Pizza Corner
Caputo Pizzadeeg per 5 bollen verpakt
Bereidingsinstructie: Haal de bollen uit de verpakking. Laat ze ongeveer 6 uur ontdooien, afgedekt, op kamertemperatuur. Controleer of het deeg zichtbaar aan het rijzen is en of het deeg tenminste 23 graden in de kern bereikt heeft. Sunday pizzaGisteravond was het weer tijd voor een heerlijke sunday pizza at the pit.Onze diepgevroren deegbollen hadden we een uur of 4 vooraf uit de vriezer gehaald en rustig laten ontdooien in een brede pan met een vochtige doek erover.We mengden gepureerde tomaten, knoflook, wat zout, peper en Don Marcos Wonder Green tot een lekkere pizza saus.De bodem:Om te beginnen drukken we het deeg van binnen naar buiten plat om de lucht naar de rand te drukken.Dan is het een kwestie van draaien en rekken tot we een mooie dunne cirkel hebben.Pizzasaus er op en topping naar smaak.Let bij de mozzarella er op dat je deze goed uit laat lekken en scheurt i.p.v. snijdt om te voorkomen dat je een natte pizza krijgt.Ondertussen hebben we de Ooni Kura opgestookt en meten we de steen temperatuur. Rond de 375 graden kan de pizza er in.In ca 2 minuten is de pizza klaar, let wel op dat je op tijd draait.Je eigen pizza bakken is niet alleen super lekker, het is ook echt leuk werk en leuk om te zien voor je gasten.
€13,49
Caputo Caputo Blu Classica - 00 Bloem ‘Doppio Zero’
Deze 00 bloem van Molino Caputo is een perfecte basisbloem voor in iedere keuken. Je kan met deze 00 bloem pizza bakken, maar ook brood en tal van Italiaanse dolci, zoals zoete broodjes of koekjes. Deze bloem is heel makkelijk te verwerken en het geeft een zacht en luchtig deeg. De ideale rijstijd voor deze bloem is ongeveer 2 tot 8 uur op kamertemperatuur. W-waarde: 220 – 240 (= gemiddeld sterke bloem)Eiwit: 11% – 11,5% Aanbevolen rijstijd: minimaal 8 -12 uur op kamertemperatuur (20 graden Celsius) of tot 72 uur in de koeling. Inhoud: 1 kg. // koel en droog bewaren Basisrecept pizzadeeg Voor 2 pizza's Ingrediënten 1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist) 1 theelepel suiker 250 gram bloem 1/2 theelepel zout 2-3 eetlepels olijfolie Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout in een beslagkom door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin de gistoplossing. Schenk de olie en de rest van het water erbij. Meng het pizzadeeg met de hand of machinaal tot een samenhangende massa die van de wand van de kom loslaat. Met de hand kneden Neem het pizzadeeg uit de kom en kneed het op een met bloem bestoven ondergrond: Rol het pizzadeeg met één hand zodat een korte rol ontstaat Draai het pizzadeeg een kwartslag en vouw het dubbel Herhaal dit tot het pizzadeeg soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten) Machinaal kneden 5-10 minuten met een mixer of keukenmachine met deeghaken 2-3 minuten met een foodprocessor. Voeg de gistoplossing en de rest van het vocht via de vulschacht toe terwijl de machine draait. Het deeg is goed als het nog enigszins plakkerig aanvoelt en een schone wand achterlaat in de mengkom. Maak van het pizzadeeg een bal en laat hem afgedekt een uur rijzen op een warme plek. Verdeel het deeg in twee porties en maak van elke portie een bal Bestuif het werkblad met bloem en rol het pizzadeeg uit tot een cirkel met een diameter van 20 centimeter Leg het pizzadeeg op een bakplaat en maak de randen iets dikker zodat de saus er niet af kan lopen Hoe zie ik of het deeg goed is? Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Maar hoe weet je nu dat het perfect is? Goed pizzadeeg voelt plakkerig aan, maar laat geen sporen achter op de wand van de kom of op je handen. Het deeg moet net zo plakken als een geel post-it notitieblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Als het deeg te plakkerig is kun je wat bloem toevoegen. Is het deeg te droog, voeg dan wat water toe.
€3,95
Caputo Caputo Rossa - Tipo 0.0 Bloem
Pizzabloem tipo 00 ‘Cuoco’ van het Italiaanse merk Molino Caputo uit Napels. Deze bloem geeft een mooi elastisch en smaakvol pizzadeeg. Deze bloem is ideaal voor pizzadeeg (of brooddeeg) met langere rijstijden (meer dan 10 uur op kamertemperatuur of tot 72 uur in de koeling). W-waarde: 300/320 (= sterk)Eiwitgehalte: 13% – 13,5%Aanbevolen rijstijd: minimaal 10-12 uur op kamertemperatuur (20 graden Celsius) of tot 72 uur in de koeling. Inhoud: 1kg // koel en droog bewaren Basisrecept pizzadeeg Voor 2 pizza's Ingrediënten 1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist) 1 theelepel suiker 250 gram bloem 1/2 theelepel zout 2-3 eetlepels olijfolie Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout in een beslagkom door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin de gistoplossing. Schenk de olie en de rest van het water erbij. Meng het pizzadeeg met de hand of machinaal tot een samenhangende massa die van de wand van de kom loslaat. Met de hand kneden Neem het pizzadeeg uit de kom en kneed het op een met bloem bestoven ondergrond: Rol het pizzadeeg met één hand zodat een korte rol ontstaat Draai het pizzadeeg een kwartslag en vouw het dubbel Herhaal dit tot het pizzadeeg soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten) Machinaal kneden 5-10 minuten met een mixer of keukenmachine met deeghaken 2-3 minuten met een foodprocessor. Voeg de gistoplossing en de rest van het vocht via de vulschacht toe terwijl de machine draait. Het deeg is goed als het nog enigszins plakkerig aanvoelt en een schone wand achterlaat in de mengkom. Maak van het pizzadeeg een bal en laat hem afgedekt een uur rijzen op een warme plek. Verdeel het deeg in twee porties en maak van elke portie een bal Bestuif het werkblad met bloem en rol het pizzadeeg uit tot een cirkel met een diameter van 20 centimeter Leg het pizzadeeg op een bakplaat en maak de randen iets dikker zodat de saus er niet af kan lopen Hoe zie ik of het deeg goed is? Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Maar hoe weet je nu dat het perfect is? Goed pizzadeeg voelt plakkerig aan, maar laat geen sporen achter op de wand van de kom of op je handen. Het deeg moet net zo plakken als een geel post-it notitieblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Als het deeg te plakkerig is kun je wat bloem toevoegen. Is het deeg te droog, voeg dan wat water toe.
€3,95
Caputo Caputo Semola Rimacinata
Fijn gemalen semola (griesmeel) van het Italiaanse merk Caputo. Geschikt voor de bereiding van o.a. pizzadeeg en brooddeeg. Je kan semola mengen met bijvoorbeeld 00-bloem voor een krokantere pizzabodem. Gebruik in dat geval ongeveer 10% tot 15% semola en 90-85% bloem. Pizzabakkers gebruiken semola ook wel op hun werkblad (al dan niet gemend met bloem) om te voorkomen dat het deeg plakt.
€3,95
Caputo Pizzabodem - 5 stuks
Deze echte Italiaanse pizzabodems zijn makkelijk en ook nog eens heel erg lekker. De bodems hebben al een tomatenbasis, u hoeft de pizza dus alleen nog te beleggen. Ideaal gewoon voor in de oven, maar natuurlijk ook op een pizzasteen in uw bbq , of pizzaoven zoals de Uuni. De bodems worden diepgevroren per 5 stuks verpakt en geleverd.*foto's door Huub Hamar de la Brethoniere*
€10,95
Caputo Gedroogde gist voor pizzadeeg ca. 100 gram
100% gedroogde Italiaanse bakkersgist van het merk Caputo. Deze gist is eenvoudig in gebruik. Je kan het direct toevoegen aan je bloem of meel. Eerst oplossen in water is niet nodig. Gedroogde gist gebruik je in een verhouding van 1/3 in vergelijking met verse gist. Deze gist is 24 maanden houdbaar bij koel en droog bewaren. De gist niet blootstellen aan direct zonlicht en temperaturen boven de 25 graden Celsius. Dit zal de werking beïnvloeden. Inhoud: 100g | Ingrediënten: bakkersgist (Saccharomyces Cerevisiae), emulgator (Sorbitan Monostearato E491) | Bijzonderheden: glutenvrij
€7,95
The Bastard Pizzasteen
De heerlijkste steenoven pizza's zo uit je kamado BBQ! Pizza bakken op je keramische BBQ doe je natuurlijk met de pizzasteen van The Bastard. De pizzastenen van The Bastard zijn gemaakt van speciaal cordieriet keramiek en op zeer hoge tempratuur gefabriceerd. Ze zijn daarom geschikt om op hoge tempreraturen pizza mee te bakken. Wij adviseren de pizzasteen te gebruiken in combinatie met de Plate setter / Heat deflector om verbranding van de pizza op de steen te voorkomen.
€29,95
Mutti Pomodori Pelati - Gepelde tomaten
Gepelde tomaten voor het bereiden van uw eigen pizza of pasta. Origineel product uit Italie.
€2,05
Kamado Joe Pizza Stone
Keramische pizzasteen voor de Classic Joe of alle large formaten kamado maar ook voor de Joe Junior of alle compacte formaten kamado te bestellen om de pizza die perfect krokante bodem mee te geven. Onmisbaar voor elke Pizza en flammkuchen liefhebber!
€34,90
Ooni Houtpellets
De perfecte natuurlijke brandstof voor uw Ooni pizza-oven of pelletgrill. De Premium hardhouten pellets zijn 100% beukenhouten hardhout - een schoon brandend natuurlijk hardhout. Ze steken gemakkelijk aan, branden efficiënt en produceren een minimale hoeveelheid asafval om een lange, schone verbranding mogelijk te maken. De pellets zijn PEFC-gecertificeerd om ervoor te zorgen dat ze duurzaam worden geproduceerd en worden geproduceerd volgens de ENplus®-normen. Specificaties: Formaat: 6 mm doorsnee – 2,5 cm lang Materiaal: geperst beukenhout Voor 2 tot 3 branduren Lees op deze pagina meer over hoe Uuni HQ duurzaam omgaat met de natuur: https://uuni.net/pages/sustainability
€9,95
Ooni Karu 12 Multi-Fuel Pizza Oven
Iedereen verdient geweldig lekkere pizza! Ooni Karu is ons nieuwste model – een draagbare hout- en houtskool gestookte pizzaoven die 500 ° C bereikt en in slechts 60 seconden authentieke pizza bakt. *Optioneel Ooni 3 Gasbrander Ooni Karu levert een krachtige hitte en is een grote verandering in de innovatie van de pizzaoven. Ontworpen voor een optimale luchtstroom en maximale warmtebehoud, heeft een keramische geïsoleerde roestvrijstalen behuizing, een extra dikke pizza steen en gepatenteerde veilige Flame Keeper-technologie. Belangrijkste kenmerken: AUTHENTIEK: koken met hout en houtskoolDRAAGBAAR: neem hem overal mee naartoe, de Ooni Karu weegt slechts 12kgKRACHTIG: Goed geïsoleerd en behoudt zijn hitte, klaar om te bakken in 15 minuten Wat zit er in de doos: Ooni Karu Pizza OvenCordieriet pizzasteenOoni Karu handleiding en Ooni Essentials Gids met tips en recepten Technische kenmerken: Afmetingen: 770 mm x 400 mm x 800 mmGewicht in doos: 12 kgKookoppervlak: 13 ″ 33cmCordierietsteen van 15 mm dikteGeborsteld 430 roestvrij staal, glasversterkt nylon
€349,00
Gas drukregelaar of gasdrukset
Handig setje bestaande uit een stuk propaangasslang, een universele drukregelaar 30 mbar en twee vleugelmoerslangklemmen. Verpakt in plastic zakje met eurosleuf en barcodesticker. Verkrijgbaar in twee maten. De gasdrukregelaar is geschikt voor alle merken en types gasbarbecue. • Aan te sluiten op een navulbare tank • Inclusief slang en moer • Niet te gebruiken voor kleine gasflesjes
€10,50
Caputo Flammkuchenbodem
Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas (Alsace). De traditionele Elzasser flammkuchen is belegd met crème fraîche, uienringen en spekreepjes. Gebruik deze flammkuchenbodem voor het bereiden van zelf belegde zoete of hartige flammkuchen. 130g per stuk Diepgevroren
€19,95
GrillTeam Pizza Schep
Voor een perfecte pizza is een pizza peel of pizza schep onmisbaar. Gemaakt van lichtgewicht aluminium met houten greep en handig ophangkoord. Breedte schep ca. 30 cm Lengte incl. handle ca. 66 cm
€24,95
Woodensoul Oven gedroogd pizza hout
Woodensoul pizzahout van schorsvrij berkenhout. Gedroogd in de oven tot een perfect vochtigheidspercentage van nog geen 20% en daardoor de ideale brandstof voor alle houtgestookte pizza ovens, braaien en open haarden.
€13,95
BeneGas Light Gasflessen
Met BeneGas Light smaakt buiten kokkerellen naar meer Steeds vaker en langer genieten we in onze tuin of op de camping van het buiten eten met vrienden of familie. Kokkerellen op een gasbarbecue en nagenieten op een sfeervol verwarmd terras. De barbecue vormt de spil van de buitenkeuken. Net als chef-koks geven hobby-koks vaak de voorkeur aan gas. Geen enkele andere energiebron reageert zo snel en nauwkeurig en zorgt zo voor een gegarandeerd smaakvol resultaat. De gasbarbecue neemt daarom een steeds prominentere plaats in. Bij de fraaie en handige gasbarbecues past een moderne kunststof gasfles. BeneGas Light is licht in gewicht en transparant. Hierdoor is het gasniveau zichtbaar en kan men eenvoudig ‘aflezen’ of er nog voldoende gas is voordat de barbecue aangaat. Al diverse malen is barbecuen op gas als beste uit de smaaktest gekomen! Gasbarbecues, van buitenkeuken tot meeneem model snel, veilig en gemakkelijk Het bijzondere van de gasbarbecue is dat deze in een handomdraai klaar is voor gebruik maar ook veilig en gebruiksvriendelijk is. Bovendien krijgt het eten dat heerlijke roosteraroma, zonder de rommel die houtskool met zich meebrengt. Moderne gasbarbecues zijn uitgerust met een ontstekingsmechanisme voorzien van een drukknop, voor het gemakkelijk ontsteken van de barbecue. Met de traploze regeling van de gastoevoer kan men de hittebron op een veilige manier regelen. De warmte wordt op een eenvoudig manier gecontroleerd. De druipplaat voorkomt rookvorming en aanbranden terwijl het schoonmaken van de barbecue een stuk gemakkelijker wordt. Bij zoveel gemak hoort natuurlijk ook de meest makkelijke gasfles de BeneGas Light dé lichtgewicht fles. BeneGas Light en de veiligheid Het moderne design is synoniem aan gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en veiligheid. De BeneGas Light heeft een unieke gepatenteerde constructie, die bestaat uit een gasdichte laag die uit één geheel is vervaardigd, rondom versterkt met glasvezel en is voorzien van een fraaie en functionele behuizing. Dit betekend ook dat de veiligheid gewaarborgd is, in tegenstelling tot stalen flessen brand een BeneGas Light fles gecontroleerd uit. Zie voor meer informatie onze pagina over veiligheid. Ook bij winterse temperaturen kan er worden gebarbecued De trend is dat er, weer-of-geen-weer, het hele jaar door buiten lekker gebarbecued wordt. Zelfs koude of sneeuw zijn géén probleem. En waarom ook niet? Juist bij de winter past de authentieke grillsmaak van een (h)eerlijk stuk vlees. Omdat de BeneGas Light is gevuld met propaan, dat ook vloeibaar is op lage temperaturen, kan deze uitstekend worden gebruikt in de winter. Het summum onder de propaanfles. Let op! gasflessen kunnen helaas niet per post verstuurd worden en dienen dus te worden afgehaald op ons adres aan de Coenecoop 2B1 te Waddinxveen
€40,00
Big Green Egg Aluminium Pizza Peel
De echte pizzabakker herken je aan zijn zelfverzekerde houding én zijn professionele tools. Gebruik daarom ook de Aluminum Pizza Peel om je zelfgemaakte pizza’s uiterst smooth op de hete Baking Stone in je Big Green Egg te laten glijden. Dat worden gegarandeerd complimenten di tutti! De Aluminum Pizza Peel heeft een dun aluminium blad waardoor hij moeiteloos onder pizza’s, maar ook onder versgebakken brood en taarten schuift. De lange grip zorgt ervoor dat je je handen niet verbrandt en hij ligt prettig en comfortabel in je hand. Wie heeft er nog ruimte voor een slice?
€48,00
Ooni Infrared Thermometer
Weet precies wanneer uw pizzasteen klaar is om de perfecte bodem te bereiden. Met de Ooni infraroodthermometer met laseraanwijzer kunt u de oppervlaktetemperatuur van uw Ooni pizza-oven direct nauwkeurig meten. Voor de meest nauwkeurige meting richt u de lasergids simpelweg op het midden van uw pizzasteen en de meting verschijnt op het beeldscherm. Streef naar ongeveer 500°C (752°F) voor de perfecte pizza die in 60 seconden wordt bereid. Wat zit er in de doos 1 x Ooni IR-thermometer 1 x 9v Batterij Instructiehandleiding Technische kenmerken Afmetingen zonder doos: 3.5 x 1.1 x 5.1″ (9 x 3 x 13cm) Gewicht zonder doos: 0.44lbs (0.2kg) Afmetingen in doosjes: 6,6 x 3,9 x 2,3″ (16 x 9 x 5cm) Gewicht in doos: 0.66lbs (0.2kg) Verlicht scherm Temperatuur gemeten in zowel Celsius als Fahrenheit Max. temperatuur: 600°C / 1112°F Kleur: Geel / Grijs Vermogen: 9v Batterij (meegeleverd) Materialen: Kunststof
€39,95
Ooni Koda 12 Gas Powered Pizza Oven
De Ooni Koda bakt perfecte pizza’s in 60 seconden. Geen montage en heel gemakkelijk in het gebruik. Buiten koken met gas was nog nooit zo eenvoudig.De Ooni Koda is ontworpen voor ultieme snelheid, gebruiksgemak en beschikt over een one-touch gasontsteking en een temperatuur regelaar voor het bereiden van pizza die in slechts 60 seconden klaar is!. Haal de Ooni Koda uit de doos en in een paar seconden is hij klaar om te gaan – klap heel eenvoudig de poten open, plaats de cordierieten steen en sluit hem aan op een gasfles. Buiten koken met gas is nog nooit zo eenvoudig geweest. Let op! De Ooni Koda wordt geleverd zonder gasslang en gasdrukregelaar en deze kan je hier bestellen Een originele Ooni pizza peel kun je eenvoudig bijbestellen in onze webshop. Inhoud van de doos: Ooni Koda pizzaoven Cordieriet pizzasteen Houder voor lucifers Ooni Koda – Handleiding en veiligheidsinstructies Welkom- en garantiekaart Ooni Koda – Essential-gids inclusief recepten, tips en trucs
€399,00
Ooni Cast Iron Skillet Pan
Gemaakt van hoogwaardig duurzaam gietijzer van top kwaliteit, de Ooni Skillet heeft een uitstekende werking en is de perfecte universele pan. Geweldig voor gebruik in Ooni pizza-ovens, open haarden, bbq’s en ook binnenshuis. Kookoppervlak: 24cm Afmetingen: 25 x 4,8 cmGewicht: 2.7kgMaterialen: Gietijzer
€49,95
Ooni 12″ Perforated Pizza Peel
Ontworpen voor het bakken van pizza's tot 12 inch breed, onze Ooni 12″ geperforeerde aluminium pizzaschep is een hoogwaardige, lichtgewicht schep om pizza's gemakkelijk te schuiven, te draaien en uit uw oven te halen. Gebruik de taps toelopende rand om recht onder de pizzabodem te glijden, terwijl de perforaties zorgen voor een perfect gebakken pizza, omdat stoom snel kan verdampen en overtollig meel van de pizzabodem valt. Een supergladde, harde, geanodiseerde coating zorgt voor een betere corrosiebestendigheid en een hyperglad oppervlak, zodat de pizza's er naadloos op en af kunnen worden gelegd. Belangrijkste kenmerken Afmetingen: 26 x 12 x 1.18" (65.9 x 30.5 x 3cm) Gewicht: 20.6oz (585g) Materialen: Handgreep - met glas versterkt nylon Blad - geanodiseerd aluminium Important Hand wash only. Not dishwasher safe. Avoid abrasive cleaning materials. Store indoors. Do not leave the peel exposed to high temperatures for extended periods of time.
€59,95
Giganplast Deegkrat voor pizzadeeg (30 x 40 cm)
Laat jouw pizzadeeg en/of pizzabolletjes (maar ook brooddeeg) rusten en rijzen in deze deegkrat. Deze kunststof krat is stevig, 100% voedselveilig en geschikt om je deeg te laten rusten en rijzen zowel op kamertemperatuur als in de koeling. Deze deegkrat (30 x 40 x 10 cm hoog) biedt plaats aan circa 6 deegbolletjes. Het formaat van deze deegkrat is ideaal voor de thuisbakker omdat deze deegkrat past in vrijwel alle thuiskoelkasten. Zo kan je jouw deeg de dag van te voren al maken en je deeg daarna in de koeling laten rijpen. Maar je deeg op kamertemperatuur laten rijzen kan uiteraard ook. Deze deegkrat is stapelbaar. Dek je deeg altijd goed af om uitdrogen te voorkomen. De bovenste krat kan je afsluiten met deze deksel, die los verkrijgbaar is. Afmeting: 30 x 40 x 10 cm hoog (buitenmaat) | 26 x 36 x 9 cm (binnenmaat)Materiaal: Voedselveilig kunststof (PE, polyethyleen)Kleur: witStapelbaar: Ja, met dezelfde deegkratjes van dezelfde maat (30 x 40 cm)Geproduceerd in: ItaliëGewicht: 0,75 kgInhoud: 10 liter
€14,95
Ooni Pizza turning peel - pizzaschep
Kook uw pizza's sneller met de Ooni Pizza Turning Peel, waardoor u de pizza's in contact houdt met de stenen bakplaat terwijl u ze als een pro in uw gloeiend hete Ooni pizza-oven draait. Het duurzaam geanodiseerde aluminium oppervlak van zeven inch heeft een anti-aanbaklaag, zodat het recht onder de pizza's kan glijden, terwijl de perforaties het overtollige meel weg laten vallen voor een perfect gegaarde pizzabodem. Belangrijkste kenmerkenAfmetingen: 17 x 80 x 1cmGewicht: 0.4kgMaterialen: Geanodiseerd aluminium, glasversterkt nylon.
€59,95
Ooni Cast Iron Grizzler Pan
Zeg hallo tegen de Grizzler! Deze pan brengt de veelzijdigheid van onze Sizzler pan samen met de kenmerkende grillmarkeringen van een grillpan. Het vlees en de groenten die op de Grizzler zijn geschroeid zijn uit deze wereld! Een afneembare handgreep en een houten serveerplank zijn inbegrepen voor gemak en gebruiksgemak. Specificaties Afmetingen van de doos: 32,5 x 17,5 x 6cmGrizzler Pan formaat (binnenste): 256 x 150 x 23mm Grizzler Pan formaat (buitenzijde): 310 x 159 x 27mmGewicht: 2,5 kgMaterialen: Gietijzer / Houten Basis
€34,95
Ooni Pizzaoven Fyra 12
Maak van jou eigen tuin, jou eigen pizza restaurant. Ooni Fyra is de nieuwste ultieme hout pellet gestookte oven. Ooni Fyra is ontworpen voor optimaal warmtebehoud, wat in combinatie met de natuurlijke efficiëntie van hout pellets resulteert in een buitengewone kookervaring, maximale brandtijd en minimale energieverspilling. De ingenieuze pellethopper stookt op hardhout pellets. De Ooni Fyra is in 15 minuten klaar voor gebruik en bereikt temperaturen tot 500°C, waardoor de authentieke Napolitaanse pizza in slechts 60 seconden wordt gekookt. Bovendien is de Ooni Fyra heel licht en draagbaar met een gewicht van slechts 10 kg. Ooni Fyra is de trotse opvolger van de beroemde Ooni 3, ‘s werelds eerste draagbare pizza-oven op hout pellets. Opgelet: Beperkt voorradig Technische kenmerken: Afmeting Oven: 71 x 47 x 30cm Afmetingen Doos: 74,2 x 39,4 x72,6cm Gewicht (in doos): (15kg) Gewicht (zonder doos): (10kg) Kookoppervlak: 12″ (30,50cm) 10mm Cordieriet ovenstenen Opvouwbare poten voor eenvoudig transport en opslag Duurzame, geïsoleerde, gepoedercoate koolstofstalen omhulsel
€349,00
The Bastard Rotisserie - Pizza Large
Te gebruiken als rotisserie en als pizza oven. Door de handige deur aan de voorkant blijft de dome gesloten waardoor je het vuur op kan stoken en de warmte goed vasthoudt. De rotisserie oven wordt geleverd met een dikke pizzasteen op maat. Daarmee is het het ideale pizza accessoire voor je Bastard. Het demontabele draaispit heeft een sterke motor en grote klauwen.
€379,00
Giganplast Deksel voor deegkrat (30 x 40 cm)
Deksel voor deeg - pizza krat (30 x 40 cm) In een deegkrat kan je jouw zelfgemaakte pizzadeeg en/of bolletjes laten rusten en rijzen. Met deze bijbehorende deksel dek je jouw deegkrat van 40 x 30 cm mooi af. Dit voorkomt het uitdrogen van je deeg. Onze deegkratten en deksels worden gemaakt in Italië. Ze zijn van voedselveilig kunststof (PE) en makkelijk schoon te maken. Afmeting: 30 x 40 x 2 cm hoogMateriaal: Voedselveilig kunststof (PE, polyethyleen)Kleur: witGeproduceerd in: ItaliëGewicht: 0,45 kg
€11,95
Ooni Pizza Deegschraper
Werken met pizzadeeg kan een kleverige bedoeling zijn! Verdeel het deeg gemakkelijk op uw werkoppervlak en verdeel je pizzadeeg het met behulp van de Ooni-deegschraper, met een stevige roestvrijstalen rand en handgreep met goede grip. Het blad van de deegsteker is gemaakt van RVS. Het handvat is gemaakt van kunststof, hierdoor heb je een goede stevige grip. De Ooni deegsteker is ideaal voor het uitsteken van je deeg, schrapen of het verdelen in porties. Het handvat heeft een zwarte kleur en Ooni embleem. Verplaats het, verdeel het, maak het schoon. Werken met pizzadeeg kan een kleverige bedoeling zijn! Verdeel het deeg gemakkelijk op uw werkoppervlak en verdeel je pizzadeeg het met behulp van de Ooni-deegsteker, met een stevige roestvrijstalen(RVS) blad en handgreep met goede grip. Belangrijkste kenmerken: Afmetingen: 16 x 11 x 2 cmGewicht: 0,2 kgMaterialen: Handgreep – met glas versterkt nylonLemmet – RVS Wat zit er in de doos: 1 x Ooni Pizza deegschraper Belangrijk: Vaatwasbestendig. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen. Blad is zeer scherp – gevaarlijk voor kinderen.
€14,95
Ooni Eikenhoutpakket assorti
Het eikenhoutpakket van Ooni bevat alles wat je nodig hebt om met vuur te koken in jouw pizzaoven Karu 16. Het pakket bestaat uit natuurlijke aanmaakkrullen, aanmaakhoutjes en verschillende houtblokken om in de brandstoflade aan de achterkant van de oven te leggen en een vuur te maken dat een subtiele, rokerige smaak toevoegt aan de gerechten die je maakt in de oven. De duurzaam geproduceerde stukken hardhout van eikenhout zijn speciaal gemaakt voor de Karu 16 pizzaoven door het formaat. Het hout is bovendien ovengedroogd tot een vochtigheidsgraad van 15 -20% voor een optimale bereiding van je pizza's. Het gewicht van de doos is 11 kg.De inhoud van de doos is: 8 x Ooni Premium Aanmaakkrullen, Ooni Premium hardhout eiken stammetjes 13 cm (25% van de inhoud), Ooni Premium Eikenhout stukken 10 cm (25% van de inhoud) en Ooni Premium hardhout eiken stammetjes 20 cm (50% van de inhoud).
€24,95
Ooni 12" Pizza Peel
Haal uw 12″ pizza’s in en uit uw Ooni pizza oven met alle gemak! De super gladde en lichtgewicht Ooni 12″ Pizza Peel maakt het schuiven van uw pizza in uw Ooni pizza oven tot een makkelijk kunstje. Het volledig vlakke, egale oppervlak maakt deze peel heel handig in gebruik en kan je te werk gaan als een pro. Belangrijkste kenmerken: Afmetingen: 30,5 cm x 66 cm x 3,5 cmGewicht: 530 gramBlad – lichtgewicht aluminiumHandgreep – glasversterkt nylon Belangrijk: Alleen handwas. Niet vaatwasmachinebestendig. Vermijd krachtige reinigingsmiddelen. Laat de Pizza Peel niet voor langere tijd blootstaan aan hoge temperaturen.
€49,95
Caputo Deegschraper
Als je met de hand (pizza)deeg maakt, dan ontkom je er niet aan dat bloem, meel of deegresten zich verspreiden over je werkblad. Geen probleem, want met een deegschraper veeg je makkelijk al je meel, bloem of deeg weer bij elkaar. Een deegschraper is ook heel handig om na het kneden de deegresten van je werkblad te verwijderen. Deze deegschraper is van kunststof. Afmeting: 12 cm. Kleur: wit. De vermelde prijs is voor 1 deegschraper.
€2,62
Traeger Wood Fired Grills FSC Signature Blend Pellets 9kg
De beste houtpellets voor BBQ vlees, vis en groenten. De combinatie van de smaken van hickory, esdoorn en kersenhout zorgt voor een mengsel dat geschikt is voor vrijwel alles wat u bereidt. Van klassiek BBQ-vlees tot vis en groenten, dit veelzijdige mengsel geeft u een volle smaak waar u keer op keer naar terug zult grijpen. KENMERKEN Gemaakt in de VS Premium kwaliteit Volledig natuurlijk Schone verbranding Geen Bindmiddelen Weinig as Zak van 20lb COMBINEERT GOED MET ALLES Onze hardhouten pellets, rubs, en sauzen, passen overal goed bij, maar Traeger Signature Blend Houtpellets passen vooral goed bij: Rundvlees Gevogelte Varkensvlees Lam Zeevruchten Gebakken goederen Groenten
€22,90
Pizza bijbel
Recensie: Pizzabijbel, Simon Giaccotto Pizza’s zijn echt de bom. Je kunt er alle kanten mee op, ze zijn leuk (en gezellig) om samen te maken en ze zijn gewoon lekker. Koud, warm, bij de tv, aan tafel, op de barbecue… noem maar op! Soms is het echter lastig om iets nieuws en origineels te bedenken. Dan is het wel zo prettig om wat tips en technieken te krijgen. En Simon Giacotto, eigenaar van Viva la Pizza, is daar een perfecte persoon voor! Hij schreef de Pizzabijbel – een lijvig boek vol tips en technieken, maar vooral veel variaties en recepten om zelf je eigen pizza’s te maken. Zoals het hoort, zoals ze dat in Italië ook doen. Roots Waar het boek toch wel redelijk op steunt, zijn de Italiaanse roots van Simon Giacotto. En terecht, want wie kan je nu beter leren hoe je een goede pizza bakt dan een Italiaan? De passie voor de pizza wordt al goed duidelijk in dit lijvige boek: de pizzabijbel begint namelijk met een slordige 100 pagina’s aan basisinformatie. Je kunt daarbij denken aan de geschiedenis van de pizza, maar ook de verschillende soorten pizza, welke keukengereedschap een onmisbaar zijn en welke gewoon handig, maar ook (en dat is wel een heel belangrijk onderdeel) met welke basisingrediënten je de beste resultaten verkrijgt. Want hoewel iedereen weet dat een pizza begint bij de bodem, begint de bodem bij de ingrediënten! Variaties Heb je eenmaal de basis onder de knie, dan is het bakken geblazen! In de ruim 300 pagina’s die na de introductie volgen ga je aan de slag met klassieke pizza’s, internationale varianten, Pizza Vega, pizza’s met vis omavlees, hartige en zoete pizzolo’s, foccachia’s en grappige recepten die je met het restdeeg van pizza’s kunt maken. Vooral de internationale pizzarecepten hebben een diepe indruk op me achtergelaten. Zelf had ik namelijk niet gedacht dat een pizza met Mexicaanse kip en tortillachips of een pizza baba ganouche met aubergine een geschikte combinatie zouden zijn, maar wonder boven wonder weet Simon dit soort smaakvariaties tot een btiljant einde te brengen. Petje af! Nieuwe kennis De gevarieerde recepten zijn natuurlijk een meer dan welkome rol van inspiratie en kennis. De pizza bij levert daarmee ook precies wat je ervan verwacht: een geweldige vergaarbak van inspiratie en recepten, waar je letterlijk honderden verschillende gerechten mee op tafel kunt zetten (hoewel het hier natuurlijk draait om de wonderlijke wereld van de pizza). Daarbij moet ik je echt met klem adviseren om die eerste 100 pagina’s ook tot op de letter te lezen en ter harte te nemen. De kennis, tips, technieken en vooral de ervaring die daar uit spreekt is echt onmisbaar voor de amateur Italiaan! Ik heb er in ieder geval weer een paar dingetjes uit opgestoken die ik in mijn pizza’s zal verwerken. Conclusie over Pizzabijbel De Pizzabijbel is een onmisbaar boek voor de vervente pizzabakker. Naast een gedegen basis met tips, technieken en recepten voor een knapperige bodem en volle tomatensaus staat het boek vol inspirerende recepten. Daarbij zijn de klassiekers als de Napoletana en de Caprese te vinden, maar ook originele recepten als de Tikka Massala en zelfs eentje met aardappel en provolone! De recepten zijn duidelijk uitgelegd, helder omschreven en worden verduidelijkt met bijzonder smakelijke kleurenfoto’s.Door: CooleSuggestiesScore: Pizzabijbel krijgt 9 van de 10 punten. Bronvermelding: Coolesuggesties.nl 19 MEI 2017 DOOR DENNIS VAN HOUTSREAGEER
€33,99
Ooni Cast Iron Sizzler Pan
perfect voor het koken van vlees, zeevruchten, groenten en nog veel meer in uw Ooni pizza-oven. Het unieke ontwerp van het handvat is afneembaar en comfortabel in gebruik, waardoor het gemakkelijk is om sissend heet voedsel rechtstreeks van uw oven naar de tafel te brengen. Schitterend warmtebehoud voor efficiënt koken! Afmetingen van de doos: 32,5 x 17,5 x 6cmMateriaal: gietijzer, FSC-gecertificeerd houtSizzler formaat (binnenzijde): 247 x 143 x 26mm Sizzler formaat (buitenzijde): 310 x 159 x 30mm Gewicht: 2.6kg
€34,95
Ooni Koda 16" Gas-Powered Pizza Oven
Wie wil dat nou niet.. De kok zijn leuk en gezellig buitenkoken… en zeker met de Ooni Koda 16. Werkt op gas en is speciaal ontworpen voor 16″ Pizza’s (40cm). Je kan er ook heerlijk stuk vlees in grillen en lekker stuk vis in bakken of groentjes in bereiden. Ooni Koda 16 combineert een opvallend ontwerp met het gemak van bakken met gas en heeft een extra brede opening. Een grote cordieriet ovensteen van 15mm dik en een innovatieve L-vormige vlam voor mooie gelijke vlammen en warmteverdeling Zet de gas open en u bent binnen 20 minuten klaar om te bakken. Zoals alle Ooni pizzaovens bereikt Ooni Koda 16 een temperatuur tot 500 ° C de enorme hitte die nodig is om in 60 seconden perfecte steenoven pizza te bakken. Let op! Bij de 30mbar NL versie zit er geen gasdrukregelaar bij. Iedereen verdient een geweldige pizzaDe Ooni pizza-ovens maken thuis snel en gemakkelijk en betaalbaar ongelooflijke lekkere pizza’s. Om echt fantastische pizza te maken heb je zeer hoge temperaturen nodig. De Ooni Fyra, Koda, Koda 16, Karu en Ooni Pro bereiken het dubbele van de temperatuur van huishoudelijke ovens in 20 minuten of minder en kosten een fractie van de prijs van traditionele houtgestookte pizzaovens. Belangrijkste kenmerken: Bak grote 16′ pizza met een authentieke steenoven smaak.Duurzame, keramische, geïsoleerde, gepoedercoat stalen body met een sublieme warmtebehoud en is weerbestendig.Werkt op propaangas en is binnen slechts 20 minuten klaar voor de lekkerste pizza’s in te bakken. Wat zit er in de doos: Ooni Koda 16″ pizzaovenCordieriet steenOoni Koda 16 handleiding en een boekje met tips en recepten Technische kenmerken: Afmetingen: 600 x 600 x 350 mmGewicht in doos: 18.2kgKookoppervlak: 16 ″ (40,64 cm)Cordierietsteen van 15 mmL-vormige gasbrander met watervaleffect vlamIngebouwde gasontsteking voor snel en eenvoudig kokenGasterminal voor het bevestigen van de slang en gasbronVouwpoten voor eenvoudig transport en opslagDuurzame, geïsoleerde, gepoedercoate koolstofstalen schaal
€599,00
Ooni Dual platform digital scale - weegschaal
Key Features Dimensions: 31 x 18 x 30cm (12 x 7 x 11″) Weight: 0.8kg (2lb) Materials: Plastic, brushed stainless steel.
€49,95
Traeger Wood Fired Grills FSC Hickory Pellets 9kg
De beste houtpellets voor brisket, tri-tip, andere rundvleesdelen, kip, kalkoen, varkensvlees en groenten. Traeger Hickory pellets zijn geweldig voor het op natuurlijke wijze versterken van rundvlees, kip, varkensvlees en groenten met een volle, krachtige smaak. Geen wonder dat het een hoofdrol speelt bij BBQ. Experts zijn het erover eens, hardhout is het geheime ingrediënt voor een robuuste smaak. Consistente rookontwikkeling wordt bepaald door de kwaliteit van uw brandstof. We hebben jaren besteed aan het perfectioneren van een premium, uitgebalanceerde mix van hardhout voor betrouwbare prestaties en smaak. KENMERKEN Gemaakt in de VS Premium kwaliteit Volledig natuurlijk Schone verbranding Geen Bindmiddelen Weinig as Zak van 20lb COMBINEERT GOED MET ALLES Onze hardhouten pellets, rubs en sauzen, passen overal goed bij, maar Traeger Hickory Pellets passen vooral goed bij: Rundvlees Gevogelte Varkensvlees Groenten
€22,90
Ooni Pizza Oven Gloves
De stoere Ooni hittebestendige ovenhandschoenen zijn veilig en zorgen voor volledige bescherming van uw handen.Daarnaast is de Ooni ovenhandschoen vervaardigd van 100% duurzaam leder en is comfortabel om te dragen omdat je elke vinger vrij kunt bewegen. Een must have voor elke Ooni pizzabakker!
€34,95
Ooni Thermometer infrarood -New-
Met deze infraroodthermometer van Ooni weet je precies wanneer je pizzasteen klaar is om de perfecte bodem te bakken! De thermometer met laserpointer meet binnen enkele seconden de temperatuur van de steen in je Ooni pizzaoven. Je richt de lasergeleider eenvoudig op het midden van de pizzasteen en de temperatuur verschijnt in het display. Streef naar ongeveer 400°C voor de perfecte pizza. De thermometer is instelbaar op zowel Celsius als Fahrenheit en heeft een temperatuurbereik -30°C / -22 °F tot 550°C / 999°F. Batterijen (2 x AAA) zijn inclusief Belangrijkste kenmerken: Meet binnen enkele seconden de temperatuur van de steen in je Ooni pizzaoven Eenvoudig te gebruiken Instelbaar op Celsius en Fahrenheit Maximale temperatuur van 550°C / 999°F Door de kleurgecodeerde temperatuurring kun je snel en gemakkelijk zien wanneer de optimale temperatuur bereikt is Meerdere vooraf ingestelde weergave-instellingen Luxe ergonomische softgrip-handgreep Hoogwaardige, duurzame behuizing Een mooie aanvulling op het Ooni pizza oven assortiment Handige ophanglus aan de onderkant om de thermometer binnen handbereik te houden Batterijen (2 x AAA) zijn inclusief
€49,95
Caputo Glutenvrij pizza meel "Fiore glut"
Dit glutenvrije meel Fioreglut van het Italiaanse merk Molino Caputo is een melange van natuurlijke ingrediënten die van zichzelf glutenvrij zijn of glutenvrij zijn gemaakt. De ingrediënten van deze melange zijn: boekweitmeel, rijst- en maiszetmeel, gemodificeerd TARWEzetmeel (=glutenvrij), voedingsvezels, dextrose, natuurlijk verdikkingsmiddel (guar). Dit glutenvrije meel is speciaal samengesteld voor het bakken van pizza en brood. Meer informatie, allergie-informatie en een basisrecept staan vermeld onder de productfoto.
€9,95
Ooni 14″ Perforated Pizza Peel
Ontworpen voor het bereiden van pizza's tot 14 inch breed, onze Ooni 14″ Perforated Aluminium Pizza Peel is een hoge kwaliteit, lichtgewicht peel voor het schuiven, draaien en het ophalen van pizza's uit uw Ooni Pro oven met gemak. Gebruik de taps toelopende rand om recht onder de pizzabodem te schuiven, terwijl de perforaties zorgen voor een perfect gebakken pizza, omdat stoom snel kan verdampen en overtollig meel van de pizzabodem valt. Een supergladde, hard geanodiseerde coating zorgt voor een verhoogde corrosiebestendigheid en een hyperglad oppervlak om een naadloze ervaring te garanderen bij het opscheppen en terughalen van pizza's. Let op: de Ooni 14″ Geperforeerde Pizza Peel is compatibel met Ooni Pro en Ooni Koda 16. Belangrijkste kenmerken Afmetingen: 70 x 35,6 x 3 cm Gewicht: 610g Materialen: Handgreep - met glas versterkt nylon Blad - geanodiseerd aluminium BelangrijkAlleen met de hand wassen. Niet vaatwasmachinebestendig. Vermijd schurende schoonmaakmiddelen. Binnen bewaren. Laat de schil niet gedurende langere tijd blootstellen aan hoge temperaturen.
€69,95
Ooni Pizza Cutter
Snijd de pizza als een echte pro met het Ooni-Pizza wiel, vervaardigd met een superscherp roestvrijstalen mes voor eenvoudig snijden en schoonmaken, met een heel gemakkelijk te hanteren handvat. Voor goed te snijden duw je het wiel stevig op de korst en rol je in één snelle beweging over de pizza. Afmetingen: 113 x 20 x 240 mmGewicht: 211 grMaterialen: Handvat – nylonSnijblad – roestvrij staal Belangrijk: Vaatwasbestendig. Vermijd schurend/bijtend reinigingsmateriaal. Het mes is extreem scherp – houdt uit de buurt van kinderen. Wat zit er in de doos: 1 x Ooni pizzasnijder
€24,95
Ooni Karu 12 Draagtas / Hoes
Pak de Ooni Karu in voor uw volgende avontuur met de 100% waterdichte Ooni Karu draaghoes, compleet met een elastische rand voor een super goede pasvorm en verstelbare riemen om uw pizzaoven met gemak te verplaatsen. Belangrijkste kenmerken Afmetingen: 27 x 22 x 4 cm Lichtgewicht: 0,4kg Materialen: Aluminium, polyester BelangrijkAlleen met de hand wassen. Lichtjes reinigen met warm water en een mild wasmiddel. Aan de lucht laten drogen en niet strijken, bleken, in de droogtrommel of chemisch reinigen.
€39,95
Ooni Dual-Sided Grizzler Plate
Gemaakt van hoogwaardig gietijzer. Leg de grote stukken vlees, vis of groentes in de Dual sided Grizzler Pan en bak het zo als je wilt in jou Ooni pizza-oven.De gietijzeren Ooni Dual Sided Grizzler Pan past in alle Ooni Pizza Ovens.Gebruik de koele afneembare handgrepen om de plaat gemakkelijk te draaien of om uit je oven te halen. Als je gerecht klaar is kun je de Ooni pan op het beukenhouten onderlegger presenteren. Zeg hallo tegen de Ooni Dual-Sided Grizzler Pan. Deze gietijzeren pan is de perfecte maat voor gebruik met al uw Ooni-ovens! Gebruik de veelzijdige gladde Sizzler-kant voor fajita’s, groenten te bakken of bakken van eieren, of draai de pan en gebruik de Ooni Grizzler-ribben voor de grillsporen op je geroosterde steak. Gebruik de afneembare handgrepen om de Dual Pan veilig in en uit de oven te verplaatsen wanneer deze heet is, of serveer hem rechtstreeks aan de tafel op de meegeleverde beukenhouten serveerplank. Onze Dual Sided Grizzler is het accessoire dat de show op de Ooni Koda 16-video heeft gestolen! Zie het in actie met zinderende steaks, vis en groenten. Laad dat extra grote deel van het rundvlees en schroei het af in je Ooni-pizzaoven. De gietijzeren Ooni dubbelzijdige grizzlerplaat past in al onze pizzaovens, dus je kunt verder gaan dan steenovenpizza om een reeks grotere met vlammen bereide gerechten te maken voor een menigte.
€69,95
Ooni Oven Brush/Borstel
De Ooni Pizza Ovenborstel is een 2-in-1 stalen borstel en schraper met een comfortabel houten handvat, hij heeft een duurzame roestvrijstalen schraper en stalen borstelharen. De perfecte tool voor het hygiënisch en snel reinigen van uw Ooni pizzaoven. Belangrijkste kenmerken: Afmetingen: 600 x 20 x 45 mmGewicht: 360 grMaterialen: Hoofdgedeelte – bamboeBorstelharen – roestvrij staalSchraper – roestvrij staal Belangrijk: Gelieve de borstel niet te gebruiken bij het bakken. Gebruik alleen op een gekoelde, gedoofde oven. Alleen met de hand wassen. Vermijd bijtend reinegingsmiddel. Roestvrij staal zal van uiterlijk veranderen na meerdere malen gebruik. Het mes is zeer scherp.
€29,95
Ooni Pizzaoven Karu 12G
Beheers de kunst van het vuur met deze pizzaoven Karu 12G van Ooni! Met deze hout- of houtskool gestookte pizzaoven bak je authentieke houtgestookte, op steen gebakken pizza's in slechts 60 seconden. De oven heeft een geïsoleerde borosilicaat glazen deur zodat je je pizza in de gaten kunt houden zonder de deur te openen. En Ooni's unieke ClearView™ technologie voorkomt roet- en asvorming op het glas. De geïntegreerde thermometer staat garant voor de perfecte baktijd, elke keer weer. Het merk Ooni staat - dankzij een ijzersterk ontwerp en jarenlange ontwikkeling - voor de beste, betaalbare en lichtgewicht pizzaovens voor thuis. Zo is deze pizzaoven Karu 12G klaar voor gebruik in 15 minuten en bereikt deze een temperatuur van 500°C, nodig voor een perfecte authentieke pizza met ultieme korst, knapperige bodem en verrukkelijke gesmolten kaas in slechts 60 seconden! Je stookt de Karu 12G op hout of houtskool. Hij is ook geschikt te maken voor gas: bestel daarvoor de speciale gasbrander Karu en breid zo je brandstofopties uit. De speciaal ontworpen extra grote brandstoflade maximaliseert de luchtstroom en levert een krachtige hitte. De gepoedercoate behuizing van Ooni Karu is keramisch geïsoleerd, de gepatenteerde vlamhouder zorgt voor maximaal warmtebehoud en een extra dikke Ooni-baksteen is inclusief. Met een gewicht van slechts 15,5 kg combineert de Ooni draagbaarheid met alle kracht en warmte van een grotere houtgestookte oven!
€429,00
Pizza Workshop - Ab de Graaf
Woensdagavond 18:00 tot 21:00 uur Wat kan je verwachten? Tijdens deze workshop vertelt Ab over de geschiedenis en de verschillende soorten Pizza’s. We gaan in op de deegbereidingen en de verschillende Pizzaovens. Hij laat je de geheimen zien van het stretchen van een perfect ronde pizza en leert je alles over de juiste topping Wat ga je doen? Je gaat in groepjes van 2 aan de slag met zelf gemaakt pizzadeeg en met diepvries deegbollen zodat je zelf het verschil kan beoordelen. Je gaat zelf je deeg stretchen en pizza’s bakken in een kamado, gasoven of houtoven. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen en krijg je tips mee. De Pitmaster: Ab de Graaf verzorgt al jaren de recepten, foto’s en video’s van Beef Exclusief op social media. Meerdere keren per week brandt bij hem dan ook de kamado of pizzaoven. Verder geeft hij regelmatig demo’s bijvoorbeeld op de jaarlijkse Beef Experience. Naast online vindt hij het leuk om zijn kennis ook ‘real life’ te delen het enthousiasme te ervaren van trotse deelnemers.Kosten bedragen € 89,00 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 15 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.
€89,00
Ooni Koda 12 Draagtas / Hoes
Bescherm uw Ooni Koda 12 tegen alle weersomstandigheden en neem hem gemakkelijk mee onderweg met onze 100% waterdichte Ooni Koda-draagtas. Deze 2-in-1 draagtas en hoes is voorzien van een elastische voering voor een goede beschermende pasvorm rond de oven, Sterke handvatten om uw Ooni Koda comfortabel mee te nemen, waar het pizza-feest ook plaatsvindt. Met duurzame riemen met een makkelijk hanteerbare handgrepen, aluminium gespen en een lus om uw gasregelaar te bevestigen wanneer u onderweg bent. Afmetingen: 60 x 38 x 17 cmGewicht: 0,55 kgMaterialen: Aluminium en polyester Belangrijk: Alleen met de hand wassen. Reinigen met warm water en een Zacht reinigingsmiddel. Laat drogen. Niet strijken of in de droogmachine doen. Wat zit er in de doos: 1 x Ooni Koda draagta
€39,95