Pizza Corner
€13,49
Caputo Farina Caputo 00 Classica BLU 1 kg
Deze 00 bloem van Molino Caputo is een perfecte basisbloem voor in iedere keuken. Je kan met deze 00 bloem pizza bakken, maar ook brood en tal van Italiaanse dolci, zoals zoete broodjes of koekjes. Deze bloem is heel makkelijk te verwerken en het geeft een zacht en luchtig deeg. De ideale rijstijd voor deze bloem is ongeveer 2 tot 8 uur op kamertemperatuur. W-waarde: 220 – 240 (= gemiddeld sterke bloem)Eiwit: 11% – 11,5% Aanbevolen rijstijd: minimaal 8 -12 uur op kamertemperatuur (20 graden Celsius) of tot 72 uur in de koeling. Inhoud: 1 kg. // koel en droog bewaren Basisrecept pizzadeeg Voor 2 pizza's Ingrediënten 1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist) 1 theelepel suiker 250 gram bloem 1/2 theelepel zout 2-3 eetlepels olijfolie Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout in een beslagkom door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin de gistoplossing. Schenk de olie en de rest van het water erbij. Meng het pizzadeeg met de hand of machinaal tot een samenhangende massa die van de wand van de kom loslaat. Met de hand kneden Neem het pizzadeeg uit de kom en kneed het op een met bloem bestoven ondergrond: Rol het pizzadeeg met één hand zodat een korte rol ontstaat Draai het pizzadeeg een kwartslag en vouw het dubbel Herhaal dit tot het pizzadeeg soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten) Machinaal kneden 5-10 minuten met een mixer of keukenmachine met deeghaken 2-3 minuten met een foodprocessor. Voeg de gistoplossing en de rest van het vocht via de vulschacht toe terwijl de machine draait. Het deeg is goed als het nog enigszins plakkerig aanvoelt en een schone wand achterlaat in de mengkom. Maak van het pizzadeeg een bal en laat hem afgedekt een uur rijzen op een warme plek. Verdeel het deeg in twee porties en maak van elke portie een bal Bestuif het werkblad met bloem en rol het pizzadeeg uit tot een cirkel met een diameter van 20 centimeter Leg het pizzadeeg op een bakplaat en maak de randen iets dikker zodat de saus er niet af kan lopen Hoe zie ik of het deeg goed is? Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Maar hoe weet je nu dat het perfect is? Goed pizzadeeg voelt plakkerig aan, maar laat geen sporen achter op de wand van de kom of op je handen. Het deeg moet net zo plakken als een geel post-it notitieblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Als het deeg te plakkerig is kun je wat bloem toevoegen. Is het deeg te droog, voeg dan wat water toe.
€3,95
Caputo Farina Caputo 00 Cuoco Rossa 1 kilo
Pizzabloem tipo 00 ‘Cuoco’ van het Italiaanse merk Molino Caputo uit Napels. Deze bloem geeft een mooi elastisch en smaakvol pizzadeeg. Deze bloem is ideaal voor pizzadeeg (of brooddeeg) met langere rijstijden (meer dan 10 uur op kamertemperatuur of tot 72 uur in de koeling). W-waarde: 300/320 (= sterk)Eiwitgehalte: 13% – 13,5%Aanbevolen rijstijd: minimaal 10-12 uur op kamertemperatuur (20 graden Celsius) of tot 72 uur in de koeling. Inhoud: 1kg // koel en droog bewaren Basisrecept pizzadeeg Voor 2 pizza's Ingrediënten 1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist) 1 theelepel suiker 250 gram bloem 1/2 theelepel zout 2-3 eetlepels olijfolie Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout in een beslagkom door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin de gistoplossing. Schenk de olie en de rest van het water erbij. Meng het pizzadeeg met de hand of machinaal tot een samenhangende massa die van de wand van de kom loslaat. Met de hand kneden Neem het pizzadeeg uit de kom en kneed het op een met bloem bestoven ondergrond: Rol het pizzadeeg met één hand zodat een korte rol ontstaat Draai het pizzadeeg een kwartslag en vouw het dubbel Herhaal dit tot het pizzadeeg soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten) Machinaal kneden 5-10 minuten met een mixer of keukenmachine met deeghaken 2-3 minuten met een foodprocessor. Voeg de gistoplossing en de rest van het vocht via de vulschacht toe terwijl de machine draait. Het deeg is goed als het nog enigszins plakkerig aanvoelt en een schone wand achterlaat in de mengkom. Maak van het pizzadeeg een bal en laat hem afgedekt een uur rijzen op een warme plek. Verdeel het deeg in twee porties en maak van elke portie een bal Bestuif het werkblad met bloem en rol het pizzadeeg uit tot een cirkel met een diameter van 20 centimeter Leg het pizzadeeg op een bakplaat en maak de randen iets dikker zodat de saus er niet af kan lopen Hoe zie ik of het deeg goed is? Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Maar hoe weet je nu dat het perfect is? Goed pizzadeeg voelt plakkerig aan, maar laat geen sporen achter op de wand van de kom of op je handen. Het deeg moet net zo plakken als een geel post-it notitieblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Als het deeg te plakkerig is kun je wat bloem toevoegen. Is het deeg te droog, voeg dan wat water toe.
€3,95
Caputo Semola Rimacinata Caputo 1 kg
Fijn gemalen semola (griesmeel) van het Italiaanse merk Caputo. Geschikt voor de bereiding van o.a. pizzadeeg en brooddeeg. Je kan semola mengen met bijvoorbeeld 00-bloem voor een krokantere pizzabodem. Gebruik in dat geval ongeveer 10% tot 15% semola en 90-85% bloem. Pizzabakkers gebruiken semola ook wel op hun werkblad (al dan niet gemend met bloem) om te voorkomen dat het deeg plakt.
€3,95
Caputo PizzaBODEMS per 5 stuks verpakt
Deze echte Italiaanse pizzabodems zijn makkelijk en ook nog eens heel erg lekker. De bodems hebben al een tomatenbasis, u hoeft de pizza dus alleen nog te beleggen. Ideaal gewoon voor in de oven, maar natuurlijk ook op een pizzasteen in uw bbq , of pizzaoven zoals de Uuni. De bodems worden diepgevroren per 5 stuks verpakt en geleverd.*foto's door Huub Hamar de la Brethoniere*
€10,95
Caputo Caputo Gedroogde gist voor pizzadeeg ca. 100 gram
100% gedroogde Italiaanse bakkersgist van het merk Caputo. Deze gist is eenvoudig in gebruik. Je kan het direct toevoegen aan je bloem of meel. Eerst oplossen in water is niet nodig. Gedroogde gist gebruik je in een verhouding van 1/3 in vergelijking met verse gist. Deze gist is 24 maanden houdbaar bij koel en droog bewaren. De gist niet blootstellen aan direct zonlicht en temperaturen boven de 25 graden Celsius. Dit zal de werking beïnvloeden. Inhoud: 100g | Ingrediënten: bakkersgist (Saccharomyces Cerevisiae), emulgator (Sorbitan Monostearato E491) | Bijzonderheden: glutenvrij
€7,95
The Bastard The Bastard Pizzasteen
The Bastard Pizzasteen - Perfecte pizza, elke keer Bak de perfecte pizza met The Bastard Pizzasteen! Deze stenen plaat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je pizza’s een knapperige korst en een perfecte textuur krijgen, alsof ze uit een echte steenoven komen. Waarom kiezen voor de Pizzasteen? Gelijkmatige Warmte: Zorgt voor een perfecte, krokante bodem. Veelzijdig: Ook perfect voor het bakken van brood, focaccia of andere bakgerechten. Duurzaam: Gemaakt van hoge kwaliteit materiaal voor langdurig gebruik. Grill en bak als een pro met de The Bastard Pizzasteen.
€29,95
Mutti Mutti Pomodori Pelati - Gepelde tomaten 425 ml
Gepelde tomaten voor het bereiden van uw eigen pizza of pasta. Origineel product uit Italie.
€2,45
Kamado Joe Pizza Stone
Kamado Joe - Pizza Stone - Classic Joe ®
€34,90
Ooni Houtpellets
De perfecte natuurlijke brandstof voor uw Ooni pizza-oven of pelletgrill. De Premium hardhouten pellets zijn 100% beukenhouten hardhout - een schoon brandend natuurlijk hardhout. Ze steken gemakkelijk aan, branden efficiënt en produceren een minimale hoeveelheid asafval om een lange, schone verbranding mogelijk te maken. De pellets zijn PEFC-gecertificeerd om ervoor te zorgen dat ze duurzaam worden geproduceerd en worden geproduceerd volgens de ENplus®-normen. Specificaties: Formaat: 6 mm doorsnee – 2,5 cm lang Materiaal: geperst beukenhout Voor 2 tot 3 branduren Lees op deze pagina meer over hoe Uuni HQ duurzaam omgaat met de natuur: https://uuni.net/pages/sustainability
€9,95
Gas drukregelaar of gasdrukset
Handig setje bestaande uit een stuk propaangasslang, een universele drukregelaar 30 mbar en twee vleugelmoerslangklemmen. Verpakt in plastic zakje met eurosleuf en barcodesticker. Verkrijgbaar in twee maten. De gasdrukregelaar is geschikt voor alle merken en types gasbarbecue. • Aan te sluiten op een navulbare tank • Inclusief slang en moer • Niet te gebruiken voor kleine gasflesjes
€10,50
Caputo Flammkuchenbodem
Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas (Alsace). De traditionele Elzasser flammkuchen is belegd met crème fraîche, uienringen en spekreepjes. Gebruik deze flammkuchenbodem voor het bereiden van zelf belegde zoete of hartige flammkuchen. 130g per stuk Diepgevroren
€19,95