Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Pizza Prep

17 producten


  • Pizzadeeg Pizzadeeg

    Caputo Pizzadeeg

    7 reviews

    Nog 89 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Bereidingsinstructie: Haal de bollen uit de verpakking. Laat ze ongeveer 6 uur ontdooien, afgedekt, op kamertemperatuur. Controleer of het deeg zichtbaar aan het rijzen is en of het deeg tenminste 23 graden in de kern bereikt heeft. Sunday pizzaGisteravond was het weer tijd voor een heerlijke sunday pizza at the pit.Onze diepgevroren deegbollen hadden we een uur of 4 vooraf uit de vriezer gehaald en rustig laten ontdooien in een brede pan met een vochtige doek erover.We mengden gepureerde tomaten, knoflook, wat zout, peper en Don Marcos Wonder Green tot een lekkere pizza saus.De bodem:Om te beginnen drukken we het deeg van binnen naar buiten plat om de lucht naar de rand te drukken.Dan is het een kwestie van draaien en rekken tot we een mooie dunne cirkel hebben.Pizzasaus er op en topping naar smaak.Let bij de mozzarella er op dat je deze goed uit laat lekken en scheurt i.p.v. snijdt om te voorkomen dat je een natte pizza krijgt.Ondertussen hebben we de Ooni Kura opgestookt en meten we de steen temperatuur. Rond de 375 graden kan de pizza er in.In ca 2 minuten is de pizza klaar, let wel op dat je op tijd draait.Je eigen pizza bakken is niet alleen super lekker, het is ook echt leuk werk en leuk om te zien voor je gasten.

    Nog 89 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €13,49

  • Farina Caputo Blu Classica Farina Caputo Blu Classica

    Caputo Farina Caputo Blu Classica

    Nog 55 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Classica All-purpose flour Flour with calibrated grain size, ideal for light and fluffy dough. Flour with balanced granulometria, for an easy hydration. Great 'workability', it's good for soft doughs which keep lightness and flavour after coking. Basisrecept pizzadeeg Voor 2 pizza's Ingrediënten 1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist) 1 theelepel suiker 250 gram bloem 1/2 theelepel zout 2-3 eetlepels olijfolie Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout in een beslagkom door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin de gistoplossing. Schenk de olie en de rest van het water erbij. Meng het pizzadeeg met de hand of machinaal tot een samenhangende massa die van de wand van de kom loslaat. Met de hand kneden Neem het pizzadeeg uit de kom en kneed het op een met bloem bestoven ondergrond: Rol het pizzadeeg met één hand zodat een korte rol ontstaat Draai het pizzadeeg een kwartslag en vouw het dubbel Herhaal dit tot het pizzadeeg soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten) Machinaal kneden 5-10 minuten met een mixer of keukenmachine met deeghaken 2-3 minuten met een foodprocessor. Voeg de gistoplossing en de rest van het vocht via de vulschacht toe terwijl de machine draait. Het deeg is goed als het nog enigszins plakkerig aanvoelt en een schone wand achterlaat in de mengkom. Maak van het pizzadeeg een bal en laat hem afgedekt een uur rijzen op een warme plek. Verdeel het deeg in twee porties en maak van elke portie een bal Bestuif het werkblad met bloem en rol het pizzadeeg uit tot een cirkel met een diameter van 20 centimeter Leg het pizzadeeg op een bakplaat en maak de randen iets dikker zodat de saus er niet af kan lopen Hoe zie ik of het deeg goed is? Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Maar hoe weet je nu dat het perfect is? Goed pizzadeeg voelt plakkerig aan, maar laat geen sporen achter op de wand van de kom of op je handen. Het deeg moet net zo plakken als een geel post-it notitieblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Als het deeg te plakkerig is kun je wat bloem toevoegen. Is het deeg te droog, voeg dan wat water toe.

    Nog 55 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,95

  • Pizzabodem Pizzabodem

    Caputo Pizzabodem

    1 review

    Nog 16 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Deze echte Italiaanse pizzabodems zijn makkelijk en ook nog eens heel erg lekker. De bodems hebben al een tomatenbasis, u hoeft de pizza dus alleen nog te beleggen. Ideaal gewoon voor in de oven, maar natuurlijk ook op een pizzasteen in uw bbq , of pizzaoven zoals de Uuni. De bodems worden diepgevroren per 5 stuks verpakt en geleverd.*foto's door Huub Hamar de la Brethoniere* 

    Nog 16 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €10,95

  • Farina Caputo Rossa Farina Caputo Rossa

    Caputo Farina Caputo Rossa

    1 review

    Nog 69 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Cuoco Long fermentation Flour with strong, elastic gluten, ideal for dough that requires a long fermentation. Elastic gluten and soft starch help doughs to get a great hydration. Light, with a perfect rising, satisfy the best maestri pizzaioli's needs. Ideal for neapolitan classic pizza. Basisrecept pizzadeeg Voor 2 pizza's Ingrediënten 1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist) 1 theelepel suiker 250 gram bloem 1/2 theelepel zout 2-3 eetlepels olijfolie Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout in een beslagkom door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin de gistoplossing. Schenk de olie en de rest van het water erbij. Meng het pizzadeeg met de hand of machinaal tot een samenhangende massa die van de wand van de kom loslaat. Met de hand kneden Neem het pizzadeeg uit de kom en kneed het op een met bloem bestoven ondergrond: Rol het pizzadeeg met één hand zodat een korte rol ontstaat Draai het pizzadeeg een kwartslag en vouw het dubbel Herhaal dit tot het pizzadeeg soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten) Machinaal kneden 5-10 minuten met een mixer of keukenmachine met deeghaken 2-3 minuten met een foodprocessor. Voeg de gistoplossing en de rest van het vocht via de vulschacht toe terwijl de machine draait. Het deeg is goed als het nog enigszins plakkerig aanvoelt en een schone wand achterlaat in de mengkom. Maak van het pizzadeeg een bal en laat hem afgedekt een uur rijzen op een warme plek. Verdeel het deeg in twee porties en maak van elke portie een bal Bestuif het werkblad met bloem en rol het pizzadeeg uit tot een cirkel met een diameter van 20 centimeter Leg het pizzadeeg op een bakplaat en maak de randen iets dikker zodat de saus er niet af kan lopen Hoe zie ik of het deeg goed is? Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Maar hoe weet je nu dat het perfect is? Goed pizzadeeg voelt plakkerig aan, maar laat geen sporen achter op de wand van de kom of op je handen. Het deeg moet net zo plakken als een geel post-it notitieblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Als het deeg te plakkerig is kun je wat bloem toevoegen. Is het deeg te droog, voeg dan wat water toe.

    Nog 69 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,95

  • Caputo Semola Rimacinata

    Caputo Caputo Semola Rimacinata

    Nog 23 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Fijn gemalen semola (griesmeel) van het Italiaanse merk Caputo. Geschikt voor de bereiding van o.a. pizzadeeg en brooddeeg. Je kan semola mengen met bijvoorbeeld 00-bloem voor een krokantere pizzabodem. Gebruik in dat geval ongeveer 10% tot 15% semola en 90-85% bloem. Pizzabakkers gebruiken semola ook wel op hun werkblad (al dan niet gemend met bloem) om te voorkomen dat het deeg plakt.

    Nog 23 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,95

  • Gedroogde gist voor pizzadeeg ca. 100 gram

    Caputo Gedroogde gist voor pizzadeeg ca. 100 gram

    Nog 20 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    100% gedroogde Italiaanse bakkersgist van het merk Caputo. Deze gist is eenvoudig in gebruik. Je kan het direct toevoegen aan je bloem of meel. Eerst oplossen in water is niet nodig. Gedroogde gist gebruik je in een verhouding van 1/3 in vergelijking met verse gist. Deze gist is 24 maanden houdbaar bij koel en droog bewaren. De gist niet blootstellen aan direct zonlicht en temperaturen boven de 25 graden Celsius. Dit zal de werking beïnvloeden. Inhoud: 100g | Ingrediënten: bakkersgist (Saccharomyces Cerevisiae), emulgator (Sorbitan Monostearato E491) | Bijzonderheden: glutenvrij

    Nog 20 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €7,95

  • Pomodori Pelati - Gepelde tomaten

    Mutti Pomodori Pelati - Gepelde tomaten

    Nog 56 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Gepelde tomaten voor het bereiden van uw eigen pizza of pasta. Origineel product uit Italie.

    Nog 56 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €2,05

  • Flammkuchenbodem Flammkuchenbodem

    Caputo Flammkuchenbodem

    1 review

    Nog 19 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas (Alsace). De traditionele Elzasser flammkuchen is belegd met crème fraîche, uienringen en spekreepjes. Gebruik deze flammkuchenbodem voor het bereiden van zelf belegde zoete of hartige flammkuchen. 130g per stuk Diepgevroren  

    Nog 19 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €19,95

  • Dual platform digital scale - weegschaal Dual platform digital scale - weegschaal

    Ooni Dual platform digital scale - weegschaal

    1 review

    Nog 10 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Key Features Dimensions: 31 x 18 x 30cm (12 x 7 x 11″) Weight: 0.8kg (2lb) Materials: Plastic, brushed stainless steel.

    Nog 10 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €49,95

  • Pizza Deegschraper

    Ooni Pizza Deegschraper

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Werken met pizzadeeg kan een kleverige bedoeling zijn! Verdeel het deeg gemakkelijk op uw werkoppervlak en verdeel je pizzadeeg het met behulp van de Ooni-deegschraper, met een stevige roestvrijstalen rand en handgreep met goede grip. Het blad van de deegsteker is gemaakt van RVS. Het handvat is gemaakt van kunststof, hierdoor heb je een goede stevige grip. De Ooni deegsteker is ideaal voor het uitsteken van je deeg, schrapen of het verdelen in porties. Het handvat heeft een zwarte kleur en Ooni embleem. Verplaats het, verdeel het, maak het schoon. Werken met pizzadeeg kan een kleverige bedoeling zijn! Verdeel het deeg gemakkelijk op uw werkoppervlak en verdeel je pizzadeeg het met behulp van de Ooni-deegsteker, met een stevige roestvrijstalen(RVS) blad en handgreep met goede grip. Belangrijkste kenmerken: Afmetingen: 16 x 11 x 2 cmGewicht: 0,2 kgMaterialen: Handgreep – met glas versterkt nylonLemmet – RVS Wat zit er in de doos: 1 x Ooni Pizza deegschraper Belangrijk: Vaatwasbestendig. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen. Blad is zeer scherp – gevaarlijk voor kinderen.

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €14,95

  • Deegkrat voor pizzadeeg (30 x 40 cm)

    Giganplast Deegkrat voor pizzadeeg (30 x 40 cm)

    Nog 24 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Laat jouw pizzadeeg en/of pizzabolletjes (maar ook brooddeeg) rusten en rijzen in deze deegkrat. Deze kunststof krat is stevig, 100% voedselveilig en geschikt om je deeg te laten rusten en rijzen zowel op kamertemperatuur als in de koeling. Deze deegkrat (30 x 40 x 10 cm hoog) biedt plaats aan circa 6 deegbolletjes. Het formaat van deze deegkrat is ideaal voor de thuisbakker omdat deze deegkrat past in vrijwel alle thuiskoelkasten. Zo kan je jouw deeg de dag van te voren al maken en je deeg daarna in de koeling laten rijpen. Maar je deeg op kamertemperatuur laten rijzen kan uiteraard ook. Deze deegkrat is stapelbaar. Dek je deeg altijd goed af om uitdrogen te voorkomen. De bovenste krat kan je afsluiten met deze deksel, die los verkrijgbaar is. Afmeting: 30 x 40 x 10 cm hoog (buitenmaat) | 26 x 36 x 9 cm (binnenmaat)Materiaal: Voedselveilig kunststof (PE, polyethyleen)Kleur: witStapelbaar: Ja, met dezelfde deegkratjes van dezelfde maat (30 x 40 cm)Geproduceerd in: ItaliëGewicht: 0,75 kgInhoud: 10 liter

    Nog 24 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €14,95

  • Deksel voor deegkrat (30 x 40 cm)

    Giganplast Deksel voor deegkrat (30 x 40 cm)

    Nog 34 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Deksel voor deeg - pizza krat (30 x 40 cm) In een deegkrat kan je jouw zelfgemaakte pizzadeeg en/of bolletjes laten rusten en rijzen. Met deze bijbehorende deksel dek je jouw deegkrat van 40 x 30 cm mooi af. Dit voorkomt het uitdrogen van je deeg. Onze deegkratten en deksels worden gemaakt in Italië. Ze zijn van voedselveilig kunststof (PE) en makkelijk schoon te maken. Afmeting: 30 x 40 x 2 cm hoogMateriaal: Voedselveilig kunststof (PE, polyethyleen)Kleur: witGeproduceerd in: ItaliëGewicht: 0,45 kg

    Nog 34 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €11,95

  • Tafel Large Model Tafel Large Model

    Ooni Tafel Large Model

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Ooni Modular Tables zijn de perfecte ondergrond voor uw Ooni pizza oven en accessoires. Alle Ooni pizza oven modellen passen perfect op het roestvrij stalen werkblad, en uw propaantank past netjes op de onderste plank. Onze tafels zijn gemaakt van robuust koolstofstaal met poedercoating. Ze zijn ook voorzien van twee in hoogte verstelbare planken en ingebouwde haken voor uw Ooni schillen en accessoires. Bovendien zorgen de twee vergrendelbare wielen ervoor dat uw tafel stevig staat terwijl u kookt. Maximaliseer uw ervaring door twee of meer tafels samen te voegen. Belangrijkste kenmerken: Afmetingen: 80 x 80 x 90 cmGewicht: 25 kgMateriaal: gepoedercoat zacht staal en roestvrij staalCompatibel met alle Ooni-ovens Wat zit er in de doos:1 x Ooni modulaire tafel  De nieuwe Ooni handige tafels zijn speciaal ontworpen voor uw buitenkeuken, de perfecte tafel voor uw Ooni pizza-oven en accessoires. Plaats uw Ooni pizzaoven op het roestvrijstalen werkblad. Een stijlvolle buitentafel, gemaakt van robuust gepoedercoate koolstofstaal en twee in hoogte verstelbare legplanken om ingrediënten en pizzadeeg bij de hand te houden. Met 2 vergrendelbare wielen en handige haken voor het ophangen van pizza Peels en accessoires tijdens het koken. Maximaliseer en geniet van uw buitenkeuken ervaring met deze Ooni tafel.

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €349,00

  • Pizza Workshop

    Pizza Workshop

    5 reviews

    Woensdagavond 18:00 tot 21:00 uur Wat kan je verwachten? Tijdens deze workshop vertelt Ab over de geschiedenis en de verschillende soorten Pizza’s. We gaan in op de deegbereidingen en de verschillende Pizzaovens. Hij laat je de geheimen zien van het stretchen van een perfect ronde pizza en leert je alles over de juiste topping Wat ga je doen? Je gaat in groepjes van 2 aan de slag met zelf gemaakt pizzadeeg en met diepvries deegbollen zodat je zelf het verschil kan beoordelen. Je gaat zelf je deeg stretchen en pizza’s bakken in een kamado, gasoven of houtoven. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen en krijg je tips mee. De Pitmaster: Ab de Graaf verzorgt al jaren de recepten, foto’s en video’s van Beef Exclusief op social media. Meerdere keren per week brandt bij hem dan ook de kamado of pizzaoven. Verder geeft hij regelmatig demo’s bijvoorbeeld op de jaarlijkse Beef Experience. Naast online vindt hij het leuk om zijn kennis ook ‘real life’ te delen het enthousiasme te ervaren van trotse deelnemers. Kosten bedragen € 89,00 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen.   Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 15 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €89,00

  • Tafel Medium Model Tafel Medium Model

    Ooni Tafel Medium Model

    1 review

    Op voorraad, Leverbaar: 1 - 2 werkdagen

    De nieuwe Ooni handige tafels zijn speciaal ontworpen voor uw buitenkeuken, de perfecte tafel voor uw Ooni pizza-oven en accessoires. Plaats uw Ooni pizzaoven op het roestvrijstalen werkblad. Een stijlvolle buitentafel, gemaakt van robuust gepoedercoate koolstofstaal en twee in hoogte verstelbare legplanken om ingrediënten en pizzadeeg bij de hand te houden. Met 2 vergrendelbare wielen en handige haken voor het ophangen van pizza Peels en accessoires tijdens het koken. Maximaliseer en geniet van uw buitenkeuken ervaring met deze Ooni tafel. Belangrijkste kenmerken: Afmetingen: 60 x 80 x 90 cmGewicht: 22kgMateriaal: gepoedercoat zacht staal en roestvrij staalCompatibel met alle Ooni-ovens Wat zit er in de doos:1 x Ooni modulaire tafel – Klein model

    Op voorraad, Leverbaar: 1 - 2 werkdagen

    €299,00

  • Weegschaal

    ADE Weegschaal

    Nog 13 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Deze digitale weegschaal van ADE weegt ultra-precies: per 0,01 gram nauwkeurig. Handig dus om fijne ingrediënten als poeders, gist en kruiden af te wegen. De weegschaal weegt tot 110 gram en is eenvoudig op nul terug te zetten bij het wegen van meerdere ingrediënten. Het verlichte display is goed leesbaar, en het schaaltje past na gebruik omgekeerd over de body. Dankzij de automatische uitschakeling worden batterijen gespaard en als de batterijen bijna op zijn wordt dit aangegeven in het display. Batterijen (2 x CR2032) zijn inclusief.

    Nog 13 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €24,95

  • Dual Weegschaal Dual Weegschaal

    Witt Dual Weegschaal

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    De Witt Dual Weegschaal is de perfecte metgezel voor elke enthousiaste thuisbakker of professionele pizzaiolo. Met zijn nauwkeurige metingen en geavanceerde functies tilt deze weegschaal je bak- en pizzacreaties naar een hoger niveau. Nauwkeurige metingen: Dankzij de geavanceerde sensortechnologie levert de Witt Dual Weegschaal nauwkeurige metingen tot op de gram. Of je nu bloem, water, gist of andere ingrediënten wilt wegen, je kunt erop vertrouwen dat je precies de juiste hoeveelheden krijgt voor het perfecte deeg. Dual-functie: Deze weegschaal heeft een unieke dual-functie waarmee je zowel vaste stoffen als vloeistoffen kunt wegen. Met het innovatieve ontwerp kun je eenvoudig schakelen tussen de twee modi, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het bereiden van je favoriete pizza- of bakrecepten.

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €49,99

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.