Recepten - Blog
Tags
-
High & Fast Dry Aged Rubia Gallega Rib Eyes
Er gaat niets boven een perfect gegrilde steak met een grillruit en gekarameliseerde smaak van een houtskoolvuur. Op de steak leggen we wat zelfgemaakte kruidenboter....
-
Rubia Gallega Cote de Boeuf in het bos
Eerst hebben we 2 pofaardappelen in de potatocooker gedaan en deze naast het vuur in de vuurschuur geplaatst. De Cote de Boeuf hebben we gekruid...
-
Rubia Gallega Bavette met Salsa Roja
Bavette rollade, -spiesen, -gestoofd en -gegrild, we hebben het allemaal al eens gedaan. Maar nu hebben we een stuk bavette van het Spaanse Rubia Gallega...
-
RUBIA GALLEGA TRI TIP
Een geweldig stuk van het Iberisch Rund, laag gegaard en daarna afgegrild. Geserveerd met Mierikswortelmayonaise. Als ze zouden zeggen dat hij van een mammoet komt...
-
RUBIA GALLEGA DRY AGED PICANHA 2.400 - 3.300 gram
We hebben de kleinste Rubia Gallega Picanha gepakt, 2.4 kg. Eerst snijden we de speklaag kruislings in om 'bollen' van het vlees tegen te gaan....
-
DRY AGED RUBIA GALLEGA TOMAHAWK
Hier is ‘ie dan, de monster Tomahawk van het Rubia Gallega rund. Het Rubia Gallega is een eeuwenoud runderras uit Galicië. Deze runderen worden in...
-
Ribeye Español con salsa agridulce
Los van de kleuren zijn ook alle geuren uit dit recept echt super. Eerst de dampende saus van de smorende paprika en ui en even...