Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)
380620690_737969788344855_326293665572283728_n

Rubia Gallega Cote de Boeuf in het bos

Eerst hebben we 2 pofaardappelen in de potatocooker gedaan en deze naast het vuur in de vuurschuur geplaatst. De Cote de Boeuf hebben we gekruid met Southern Dutch BBQ All About the Steak rub en bereid op de Big Green Egg MiniMax.

We vertelden gister al over onze trip naar het hart van de Ardennen waar we een campfire chicken bereid hadden.

Maar op één kippie kan je natuurlijk geen weekend leven, dus hebben we ook een heerlijke Spaanse Rubia Gallega Cote de Boeuf bereid.

Eerst hebben we 2 pofaardappelen in de potatocooker gedaan en deze naast het vuur in de vuurschuur geplaatst.

De Cote de Boeuf hebben we gekruid met Southern Dutch BBQ All About the Steak rub en bereid op de Big Green Egg MiniMax.

Eerst hebben we hem indirect gegaard met het gietijzeren rooster onderin om alvast op te warmen, daarop de Conveggtor en daarop het RVS rooster met de Cote de Boeuf.

Bij een kerntemperatuur van 50 graden hebben we het RVS en de convector verwijderd en de Cote de Boeuf rondom afgegrild op het gietijzeren rooster.

Daarna nog even laten rusten.

Wat een stoer- en geweldig stuk vlees voor bij het kampvuur.

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.