Nu zijn er over spareribs net zo veel meningen als over voetbal, de één wil veel vlees de ander knabbelen, die één houdt van 'fall of the bone' en the ander van iets meer bite. Bij Beef Exclusief hebben we spareribs voor ieders smaak en zelfs voor gegaarde. Deze Iberico Baby back ribs zijn de persoonlijke favoriet in de testpit.
Nu zijn er over spareribs net zo veel meningen als over voetbal, de één wil veel vlees de ander knabbelen, die één houdt van 'fall of the bone' en the ander van iets meer bite.
Bij Beef Exclusief hebben we spareribs voor ieders smaak en zelfs voor gegaarde.
Deze Iberico Baby back ribs zijn de persoonlijke favoriet in de testpit.
Bereid volgens 3-1,5-0,75 methode.
Ofwel eerst het vlies verwijderd en gekruid met Angus & Oink Cherry Crush, een Cherry Cola BBQ Rub die zoet is met een klein beetje Chipotle-hitte, de scherpe smaak van de zure kers maakt het perfect voor varkens- of rundvlees!
we roken eerst 3 uur indirect op 110 graden met wat Apple Wood chunks. dan pakken we de ribben in Butcherpaper met wat calvados, boter en Blues Hog Raspberry Chipotle saus. Na 1,5 uur pakken we de ribben uit, lakken ze met Blues Hog raspberry Chipottle en laten ze nog 3 kwartier doorgaren.
Zo hebben we heerlijke zoet- en licht spicy ribben waar je je vingers bij aflikt.
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00