Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Gevogelte

19 producten


  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kippendijen spiesen gemarineerd Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kippendijen spiesen gemarineerd

    Waardse boerderijkip Kippendijen spiesen gemarineerd

    6 reviews

    Nog 81 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Aaibaar vlees betekend duurzaam beter leven van waardse boerderij kip. De kippendijen spiesen gemarineerd zijn 5 botermalse beter leven kippendijen spiesen in een heerlijke marinade en zijn direct klaar voor gebruik. Totaal inhoud pakket ca. 500 gram KIPVLEESKIP, water, dextrose, zout,zetmeel(E1422), zuurteregelaarS(E331,E330, E325, E260), kruiden en specerijen(Mosterd), aroma, azijn,kleurstoffen(E150C), ketjap, melasse,eiwitten, soja (Soja), sambal, rodepeper, conserveermiddelen(E211),selderij (Selderij), natriumglutamaat,lactose (Melk, Lactose).

    Nog 81 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €11,95

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Waardse Boerderij kip Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Waardse Boerderij kip

    Waardse boerderijkip Waardse Boerderij kip

    4 reviews

    Nog 50 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    De Waardse boerderij kip komt van boerderijen in het Groene Hart. Lekkere kiprecepten van Beef Exclusief: Juicy Spitroasted Chicken - Piro Rotisserie Campfire Chicken in a birdcage KOMPAAN FIRESTARTER BEERCAN CHICKEN Butterfly Chicken met compote van gerookte appel en frites. Super Sappige Sinaasappel kip uit de Skillet Waardse Kerst Kip met Cranberries Spit-gegrilde Waardse Boerderij kip met sinaasappel en ras el hanout FREAKY FRIDAY CHICKEN ON A BEERCAN

    Nog 50 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €13,25

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kippendijen zonder vel Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kippendijen zonder vel

    Waardse boerderijkip Kippendijen zonder vel

    5 reviews

    Nog 129 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    BeefX super malse Hollands eetcafé kipdijsaté Als ik dit Indonesische saté zou noemen beledig ik mijn Indonesische buurvrouw van vroeger diep, dus dat doen we zeker niet. Maar de marinade is hier wel op gebaseerd. We maken de marinade met hieronder genoemde ingrediënten en gebruiken een kilo Waardse Boerderij kipdij filet met vel, gewoon omdat wij dat lekker vinden.De kipdij snijden we een keer door in de lengte zodat we een soort stroken krijgen. Kipdij (met vel) blijft altijd rommelig vlees om te zien, maar is echt 10x lekkerder en sappiger dan kipfilet.De kip doen we met de marinade in een zipperbag en leggen deze dan een paar uur in de koelkast. Ondertussen trekken we onze oude Weber weer eens uit de hoek en deze richten we in voor indirect grillen.Voor de satésaus kiezen we een ‘kant en klare’ basis.Ja Ja , het was lazy sunday. We fruiten een versnippert uitje en wat knoflook in een skillet op de Weber en mengen dit door de saus. De kipdij ‘reepjes’ rijgen we ondertussen zigzag aan de houten spiesjes. De saté grillen we eerst rondom goed aan boven direct vuur om vervolgens indirect te leggen en door te laten garen tot 75 graden kerntemperatuur.Even prikken met de Superfast Thermapen en je weet snel zeker dat je precies goed zit.Satésaus erbij en wat gebakken en gedroogde uitjes er over en klaar. Geen ingewikkeld verhaal, makkelijk en snel maar toch heel lekker. Een Hollands eetcafé zou hier zeker vaste klanten aan overhouden. Ingrediënten marinade:250 ml ketjap manis1 rode peper, zaad verwijderd, gesnipperd2 limoenen, sap3 sjalotten, gesnipperd4 teentjes knoflook, fijngehakt2 cm verse gember, gerasptZeezoutVleugje bruine basterdsuiker1 el olijfolie www.BEEFEXCLUSIEF.nl - WE LOVE TO GRILL! PROVENÇAALSE KIP UIT DE HOLLANDSE POLDER De wind giert om het huis en we verlangen naar een zwoele zomeravond. Lekker op een dorpspleintje onder de platanen genieten van een heerlijke Provençaalse kip. Als dat zou kunnen… What the .. We gaan het gewoon maken, een lekker kruidige stoverij van kip met paprika's en tomaten. En dan gemaakt van die super zachte Waardse Boerderij kipdijen. Die zon denken we er wel even bij. Let wel op de ingrediënten, de dragon is echt van cruciaal belang voor de smaak. • Verhit de olijfolie in een pan en stoof de ui met de knoflook aan. Roerbak enkele minuten.• Voeg de stukken kip toe en bak mee tot ze goudbruin zijn.• Blus de kip met de wijn af en kruid met peper en zout. Voeg er de tomatenblokjes, de paprika's en oregano aan toe en laat nog 40 a 50 minuten op zacht vuur sudderen.• Verdeel over de borden en werk af met de dragon. INGREDIËNTEN• 800 g Waardse Boerderij Kipdijfilet, in stukken• 3 paprika's, in repen, groen, rood, geel• 400 g tomatenblokjes• 2 zoete uien, fijngesnipperd• 4 teentjes knoflook, fijngesnipperd• 1 glas witte wijn• 2 el olijfolie• 2 el oregano• 3 takjes dragon• peper en zout BEEFEXCLUSIEF.NL - WE LOVE TO GRILL MARIONS SMOKING HOT ALL AMERICAN NACHO CHEESE PULLED CHICKEN Van onze American Friend Marion Unangst kregen we het recept voor deze pulled chicken. De BBQ hebben we op lage temperatuur 100 - 110 graden verwarmd en de eerder genoemde wok schaal is boven de kolen geplaatst voor een grote indirecte zone.Ondertussen hebben we een kilo kippendijen van de Waardse Boerderij Kip bestrooid met de Cheeky Chicken Rub van Smokey Goodness.Als de kippendijen op het rooster gaan gieten we nog een biertje in de wok op de bodem. Dit houdt het lekker dampig in de Q, houdt de kippendijen extra mails en dempt de stralingswarmte van de wok nog eens extra.Thermometer er in en afwachten. Tijd voor een biertje en een praatje tijdens dit heerlijke nazomer weer. Als de kip een kerntemperatuur bereikt heeft van rond de 80 graden halen we de dijen er uit en ‘plukken deze door ze met 2 vorken uit elkaar te trekken tot flinters.NIET SNIJDEN! Gewoon plukken, dat gaat best snel. Gebruik kippendijen en geen filet omdat dijen veel malser en gewoon veel lekkerder zijn. Leg de pulled chicken in een grote schaal en meng hier een bakje Philladelpia cream chees doorheen. Voeg 125 ml. BUFFALO BLUE CHEESE WING SAUCE van ‘Most Wanted Pain is Good’ toe. Dit is al vrij pittig, maar we gaan hem nog wat extra up spicen met 125 ml. HOLY SMOKE THAT”S HOT! BBQ SAUCE van Smokey Goodness.Even goed door roeren en verdelen over de schaal. We stoken de indirecte zone nog even op naar 200 graden laten de kip nog indirect nagaren en de Philly smelten (ca. 25 minuten)Zet de schaal weg en leg nog even de Nacho Cheese Tortilla chips op het indirecte rooster om ze te verwarmen.Eet de pulled chicken op de Tortilla chip. This chick wil light your fire!Thanks Marion Unangst

    Nog 129 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €7,36

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kip Rollade gekruid Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kip Rollade gekruid

    Waardse boerderijkip Kip Rollade gekruid

    Nog 7 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Waardse Boerderij Kip rollade gekruid (ca. 1.000 gram) is een hele heerlijke waardse boerderijkip ontdaan van botten, authentiek gekruid, opgerold en opgebonden met een rolladenetje heerlijk te bereiden op bbq, pan of oven, maar deze keer maakten we er een gerookte kiprollade van zoals in onderstaand recept; Lees hier ons recept voor Kiprollade met rood fruit saus

    Nog 7 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €21,25

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Hotdog Texas Kip - Jalapeno  - Cheddar Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Hotdog Texas Kip - Jalapeno  - Cheddar

    Waardse boerderijkip Hotdog Texas Kip - Jalapeno - Cheddar

    Nog 52 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Ingrediëntdeclaratie: kippenvlees, melk, Water, Jalapeno peper, zetmeel, Zout, Azijn, Suiker, groente, kruiden en specerijen, stabilisatoren (E450), emulgatoren (E451), natuurlijke aroma's, kleurstoffen (E160A, E160C), conserveermiddelen (E250, E202), Maltodextrine, Gistextract, Antiklontermiddelen (E535), zuurteregelaarS (E509, E300). Er is een door de EU goedgekeurde hulpstofAllergeneninformatie:Bevat:Lactose, Melk

    Nog 52 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €10,95

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kip lolly naturel Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kip lolly naturel

    Waardse boerderijkip Kip lolly naturel

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    KIPLOLLIES IN SPEK Wat is er nou lekkerder in de natte donkere dagen dan lekker bij de houtkachel zitten met een biertje of wijntje en een lekkere snack.We hebben onze kiplollies gekruid met Cheeky Chicken, ingesmeerd met bbqsaus en omwikkeld met spek.Rustig indirect laten garen op de Big Green Egg en ondertussen het spek nog een paar keer lakken met BBQ saus.Bij kerntemperatuur 75 er af halen en klaar. Heerlijke malse en sappige kiplollies om je vingers bij af te likken. www.Beefexclusief.nl - WE LOVE TO GRILL! Bestel hier je kiplollies: https://www.beefexclusief.nl/waardse-boerderijkip-kip-lolly… Kip lolly naturel van waardse boerderijkip zijn speciaal versneden kippenpoten om zelf te rubben en af te lakken met je favoriete bbq saus.

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €13,95

  • Wild Wild - Veluwse eendenfilet Wild Wild - Veluwse eendenfilet

    Wild Wild - Veluwse eendenfilet

    2 reviews

    Nog 35 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Eendenborst uit de skillet met sinaasappel, rode kool en krieltjes Dit lekkere recept vonden we op https://www.biggreenegg.eu/nl/inspiratie/recepten, we hebben het een beetje aangepast niet persé omdat dat het lekkerder is, maar omdat het voor ons zo even beter uit kwam, Eendenborst en sinaasappel is altijd een mooie combi maar met deze rode kool toch bijzonder. Eerst snijden we 1 rode kool en 5 banaansjalotten fijn en raspen we de schil van 2 sinaasappels. De sinaasappels snijden we door, persen we uit en een extra sinaasappel snijden we in 6 stukken. De sjalotjes fruiten we een minuutje in de Dutch Oven, dan voegen we de rode kool, sinaasappelrasp, het sinaasappelsap, de stukken sinaasappel en 2 tl gemalen kaneel toe. Dit roeren we even goed om. We doen er 400ml rode wijn bij, roeren nog een keer goed om en laten dit 2 uur zachtjes pruttelen. Elk half uur roeren we even goed om. Als de kool bijna klaar is maken we wat maizena aan met wat water, mengen tot een papje en roeren dit dor de rode kool. Doe dit beetje bij beetje tot de kool de gewenste dikte heeft. We laten de rode kool nog 2 minuten pruttelen en brengen hem op smaak met zout en peper. De rode kool zetten we weg en stoken de Big Green Egg verder op met de petromax skillet er in (of je plancha griddle als je die hebt). Van de eendenborst snijden we het vet kruislings in en we kruiden de eend met zout en peper. Als de skillet heet is legen we de eendenborstjes er in met de vleeskant omlaag. deze grillen we een paar minuten. Dan draaien we ze om met de vetkant omlaag, steken de thermometers er in en leggen wat plakken sinaasappel (de 4e dus) op de eend. We sluiten de deksel en laten de eend lekker in zijn eigen vet garen. In het recept geven ze aan bij een kerntemperatuur van 52 graden de eend uit de pan halen. Dus dat hebben we braaf gedaan, maar persoonlijk vind ik dat hij daarna iets te ver door gaarde, ook al bleef hij heerlijk sappig. Volgende keer zou ik 50 graden aanhouden en even laten rusten, maar dat is misschien een kwestie van smaak. Als de eend uit de pan is bakken we de sinaasappelschijven nog heel even in het eendenvet. We serveren de eend met de rode kool en in de schil gekookte krieltjes die we met wat gesnipperde bieslook bestrooien. Weer een mooi gerechtje wat niet misstaat in de decembermaand.

    Nog 35 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €16,54

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kip burger ca. 150 gram Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kip burger ca. 150 gram

    Waardse boerderijkip Kip burger ca. 150 gram

    2 reviews

    Nog 149 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Onze Verse Kip Burgers zijn perfect als je zin hebt in iets anders en lekkers om je zelf en de familie te verrassen. De Kip Burgers zijn bereid met vers en malse kipfilet, Perfect te bereiden op de barbecue of in de pan, heerlijk tussen een broodje of bij de maaltijd. KIPVLEESkruiden en specerijen (bevat :Koriander), KIP/KALKOEN (bevat :Kippenvlees), zout, ui, knoflook, peper,paprika, suiker

    Nog 149 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €2,95

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kip Spies Piri-Piri Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kip Spies Piri-Piri

    Waardse boerderijkip Kip Spies Piri-Piri

    Nog 20 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    5 x 100 gram Kip spies met Piri-Piri marinade

    Nog 20 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €13,25

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kipfilet Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kipfilet

    Waardse boerderijkip Kipfilet

    2 reviews

    Nog 10 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Eerlijk is heerlijk! malse kipfilet van Onze eigen Waardse 'beter leven' Boerderij kip is nu ook los verkrijgbaar. Proef het verschil en maak er de lekkerste recepten mee. Per 2 stuks vacuum verpakt.

    Nog 10 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,95

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kippendijen met vel Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kippendijen met vel

    Waardse boerderijkip Kippendijen met vel

    Nog 37 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    De 1-ster Beter Leven Waardse Boerderij kipdij met vel is een ware traktatie. Het sappige vlees van de kipdij is heerlijk mals en vol van smaak, terwijl het velletje zorgt voor een extra knapperige textuur en een rijke, hartige smaak. Het vlees is afkomstig van kippen die op een diervriendelijke manier zijn opgegroeid op de Waardse Boerderijen, waar ze vrije uitloop hebben. De kippen zijn gevoed met hoogwaardige voeding en hebben voldoende bewegingsruimte gehad, wat de kwaliteit van het vlees ten goede komt. Bereid de kipdij met vel op de barbecue, in de oven of in de pan voor een heerlijk hoofdgerecht. De smaakvolle en malse kipdij zal jouw smaakpapillen verwennen en je laten genieten van een echt culinair hoogstandje. Lees hier onze kipdij receptentips   Wat is het verschil tussen kipdij en kipfilet? Kipdij en kipfilet zijn beide delen van een kip, maar ze verschillen in textuur, smaak en voedingswaarde. Kipdij is het vlees dat afkomstig is van de bovenkant van de dij van de kip. Het is donkerder van kleur en bevat meer vet dan kipfilet, waardoor het een sappiger en smaakvoller stukje vlees is. Kipdij wordt vaak gebruikt voor gerechten die langere bereidingstijden nodig hebben, zoals stoofschotels, omdat het minder snel uitdroogt dan kipfilet. Kipfilet daarentegen is het vlees dat afkomstig is van de borst van de kip. Het is een magere en stevige stukje vlees met weinig vet, en heeft een milde smaak. Kipfilet is zeer veelzijdig en kan op veel verschillende manieren worden bereid, zoals bakken, grillen, roosteren en pocheren. Het is ook een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een mager stukje vlees. In termen van voedingswaarde bevat kipdij meer calorieën en vet dan kipfilet. Een portie kipdij bevat ongeveer 150 calorieën en 9 gram vet, terwijl een portie kipfilet ongeveer 130 calorieën en 3 gram vet bevat. Beide delen van de kip zijn echter een goede bron van eiwitten en bevatten weinig koolhydraten.

    Nog 37 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €5,57

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Platte kip vleugels gemarineerd

    Waardse boerderijkip Platte kip vleugels gemarineerd

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Lekkere platte kippenvleugels gemarineerd te combineren bij verschillende maaltijden en heerlijk voor op de barbecue.

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €13,35

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kippendijen met bot (kipkarbonade) Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kippendijen met bot (kipkarbonade)

    Waardse boerderijkip Kippendijen met bot (kipkarbonade)

    1 review

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    BEEF-X STROPERIGE CHICKENSHIT KIPKARBONADESDe kippendijen met bot, kipkarbonades, kruiden we met CHICKENSHIT uit de BIG COCK RANGE (what’s in the name?).Minimaal 30 minuutjes laten intrekken. Ondertussen smelten we een mooie klont roomboter in een pannetje en zetten onze Big Green Egg vervolgens op indirect 120 graden en laten de dijen rustig op temperatuur komen.Dan mengen we 4 delen honing, 1 deel SCOTCH WHISKEY SYROP, 1 deel Smokey Goodness Holy Smoke that’s hot saus door de boter en plaatsen het pannetje midden tussen de kipdijen.Na een kwartiertje halen we de pan er af, halen we de kipdijen door de stroop en leggen ze terug.Op een graadje of 72 kerntemperatuur halen we ze er af, verwijderen de platesetter en stoken het vuur op.Hierna grillen we ze direct af tot minimaal 75 graden. Let op, ze verbranden snel met alle suikers op het directe vuur, dus blijf erbij.We hebben een beetje koude aardappelsalade erbij gemaakt voor de frisheid.

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €11,75

  • Wild Wild - Kalkoen - Turkey Wild Wild - Kalkoen - Turkey

    Wild Wild - Kalkoen - Turkey

    1 review

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Kerst komt eraan, tijd om te bedenken wat er bij het diner op tafel komt te staan. Onze Franse kalkoen is nog steeds de populairste keuze. Deze feestelijke kalkoen is nu zowel rauw en naturel als reeds gevuld en gegaard te bestellen om het je nog makkelijker te maken tijdens de toch al drukke December dagen. Gewicht rauw en naturel; ca. 4.000 gram Gewicht gevuld en gegaard; ca. 3.000 gram Gebraden Kerstkalkoen van Jamie Oliver   INGREDIENTEN * 1 bol knoflook* 2 stengels bleekselderij* 8 sjalotten* 1 takje verse salie + enkele extra* 12 plakjes pancetta* 50 gr boter* 1 flinke handvol broodkruim* 1 handvol gedroogde abrikozen* 300 gr varkens gehakt* 1 snuf gemalen nootmuskaat* 1 ei* zout peper* 12 kleine takjes verserozemarijn + enkele extra* 1 kalkoen 4-4.5 kg* 2 wortelen* 1 grote sinaasappel* olijfolie voor het bedruipen* bloem voor de jus* kippen of groentenbouillon voor de jus   Voorbereiding Maak de vulling: Snijd 2 tenen knoflook, de selderij en 4 sjalotten in dunne plakjes. Scheur de salie in grove stukken en snijd de helft van de pancetta grof.Smelt de boter in een koekenpan en voeg de gesneden knoflook, salie en pancetta toe en , na 30 sev, de sjalotten en selderij. Laat zachtjes bakken tot alles zacht en goudbruin is. Haal van het vuur en voeg de broodkruim toe. Hak, terwijl het mengsel afkoelt de abrikozen grof en meng ze erdoor.Voeg als de vulling is afgekoeld het gehakt, de nootmuskaat, het ei en flink zout en peper toe en meng alles goed. Snijd de rest van de pancetta door de helft en 1 teen knoflook in dunne plakjes. Leg 1 takje rozemarijn en 1 plakje knoflook op een uiteinde van 1 plakje pancetta , en rol dit strak herhaal dit met de rest tot je 12 rolletjes hebt Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 180 graden Pluk de achtergebleven veertjes en haren weg van je kalkoen en veeg hem van binnen en buiten goed schoon met een stuk keuken papier. Steek de dijen en poten van de kalkoen aan elke kant op 6 plaatsen in. Duw een rolletje in elk gat totdat het nog net uitsteekt.Snijd de rest van de knoflook en sjalotten grof en de wortelen in plakken.Leg je kalkoen op een plank met de nek naar je toe. zoek de rand van de huid dat de kalkoenenborst bedekt en trek deze voorzichtig naar achteren. Duw je vingers en dan je hand onder de huid zodat deze loskomt van het vlees. Als je het voorzichtig doet moet je alle huid kunnen losmaken, terwijl de zijkanten vast blijven zitten zonder dat er gaten in komen. Duw met een lepel je vulling vanaf de nek tussen de huid en de borst en stop de losse huidflap aan de onderkant in. Zo voorkom je dat tijdens het bakken de vulling eruit lekt. Weeg de gevulde kalkoen. Verwarm de sinaasappel 30 sec in de magnetron en stop mhem in de buikholte. Leg de kalkoen in een grote braadslede, bestrooi hem goed met zout en peper en wrijf hem goed in met olijfolie. Omring de kalkoen met de wortelen, sjalotten, knoflook en extra kruiden, Dek dit af met aluminiumfolie en braad dit 18 min per 450 gr of totdat de sappen helder zijn als je in een dij prikt. Verwijder de folie de laatste 45 min om de kalkoen te laten bruinen. Haal de kalkoen uit de oven en laat hem 20 min rusten op een plank. Leg de geroosterde groenten op een bord, schraap het vet van de bodem van de braadslede los,voeg een beetje bloem en bouillon toe en breng alles op hoog vuur aan de kook. Giet de jus als hij dikker wordt in een pan. Serveer de kalkoen met de groenten en de jus. Serveertips Tips:*Bedruip de kalkoen tijdens het braden regelmatig met olijfolie zodat de huid mooi knapperig wordt*Duw de vulling tussen de huid en het vlees voor een gelijkmatige garing* Voeg eventueel wat citroenrasp toe aan je vulling voor een frissere smaak Bron : Jamie Oliver tip culinair 2005  

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €46,80

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Platte kipvleugels Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Platte kipvleugels

    Waardse boerderijkip Platte kipvleugels

    Nog 11 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Chickenwings met BlueCheese sauce uit de LetzQ Spitbasket. We hebben weer een mooie gadget toegevoegd aan de pit. De LetzQ spitbasket. In onze shop zijn meerdere soorten baskets voor aan het draaispit verkrijgbaar waaronder ook een mooie draadbasket van Spit on Fire. Waarom dan deze? Dat is simpel, deze past in onze medium kamado (en uiteraard ook op grotere kamado’s). Weer een fantastische gadget waarmee je van alles kan, van aardappeltjes, kippenvleugels, popcorn of patat maken tot het zelf branden van koffie of noten. Het is een mooie RVS trommel die doet denken aan een wasmachine. De sluiting is simpel en praktisch. Prijs? €39,95 Wij gaan deze ronde voor de kipvleugels (1kg). Deze kruiden we 2 uur van te voren royaal met ‘Angus & Oink Hot & Hostile’ rub een lekker pittige kruidenmix perfect voor onze vleugels. Dit laten we in de koelkast intrekken in de kip. We gaan niet marineren of lakken, dat plakt allemaal vast in je trommel, dat wil je niet en is ook niet nodig. De binnenkant van de trommel wrijven we even in met een doekje met olie en de Big Green Egg stoken we op naar 200 graden. De vleugels gaan in de trommel, draaispit er doorheen en deze plaatsen we in de kamado. Motor aan en de timer zetten we op 40 minuten. We gooien nog wat rookhoutsnippers op de gloeiende kolen, niet te veel, gewoon voor nog wat extra smaak. De vleugeltjes tuimelen vrolijk door de trommel en garen zo mooi gelijkmatig zonder ter verbranden. Het vet wat vrijkomt uit de kip mengt zich ook continu weer met de vleugels zo worden ze echt super mals en zacht en nooit droog. Je hebt niet het krokante korstje van op het rooster grillen, maar de totaalsmaak is veel lekkerder, het is minder werk en verbrand niet. Terwijl de ‘wasmachine’ met de vleugels aan staat maken we de BlueCheese Sauce. 150 gr. Mayonaise, 150 ml creme fraiche, 1,5 EL rode wijn azijn, 1 EL Worcestershire sauce, 150 gram blauwe kaas gaan in de blender en mengen we tot een egale massa. Als dit klaar is voegen we chilly saus en Tabasco naar smaak toe om de saus een bite te geven. Als de vleugeltjes klaar zijn serveren we deze met de saus en een lekkere koude Corona. Lekker voor in de MANCAVE tijdens het kijken van een wedstrijd. Maar ook heerlijk op je terras genietend van een zomeravond. En even praktisch, de trommel gaat gewoon in de vaatwasser en kwam er weer glanzend schoon uit.

    Nog 11 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €10,95

  • Waardse boerderijkip Kip Jalapeno Cheddar Burger

    Waardse boerderijkip Kip Jalapeno Cheddar Burger

    Nog 152 op voorraad

    Proef de Pittige Perfectie: Kip Jalapeno Cheddar Burger Breng uw smaakpapillen naar een hoger niveau met onze exclusieve Kip Jalapeno Cheddar Burger! Een sappige kipburger, overgoten met smeltende cheddar en de pittige kick van verse jalapeño's. Ideaal voor liefhebbers van een unieke smaakbeleving. Bestel nu bij Beef Exclusief en ervaar de ultieme smaakexplosie!

    Nog 152 op voorraad

    €2,95

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Pulled Chicken Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Pulled Chicken

    Waardse boerderijkip Pulled Chicken

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Met Pulled Chicken van Beef Exclusief kunnen snel en eenvoudig de lekkerste gerechten worden bereid met de Sweet Baby rays of Stockyard sauzen die je perfect kunt combineren. Dit nieuwe vleesproduct is bovendien zeer verantwoord. Het is onbewerkt, mager vlees dat niet is geïnjecteerd of getumbled. Er wordt alleen gebruikgemaakt van onbewerkt mager vlees. Van E-nummers, gluten of andere allergenen is geen sprake.  Bereiding Pan: Pulled Chicken met de saus in de pan mengen en opwarmen binnen 5 minuten. Magnetron: Pulled Chicken met saus mengen en 2-3 minuten opwarmen. Oven: Pulled Chicken met saus mengen en op 140/150 graden in circa 7/8 minuten opwarmen. Steamer: Pulled Chicken met saus mengen en op 160 graden regenereren in circa 5 minuten. Rapid cooking: Pulled Chicken met saus mengen op 160 graden in 2 minuten opwarmen.

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €20,05

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Cheddar Grillworst

    Waardse boerderijkip Kip Cheddar Grillworst

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Waardse boerderijkip cheddar grillworst is een ambachtelijk gemaakte grillworst volgens eigen receptuur met romige cheddarkaas. Heerlijk voor op brood!

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €9,95

  • Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kip Vleugels Mix huisgegaard Waardse boerderijkip Waardse boerderijkip - Kip Vleugels Mix huisgegaard

    Waardse boerderijkip Kip Vleugels Mix huisgegaard

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    ca. 1.000 gram Huis gegaarde kip vleugels, heerlijk tijdens de borrel. Ideaal om op te warmen in de pan, oven, Air-Fryer en op de Barbecue natuurlijk!

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €12,95

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.