Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)
03IMG_0066

CRIMINEEL LEKKERE .INK WAGYU PICANHA

.INK komt uit Uruguay en is een kruising tussen Japanese Black Wagyu en het beste Black Angus. Zo krijg je een geweldig stuk vlees met een mooie vetmarmering. Dit vlees is natuurlijk geweldig op de BBQ. Om nog meer te profiteren van het smeltende, smaakmakende vet in dit vlees bereiden we hem deze keer als steaks op het gietijzeren rooster van The Bastard. Let wel goed op dat je deze picanha niet uit het oog verliest. Bij ons was een collega er al van door gegaan met de 2 dikste steaks nog voor deze de pit bereikt hadden. Maar ja, hij is dan ook crimineel lekker..

.INK komt uit Uruguay en is een kruising tussen Japanese Black Wagyu en het beste Black Angus. Zo krijg je een geweldig stuk vlees met een mooie vetmarmering.

Dit vlees is natuurlijk geweldig op de BBQ. Om nog meer te profiteren van het smeltende, smaakmakende vet in dit vlees bereiden we hem deze keer als steaks op het gietijzeren rooster van The Bastard.

Let wel goed op dat je deze picanha niet uit het oog verliest. Bij ons was een collega er al van door gegaan met de 2 dikste steaks nog voor deze de pit bereikt hadden. Maar ja, hij is dan ook crimineel lekker..

Gelukkig zijn het geen kleine picanha’s en dus snijden we de vetkap kruislings in en vervolgens snijden we de ingekorte picanha in nog eens 5 steaks en een kontje.

Deze bestrooien we met Funky Ouma BraaiSalt.

The Bastard is alweer opgestookt naar 200 graden en in het Multi level cooking system hebben we het gietijzeren rooster geplaatst.

De steaks zij 3 a 4 cm dik en grillen we op direct vuur rondom af tot een kerntemperatuur van 50 graden.

Daarna laten we ze even rusten en serveren de steaks met wat patat, of was het nou frites? Nou ja, van die gefrituurde aardappel staafjes.

Ingewikkelder gaan we het niet maken met dit heerlijke stukje vlees. De BBQ grillsmaak is mede door het vet echt optimaal bij dit mooie stuk vlees.

 

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.