Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Hamburgers

10 producten


  • Wagyu Beef - Wagyu Hamburger Wagyu Beef - Wagyu Hamburger

    Wagyu Beef Wagyu Beef - Wagyu Hamburger

    5 reviews

    Nog 84 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    The Emperors Burger Het verhaal gaat dat alleen de Japanse keizer Wagyu vlees mocht eten, vandaar de naam voor deze keizerlijke burger.We hebben er een bijzondere burger van gemaakt. Om te beginnen hebben we onze eigen Criminal Tasty Beef X Burger Sauce gemaakt van Mayonaise, Mosterd, BBQ sauce, grof knoflookpoeder, gedroogde grof gemalen sjalotjespoeder, paprikapoeder en witte wijnazijn. Deze smeren we royaal op het broodje. Daarop wat vers gesneden rauwe zoete ui, wat veldsla en wat augurk plakjes. Ondertussen grillen we wat plakken bacon en leggen deze op de augurk. Op de Wagyu burger smelten we wat kaas en deze gaat op de bacon. Dan als kroon op de keizersburger leggen we een gebakken vers eitje van eigen kippen, sunny site up uiteraard. Kapje er op en klaar.En zo bouw je een burger! www.BEEFEXCLUSIEF.nl - WE LOVE TO GRILL! Bestel hier je Wagyu burgers: https://www.beefexclusief.nl/wagyu-beef-wagyu-hamburger.html Wagyu burgerDeze Wagyu Burgers worden gemaakt van de mooiste snippers van het Wagyu rund.De Wagyu Burger onderscheid zich met andere burgers door de superieure marmering. De Wagyu Burger is ongekend lekker.Het mooiste pure rundvlees komt van het Wagyu rund, waar geen conserveermiddelen aan zijn toegevoegd. De Wagyu Burger is 100% rundvlees, licht gekruid en ongekend lekker. Bereiding:Voor bereiding ontdooien. Liefst in de koelkast, maar wanneer er weinig tijd is dan kunt u de burgers in een grote bak koud water leggen dan zijn ze binnen 30 minuten ontdooid.Geen kruiden of vet gebruiken.De Wagyu Burger is het lekkerst als deze puur gegeten wordt, met een rosé kern als bij steak.Geniet van het sublieme smaakpallet.

    Nog 84 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €4,95

  • Black Angus Beef - Black Angus hamburger Black Angus Beef - Black Angus hamburger

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Black Angus hamburger

    8 reviews

    Nog 70 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    STICKY BLACK ANGUS BURGERSWe kregen een goede tip van John, een bevriende chef. Burgers met spekstroop.Nou hebben we wel vaker spekstroop gemaakt, maar spekstroop op je burger? Daar waren we zelf nog niet opgekomen.Simpeler dan dit kunnen we het niet maken, maar het is zeker een recept wat blijft plakken. Allereerst bakken we wat spekblokjes aan in een koekenpan en doen daar wat gesneden witte ui bij. Even doorbraden en dan doen we er een paar flinke lepels appelstroop bij.Ondertussen leggen we de burgers op de directe grill. We laten de strooppan gewoon lekker door pruttelen tot de burgers klaar zijn. De broodjes leggen we er even naast voor een klein roast effect. Dan leggen we op het broodje wat rucola, daarop een beetje spek/ui/stroop, daar op de burger en deze toppen we royaal af met nog meer spek ui en stroop.Kapje er op en klaar.Een beetje die-hard burgerlover eet hem natuurlijk gewoon met zijn handen. De Sticky Burger is echt een recept om je vingers bij af te likken en mocht je nog wat spekstroop over hebben dan is dat ook super lekker bij sommige kazen zoals bijvoorbeeld Vacherin Mont d’Or.

    Nog 70 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,45

  • Waards rund (Rubia Gallega) - Waardse jalapeno cheddar hamburger Waards rund (Rubia Gallega) - Waardse jalapeno cheddar hamburger

    Waards rund ( Rubia Gallega) Waards rund (Rubia Gallega) - Waardse jalapeno cheddar hamburger

    1 review

    Nog 67 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    CHAUMES JC WINTERBURGER Het is tijd voor een mooie stevige winterburger.We kiezen voor Chaumes kaas (Vacherin Mont d’Or had ook een optie geweest) en JC burgers (WAARDSE JALAPEÑO CHEDDAR HAMBURGERS).Allereerst maken we de chutney die jullie nog kennen van onze burgerwrap:Eerst snipperen we 2 kleine rode uien en laten deze lekker sudderen in royaal olijfolie op een middenhoog vuur. Hiervoor zetten we de Dutch Oven direct op de platesetter. We voegen een klein pepertje toe, fijn gesneden en zonder zaadjes en laten dit lekker doorsudderen tot de ui mooi zacht is. Dan voegen we bruine suiker toe en roeren we goed door. Als de suiker een beetje begint te carameliseren voegen we de frambozen balsamicocreme toe. Dit zorgt voor een zuurtje maar de frambozensmaak is ook sterk aanwezig, zeker als we het een klein beetje laten inkoken. Dan voegen we de tomatenblokjes toe en laten het geheel lekker doorsudderen tot het meer één geheel wordt en mooi stroperig. Ondertussen snijden we een kruis in de korst van de kaas, pakken het houten bakje in aluminiumfolie in, steken wat knoflooktenen in de kaas en schenken er wat witte wijn bij.Deze plaatsen we nu direct op de platesetter, hierboven plaatsen we het rooster en de chutney plaatsen we hierop.Dit geheel laten we allemaal 20 minuten smelten en sudderen op 180 graden. Dan zetten we deze 2 even weg en we grillen het spek en de broodjes. Laat de kaas niet te veel afkoelen. Nu is het de beurt aan de burgers. We hebben 2 JC burgers gehalveerd en geplet om een nog mooiere verdeling van de smaken te krijgen.Terwijl we de burgers grillen plaatsen we de kaas er bij om nog wat zachter te worden, en als de burgers gedraaid zijn schenken we met een lepel kaas op elke burger. Tijd om te gaan bouwen.Op het broodje brengen we een laag chutney aan, dan de eerste burger. Hierop weer wat chutney en de 2e burger. Daarop 1 plakje augurk voor een extra zuurtje en wat spek. Kapje er op en klaar.Het is wel even werk, maar zo bouw je ook wel een KICK ASS burger. GOOD FRIENDS, GOOD FOOD, GOOD TIMES! - www.BEEFEXCLUSIEF.nl Ingrediënten chutney voor 2 burgers:• 2 kleine rode uien (of 1 grote) versnipperd• 1 kleine rode peper versnipperd• 1 vleestomaat in blokjes• olijfolie om in te bakken• 3 el bruine basterdsuiker• 75 ml frambozen balsamicocreme2 JC burgersSpekBroodjes1 bakje ChaumesSla Waardse jalapeño cheddar hamburger is een ambachtelijk gemaakte burger van maar liefst 150 gram volgens eigen receptuur. Kwaliteitsvlees van regionaal grasgevoerd Waards rund en op smaak gebracht met die fantastische supercombi van licht pittige jalapeño en romige cheddarkaas. JALAPEÑO CHEDDAR CHEESEBURGER WRAP (TOP 3 BURGER) We hebben schitterende WAARDS RUND JALAPEÑO CHEDDAR hamburgers binnen gekregen. De Jalapeno en cheddar zijn dus al door de hamburger gemengd. Bij Jalapeno Cheddar denk je al gauw aan een TEX-MEX stijl dus we zetten de Tequila vast op tafel voor inspiratie. Eerst snipperen we 2 kleine rode uien en laten deze lekker sudderen in royaal olijfolie op een middenhoog vuur. Hiervoor zetten we de Dutch Oven deksel direct op de platesetter. We voegen een klein pepertje toe, fijn gesneden en zonder zaadjes en laten dit lekker doorsudderen tot de ui mooi zacht is. Dan voegen we bruine suiker toe en roeren we goed door. Als de suiker een beetje begint te carameliseren voegen we de frambozen balsamicocreme toe. Dit zorgt voor een zuurtje maar de frambozen smaak is ook sterk aanwezig, zeker als we het een klein beetje laten inkoken. Dan voegen we de tomatenblokjes toe en laten het geheel lekker doorsudderen tot het meer één geheel wordt en mooi stroperig. Dit is een mooi moment voor een klein tequila shotje. Dan zetten we de Dutch Oven deksel apart met alufolie er overheen. en halen de platesetter uit de Big Green Egg. Ingericht voor direct vuur en met cast iron rooster grillen we de hamburgers om en om. Ze hoeven niet gaar te worden want ze gaan straks nog 10 minuten indirect terug. Ondertussen leggen we op de tortilla’s een royale schep van de chutney, plaatsen daarop de burger, doen daar nog een klein beetje chutney op, vouwen de wrap dicht en sluiten deze met een prikkertje. Van plakken cheddar cheese snijden we reepjes en deze leggen we kruislings op de wrap. De platesetter gaat weer terug in het ei en het rvs rooster gaat er op voor indirect heat.We leggen de wraps op het rooster en bakken de wraps tot ze lekker knapperig zijn (ca. 15 minuten). De kaas is ondertussen wel gesmolten, maar wat we missen is mooie gegratineerde kaas. Hiervoor pakken we even een flinke gasbrander (onkruidbrander) en halen deze even snel langs de wrap en de kaas.  En klaar. We hebben al heel wat verschillende burgers gemaakt, maar deze simpele burger staat echt in de TOP 3 BEST BURGER EVER! Ingrediënten chutney voor 2 burgers: • 2 kleine rode uien (of 1 grote) versnipperd • 1 kleine rode peper versnipperd • 1 vleestomaat in blokjes • olijfolie om in te bakken • 3 el bruine basterdsuiker • 75 ml frambozen balsamicocreme  

    Nog 67 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,45

  • Waards rund (Rubia Gallega) - Waardse Truffel Hamburger Waards rund (Rubia Gallega) - Waardse Truffel Hamburger

    Waards rund ( Rubia Gallega) Waards rund (Rubia Gallega) - Waardse Truffel Hamburger

    4 reviews

    Nog 71 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Als de BBQ pitboys zouden weten van deze oerdegelijke hollandse kwaliteitsburger uit de Snelrewaard, dan zouden ze nooit meer zelf kneden! Heerlijke smaakvolle burger van ca. 150 gram van het Waards rund

    Nog 71 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €4,50

  • Platte Valley Black Angus - Hamburgers - 2 stuks Platte Valley Black Angus - Hamburgers - 2 stuks

    Platte Valley Black Angus Platte Valley Black Angus - Hamburgers - 2 stuks

    Nog 225 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    GRAAN GEVOERD RUNDVLEES UIT NOORD-AMERIKA. Het Noord-Amerikaanse Black Angus rundvlees van Iberdeli wordt geproduceerd in de Platte Valley. Hier wordt volgens familietraditie gewerkt aan graan gevoerd vlees van de hoogste kwaliteit, waarbij de unieke marmering van het uiteindelijke product zorgt voor een rijke smaak en sappigheid die elke vleesliefhebber ervaren moet hebben. De Platte Valley strekt zich uit van Colorado tot Nebraska en wordt gekenmerkt door haar uitgestrekte grasheuvels. Uitsluitend Black Angus dieren, vrij geboren in de vallei, genieten van de ruimte en de frisse buitenlucht in dit enorme gebied. Daarna worden ze gevoed met een speciaal graandieet dat 160 tot 180 dagen duurt. Dit dieet is het resultaat van jarenlange ervaring en draagt bij aan de ontwikkeling van het zo geliefde intramusculaire vet in het vlees. Het programma is onderdeel van de Platte Valley Group, opgericht door de Viola Family. Deze familie werkt al sinds 1975 met rundvlees in Nebraska en breidde zich later uit naar Colorado. De uitzonderlijke aandacht voor kwaliteit die de familie heeft is niet onopgemerkt gebleven. De Platte Valley Group staat dan ook bekend als een veteraan in de vleesindustrie, alom geprezen voor haar bijzondere producten. Aandacht voor elk dier wordt verkozen boven massaproductie.

    Nog 225 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €6,25

  • Waards rund (Rubia Gallega) - Waardse Hamburger Waards rund (Rubia Gallega) - Waardse Hamburger

    Waards rund ( Rubia Gallega) Waards rund (Rubia Gallega) - Waardse Hamburger

    2 reviews

    Nog 81 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Beef-X Vintage CheeseBurger van het Waards Rund Tijdens onze RoadTrip belandde we ergens in de bergen op een terrasje waar we een CheeseBurger bestelden. Wat we kregen was een mooi broodje met een ambachtelijke burger en basic garnituur.Echt super lekker. Eenmaal thuis hebben we meteen de Big Green Egg weer opgestookt (die hadden we wel gemist).We hebben 2 van onze ambachtelijke Waards Rund Vintage burgers gepakt, die zijn wat grover en losser van structuur en deze hebben we nog een beetje extra gekruid met wat Kosmo's Q Competition BBQ Products Texas Beef rub en nog wat verder geplet. De BGE even lekker opgejaagd tot iets boven de 200 graden en het gietijzer rooster erin geplaatst. De burgers even direct aangegrild met een mooie grillmark van het rooster.Omgedraaid en 2 plakjes kaas er op gelegd en nu ook de de broodjes met de snijkant op het rooster geplaatst. Dit zorgt dat ze een crust krijgen waardoor de broodjes de saus minder opzuigen. Als de broodjes gegrild zijn leggen we nog even de platesetter in de BGE om de kaas verder indirect te laten smelten.De bodem van het broodje smeren we in met wat Smokey Mountain BBQ saus van Blues Hog, hierop wat verse sla en daarop leggen we de burger. Nu een paar ringen rauwe rode ui en 1 plak tomaat.Kapje er op en klaar. Niks geen schreeuwende HEARTATTACK burger, maar gewoon een super lekkere ambachtelijke burger, back to basic.Echt een aanrader met dit warme weer, niet te zwaar, snel klaar en super lekker. Good Friends. Good Food, Good Times!- www. BEEFEXCLUSIEF.nl - AAIBARE HERFSTBURGERS OM JE TANDEN IN TE ZETTEN.Wie bij hamburgers alleen denkt aan zon en gebruinde lijven in zomerse kleding heeft een mooi beeld voor zich maar weet niet wat hij mist.Gister was een mooie windstille dag en na een wandeling door de polder was het tijd om naast de brandende vuurkorf een paar lekkere sappige Waards Rund herfstburgers te grillen.Simpel, maar super lekker. Snij de champignons in plakjes en versnipper wat knoflookteentjes. Knip wat takjes rozemarijn. Maak wat runderfond aan (Bij gebrek aan runderfond is bouillon eventueel een alternatief). Bak de champignons met de knoflook en de rozemarijn tot de champignons beetje bruin worden. giet het runderfond erbij en voeg wat roomboter toe. Optioneel een klein scheutje Cognac, het is tenslotte herfst.Gewoon lekker laten pruttelen.De champignons zijn net sponsjes en zullen zich volzuigen met de heerlijke mix van runderfond, knoflook en rozemarijn. Gril de burgers en leg er een plak oude kaas op. Rustig laten smelten.Ondertussen kunnen de broodjes gebakken worden in de BBQ (of in de oven, alles kan ook binnen in de keuken uiteraard).Leg de burger op het broodje Champignons er bovenop leggen. Herfstbokje inschenken, en genieten. Als de BBQ pitboys zouden weten van deze oerdegelijke hollandse kwaliteitsburger uit de Snelrewaard, dan zouden ze nooit meer zelf kneden! Heerlijke smaakvolle burger van ca. 150 gram van het Waards rund. rundvlees (bevat : Rundvlees),KEUKENZOUT, Specerijen(mosterd) (bevat :Mosterd), smaakversterkers (bevat :Glutaminaat)(E621 (bevat :Glutaminaat)), Functioneleingredientenpreparaat (bevat :Selderij), Natuurlijk aroma (selderij)(bevat : Selderij).  

    Nog 81 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,25

  • Waardse boerderijkip - Kip burger ca. 150 gram Waardse boerderijkip - Kip burger ca. 150 gram

    Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kip burger ca. 150 gram

    1 review

    Nog 88 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Onze Verse Kip Burgers zijn perfect als je zin hebt in iets anders en lekkers om je zelf en de familie te verrassen. De Kip Burgers zijn bereid met vers en malse kipfilet, Perfect te bereiden op de barbecue of in de pan, heerlijk tussen een broodje of bij de maaltijd. KIPVLEESkruiden en specerijen (bevat :Koriander), KIP/KALKOEN (bevat :Kippenvlees), zout, ui, knoflook, peper,paprika, suiker

    Nog 88 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €2,95

  • Miguel Vergara Angus - Hamburger ca. 160 gram 2stuks Miguel Vergara Angus - Hamburger ca. 160 gram 2stuks

    Miguel Vergara Angus Miguel Vergara Angus - Hamburger ca. 160 gram 2stuks

    Nog 90 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Onze Miguel Vergara Angus Hamburger is een heerlijke, sappige burger van ongeveer 160 gram per stuk. Het vlees is afkomstig van het Angus-ras, bekend om zijn rijke smaak en malsheid. Onze Miguel Vergara Angus Hamburger is ideaal voor een snelle en smakelijke maaltijd thuis. Serveer de burgers op een broodje met uw favoriete toppings, zoals kaas, sla, tomaat en augurk, en u heeft een heerlijke maaltijd in een handomdraai. Met de kwaliteit van het Angus-ras en de zorgvuldige bereiding, bieden onze Miguel Vergara Angus Hamburgers een geweldige smaakbeleving. Perfect voor een snelle lunch, een gezellige barbecue met vrienden of een avondmaal met het gezin. Geniet van de heerlijke smaak van onze Angus Hamburgers!

    Nog 90 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €7,95

  • Beyond Burger - plantaardige hamburger Beyond Burger - plantaardige hamburger

    Beyond Beyond Burger - plantaardige hamburger

    Nog 20 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Maak kennis met de Beyond Burger, de iconische sensatie die de wereld van plantaardig eten transformeert. Ontwikkeld met grensverleggende technologieën en een passie voor duurzaamheid, biedt deze plantaardige hamburger een ongeëvenaarde smaakervaring die zelfs de meest fervente vleesliefhebbers zal bekoren. Gemaakt van hoogwaardige plantaardige eiwitten, is de Beyond Burger een bron van voedingsstoffen zonder compromissen. Met elke sappige hap proef je de perfecte combinatie van hartige smaken en een vleesachtige textuur, zonder enige dierlijke ingrediënten. Het is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een bevredigende maaltijd die goed is voor zowel het lichaam als de planeet.

    Nog 20 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €4,60

  • Kraan Vlees Service Iberico Hamburger

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,25

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.