Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Zout

17 producten


  • Flor del Delta Flor Del Delta - Pimientas zeezout en pepers Flor del Delta Flor Del Delta - Pimientas zeezout en pepers

    Flor del Delta Flor Del Delta - Pimientas zeezout en pepers

    2 reviews

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Flor del Delta PIMIENTAS Zeezout en Pepers De ultieme pit-mix voor elke grillmaster! Een aromatische explosie van verschillende pepersoorten die als hele korrels worden geselecteerd en pas tijdens het mengen worden gemalen voor maximale smaakintensiteit. Perfect voor: Deze kruidenheld tilt je gegrild vlees, vis, groenten en pasta naar een hoger niveau. De verschillende pepersoorten geven je BBQ-creaties die extra dimensie waar je gasten nog lang over napraten.IngrediëntenFleur de sel, Jamaicapeper, Szechuanpeper, Roze Curepipepeper, Witte Sarawakpeper, Zwarte Kampotpeper, Lange Javapeper. Pro-tip: Niet meegrillen - zo behoud je alle magische eigenschappen. HERKOMST We winnen onze fleur de sel (bloem van het zout) in deze traditionele zoutpannen. De zoutpannen bestaan uit afzettingen in het zand die geleidelijk worden overspoeld met zeewater, dat tijdens de productie voortdurend aan strenge analytische controles wordt onderworpen.Het verdampingsproces omvat slechts twee 100% natuurlijke factoren: de werking van de zon en de wind. Daarom vindt de oogst van fleur de sel, in tegenstelling tot gewoon zeezout, altijd plaats tussen april en september. Onze fleur de sel is rijk van smaak en nutritioneel gezond, omdat het natriumchloridegehalte aanzienlijk lager is.Een andere toegevoegde waarde van fleur de sel is het hoge gehalte aan sporenelementen en essentiële mineralen zoals magnesium en kalium, waardoor het een gastronomisch zout is. OOGSTKristallisatie vindt plaats in de schemering door de afkoeling van de pekel, wat de kristallisatie van kleine zoutkristallen, rijk aan magnesium en kalium, bevordert. Deze kristallen blijven aan de oppervlakte en vormen een dun membraan van minuscule zoutkristallen.Fleur de sel wordt handmatig geoogst en ondergaat geen enkel industrieel proces. De oogst vindt dagelijks plaats wanneer de weersomstandigheden ideaal zijn voor de productie van het product: zonnige dagen met hoge temperaturen en weinig wind. Als het graan niet geoogst zou worden, zou het na kristallisatie naar de bodem van de vijver zinken en zijn eigenschappen verliezen. Voor de oogst wordt een speciale "lousse"-schep gebruikt. Het wordt in de zon en wind gedroogd om een zuiver product te verkrijgen, zonder toevoegingen, maar met een zeer beperkte productie. Ongeacht hoeveel tijd er verstrijkt, het klontert niet en behoudt zijn eigenschappen intact. GEZONDHEIDFleur de sel is het gezondste zout, omdat het het laagste natriumchloridegehalte heeft.Het hoge gehalte aan mineralen die aanwezig zijn en opgelost zijn in zeewater, en met name het hoge gehalte aan magnesiumchloride en kaliumchloride, accentueert en intensiveert de smaak van voedsel.Dankzij de mariene oorsprong en de speciale kristallisatie bevat fleur de sel bovendien 80% van de sporenelementen die ons lichaam nodig heeft. Daarom kunnen we stellen dat een dieet op basis van fleur de sel een gezonde manier is om te voorkomen dat we onze voeding moeten aanvullen met mineralensupplementen.

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €14,95

  • Flor del Delta Flor Del Delta - Pimientas zeezout en pepers Flor del Delta Flor Del Delta - Pimientas zeezout en pepers

    Flor del Delta Flor Del Delta - Pimientas zeezout en pepers

    1 review

    Nog 86 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Flor del Delta PIMIENTAS Zeezout en Peper De ultieme pit-mix voor elke grillmaster! Een aromatische explosie van verschillende pepersoorten die als hele korrels worden geselecteerd en pas tijdens het mengen worden gemalen voor maximale smaakintensiteit. Perfect voor: Deze kruidenheld tilt je gegrild vlees, vis, groenten en pasta naar een hoger niveau. De verschillende pepersoorten geven je BBQ-creaties die extra dimensie waar je gasten nog lang over napraten.IngrediëntenFleur de sel, Jamaicapeper, Szechuanpeper, Roze Curepipepeper, Witte Sarawakpeper, Zwarte Kampotpeper, Lange Javapeper. Pro-tip: Niet meegrillen - zo behoud je alle magische eigenschappen! HERKOMST We winnen onze fleur de sel (bloem van het zout) in deze traditionele zoutpannen. De zoutpannen bestaan uit afzettingen in het zand die geleidelijk worden overspoeld met zeewater, dat tijdens de productie voortdurend aan strenge analytische controles wordt onderworpen.Het verdampingsproces omvat slechts twee 100% natuurlijke factoren: de werking van de zon en de wind. Daarom vindt de oogst van fleur de sel, in tegenstelling tot gewoon zeezout, altijd plaats tussen april en september. Onze fleur de sel is rijk van smaak en nutritioneel gezond, omdat het natriumchloridegehalte aanzienlijk lager is.Een andere toegevoegde waarde van fleur de sel is het hoge gehalte aan sporenelementen en essentiële mineralen zoals magnesium en kalium, waardoor het een gastronomisch zout is. OOGSTKristallisatie vindt plaats in de schemering door de afkoeling van de pekel, wat de kristallisatie van kleine zoutkristallen, rijk aan magnesium en kalium, bevordert. Deze kristallen blijven aan de oppervlakte en vormen een dun membraan van minuscule zoutkristallen.Fleur de sel wordt handmatig geoogst en ondergaat geen enkel industrieel proces. De oogst vindt dagelijks plaats wanneer de weersomstandigheden ideaal zijn voor de productie van het product: zonnige dagen met hoge temperaturen en weinig wind. Als het graan niet geoogst zou worden, zou het na kristallisatie naar de bodem van de vijver zinken en zijn eigenschappen verliezen. Voor de oogst wordt een speciale "lousse"-schep gebruikt. Het wordt in de zon en wind gedroogd om een zuiver product te verkrijgen, zonder toevoegingen, maar met een zeer beperkte productie. Ongeacht hoeveel tijd er verstrijkt, het klontert niet en behoudt zijn eigenschappen intact. GEZONDHEIDFleur de sel is het gezondste zout, omdat het het laagste natriumchloridegehalte heeft.Het hoge gehalte aan mineralen die aanwezig zijn en opgelost zijn in zeewater, en met name het hoge gehalte aan magnesiumchloride en kaliumchloride, accentueert en intensiveert de smaak van voedsel.Dankzij de mariene oorsprong en de speciale kristallisatie bevat fleur de sel bovendien 80% van de sporenelementen die ons lichaam nodig heeft. Daarom kunnen we stellen dat een dieet op basis van fleur de sel een gezonde manier is om te voorkomen dat we onze voeding moeten aanvullen met mineralensupplementen.

    Nog 86 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €6,25

  • Flor del Delta Flor Del Delta - Zeezoutflakes Naturel Flor del Delta Flor Del Delta - Zeezoutflakes Naturel

    Flor del Delta Flor del Delta - Zeezoutflakes Naturel

    Nog 19 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Flor del Delta Zeezoutflakes Natural Voor de pure BBQ-liefhebber! Deze natuurlijke Fleur de sel geeft je grillgerechten die verfijnde touch die de natuurlijke smaken van je ingrediënten intensiveert. IngrediëntenPure Fleur de sel uit de Ebro Delta - het zuiverste zout voor je BBQ-creaties. Perfect voor: Geschikt voor alle gerechten van je rooster. Door zijn unieke samenstelling geeft het meer smaakversterking dan gewoon zout. Ingrediënten: NaCl (calculated on dry basis) 98.19%Cl 59.56%Ca 0.094%Mg 0.053%Na 38.63%So4 0.559%Insoluble 0.055%H2O 0.16%K 0.027%Pb <0.01 mg/kgFe <0.01 mg/kg HERKOMST We winnen onze fleur de sel (bloem van het zout) in deze traditionele zoutpannen. De zoutpannen bestaan uit afzettingen in het zand die geleidelijk worden overspoeld met zeewater, dat tijdens de productie voortdurend aan strenge analytische controles wordt onderworpen.Het verdampingsproces omvat slechts twee 100% natuurlijke factoren: de werking van de zon en de wind. Daarom vindt de oogst van fleur de sel, in tegenstelling tot gewoon zeezout, altijd plaats tussen april en september. Onze fleur de sel is rijk van smaak en nutritioneel gezond, omdat het natriumchloridegehalte aanzienlijk lager is.Een andere toegevoegde waarde van fleur de sel is het hoge gehalte aan sporenelementen en essentiële mineralen zoals magnesium en kalium, waardoor het een gastronomisch zout is. OOGSTKristallisatie vindt plaats in de schemering door de afkoeling van de pekel, wat de kristallisatie van kleine zoutkristallen, rijk aan magnesium en kalium, bevordert. Deze kristallen blijven aan de oppervlakte en vormen een dun membraan van minuscule zoutkristallen.Fleur de sel wordt handmatig geoogst en ondergaat geen enkel industrieel proces. De oogst vindt dagelijks plaats wanneer de weersomstandigheden ideaal zijn voor de productie van het product: zonnige dagen met hoge temperaturen en weinig wind. Als het graan niet geoogst zou worden, zou het na kristallisatie naar de bodem van de vijver zinken en zijn eigenschappen verliezen. Voor de oogst wordt een speciale "lousse"-schep gebruikt. Het wordt in de zon en wind gedroogd om een zuiver product te verkrijgen, zonder toevoegingen, maar met een zeer beperkte productie. Ongeacht hoeveel tijd er verstrijkt, het klontert niet en behoudt zijn eigenschappen intact. GEZONDHEIDFleur de sel is het gezondste zout, omdat het het laagste natriumchloridegehalte heeft.Het hoge gehalte aan mineralen die aanwezig zijn en opgelost zijn in zeewater, en met name het hoge gehalte aan magnesiumchloride en kaliumchloride, accentueert en intensiveert de smaak van voedsel.Dankzij de mariene oorsprong en de speciale kristallisatie bevat fleur de sel bovendien 80% van de sporenelementen die ons lichaam nodig heeft. Daarom kunnen we stellen dat een dieet op basis van fleur de sel een gezonde manier is om te voorkomen dat we onze voeding moeten aanvullen met mineralensupplementen.

    Nog 19 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €6,10

  • Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute - Knoflook

    Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute - Knoflook

    1 review

    Nog 53 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Zeeuwsche Zoute - Knoflook Zeeuwsche Zoute Zwarte Knoflook is perfect voor smaakcombinaties waarin een zachte zoute smaak gewenst is, gecombineerd met de zoete toon die de zwarte knoflook geeft. Deze smaakmaker is de ideale partner van sauzen bij gerechten met kip of groente. Maar ook bij vlees en salades komt deze zoete toevoeging uitstekend tot zijn recht. Naast de volle smaak, voegt de zwarte knoflook ook een heerlijke geur toe aan je gerecht. Het glazen potje geeft je de mogelijkheid om het zout te bewaren en bij te vullen na gebruik. Zwarte knoflook wordt geproduceerd door de standaard witte knoflookbol door middel van een zorgvuldig gecontroleerd verwarmingsproces te fermenteren in enkele weken. De suikers en aminozuren reageren en produceren samen melanoïdine – die verantwoordelijk is voor de rijke zwarte kleur. Let op! Zeeuwsche Zoute Zwarte Knoflook is vochtiger dan andere varianten waardoor het niet in zoutmolens gebruikt kan worden.  WAAR ZEEUWSCHE ZOUTE ZIJN OORSPRONG VINDT Aan de oevers van de Oosterschelde pompen we bij het vissersdorp Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland met binnenkomend tij het zeewater op. Het Nationale Park de Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland. Gezuiverd door zandplaten, oester- en mosselbanken is dit een van de beste plekken om helder en schoon water uit de Oosterschelde te verkrijgen. Wist je dat een oester gemiddeld 5 liter water per uur zuivert? Mosselen doen daar nog een schepje bovenop en zuiveren maar liefst 10 liter water per uur. HOE MAKEN WE ZOUT VAN WATER TOT ZOUTKRISTAL We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken. Al deze elementen dragen bij aan de ambacht van ons werk: het creëren van een buitengewoon authentiek zoutproduct dat ons dagelijks leven verrijkt en telkens weer een nieuwe smaaksensatie biedt.

    Nog 53 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €9,95

  • Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute - Puur

    Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute - Puur

    Nog 86 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Zeeuwsche Zoute - Puur Wie wil er nou niet het lekkerste zout uit Zeeland in een prachtige verpakking? Naast de zilte inhoud vertelt ons zout ook het verhaal over de locatie en oorsprong, de Oosterschelde. Ons zout heeft een fijne 'crisp' die je terug proeft in jouw gerechten. Combineer Zeeuwsche Zoute Puur met Zeeuwsche Zoute Peper om de basissmaakmakers ook bij jou op tafel te hebben. WAAR ZEEUWSCHE ZOUTE ZIJN OORSPRONG VINDT Aan de oevers van de Oosterschelde pompen we bij het vissersdorp Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland met binnenkomend tij het zeewater op. Het Nationale Park de Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland. Gezuiverd door zandplaten, oester- en mosselbanken is dit een van de beste plekken om helder en schoon water uit de Oosterschelde te verkrijgen. Wist je dat een oester gemiddeld 5 liter water per uur zuivert? Mosselen doen daar nog een schepje bovenop en zuiveren maar liefst 10 liter water per uur. HOE MAKEN WE ZOUT VAN WATER TOT ZOUTKRISTAL We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken. Al deze elementen dragen bij aan de ambacht van ons werk: het creëren van een buitengewoon authentiek zoutproduct dat ons dagelijks leven verrijkt en telkens weer een nieuwe smaaksensatie biedt.

    Nog 86 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €7,95

  • Flor del Delta Flor del Delta - Zeezoutflakes Citroen Flor del Delta Flor del Delta - Zeezoutflakes Citroen

    Flor del Delta Flor del Delta - Zeezoutflakes Citroen

    Nog 11 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Flor del Delta Zeezoutflakes citroen Deze premium zoutflakes zijn verrijkt met één van de meest kenmerkende citrusvruchten uit het Middellandse Zeegebied. Een aromatische kruidenheld die je BBQ naar een hoger niveau tilt! Ingrediënten: Zoutflakes met citrusaroma en kurkuma. Perfect voor: Deze citrus-kick is ideaal voor zowel vlees als vis van de grill. Verrassende tip voor de avontuurlijke pitmaster: probeer het ook eens op desserts en ijs! Het geheim van de chef: Deze Fleur de Sel wordt tussen juli en september handmatig geoogst uit de kristallisatiebekkens van onze traditionele zoutpannen. Deze delicate microkristallen worden op ambachtelijke wijze met de hand verzameld, natuurlijk gedroogd in de zon en verpakt. 100% puur natuur, zonder toevoegingen. Dit is geen gewoon zout - dit is een gourmetproduct! Dankzij het hoge gehalte aan mineralen uit het zeewater, plus magnesium- en kaliumchloride, versterkt het de natuurlijke smaken van je gerechten. Door de speciale kristallisatie bevat het 80% van de sporenelementen die je lichaam nodig heeft. Inhoud: ca. 125 gramNaCl (calculated on dry basis) 98.19%Cl 59.56%Ca 0.094%Mg 0.053%Na 38.63%So4 0.559%Insoluble 0.055%H2O 0.16%K 0.027%Pb <0.01 mg/kgFe <0.01 mg/kg HERKOMST We winnen onze fleur de sel (bloem van het zout) in deze traditionele zoutpannen. De zoutpannen bestaan uit afzettingen in het zand die geleidelijk worden overspoeld met zeewater, dat tijdens de productie voortdurend aan strenge analytische controles wordt onderworpen.Het verdampingsproces omvat slechts twee 100% natuurlijke factoren: de werking van de zon en de wind. Daarom vindt de oogst van fleur de sel, in tegenstelling tot gewoon zeezout, altijd plaats tussen april en september. Onze fleur de sel is rijk van smaak en nutritioneel gezond, omdat het natriumchloridegehalte aanzienlijk lager is.Een andere toegevoegde waarde van fleur de sel is het hoge gehalte aan sporenelementen en essentiële mineralen zoals magnesium en kalium, waardoor het een gastronomisch zout is. OOGSTKristallisatie vindt plaats in de schemering door de afkoeling van de pekel, wat de kristallisatie van kleine zoutkristallen, rijk aan magnesium en kalium, bevordert. Deze kristallen blijven aan de oppervlakte en vormen een dun membraan van minuscule zoutkristallen.Fleur de sel wordt handmatig geoogst en ondergaat geen enkel industrieel proces. De oogst vindt dagelijks plaats wanneer de weersomstandigheden ideaal zijn voor de productie van het product: zonnige dagen met hoge temperaturen en weinig wind. Als het graan niet geoogst zou worden, zou het na kristallisatie naar de bodem van de vijver zinken en zijn eigenschappen verliezen. Voor de oogst wordt een speciale "lousse"-schep gebruikt. Het wordt in de zon en wind gedroogd om een zuiver product te verkrijgen, zonder toevoegingen, maar met een zeer beperkte productie. Ongeacht hoeveel tijd er verstrijkt, het klontert niet en behoudt zijn eigenschappen intact. GEZONDHEIDFleur de sel is het gezondste zout, omdat het het laagste natriumchloridegehalte heeft.Het hoge gehalte aan mineralen die aanwezig zijn en opgelost zijn in zeewater, en met name het hoge gehalte aan magnesiumchloride en kaliumchloride, accentueert en intensiveert de smaak van voedsel.Dankzij de mariene oorsprong en de speciale kristallisatie bevat fleur de sel bovendien 80% van de sporenelementen die ons lichaam nodig heeft. Daarom kunnen we stellen dat een dieet op basis van fleur de sel een gezonde manier is om te voorkomen dat we onze voeding moeten aanvullen met mineralensupplementen.

    Nog 11 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €6,95

  • Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute - Gerookt

    Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute - Gerookt

    Nog 46 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Zeeuwsche Zoute - Gerookt Gek op gerookte smaken? Goed nieuws! Met onze Zeeuwsche Zoute Gerookt. Deze variant van Zeeuwsche Zoute wordt gerookt met traditionele Zeeuwse rookmethoden met een mix van berken en eiken, waardoor het zout een voortreffelijke smaak en textuur heeft. Doordat we vers geoogst zout roken met een iets hoger vochtgehalte, absorberen de zoutvlokken de rook beter en dit geeft een geweldig aroma. We raden Zeeuwsche Zoute Gerookt aan voor een rijke en rokerige toets aan elk gerecht. Zo ook deze tomatensalade met burrata, mosselen met rozemarijn en gele rijst met kip. Waar Zeeuwsche zoute zijn oorsprong vindt Aan de oevers van de Oosterschelde pompen we bij het vissersdorp Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland met binnenkomend tij het zeewater op. Het Nationale Park de Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland. Gezuiverd door zandplaten, oester- en mosselbanken is dit een van de beste plekken om helder en schoon water uit de Oosterschelde te verkrijgen. Wist je dat een oester gemiddeld 5 liter water per uur zuivert? Mosselen doen daar nog een schepje bovenop en zuiveren maar liefst 10 liter water per uur. Hoe maken we zout van water tot zoutkristal We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken. Al deze elementen dragen bij aan de ambacht van ons werk: het creëren van een buitengewoon authentiek zoutproduct dat ons dagelijks leven verrijkt en telkens weer een nieuwe smaaksensatie biedt.

    Nog 46 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €9,95

  • Tomasu Tomasu - Soy Salt Tomasu Tomasu - Soy Salt

    Tomasu Tomasu - Soy Salt

    Nog 49 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Tomasu - Soy Salt Het perfecte zout, doordrenkt met sojasaus Maak kennis met Tomasu Salt, een uitzonderlijk zout gemaakt van gros sel de Guérande, het beroemde zeezout uit Bretagne, Frankrijk. Dit zout, een van onze vier hoofdingrediënten, vormt de basis voor een unieke smaakervaring. We vullen vaten met zout en topen ze af met vers geperste sojasaus, waarna we de smaken de tijd geven om volledig te vermengen en te rijpen. Het resultaat is een zalige, smaakvolle zout die je gerechten naar een hoger niveau tilt. Waarom kiezen voor Tomasu Salt? Unieke smaak: Het zout heeft een diepe, rijke smaak dankzij de infusie van sojasaus. Traditioneel brouwproces: De rijping in vaten zorgt voor een natuurlijke, verfijnde smaak die je niet snel elders zult vinden. Veelzijdig gebruik: Perfect als afwerking voor vlees, vis, groenten of als een geheime smaakmaker voor je gerechten. Breng een extra dimensie aan je gerechten met Tomasu Salt – het zout dat de smaken van je maaltijden versterkt met een onmiskenbare, rijke diepte!

    Nog 49 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €10,00

  • Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute - Chili

    Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute - Chili

    Nog 64 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Zeeuwsche Zoute - Chili Ontdek de rijke smaken van Zeeuwsche Zoute Chili: een luxe pittige mix. Ervaar de culinaire kracht van Zeeuwsche Zoute Chili, een essentieel ingrediënt voor het toevoegen van een pittige dimensie aan elk gerecht. Deze verfijnde mix combineert 20% fijn gemalen chili met 10% zorgvuldig gerookt zout en de kenmerkende Zeeuwsche Zoute Puur. Dit trio van ingrediënten verrijkt een breed scala aan recepten, variërend van hartige roerbakgerechten en rijke curry’s tot gegrilde zoete aardappelpartjes en vers geroosterde broccoli. Verpakt in een elegante glazen pot, behoudt Zeeuwsche Zoute Chili niet alleen perfect de intensiteit van zijn smaken, maar dient het ook als een stijlvolle toevoeging in de keuken. Deze verpakking maakt het eenvoudig om precies de juiste hoeveelheid kruiden toe te voegen, waardoor gerechten moeiteloos worden getransformeerd. Voeg Zeeuwsche Zoute Chili toe aan de kruidencollectie en geniet van de gemakkelijke manier om gerechten te verheffen met diepe, rokerige tonen en een pittige flair. Waar Zeeuwsche zoute zijn oorspring vindt Aan de oevers van de Oosterschelde pompen we bij het vissersdorp Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland met binnenkomend tij het zeewater op. Het Nationale Park de Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland. Gezuiverd door zandplaten, oester- en mosselbanken is dit een van de beste plekken om helder en schoon water uit de Oosterschelde te verkrijgen. Wist je dat een oester gemiddeld 5 liter water per uur zuivert? Mosselen doen daar nog een schepje bovenop en zuiveren maar liefst 10 liter water per uur. Hoe maken we zout van water tot zoutkristal We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken. Al deze elementen dragen bij aan de ambacht van ons werk: het creëren van een buitengewoon authentiek zoutproduct dat ons dagelijks leven verrijkt en telkens weer een nieuwe smaaksensatie biedt.

    Nog 64 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €9,95

  • Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute - Wakame

    Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute - Wakame

    Nog 38 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Zeeuwsche Zoute - Wakame Zeeuwsche Zoute Wakame is een combinatie van Zeeuwsche Zoute Puur en zeewier. Dit zeewier is afkomstig uit de Oosterschelde en wordt gewonnen door De Zeeuwse Zeewierhandel. Deze zoutvariant is een typisch Zeeuwse combinatie met de smaak van de Oosterschelde. Zeeuwsche Zoute Wakame geeft een onverwachte smaakboost, bijvoorbeeld aan een gebakken entrecote. Deze krijgt door het wakame zout een nootachtige smaak. Waar Zeeuwsche zoute zijn oorsprong vindt Aan de oevers van de Oosterschelde pompen we bij het vissersdorp Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland met binnenkomend tij het zeewater op. Het Nationale Park de Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland. Gezuiverd door zandplaten, oester- en mosselbanken is dit een van de beste plekken om helder en schoon water uit de Oosterschelde te verkrijgen. Wist je dat een oester gemiddeld 5 liter water per uur zuivert? Mosselen doen daar nog een schepje bovenop en zuiveren maar liefst 10 liter water per uur. Hoe maken we zout van water tot zoutkristal We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken. Al deze elementen dragen bij aan de ambacht van ons werk: het creëren van een buitengewoon authentiek zoutproduct dat ons dagelijks leven verrijkt en telkens weer een nieuwe smaaksensatie biedt.

    Nog 38 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €9,95

  • Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute - Zeekraal

    Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute - Zeekraal

    Nog 40 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Zeeuwsche Zoute - Zeekraal Zeeuwsche Zoute Zeekraal is een combinatie van Zeeuwse zeekraal met Zeeuwsche Zoute Puur. De zeekraal wordt door Zeeuws Zilt verbouwd op het overgangsgebied tussen land en zee. Zeeuwsche Zoute Zeekraal smaakt het beste bij sauzen, een salade met venkel, carpaccio, steak tartaar, kabeljauw en andere witvissen. Waar Zeeuwsche zoute zijn oorsprong vindt Aan de oevers van de Oosterschelde pompen we bij het vissersdorp Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland met binnenkomend tij het zeewater op. Het Nationale Park de Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland. Gezuiverd door zandplaten, oester- en mosselbanken is dit een van de beste plekken om helder en schoon water uit de Oosterschelde te verkrijgen. Wist je dat een oester gemiddeld 5 liter water per uur zuivert? Mosselen doen daar nog een schepje bovenop en zuiveren maar liefst 10 liter water per uur. Hoe maken we zout van water tot zoutkristal We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken. Al deze elementen dragen bij aan de ambacht van ons werk: het creëren van een buitengewoon authentiek zoutproduct dat ons dagelijks leven verrijkt en telkens weer een nieuwe smaaksensatie biedt.

    Nog 40 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €9,95

  • Flor del Delta Flor del Delta - Escamas de Sal Rosa del Himalaya

    Flor del Delta Flor del Delta - Escamas de Sal Rosa del Himalaya

    Nog 2 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Flor del Delta - Escamas de Sal Rosa del Himalaya Flor del Delta – Himalaya roze zoutvlokken voor de BBQ Met de Escamas de Sal Rosa del Himalaya van Flor del Delta geef je jouw BBQ-gerechten net dat beetje extra. Deze handgeschepte zoutvlokken zijn licht, krokant en hebben een subtiele mineraalrijke smaak. Afkomstig uit het Himalayagebergte en zorgvuldig verwerkt in de zoutpannen van de Ebro-delta in Spanje, combineert dit zout het beste van twee werelden. De vlokken zijn ideaal als finishing touch op een mooi stuk vlees direct van de grill. Strooi ze vlak voor het serveren over je entrecote, picanha of gegrilde groenten en je voegt niet alleen smaak toe, maar ook textuur. Gebruikstip:Niet meekoken of -grillen, maar juist na het garen toevoegen. Zo blijven de vlokken knapperig en komen de natuurlijke mineralen het best tot hun recht. Of je nu low & slow werkt of op directe hitte grilt – met dit zout maak je jouw BBQ-gerechten net even completer.

    Nog 2 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €9,95

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.