Rookhout
Blues Hog Apple Wood Chunks
From the "Award-Winning, Choice of Champions" comes our line of premium smoking wood chunks! - Single-Sourced for Consistency & Uniformity - No dust - Kiln-driedPitmaster ApprovedLarge Pieces | Burns HOT & CLEANAttractive resealable bags
€19,95
BEEFX Smokewood Appel / Peer Chunks
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€8,95
BEEFX Smokewood Cherry Chunks
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€9,95
Blues Hog Cherry Wood Chunks
De Kersen Chunks van Blues Hogs zijn de heerlijke smaakmakers voor de barbecue. De Blues Hogs Cherry Chunks zijn perfect als je lang wilt gaan roken, zoals bijvoorbeeld bij kip of pulled pork. Doordat de chunks niet snel verbranden blijven ze een heerlijke kersensmaak afgeven. From the "Award-Winning, Choice of Champions" comes our line of premium smoking wood chunks! - Single-Sourced for Consistency & Uniformity - No dust - Kiln-driedPitmaster ApprovedLarge Pieces | Burns HOT & CLEANAttractive resealable bags
€19,95
Koken op hout Cederhouten BBQ-plank klein
De Cedarwood BBQ-plank kan op alle soorten barbecues gebruikt worden. De plank zorgt voor een heerlijk intense smaak van het hout in het gerecht. Alle soorten vis en vlees kunnen op de plank bereid worden. Vóór gebruik op de barbecue, altijd minimaal 1 uur laten weken in water. U kunt de BBQ-planken per stuk of per set van 4 stuks aanschaffen (u kunt uw keuze aangeven voordat u het product in de winkelwagen plaatst). In beide gevallen zijn de planken in folie verpakt met info-vel. Wij sturen ook wat recepten mee, zodat u gelijk met de plank aan de slag kunt. Afmeting van de kleine plank is 12x26cm. ZALM MET CITROEN 1 CedarWood BbqPlank Moot zalm 1 eetlepel olijfolie Zout & peper Citroen, in dunne plakjes gesneden Fijngesneden bieslook Leg de Plank 1/2 uur of langer in koud water. Plaats de moot zalm, indien met vel, dan de moot met de kant van het vel op de plank leggen. Wrijf de moot in met olijfolie. Strooi zout en peper over de zalmmoot. Strooi bieslook over de zalm. Leg de citroenschijfjes op de moot. Leg de Barbecue. ZALM & CIDER 1 grote, onbehandelde cederhouten plank 300 ml appelcider 3 bosuitjes, fijngehakt 1 eetl. zout 1 eetl. gemberwortel geraspt1 teentje knoflook, geperst] 1 kg zalmzijde zonder huid tijdens het bakken geeft de plank smaak af aan de vis. Het resultaat; licht rokerige, geurige zalm. week de plank ten minste 1 uur, maar liever nog wat langer, in water. Meng de cider, bosui, zout, gember en de knoflook in een ondiepe schaal. Leg de zalmfilet erin, zorg dat beide kanten goed door de marinade zijn gehaald en dek de schaal af. Laat de zalm zeker een uur, maar liever 1 nacht marineren. De zalm zal door de invloed van de cider al iets 'garen'. Verwarm de bbq voor tot matig vuur wacht tot het smeult en het vuur minder heet is. Haal de zalmzijde uit de marinade en leg op de plank. Leg de plank op het rooster of in de smeulende as. Dek de vis af met wat aluminiumfolie en rook de zalm ongeveer 10 minuten. Als het hout vlam vat kan het geblust worden met een plantenspuit. als u de vis met een vork uit elkaar kunt trekken is hij gaar . Maar nog wat rauw in het midden is ook lekker.
€4,95
Koken op hout Cederhouten BBQ-plank groot
De Cedarwood BBQ-plank kan op alle soorten barbecues gebruikt worden. De plank zorgt voor een heerlijk intense smaak van het hout in het gerecht. Alle soorten vis en vlees kunnen op de plank bereid worden. Vóór gebruik op de barbecue, altijd minimaal 1 uur laten weken in water. U kunt de BBQ-planken per stuk of per set van 4 stuks aanschaffen (u kunt uw keuze aangeven voordat u het product in de winkelwagen plaatst). In beide gevallen zijn de planken in folie verpakt met info-vel. Wij sturen ook wat recepten mee, zodat u gelijk met de plank aan de slag kunt. Afmeting van de grote plank is 19x40cm. ZALM MET CITROEN 1 CedarWood BbqPlank Moot zalm 1 eetlepel olijfolie Zout & peper Citroen, in dunne plakjes gesneden Fijngesneden bieslook Leg de Plank 1/2 uur of langer in koud water. Plaats de moot zalm, indien met vel, dan de moot met de kant van het vel op de plank leggen. Wrijf de moot in met olijfolie. Strooi zout en peper over de zalmmoot. Strooi bieslook over de zalm. Leg de citroenschijfjes op de moot. Leg de Barbecue
€13,95
Koken op hout Cederhouten BBQ-plank middel
De Cedarwood BBQ-plank kan op alle soorten barbecues gebruikt worden. De plank zorgt voor een heerlijk intense smaak van het hout in het gerecht. Alle soorten vis en vlees kunnen op de plank bereid worden. Vóór gebruik op de barbecue, altijd minimaal 1 uur laten weken in water. U kunt de BBQ-planken per stuk of per set van 4 stuks aanschaffen (u kunt uw keuze aangeven voordat u het product in de winkelwagen plaatst). In beide gevallen zijn de planken in folie verpakt met info-vel. Wij sturen ook wat recepten mee, zodat u gelijk met de plank aan de slag kunt. Afmeting van de middenmaat plank is 19x26cm. ZALM MET CITROEN 1 CedarWood BbqPlank Moot zalm 1 eetlepel olijfolie Zout & peper Citroen, in dunne plakjes gesneden Fijngesneden bieslook Leg de Plank 1/2 uur of langer in koud water. Plaats de moot zalm, indien met vel, dan de moot met de kant van het vel op de plank leggen. Wrijf de moot in met olijfolie. Strooi zout en peper over de zalmmoot. Strooi bieslook over de zalm. Leg de citroenschijfjes op de moot. Leg de Barbecue
€8,95
BEEFX Smokewood Whisky Chunks
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€10,95
Barbecook Jack Daniel's smoking wood chips
Jack Daniel's smoking wood chips of rookhout snippers zijn gemaakt van stukgeslagen gerijpte eikenhouten whiskey vaten en geven een aangenaam zoete maar stevige rooksmaak af. Ideaal voor alle rund -en gevogelte bereidingen. De snippers dienen voor gebruik een half uur in koud water te weken alvorens te verspreiden over de vuurpit. Inhoud zak ca. 800 gram
€13,75
BEEFX Smokewood Hickory Chunks
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€9,95
Blues Hog Barkless Hickory Wood Chunks 1,9 kg
De Hickory Chunks van Blues Hogs zijn de heerlijke smaakmakers voor de barbecue. De Blues Hogs Hickory Chunks zijn perfect als je lang wilt gaan roken, zoals bijvoorbeeld bij rund- en varkensvlees. Doordat de chunks niet snel verbranden blijven ze een heerlijke Hickory smaak afgeven. Uit de "Award-Winning, Choice of Champions" komt deze lijn van premium chucks! 100% Bast loos Geen vieze geur van mos Geen stof Oven gedroogd
€19,95
Big Green Egg Apple Wood Chips
Door geweekte houtsnippers over de kolen te strooien worden de ingrediënten en gerechten gerookt en krijgen zij extra smaak. Big Green Egg Wood Chips zijn verkrijbaar in de smaakvarianten walnoot, pecannoot, appel en kers. Zak à 3 liter.
€11,40