Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Vis

4 producten


  • Vis - Noorse Zalm (zijde) met huid Vis - Noorse Zalm (zijde) met huid

    Vis Vis - Noorse Zalm (zijde) met huid

    2 reviews

    Nog 20 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    We kennen allemaal wel de zalmmoten op de rookplank, vandaag doen we het eens anders.Haal de zalm een half uur vooraf uit de koelkast.Eerst leggen we een dubbele strook stevige folie op het werkblad en daarop de zalm met de huid omlaag.Dan vouwen we de zijkanten omhoog en de hoeken ‘rollen’ we dicht. Zo ontstaat een schaal of om bij het vissen te blijven, een bootje.Vis moet zwemmen, dat weet iedereen, dus gieten we royaal Limoncello over de zalm, gevolgd door olijfolie. Dan snijden we de ui,  bladpeterselie, knoflook, dille en wat schijven citroen. Hiermee bedekken we de zalm.Door de zijkant van het pakket steken we de Meater in het dikste stuk van de zalm.   Dan leggen we nog een dubbel vel folie op de zalm en vouwen de zijkanten en het boven vel samen dicht. De Big Green Egg staat indirect ingericht op 140 -160 graden.  De zalm moet even zijn staart een beetje intrekken om in de Big Green Egg Medium te passen, maar dan gaat de deksel keurig dicht. In ca. een half uurtje gaart de vis naar een kern van 53 -54 graden en halen we deze er af. Hij zal nog iets doorgaren terwijl hij rust. We serveren de zalm in de folie op een plank en rollen de zijkanten van de folie op. Deze bedekken we met vers zeewier.Good Friends, Good Food, Good Times!  

    Nog 20 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €21,19

  • Dayseaday - Jumbo garnalen op spies Dayseaday - Jumbo garnalen op spies

    Dayseaday Dayseaday - Jumbo garnalen op spies

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Vannamei garnalen zijn tropische garnalen die worden gekweekt in gebieden aan de evenaar. Dit gebeurt veelal aan de kust in aangelegde vijvers. Duurzaam gecertificeerd volgens de GlobalGAP, BAP of ASC standaard. Onder ideale omstandigheden kunnen de garnalen zelfs 20 cm groot worden.  Wetenschappelijke benaming: Penaeus vannamei Oorsprong: Vietnam Smaak: zoetig, vlezig Kenmerken: grijze schaal, welke na koken roze wordt Verpakking: per 1000 gram inhoud ca. 10 spiesen Maat: 41/50

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €26,50

  • Dayseaday - Jumbo garnalen zonder kop/ zonder vel Dayseaday - Jumbo garnalen zonder kop/ zonder vel

    Dayseaday Dayseaday - Jumbo garnalen zonder kop/ zonder vel

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Vannamei garnalen zijn tropische garnalen die worden gekweekt in gebieden aan de evenaar. Dit gebeurt veelal aan de kust in aangelegde vijvers. Duurzaam gecertificeerd volgens de GlobalGAP, BAP of ASC standaard. Onder ideale omstandigheden kunnen de garnalen zelfs 20 cm groot worden.  Wetenschappelijke benaming: Penaeus vannamei Oorsprong: Vietnam Smaak: zoetig, vlezig Kenmerken: grijze schaal, welke na koken roze wordt Verpakking: Ongepeld zonder kop los ca. 1.000 gram Maat: 13/15

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €23,10

  • Tonijn Steak ca. 200 gram Tonijn Steak ca. 200 gram

    Kraan Vlees Service Tonijn Steak ca. 200 gram

    Geniet van de pure smaak van onze premium Tonijn Steak, de perfecte keuze voor de fijnproever die op zoek is naar kwaliteit en versheid. Onze tonijn steak wordt zorgvuldig geselecteerd uit de beste vangst en is afkomstig uit duurzame visserijen, zodat je met een gerust hart kunt genieten. Elke steak is met de hand gesneden en heeft een stevige, vlezige textuur die perfect is voor diverse bereidingswijzen. Of je hem nu snel wilt grillen, bakken, of licht wilt aanbraden voor een tataki, de tonijn steak levert altijd een smaakvolle en sappige ervaring. Tuna tataki We brengen een zeer royale laag wasabi aan (even niet je vingers aflikken) en leggen de tonijndelen in een bord met sesam zaadjes. In de kamado verhitten we een skillet, we doen hierin wat Di Lorenzetto olijfolie en plaatsen de tonijn met de smalle kant op de bodem van de skillet. Even later leggen we hem vlak en zo bakken we hem rondom kort in de skillet. We laten de tonijn even terug koelen en snijden dunne plakjes. We serveren de tonijn met Sojasaus en sesam zaadjes.

    €7,95

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.