanje) met de hoogste normen van kwaliteit en uitmuntendheid. De 4,7 miljoen vierkante meter voor de veeteelt, het 300 dagen graandieet en het AENOR Animal Welfare-certificaat maken het Angus-rundvlees over de hele wereld bekend. Yakiniku Don (Japanese BBQ Style Beef Bowl) We laten ons verleiden door het voorjaarszonnetje en gaan voor een snel en makkelijk zomers gerechtje. Maar vergis je niet, het is een heerlijk smaakbommetje. Voor 2 personen gebruiken we als basis de 300 dagen graan gevoerde Yakiniku Steaks van Miguel Vergara, 250 gram dunne plakje Angus rund met een hele mooie vetmarmering. Yakiniku betekent ‘gewoon’ gegrild vlees, dus dat is wat we gaan doen. Maar eerst maken we een lekkere saus door de volgende ingrediënten te mengen in een kom: 2 EL Sojasaus ½ EL Mirin (rijstwijn) 1 TL Bruine basterdsuiker 1 TL Honing 2 Fijngesnipperde tenen knoflook ca. 1 TL Fijngehakte gember ½ EL Witte sesamzaadjes ½ EL Sesamolie 1TL Gemalen Chili Flakes ½ TL Gemalen zwarte peper Alles goed mengen en even weg zetten. We stoken de MiniMax op naar 230 graden en plaatsen het RVS rooster laag boven de kolen. Het vlees kruiden we aan beide zijden met THAI SEASONING uit de Rub Me serie van Angus & Oink. We pocheren even snel 2 eierdooiers door deze voorzichtig heel even in kokend water te leggen. Niet te lang, ze moeten zacht blijven. Nu koken we in 10 minuten wat pandanrijst, voldoende tijd om ondertussen de lapjes vlees aan beide zijden aan te grillen op het RVS rooster. Ze zijn dun dus heel snel klaar. Snij deze in hapklare reepjes. Je kan de saus opwarmen en het vlees hierin leggen, maar wij vinden het zonde als het verder gaart, dus wij maken direct het kommetje op. De kom vullen we met rijst, daarop gaan de reepjes vlees en de helft van de saus. Hierop strooien we wat ringetjes lente ui en daarop leggen we voorzichtig de gepocheerde eidooier. De rest van de saus doen we in een schaaltje. Tik de dooier stuk en pak (met eetstokjes) een reepje vlees met wat eidooier en doop deze in het schaalte met saus. Slurp deze naar binnen en geniet van de smaak. Lekker, makkelijk, niet duur en in 20 minuten te bereiden.

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €7,77

  • Miguel Vergara Angus Miguel Vergara Angus - Chuck Roll

    Miguel Vergara Angus Miguel Vergara Angus - Chuck Roll

    Nog 34 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Miguel Vergara Angus - Chuck Roll 300 dgn graan gevoerd Miguel Vergara Angus Chuck Roll: Een BBQ-pronkstuk voor de low & slow specialist! Deze karaktervolle chuck roll, afkomstig van premium Angus runderen met 300 dagen graanvoeding, is de droom van elke barbecue-liefhebber. Het intense marmeringspatroon, ontwikkeld door de rijke graanvoeding, zorgt voor een ongeëvenaarde smaakervaring tijdens het langzaam garen. BBQ Bereidingstips: Bereid voor op kamertemperatuur Gebruik een stevige rub met zwarte peper en zeezout Gaar 'low & slow' op 110-120°C Streef naar een kerntemperatuur van 85-90°C Plan 8-10 uur gaartijd voor optimale malsheid Wikkel in butcher paper bij 75°C voor extra sappigheid De rijke vetdoorading smelt geleidelijk tijdens het garen, wat resulteert in boterzacht vlees met een krachtige, rundachtige intensiteit. Dit stuk biedt een complexe smaakbeleving met tonen van boter, noten en een subtiele zoete ondertoon die typerend is voor premium graangevoerd rundvlees. Perfect voor pulled beef, burnt ends of als centrale ster in uw smoker. Een waar festijn voor BBQ-enthousiastelingen die geduld kunnen combineren met vakmanschap.

    Nog 34 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €7,50

  • Miguel Vergara Angus Sukade - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    Miguel Vergara Angus Sukade - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Miguel Vergara Sukade - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged Deze prestigieuze sukade vertelt een bijzonder verhaal dat begint in Noord-Ierland, waar de finest Angus runderen worden geselecteerd voor hun superieure eigenschappen. Op de indrukwekkende 4,7 miljoen vierkante meter weidegebied van de Miguel Vergara Group in Spanje, krijgen deze edele dieren gedurende 300 dagen een zorgvuldig samengesteld graandieet, wat resulteert in een uitzonderlijke vleeskwaliteit. BBQ Bereidingstips: Begin met een krachtige rub van zwarte peper en zeezout Gaar 'low & slow' op 110-115°C Streef naar een kerntemperatuur van 90-95°C Plan 8-10 uur gaartijd voor ultieme malsheid Wikkel in butcher paper bij 75°C voor extra sappigheid Las minimaal 30 minuten rusttijd in Het AENOR Animal Welfare-certificaat onderstreept de toewijding aan dierenwelzijn van dit familiebedrijf, wat zich vertaalt in een superieure vleeskwaliteit. De intense marmering zorgt tijdens het garen voor een ongekende smaakintensiteit met diepe, rundachtige tonen en een subtiele, zoete ondertoon. Een waar eerbetoon aan de familietraditie van Miguel Vergara, waar generaties van vakmanschap en moderne excellence samenkomen op uw barbecue.

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €9,51

  • Miguel Vergara Angus Short Rib - 300 dgn GV Miguel Vergara Angus Short Rib - 300 dgn GV

    Miguel Vergara Angus Short Rib - 300 dgn GV

    Miguel Vergara Angus - Short Rib - 300 dgn GV Deze imposante short ribs, afkomstig van 300 dagen graangevoerde Angus runderen, zijn het ultieme canvas voor low & slow barbecue. De intensieve graanvoeding resulteert in een weergaloze marmering die tijdens het langzaam garen transformeert tot een sensationele smaakbeleving. BBQ Bereidingstips: Begin met een robuste rub van zwarte peper en zeezout Gaar 'low & slow' op 110-115°C Streef naar een kerntemperatuur van 95°C Reken op 6-8 uur gaartijd voor optimale zachtheid Wikkel in butcher paper bij 75°C voor extra sappigheid Laat 30 minuten rusten voor het serveren De rijke vetdoorading smelt geleidelijk tijdens het garen, wat resulteert in boterzacht vlees met een intense, rundachtige diepte. Deze premium short ribs bieden een complexe smaakervaring met tonen van boter, umami en een subtiele zoete ondertoon die kenmerkend is voor top-tier graangevoerd rundvlees. Perfect voor de BBQ-liefhebber die geniet van het ambacht van langzaam garen en streeft naar de ultieme smoke ring. Een gerecht dat bewondering oogst bij elke barbecue-

    €0,00

  • Miguel Vergara Angus Skirt Steak - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    Miguel Vergara Angus Skirt Steak - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Miguel Vergara - Skirt Steak - 300 dagen GV / 21 dagen DryAged Miguel Vergara Angus Skirt Steak: Een BBQ-delicatesse met Iers-Spaanse allure! Deze verfijnde skirt steak vertelt een uniek verhaal dat begint in Noord-Ierland, waar de meest prestigieuze Angus runderen worden geselecteerd voor hun uitzonderlijke kwaliteiten. In Spanje, op de uitgestrekte 4,7 miljoen vierkante meter weidegebied van de Miguel Vergara Group, krijgen deze nobele dieren 300 dagen lang een zorgvuldig samengesteld graandieet, wat resulteert in een buitengewone vleeskwaliteit. BBQ Bereidingstips: Marineer kort met olijfolie, knoflook en rozemarijn Grill op zeer hoog vuur voor een krachtige korst Houd de garing medium-rare voor optimale textuur Snijd tegen de draad in voor maximale malsheid Serveer direct na het rusten Het AENOR Animal Welfare-certificaat onderstreept de toewijding aan dierenwelzijn, wat zich vertaalt in een superieure vleeskwaliteit. Deze skirt steak biedt een intense, robuste smaakbeleving met diepe, vleesachtige tonen en een subtiele mineraliteit. Perfect voor authentieke fajitas, carne asada of als pure steakervaring. Een waar eerbetoon aan de familietraditie van Miguel Vergara, waar ambachtelijk vakmanschap en moderne excellence samenkomen op uw barbecue.

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €11,31

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.