Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)
179002773_1668614526665502_5689078854766173746_n-1

200 grams Black Angus gesplitste sukade steaks

Een mooie graan gevoerde Black Angus sukade grillen als steak is geweldig, maar soms is een hele sukade wat veel. Wij hebben nu mooie, naar 200 gram versneden stukken sukade liggen met een geweldige vet-adering.

Een mooie graan gevoerde Black Angus sukade grillen als steak is geweldig, maar soms is een hele sukade wat veel.

Wij hebben nu mooie, naar 200 gram versneden stukken sukade liggen met een geweldige vet-adering. Bijkomend voordeel van deze 1-persoons stukken is dat je ze eventueel snel kan ontdooien voor een spontane BBQ.

Dus deze horen gewoon in je basis voorraad in je vriezer.

De sukade hebben we gekruid met Bad Buffalo Gunpowder van de Rokende Règâhs.

We maakten een aardappel bijgerecht van vastkokende aardappelen, 15 minuten voorgekookt in de schil. Deze lieten we afkoelen en sneden we in partjes.

In de Big Green Egg plaatsten we de Petromax koekenpan en deze lieten we lekker opwarmen. Hier ging wat Di Lorenzetto olijfolie in en spekreepjes. Toen deze een beetje aangebraden waren deden we er wat verschillende gesneden uien in, zoet, sjalot etc. en wat fijn gesneden knoflook. Al roerend even lekker laten bakken, alleen van de geur krijg je al honger. Hier deden we wat zwart zout bij van Fleur del Delta en dan gaan de aardappelpartjes erbij, hier strooien we wat Pimentón picante over, gerookte paprikapoeder (bekend van onze paella) en nog wat olijfolie. Goed doorroeren en de deksel sluiten. Even laten pruttelen en dan doen we er royaal geraspte mozzarella overheen. Dan plaatsen we de pan hoger en laten we de kaas smelten.

Als de kaas gesmolten is halen we de pan van de Big Green Egg. Het gietijzeren rooster is al mooi heet, dus grillen we de Sukade mooi aan op hoog vuur. Als beide zijden mooi gegrild zijn leggen we ze nog even hoger boven het vuur om nog iets verder te garen.

Bij 49 graden kerntemperatuur halen we de sukade er af en gaan deze samen in de folie om te rusten, we zetten de pan nog even in de kamado tot de kaas weer lekker warm is.

We serveren de gebakken mozzarella aardappelen met wat fijn gesneden peterselie en wat Grate Goods Gilroy Garlic Barbecuesaus, geen mooi gezicht, maar wel erg lekker.

Bestel hier je 200 grams sukade steaks

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.