Pizzabodem
€13,49
Caputo PizzaBODEMS per 5 stuks verpakt
Deze echte Italiaanse pizzabodems zijn makkelijk en ook nog eens heel erg lekker. De bodems hebben al een tomatenbasis, u hoeft de pizza dus alleen nog te beleggen. Ideaal gewoon voor in de oven, maar natuurlijk ook op een pizzasteen in uw bbq , of pizzaoven zoals de Uuni. De bodems worden diepgevroren per 5 stuks verpakt en geleverd.*foto's door Huub Hamar de la Brethoniere*
€12,95
Caputo Flammkuchenbodem
Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas (Alsace). De traditionele Elzasser flammkuchen is belegd met crème fraîche, uienringen en spekreepjes. Gebruik deze flammkuchenbodem voor het bereiden van zelf belegde zoete of hartige flammkuchen. 130g per stuk Diepgevroren
€19,95
Van Lemmen Napolitaanse deegbollen per stuk
Heb je geen tijd of zin om zelf deeg te maken dan zijn onze huisgemaakte kant en klare pizza deegbollen iets voor jou! Elke dag maken we verse Napolitaanse pizzabollen, hiervoor gebruiken we Caputo pizzabloem, water, verse gist en Siciliaans zeezout. We laten het deeg minimaal 36 uur rijzen en rijpen voordat we ze opbollen en invriezen.Liefde en passie voor het product!Wij hechten veel waarde aan de herkomst, productie en kwaliteit van de producten. Daarom werken wij samen met geselecteerde bedrijven en familiebedrijven, bij voorkeur uit Italië. Alle artikelen zijn vooraf persoonlijk door ons getest. We hebben de beste selectie gemaakt van zowel de producten als de ingrediënten.Ingrediënten pizzabollenTarwebloem, water, verse gist en zeezout. InstructiesLaat het deeg in originele verpakking of leg in een afgesloten deegkrat. Laat de deegbollen 16-24 uur ontdooien in de koeling. Het is belangrijk om de deegbollen voor het bakken minimaal nog 5 uur te laten rijzen op kamertemperatuur (ca. 20°C). Voor het beste resultaat 8 uur op kamertemperatuur laten staan. Tip: Je kunt het deeg 24 tot 48 uur extra in de koeling laten staan voor een extra luchtige pizza. Voordat je het deeg uitrekt, start je de pizzaoven of thuisoven op. Als je een pizzaoven gebruikt ben je klaar om te bakken zodra het midden van de steen 400°C bereikt, voor een gewone oven zet je hem zo heet mogelijk. Hoe heter hoe beter We raden aan om het deeg met de hand uit te rekken. De basis moet ongeveer 26 cm in diameter zijn als hij eenmaal is uitgerekt. Als het kleiner is, zal de pizza dik en deegachtig zijn. Bestuif je pizzaschep met een klein beetje bloem of semolina voordat je de pizzzabodem erop legt tegen het vastplakken. Bedek je pizza met tomatensaus en verse ingrediënten en schuif hem in de oven, waarbij je hem tijdens het bakken een paar keer draait om een gelijkmatig gebakken korst te krijgen.
€3,49