Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Beef Exclusief workshops

In een sfeervolle werkruimte van 125 m2 worden alle voorbereidingen gedaan aan professionele werktafels.
Tevens zijn hier een horecakeuken, bar en spoelkeuken aanwezig.
In de sfeervolle veranda met glazen schuifwanden staan alle kamado's klaar om aan de slag te gaan.

Welke workshop past bij jou?

De basis, kamadovaardigheid:

De Kamado Kickstart workshop is de basis voor elke kamado liefhebber.
In 4,5 uur leert Gertjan je precies hoe de kamado werkt; Hoe je hem aansteekt, welke roosters je gebruikt en hoe je de temperatuur tot op 5 graden nauwkeurig kunt beheersen.
Hoe en waarom pas je bepaalde technieken toe. Wat gebeurt er als je rookhout gebruikt en hoe moet je een pizza opstelling maken in je kamado, etc.
Na deze cursus heb je de basiskennis om heerlijke recepten te bereiden op je kamado. Eigenlijk is dit je kamado vaardigheidsbewijs.

Thema Workshops:

Heb jij de Kamado Kickstart Workshop gevolgd en/of weet jij al precies hoe een kamado werkt en hoe je deze op temperatuur houdt?
Dan is het tijd voor onze thema workshops. Hierin hebben we een ruime keuze, van Pitmaster tot Tex Mex en van Vet Lekker tot Street Food.
In deze workshops, gegeven door onze enthousiaste pitmasters gaan we helemaal los op bepaalde thema’s.
Je leert hier van de experts specifieke bereidingen en het gebruik van accessoires. Dit alles in een gezellige ontspannen sfeer.

Next level:

Heb jij de basis kamado Kickstart Workshop gevolgd en heb je daarna thuis een tijdje ervaring opgedaan? Mogelijk heb je ook al thema workshops gevolgd.
Dan is het tijd voor de volgende stap, de fijne kneepjes zoals dat heet.
Nu kan je inschrijven voor de Kamado Next Level Workshop.
We gaan op zoek naar verschil in smaak door rookhout, keuze van rooster/pan en soort hitte, proeven en praten over smaak en malsheid.
Na deze workshop schrik je van geen enkel BBQ recept, sterker nog, je gaat BBQ recepten van anderen doorontwikkelen door smaak toe te voegen en durft zelf volop te experimenteren.

WORKSHOPS

17 producten


  • Workshop Kadobon

    Workshop Workshop Kadobon

    2 reviews

    Nog 6 op voorraad

    Zoek je een kado voor een echte BBQ liefhebber?Koop dan een Workshop Waardecheque.Onze pitmasters leren hem / haar in een 5 uur durende workshop alles over het werken met een kamado en andere technieken. Succes verzekerd! LOKATIE: Bredeweg 126, Zevenhuizen De workshopruimte bestaat uit 3 delen: Een ruime, gezellige ruimte (125 m2) waar alle voorbereidingen gedaan worden aan professionele werktafels. Een sfeervolle veranda voorzien van glazen afscheidingswanden. Hier zal het daadwerkelijk bereiden plaatsvinden op de kamado of braai. Een ruime spoelkeuken waar alles weer hygiënisch gereinigd wordt. WORKSHOPS: De workshops zijn verdeeld in 4 niveaus. Niveau 1 (*): Geschikt voor iedereen die interesse heeft in het bereiden van mooie gerechten op houtskool. Weinig ervaring vereist. Niveau 2 (**): Geschikt voor iedereen die al enthousiast eten bereidt op de BBQ , maar graag uit zijn/haar comfortzone wil komen en tips & tricks wil leren. Niveau 3 (***): Geschikt voor iedereen die zijn hand niet omdraait voor de bereiding van een mooi stuk vlees en bekend is met low and slow, maar die graag hele menu’s wil leren bereiden op de kamado. Niveau 4 (****): Geschikt voor iedereen die door onze wedstrijd pitmasters getraind wil worden om op wedstrijdniveau te kunnen werken met een kamado of Braai. Bedrijfsworkshop, dit niveau wordt in overleg bepaald Tijdens elke workshop wordt gewerkt in teams van 2 personen. Elk team heeft altijd een eigen kamado ter beschikking. Elke workshop start met een introductie, gevolgd door een duidelijke uitleg van de werking van een kamado (m.u.v. niveau 4).  Ook kerntemperatuur, vuurbeheersing, onderhoud etc. komen aan bod. Vervolgens wordt uitgelegd wat er bereid gaat worden, hoe en met welke apparatuur. Ook accessoires komen daarbij aan bod. Dan worden de teams gevormd en ga je zelf aan de slag onder begeleiding van onze pitmasters. Afsluitend wordt het bereide gerecht / product gezamenlijk gegeten in de sfeervolle workshop ruimte.  Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om producten te bestellen/ aan te schaffen en iedere deelnemer krijgt de recepten en ingrediëntenlijsten mee naar huis. Tenzij anders vermeld vinden de workshops plaats op zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur Wil jij een workshop, demo of teambuildingsessie volgen met een groep, team of bedrijf?Neem dan nu alvast contact op met Harold@beefexclusief.nl 0182 759111 om een ruimte in de agenda te reserveren

    Nog 6 op voorraad

    €99,95

  • Leer de basistechnieken - Kamado Kickstart Workshop

    Workshop Leer de basistechnieken - Kamado Kickstart Workshop

    Kamado Kickstart Workshop: De ‘verplichte’ basis voor elke kamado-bezitter Gertjan van Dijk leert je in 4,5 uur tijd alles over de werking van je kamado. Wat kan je verwachten? De doelstelling van Gertjan is niet om jullie te leren hoe je gerechten bereidt.Het doel is jullie leren hoe de kamado precies werkt. Hoe je hem aansteekt, welke roosters je gebruikt en hoe jullie de temperatuur tot op 5 graden nauwkeurig kunnen beheersen en dat gedurende uren achter elkaar.Hoe en waarom je bepaalde technieken toepast. Bijvoorbeeld waarom gebruik je directe- of waarom indirecte warmte opstellingen. Wat gebeurt er als je rookhout gebruikt en hoe moet je een pizza opstelling maken in je kamado, etc. In 3,5 uur tijd weet je precies hoe het apparaat werkt en in 4,5 uur kan je hem op 5 graden nauwkeurig instellen en houden.Na deze workshop heb je inzicht gekregen hoe je kamado werkt en kan je de mooiste gerechten maken. Wat ga je doen? Valt er ook iets te proeven? hoor ik je meteen denken.Uiteraard, jullie zijn tenslotte te gast bij Beef Exclusief. Per team van twee gaan jullie aan de slag met een Large en een Compact kamado. Hierop ga je samen een eigen 3 gangen menu bereiden. Zo leer je in de praktijk de geleerde technieken toepassen en wordt je ook nog eens beloond met heerlijke (eigen)bereidingen. De Pitmaster: Gertjan van Dijk Gertjan van Dijk is professioneel BBQ-er. Zijn leven bestaat grotendeels uit het geven van workshops en masterclasses. De afgelopen jaren waren dat er gemiddeld zo’n acht per week. Inmiddels hebben honderden pitmasters in spé de uitleg van Gertjan gevolgd en is deze voor iedereen begrijpbaar. Daarnaast geeft hij antwoord op al je vragen of deze nu om een Big Green Egg gaan of een ander type kamado maakt daarbij niet uit. Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Standaard zijn dit Big Green Egg’s, maar wil je graag op een kamado Joe of Bastard werken, geef dat dan even door, dan zetten we die klaar. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Veel gestelde vragen:  1. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van.2. Hoeveel ervaring is nodig voor deze workshop?Deze cursus leert je de basiskennis die elke kamado-bezitter zou moeten hebben. Of je de nieuwe kamado net uit de doos gehaald hebt of al een paar jaar aan het experimenteren bent maakt niet uit. De uitleg van Gertjan wordt door deelnemers omschreven als rustig, overzichtelijk, duidelijk en vakbekwaam. Er is altijd voldoende ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Elke vraag wordt zonder probleem beantwoord en wij garanderen dat elke cursist na afloop zegt dat hij veel geleerd heeft. Hier durven we gerust: “Niet goed, geld terug” op te zeggen.3. Is er ook een vervolg cursus?Die is er zeker. Maar we adviseren altijd om na het volgen van de basiscursus eerst thuis aan de slag te gaan en vertrouwd te raken met de geleerde technieken.Uiteraard is het vervolgens leuk om door te gaan voor de ‘Next level Masterclass'. Maar pas op, voor je het weet ben je verslaafd... Praktische zaken: Kosten bedragen € 99,95 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of reli@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

  • Klaar voor de volgende stap? - Kamado Next Level Workshop

    Workshop Klaar voor de volgende stap? - Kamado Next Level Workshop

    De vervolg workshop voor iedere kamadobezitter die meer wil weten over techniek en smaak.Gertjan van Dijk leert je in 4,5 uur tijd hoe jij met je kamado indrukwekkende bereidingen kunt maken. Na de Kamado Kickstart workshop ben jij de held van de familie en je vriendengroep en dat smaakt natuurlijk naar meer. De basistechnieken heb je vinmiddels volledig onder de knie en je hebt al veelvuldig met je kamado heerlijk gerechten bereid. Nu is het tijd voor de volgende stap, de fijne kneepjes zoals dat heet.   We gaan op zoek naar verschil in smaak door rookhout, keuze van rooster/pan en soort hitte. We gaan als groep verschillende bereidingen doen en daarbij praten over smaak en malsheid.   Na deze workshop schrik je van geen één BBQ recept, sterker nog je gaat BBQ recepten van anderen doorontwikkelen door smaak toe te voegen en durft zelf volop te experimenteren. In deze workshop wordt slechts kort 'opfris aandacht' besteed aan de werking en basistechniek van de werken met de kamado. Wil je hier meer over weten, volg dan eerst de Kamado Kickstart workshop.   Veel gestelde vragen:  1. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado. Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van.   2. Hoeveel ervaring is nodig voor deze workshop?Deze cursus is bedoeld voor mensen die de kamado kickstart workshop gevolgd hebben (of al ruime ervaring hebben in het gebruik van een kamado).   Over Gertjan van Dijk:Gertjan van Dijk is professioneel BBQ-er. Al in zijn jeugd is hij in de weer met buitenkoken en eten bereiden boven kampvuren en primitieve BBQ’s. Dit groeide uiteindelijk uit tot een professionele BBQ carrière bestaande uit catering en het geven van BBQ workshops en Masterclasses.

    €124,95

  • Kamado Kickstart Workshop - Moederdag Editie - Kamado Kickstart Workshop - Moederdag Editie -

    Workshop Kamado Kickstart Workshop - Moederdag Editie -

    Moederdagspecial Workshop: Het perfecte Moederdag kadoGertjan van Dijk leert je in 4,5 uur tijd alles over de werking van je kamado. Wil jij je moeder echt verrassen met een mooi kado, of wil jij als moeder zelf de fijne kneepjes leren van het werken met een kamado? Boek dan nu deze workshop. We gaan nog niet verklappen wat we allemaal gaan maken, maar het is zeker wat anders dan alleen maar grote stukken vlees garen. Hoe maak je nu precies perfect vlees klaar op de kamado? Hoe werkt low & slow eigenlijk, wat doe je met rookhout en hoe kan je de temperatuur uren constant houden? Je leert het allemaal,. Maar daarnaast leert Gertjan je ook dat je ook hele andere dingen kunt maken op een kamado. De doelstelling van Gertjan is niet zozeer om jullie te leren hoe je gerechten bereidt.Het doel is jullie leren hoe de kamado precies werkt. Hoe jullie de temperatuur tot op 5 graden nauwkeurig kunnen beheersen en dat gedurende uren achter elkaar. Hoe en waarom je bepaalde technieken toepast. Bijvoorbeeld waarom gebruik je directe- of waarom indirecte warmte opstellingen. Wat gebeurt er als je rookhout gebruikt en hoe moet je een pizza opstelling maken in je kamado, etc. Je begrijpt dus veel beter wat er allemaal in jullie kamado gebeurt tijdens de bereiding en met deze techniek-kennis kun je vervolgens in principe elk gerecht bereiden op jullie kamado.Of je nu een steak wilt grillen of een appeltaart wilt bakken, je begrijpt precies hoe het moet. Valt er ook iets te proeven? hoor ik je meteen denken.Uiteraard, jullie zijn tenslotte te gast bij Beef Exclusief. Per team van twee gaan jullie aan de slag met een Large en een Compact kamado. Hierop ga je samen een eigen 3 gangen menu bereiden. Zo leer je in de praktijk de geleerde technieken toepassen en wordt je ook nog eens beloond met heerlijke (eigen)bereidingen. Veel gestelde vragen:  1. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado. Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van. 2. Hoeveel ervaring is nodig voor deze workshop?Deze cursus leert je de basiskennis die elke kamado-bezitter zou moeten hebben. Of je de nieuwe kamado net uit de doos gehaald hebt of al een paar jaar aan het experimenteren bent maakt niet uit.  De uitleg van Gertjan wordt door deelnemers omschreven als rustig, overzichtelijk, duidelijk en vakbekwaam. Er is altijd voldoende ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Elke vraag wordt zonder probleem beantwoord en wij garanderen dat elke cursist na afloop zegt dat hij veel geleerd heeft. Hier durven we gerust: “Niet goed, geld terug” op te zeggen. 3. Is er ook een vervolg cursus?Die is er zeker. Maar we adviseren altijd om na het volgen van de basiscursus eerst thuis aan de slag te gaan en vertrouwd te raken met de geleerde technieken. Uiteraard is het vervolgens leuk om door te gaan voor de ‘Next level Masterclass'. Maar pas op, voor je het weet ben je verslaafd... Over Gertjan van Dijk:Gertjan van Dijk is professioneel BBQ-er. Al in zijn jeugd is hij in de weer met buitenkoken en eten bereiden boven kampvuren en primitieve BBQ’s. Dit groeide uiteindelijk uit tot een professionele BBQ carrière bestaande uit catering en het geven van BBQ workshops en Masterclasses. Dag: Zondag Pitmaster: Gert-Jan van DijkTijd: 11:00 - 15:30 uur   Veel gestelde vragen:  1. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van.2. Hoeveel ervaring is nodig voor deze workshop?Deze cursus leert je de basiskennis die elke kamado-bezitter zou moeten hebben. Of je de nieuwe kamado net uit de doos gehaald hebt of al een paar jaar aan het experimenteren bent maakt niet uit. De uitleg van Gertjan wordt door deelnemers omschreven als rustig, overzichtelijk, duidelijk en vakbekwaam. Er is altijd voldoende ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Elke vraag wordt zonder probleem beantwoord en wij garanderen dat elke cursist na afloop zegt dat hij veel geleerd heeft. Hier durven we gerust: “Niet goed, geld terug” op te zeggen.3. Is er ook een vervolg cursus?Die is er zeker. Maar we adviseren altijd om na het volgen van de basiscursus eerst thuis aan de slag te gaan en vertrouwd te raken met de geleerde technieken.Uiteraard is het vervolgens leuk om door te gaan voor de ‘Next level Masterclass'. Maar pas op, voor je het weet ben je verslaafd... Praktische zaken: Kosten bedragen € 99,95 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of reli@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

  • Vaderdag Kamado Workshop - Worsten maken - Vaderdag Kamado Workshop - Worsten maken -

    Vaderdag Kamado Workshop - Worsten maken -

    Een Vaderdag kamado-workshop met GertJan van Dijken waarbij je grillworsten maakt, klinkt als een fantastisch idee voor een uniek en memorabel Vaderdagcadeau! Een kamado is een soort keramische grill die perfect is voor het bereiden van allerlei gerechten, waaronder worsten. Tijdens de workshop zou GertJan van Dijken, een expert op het gebied van worsten maken en kamado-grillen, de deelnemers kunnen begeleiden bij elke stap van het proces. Dit zou onder andere het selecteren van hoogwaardig vlees, het kruiden van de worsten en het bereiden ervan op de kamado omvatten. Hier zijn enkele mogelijke hoogtepunten van zo'n workshop: Kennismaking met de kamado: GertJan kan uitleggen hoe de kamado werkt, de verschillende functies ervan en hoe je de temperatuur kunt regelen voor optimale kookresultaten. Worstbereiding: Deelnemers kunnen leren hoe ze verschillende soorten worsten kunnen maken, zoals grillworsten, met behulp van verse ingrediënten en traditionele technieken. Kruiden en smaken: GertJan kan zijn expertise delen over het samenstellen van kruidenmengsels en het creëren van unieke smaken voor de worsten. Grillen op de kamado: Nadat de worsten zijn voorbereid, kunnen deelnemers ze grillen op de kamado, waarbij ze leren over de juiste timing en temperatuurcontrole voor het beste resultaat. Proeverij: Natuurlijk is een van de hoogtepunten van de workshop het proeven van de zelfgemaakte worsten, waarbij deelnemers kunnen genieten van hun creaties en feedback kunnen krijgen van GertJan. Dit soort workshop biedt niet alleen een leuke en leerzame ervaring voor vaders, maar ook voor iedereen die van koken en lekker eten houdt. Het is een geweldige manier om samen tijd door te brengen en nieuwe culinaire vaardigheden te leren.

    €99,95

  • Kamado Pitmaster Workshop

    Workshop Kamado Pitmaster Workshop

    Kamado Pitmaster Workshop Een workshop voor de echte BBQ liefhebber die al enthousiast met zijn kamado in de weer is en graag nieuwe bereidingen en accessoires wil uitproberen. Wat kan je verwachten? Tijdens deze gezellige BBQ workshop ga je lekker aan de slag met de kamado. Onze pitmasters Nick, Gerbert of John leggen je uit welke accessoires je kan gebruiken op je kamado en uiteraard hoe je hiermee de lekkerste gerechten kan maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Tandoorring, draaispit, wok, plancha, spiesen, spitbaskets, roosters, rekken, stenen etc. etc. Wat ga je doen? In teams van twee ga je aan de slag en met elkaar maak je met onze mooie producten een aantal lekkere gerechten. Uiteraard ga je die gerechten ook samen eten waarbij je ervaringen uitgewisseld worden. Onze pitmaster zal tussentijds steeds een stukje centrale uitleg geven en daarnaast je persoonlijke vragen beantwoorden. Maar het is vooral de bedoeling dat je met elkaar lekker met de kamado aan het werk bent in een gemoedelijke sfeer. Meer op zoek naar een basis workshop? Ben je nog niet zo vertrouwd met de werking van je kamado en zoek je eenworkshop om de basis goed onder de knie te krijgen? Schrijf je dan in voor onze Kamado kickstart Workshop van Gertjan van Dijk De Pitmasters: Onze pitmasters zijn ervaren BBQ-ers die hun hand niet omdraaien voor het maken van een 6 gangen menu op de kamado. Of zoals Nick zo mooi vertelde: "Als je mijn vrienden zou moeten geloven, kook ik elke dag van de week op de kamado. Nu klopt dat niet helemaal, maar het is wel het lekkerste en leukste wat er is. Het barbecue virus begon bij mij met de aanschaf van een Weber barbecue. Na jaren van buitenkoken op deze eerste liefde kwam de overstap naar een Kamado Joe Classic 3 en een Kamado Joe Junior. Hierbij ontdekte ik de veelzijdigheid en mogelijkheden van het koken op een kamado. Low & slow, grillen, bakken, caveman style. Prachtige gerechten maken met volledige controle dankzij de kamado. Een 6-gangendiner op de barbecue bereiden voor vrienden geniet ik enorm van, waarbij de een na de andere vriend wordt aangestoken met mijn barbecue virus. Ik sta dan ook te springen om het virus op jou over te brengen, jou te inspireren, uitleg te geven van de technieken en bereidingen en jouw brandende vragen te beantwoorden. Dus, ben je klaar om je smaakpapillen te verwennen en je eigen BBQ-avontuur te beginnen? Ik sta voor je klaar! " Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Standaard zijn dit Big Green Egg’s, maar wil je graag op een kamado Joe of Bastard werken, geef dat dan even door, dan zetten we die klaar. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken.   Praktische zaken: Kosten bedragen € 99,95 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of reli@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

  • Pizza Workshop

    Pizza Workshop

    Tijdens onze Beef Experience in december kregen we veel vragen bij de pizzademo's. Ab de Graaf zal in een 3 uur durende workshop uitleg geven over de bereiding van de saus, het deeg, het maken van een goede pizzabodem en de bereiding op verschillende manieren zoals in de kamado en de hout en gasgestookte pizzaovens. Loop jij ook altijd te worstelen met het stretchen van je deeg, is je bodem altijd zwart of juist zompig of heb je nog nooit zelf pizza gemaakt? Schrijf je dan in voor deze gezellige workshop. Kosten bedragen € 89,00 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen.   Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 15 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €89,00

  • Big Green Egg Workshop

    Workshop Big Green Egg Workshop

    Big Green Egg Workshop Met Kees de Klerk Wolters: Koken met Kees op een Big Green Egg, een 'must do' voor de echte Big Green Egg fan die het leuk vindt om voor familie en vrienden heerlijke gerechten te bereiden. Wat kan je verwachten? Tijdens deze workshop ga je met Kees koken op een Big Green Egg. Kees is een expert in het hoog op smaak bereiden van gerechten op de Big Green Egg.  Hij legt je uit welke accessoires je daarbij kunt gebruiken en hoe je hiermee de lekkerste gerechten kunt bereiden. Denk hierbij ook aan het werken met een wok en sous vide bereidingen. Wat ga je doen? In teams van twee ga je mooie stukken vlees bereiden. Waarbij ook geheime parels als Tri Tip en Secreto voorbij kunnen komen.Uiteraard ga je die gerechten ook samen eten waarbij je ervaringen uitgewisseld worden.Kees zal tussentijds steeds een stukje centrale uitleg geven en daarnaast je persoonlijke vragen beantwoorden.Maar het is vooral de bedoeling dat je met elkaar lekker met de Big green Egg aan het werk bent in een gemoedelijke sfeer. Meer op zoek naar een basis workshop? Ben je nog niet zo vertrouwd met de werking van je kamado en zoek je eenworkshop om de basis goed onder de knie te krijgen?Schrijf je dan in voor onze Kamado kickstart Workshop van Gertjan van Dijk De Pitmaster: Kees de Klerk Wolters is officieel Big Green Egg chef en een begrip in de BBQ wereld. Hij heeft deelgenomen aan veel BBQ wedstrijden en met de beroemde FUMO BBQ trailer heeft hij al heel wat catering verzorgd of ondersteund. Samen met Gertjan Kiers en Inge van der Helm heeft Kees een pop up restaurant opgezet ter ere van het varken. Daarnaast heeft hij in januari 2023 samen met Ab de Graaf als ’The Arctic BBQ Crew’ in 6 dagen 6.000 km gereden om aan de poolcirkel één avond BBQ te verzorgen voor 200 man. Kortom, Kees is altijd in voor een BBQ-uitdaging en deelt zijn passie graag. Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Standaard zijn dit Big Green Egg’s Large en MiniMax. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Praktische zaken: Kosten bedragen € 99,95 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om producten te bestellen/ aan te schaffen. De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail.   Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of reli@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 15 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

  • The Bastard Workshop

    Workshop The Bastard Workshop

    THE BASTARD PITMASTER WORKSHOP Ben jij de ‘ervaren’ Bastard die op zoek is naar nieuwe bereidingen en  accessoires om uit te proberen? Dan zit je bij Laurens gebakken.  Wat kan je verwachten? Tijdens deze gezellige BBQ workshop ga je lekker aan de slag met een BastardOnze pitmasters Laurens legt je uit welke accessoires een toegevoegde waarde zijn voor je Bastard en uiteraard ga je daar zelf ook mee aan de slag.Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Tandoorring, draaispit, wok, plancha, spiesen, spitbaskets, roosters, rekken, stenen etc. etc. Wat ga je doen? In teams van twee ga je lekkere gerechten maken en per team krijg je hiervoor een Bastard Large ter beschikking.Uiteraard ge je ook met elkaar ervaringen uitwisselen en niet te vergeten de gerechten samen proeven.Laurens zal tussentijds steeds een stukje centrale uitleg geven en daarnaast je persoonlijke vragen beantwoorden.Maar het is vooral de bedoeling dat je met elkaar lekker met de Bastard aan het werk bent in een gemoedelijke sfeer. Meer op zoek naar een basis workshop? Ben je nog niet zo vertrouwd met de werking van je kamado en zoek je een workshop om de basis goed onder de knie te krijgen?Schrijf je dan in voor onze Kamado kickstart Workshop van Gertjan van Dijk De Pitmaster: ‘Overdag werkt hij als accountmanager, maar ’s avonds is hij een beruchte pitmaster:’ Het had een tekst van Jambers over onze Laurens kunnen zijn. Deze gepassioneerde pitmaster is een Bastard in hart en nieren en weet alles over de werking van een Bastard. Maar belangrijker, deze passie deelt hij graag met jou. Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Standaard zijn dit Big Green Egg’s, maar voor deze workshops vervangen we deze door Bastards large. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Praktische zaken:  Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  Kosten bedragen € 99,95 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om producten te bestellen/ aan te schaffen. De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of reli@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 15 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

  • Butenhus Kokkerellen Workshop

    Workshop Butenhus Kokkerellen Workshop

    Jan Berends neemt je mee in de wereld van "Authentiek buitenkoken". Tijdens deze workshops leer je alles over het temperatuur beheersing en omgang met Dutch Ovens, skillets en heksenketel.  Ben jij een echte outdoor chef, dan is deze workshop zeker wat voor jou. Je gaat meerdere zoete en hartige gerechten bereiden op open vuur of rechtstreeks op de briketten.   Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt. Kosten bedragen € 99,95 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail.  Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 15 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

  • SeaFood Workshop

    SeaFood Workshop

    Inhoud workshop : Roken Zalm Stomen Kabeljauw Garnalen in skillet Dorade in zoutkorst Snoekbaars / Rookbaard Duivelse makreel

    €125,00

  • MAUP Indonesisch Workshop 2.0

    €99,95


Je hebt 12 van de 17 producten gezien

pand

 

LOCATIE:

Bredeweg 126, Zevenhuizen

De workshopruimte bestaat uit 3 delen:

  1. Een ruime, gezellige ruimte (125 m2) waar alle voorbereidingen gedaan worden aan professionele werktafels.
  2. Een sfeervolle veranda voorzien van glazen afscheidingswanden. Hier zal het daadwerkelijk bereiden plaatsvinden op de kamado of braai.
  3. Een ruime spoelkeuken waar alles weer hygiënisch gereinigd wordt.

WORKSHOPS:

De workshops zijn verdeeld in 4 niveaus.

  • Niveau 1 (*): Geschikt voor iedereen die interesse heeft in het bereiden van mooie gerechten op houtskool. Weinig ervaring vereist.
  • Niveau 2 (**): Geschikt voor iedereen die al enthousiast eten bereidt op de BBQ , maar graag uit zijn/haar comfortzone wil komen en tips & tricks wil leren.
  • Niveau 3 (***): Geschikt voor iedereen die zijn hand niet omdraait voor de bereiding van een mooi stuk vlees en bekend is met low and slow, maar die graag hele menu’s wil leren bereiden op de kamado.
  • Niveau 4 (****): Geschikt voor iedereen die door onze wedstrijd pitmasters getraind wil worden om op wedstrijdniveau te kunnen werken met een kamado of Braai.
  • Bedrijfsworkshop, dit niveau wordt in overleg bepaald

Tijdens elke workshop wordt gewerkt in teams van 2 personen. Elk team heeft altijd een eigen kamado ter beschikking.
  • Elke workshop start met een introductie, gevolgd door een duidelijke uitleg van de werking van een kamado (m.u.v. niveau 4). 
  • Ook kerntemperatuur, vuurbeheersing, onderhoud etc. komen aan bod.
  • Vervolgens wordt uitgelegd wat er bereid gaat worden, hoe en met welke apparatuur. Ook accessoires komen daarbij aan bod.
  • Dan worden de teams gevormd en ga je zelf aan de slag onder begeleiding van onze pitmasters.
  • Afsluitend wordt het bereide gerecht / product gezamenlijk gegeten in de sfeervolle workshop ruimte. 

Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen.

Na afloop van de workshop is er demogelijkheid om producten te bestellen/ aan te schaffen en iedere deelnemer krijgt de recepten en ingrediëntenlijsten mee naar huis.

Tenzij anders vermeld vinden de workshops plaats op zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur

Wil jij een workshop, demo of teambuildingsessie volgen met een groep, team of bedrijf?
Neem dan nu alvast contact op met Harold@beefexclusief.nl 0182 759111 om een ruimte in de agenda te reserveren
  • Banner image for:

  • Banner image for:

  • Banner image for:

  • Banner image for:

Stuur ons een berichtje!

Wil jij een workshop, demo of teambuildingsessie volgen met een groep, team of bedrijf?

Beef Exclusief workshops

Beef Exclusief workshops

Ruimte van 125 m2 waar alle voorbereidingen gedaan worden aan professionele werktafels. en voorzien van een sfeervolle veranda,
glazen afscheidingswandenen een ruime spoelkeuken.

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.