Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Bavette

4 producten


  • The Black - Angus / Don Pedro Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV The Black - Angus / Don Pedro Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV

    The Black - Angus / Don Pedro Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV

    2 reviews

    Nog 95 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Bavette / Flapmeat - 120 dagen GV - ca. 950 gram

    Nog 95 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €21,00

  • Umi / Taurus Gold Bavette / Flapmeat - 200 dagen GV Umi / Taurus Gold Bavette / Flapmeat - 200 dagen GV

    Umi / Taurus Gold Bavette / Flapmeat - 200 dagen GV

    2 reviews

    Nog 40 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Bavette / Flapmeat - 200 dagen GV - ca. 950 gram

    Nog 40 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €38,00

  • Waards rund ( Rubia Gallega) Bavette rollade Waards rund ( Rubia Gallega) Bavette rollade

    Waards rund ( Rubia Gallega) Bavette rollade

    4 reviews

    Nog 10 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Waards Rund Bavette rollade met sinaasappelsaus Je kan een bavette rollade natuurlijk zelf maken. Maar je kan het ook door onze specialisten laten doen. Deze keer kiezen wij voor de gekruide Bavette rollade van het Waards Rund. We gaan hem bereiden in de Petromax Dutch oven op de Big Green Egg en serveren deze met een mooie sinaasappelsaus. Eerst snijden we de schil van 2 sinaasappels rondom weg tot aan het vruchtvlees. We snijden de parten los tussen de vliezen en vangen de parten en het sap op. Bewaar tot later. Rasp 1 theelepel sinaasappelschil en bewaar dat ook.   De Big Green Egg hebben we opgestookt naar 180 graden en het gietijzeren rooster is geplaatst. We doen royaal Bertoli bak en braad in de Dutch oven en laten dit goed verwarmen. Dan schroeien we de rollade rondom bruin, vergeet de zijkanten niet.   Als de rollade rondom bruin is plaatsen we een hoger rooster onder de Dutch Oven in de Big Green Egg en temperen het vuur. We laten de rollade nu zachtjes doorgaren naar een kerntemperatuur van 50 graden, ondertussen draaien we hem af en toe en gieten er braadvocht overheen. Dan gaat de rollade uit de pan en in aluminium folie. We bewaren hem even op een warme plaats, in ons geval onder de gasheater in de pit.   We fruiten 4 fijngesneden sjalotten in het overgebleven braadvet lichtbruin. Doen hier ca. 35 ml. rode port bij, de sinaasappelrasp en het sinaasappelsap en laten de saus tot de helft inkoken. Breng de saus op smaak met zout en peper.   Dan leggen we de rollade en de sinaasappelpartjes in de saus en laten dit even doorwarmen. We serveren de rollade met wat gescheurde basilicum blaadjes. Wat een geweldige malse sappige rollade, een kerstdiner is er niets bij.

    Nog 10 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €29,70

  • Platte Valley Black Angus Bavette / Flapmeat - USA Platte Valley Black Angus Bavette / Flapmeat - USA

    Platte Valley Black Angus Bavette / Flapmeat - USA

    2 reviews

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Graan gevoerd rundvlees uit Noord-Amerika Platte Valley Ons Platte Valley Black Angus Rundvlees is het resultaat van jaren ervaring, passie en zorg voor dieren. Onze leverancier in de Verenigde Staten voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Alleen de beste Black Angus dieren worden gebruikt voor deze exceptionele productlijn. De ‘Platte River’ stroomt door de Amerikaanse staten Nebraska en Colorado. De Viola familie, stichters van de Platte Valley Group in 1993, heeft zijn wortels in Nebraska, waar ze boerderijen met rund bezaten. Ze besloten naar Colorado te verhuizen om daar hun business uit te breiden. De ‘Platte River’ staat symbool voor de weg die de familie volgde door deze prachtige staten, door uitgestrekte valleien met grazende runderen. In deze valleien brengen de runderen het eerste deel van hun leven door. Rustig grazend op de uitgestrekte weiden worden ze op traditionele wijze verzorgd totdat ze worden overgebracht naar de feedlot, waar ze 160-180 dagen op een speciaal dieet van granen worden gezet. Dit dieet, in combinatie met het feit dat er uitsluitend gewerkt wordt met het unieke ras Black Angus, zorgt ervoor dat Platte Valley zijn unieke dooradering en smaak krijgt. De Viola familie werkt nauw samen met Iberdeli om ervoor te zorgen dat ook Europa kan genieten van dit exclusieve, smaakvolle vlees.

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €47,71

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.