Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)
275062242_1885120448348241_6799557457723706399_n-1

The Black Flank Steak with mushrooms

Pak maar vast een potlood om je favorieten TOP 10 aan te passen met deze Flank Steak. ‘The Black’ 120 dagen graan gevoerde Flank Steak uit Uruguay. Naast de 200 dagen graan gevoerde UMI is ’The Black’ 120 dagen graan gevoerd Black Angus vlees een 2e geweldige lijn uit Uruguay die wij bij Beef Exclusief verkopen. Dit is fantastisch vlees voor op je BBQ wat je geproefd moet hebben!

Pak maar vast een potlood om je favorieten TOP 10 aan te passen met deze Flank Steak. 

‘The Black’ 120 dagen graan gevoerde Flank Steak uit Uruguay.

Naast de 200 dagen graan gevoerde UMI is ’The Black’ 120 dagen graan gevoerd Black Angus vlees een 2e geweldige lijn uit Uruguay die wij bij Beef Exclusief verkopen. Dit is fantastisch vlees voor op je BBQ wat je geproefd moet hebben!

"THE BLACK, volledig traceerbaar 100% speciaal geselecteerde Black Angus-runderen, grootgebracht in de open groene velden van Uruguay en met graan gevoerd in de open lucht. Black Angus-runderen staan ​​bekend om de genetische marmering die de jonge dieren hebben, die gewoon grazen op de graslanden van Uruguay. In combinatie met een 120-dagen+ graandieet resulteert dit in ongelooflijk goed rundvlees; het ongelooflijk goede rundvlees van THE BLACK.”

Wij hebben het vlees simpel klaargemaakt met alleen zout en peper. Beide zijden aangrillen op hoge temperatuur en daarna nog heeeeel even door laten garen op een hoger rooster of indirect, tot een kerntemperatuur van 50 graden. Maar pas op! Dit vlees moet je eigenlijk medium rare eten. Medium kan, maar laat het zeker niet te ver doorgaren, dat is zonde. Laat het vlees even rusten en snijd het vlees dwars op de draad.

De champignons maken we voor het vlees op het rooster gaat weer klaar in een skillet op de Foker ‘Ben’ brander. We kiezen voor gemengde paddestoelen, maken deze schoon en snijden deze in grove stukken.

Als de skillet heet is gaan de paddestoelen er in zonder olie of boter. Goed omroeren en als de paddo’s wat vocht loslaten doen we er royaal grof zeezout bij.

Weer even goed omroeren en dan voegen we een flinke klont roomboter toe. We hebben 2 sjalotjes gesnipperd en 1 el rozemarijn fijngehakt en voegen dat ook toe. Doorroeren en 2-3 minuten laten bakken op medium vuur.

Dan doen we hier 240 ml bouillon bij, roeren weer door en laten het tot de helft inkoken. Vervolgens gaat het vuur nog heel even hoog onder de pan en koken dit verder in tot een soort glaze.Het vlees snijden we haaks op de draad in dunne plakken en serveren het met de paddestoelen.

De vraag is niet óf deze in jullie top 10 komt, maar wáár deze in de top 10 komt.

   

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.