Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Kipvleugels

3 producten


  • Waardse boerderijkip Platte kipvleugels Waardse boerderijkip Platte kipvleugels

    Waardse boerderijkip Platte kipvleugels

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Platte Kipvleugels - ca. 1.000 gram

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €10,95

  • Cronim Gefu - Kippenpoothouder BBQ

    Cronim Gefu - Kippenpoothouder BBQ

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Tot maar liefst 12 knapperige kippenbouten kunnen met deze kippenbouthouder gelijkmatig en knapperig gegrild worden.- voor het grillen van kippenbouten en kippenvleugels- inklapbaar onderstel - RVS

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €31,95

  • Beef Exclusief B.V. Maiskipfilet Supreme Beef Exclusief B.V. Maiskipfilet Supreme

    Maiskipfilet Supreme

    Maïskipfilet Supreme Geniet van de heerlijke smaak en malsheid van onze Maïskipfilet Supreme! Deze premium kipfilet is afkomstig van kippen die op maïs zijn gevoerd, wat zorgt voor een unieke, volle smaak. Perfect voor grillen, bakken of in een smakelijke ovenschotel. Met een laag vetgehalte en veel eiwitten is het een gezonde keuze voor elke maaltijd. Bestel nu en ervaar het verschil! Gegrilde Maïskipfilet Supreme op de Kamado Ingrediënten: 2 Maïskipfilets Supreme 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel citroensap 1 theelepel paprikapoeder 1 theelepel gedroogde oregano Zout en peper naar smaak Bereidingswijze: Marineren: Meng in een kom de olijfolie, knoflook, citroensap, paprikapoeder, oregano, zout en peper. Wrijf de Maïskipfilets in met deze marinade en laat ze minstens 30 minuten marineren (bij voorkeur een paar uur in de koelkast). Kamado Voorbereiden: Verwarm de Kamado tot ongeveer 180-200 °C. Zorg voor een directe en indirecte verwarmingszone. Grillen: Plaats de gemarineerde Maïskipfilets op het rooster boven de directe hitte. Grill de filets ongeveer 5-7 minuten per kant, of totdat de kerntemperatuur 75 °C bereikt. Indirecte warmte: Verplaats de kipfilets na het aanbraden naar het indirecte gedeelte van de Kamado. Laat ze nog 5-10 minuten doorgaren om de sappigheid te behouden. Rustperiode: Haal de filets van de Kamado en laat ze 5 minuten rusten voor het aansnijden. Dit zorgt ervoor dat de sappen goed worden verdeeld. Serveren: Snijd de Maïskipfilets in plakken en serveer met een frisse salade, gegrilde groenten of een romige aardappelpuree. Eet smakelijk!

    €6,00

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.