Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)
128376222_1558247677702188_8299445017610757146_o

WIE ZOET IS MAAKT SPEKSTROOPBURGERS

Deze keer pakken we onze mooie grote Colorado Creek Black Angus burgers van 200 gram voor onze spekstroopburgers. Aan 1 kant duwen we een ‘holletje’ in de burger zodat de stroop straks iets beter aan boord blijft.

Nadat er weer een lekker vuurtje brandt in de Finnwerk vuurschaal hebben we de Minimax zachtjes opgestookt en de

Petromax koekenpan geplaatst. Hierin bakken we wat spekreepjes en uienringen. Als deze lekker kleuren doen we er een paar flinke lepels appelstroop bij en blijven goed roeren. Let op dat hij niet te heet wordt, het mag niet carameliseren.

Als het geheel warm is zetten we de pan afgedekt weg onder de terrasheater zodat deze niet te ver afkoelt.

Nu stoken we de Minimax verder op met het gietijzeren rooster er in en grillen eerst de broodjes even en daarna de hamburgers rondom gaar.

Let nu op of je spekstroop nog zacht is, anders kan je deze even al roerend bijwarmen.

Op de bodem van het broodje leggen we royaal veldsla, daar op de burger met de holle kant boven. Hierin schenken we de spekstroop. Kapje er op en klaar.

Lekker herfstbiertje en wat patat erbij en klaar is deze super herfstburger.

Hoor wie klopt daar? Het zal de buurman wel weer zijn die mee wil eten..

Bestel hier je 200 grams Colorado Creek Black Angus Burger

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.