Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Recepten - Blog

Tags

  • Zoet-pittige Waardse Boerderij Kip-rollade

    Zoet-pittige Waardse Boerderij Kip-rollade

    Kiprollade met aardappel, pruimen en granaatappelmelasse. Super simpel, maar een echte smaakbom.Onze Waardse Boerderij kip is beroemd om zijn malsheid en lekkere kruiden. Hij past...

    Lees meer 

  • Gevulde kipdijfilet in Serranoham

    Gevulde kipdijfilet in Serranoham

    DEZE MOET JE MAKEN!Jaren geleden hebben we deze eens gemaakt met kipfilet op de camping bovenop een berg.Deze keer maken we de uitgebreide versie met...

    Lees meer 

  • Gegrilde Hertenrug filet met gemengde paddenstoel en gestoofde ui.

    Gegrilde Hertenrug filet met gemengde paddenstoel en gestoofde ui.

    Gegrilde Hertenrugfilet met gemengde paddenstoelen en gestoofde ui. Het is weer oktober, de blaadjes van onze Wilde Wingerd kleuren weer rood, dus tijd voor wild....

    Lees meer 

  • Kick Ass - Pure Canadian Beef Tomahawk met Flor Del Delta - Pimientas

    Kick Ass - Pure Canadian Beef Tomahawk met Flor Del Delta - Pimientas

    Wat een geweldige Tomahawk van Pure Canadian Beef, 180 dagen graan gevoerd Black Angus rund uit Canada.Deze tomahawk van 1.100 gram heeft precies een mooi...

    Lees meer 

  • Trisket - Brisket style smoked, super juicy Tri Tip

    Trisket - Brisket style smoked, super juicy Tri Tip

    Deze sappige, boterzachte Tri Tip kun je met een lepel eten en MOET JE MAKEN!Tientallen Tri Tips hebben we al bereid, o.a. als Cardiff Crack,...

    Lees meer 

  • Surf & Turf - The Black Tournedos met garnalen kreeftsaus

    Surf & Turf - The Black Tournedos met garnalen kreeftsaus

    Pas kregen we een mooie uitdaging van Harold op de APP, een foto van een tournedos met daarop 2 garnalen en wat saus met de...

    Lees meer 

  • Gelakte Wildzwijnfilet met gemengde paddenstoelen en knolselderijpuree

    Gelakte Wildzwijnfilet met gemengde paddenstoelen en knolselderijpuree

    Eerst maken we de Glaze: Mix 100 ml balsamicoazijn, 1 teen knoflook uitgeperst, 45 ml honing en 1 tl mosterd, breng aan de kook en laat...

    Lees meer 

  • Gestoofde Hertensukade met Pastinaakpuree met mosterd en Rode kool met appeltjes

    Gestoofde Hertensukade met Pastinaakpuree met mosterd en Rode kool met appeltjes

    Bij Green Exclusief kregen we van Patricia een pakket mee voor de rode kool en de pastinaakpuree.Je vindt de ingrediënten onderaan het recept.Eerst maken we...

    Lees meer 

  • Wild trio met wildsaus

    Wild trio met wildsaus

    De bladeren kleuren, dus is het tijd voor wild. We gaan een wildtrio bereiden bestaande uit Hert, Wildzwijn en Haas. Maar eerst maken we een...

    Lees meer 

  • Tomahawk - van 200 dagen graan gevoerd Australisch Angus Pastoral rund

    Tomahawk - van 200 dagen graan gevoerd Australisch Angus Pastoral rund

    Het blijft natuurlijk één van de stoerste stukken vlees om te presenteren, de Tomahawk! Hier hoef je aan smaak niets toe te voegen. De runderen...

    Lees meer 

  • Gegrilde Noorse zalm met avocado koriandersaus

    Gegrilde Noorse zalm met avocado koriandersaus

    Naast een mooi vleesassortiment hebben we ook garnalen, tonijn en zalmzijdes bij Beef Exclusief. Deze keer gebruiken we een zalmzijdedeel van 700 gram en deze...

    Lees meer 

  • Heerlijke Diamanthaas met Huisgemaakte Pepersaus binnen 20 minuten klaar.

    Heerlijke Diamanthaas met Huisgemaakte Pepersaus binnen 20 minuten klaar.

    Voor dit recept spelen we zo vals als een Schwalbe makende Duitser. Deze Pepersaus is wel degelijk huisgemaakt, maar dan door Mark de Vries van...

    Lees meer 

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.