Deze heerlijke Black Angus ribeyes komen uit Uruguay waar de runderen 120 dagen graan gevoerd zijn voor een mooie vetmarmering. Hier gaan we geen toeters en bellen aan hangen.
Deze heerlijke Black Angus ribeyes komen uit Uruguay waar de runderen 120 dagen graan gevoerd zijn voor een mooie vetmarmering.
Hier gaan we geen toeters en bellen aan hangen. We kruiden de ribeyes met Funky Ouma Braaisalt. Het Multi level cooking system van The Bastard richten we in door 1 helft indirect op te stellen met platesetter en RVS rooster en aan 1 kant het gietijzer onderin te leggen.
De ribeyes garen we eerst even indirect en grillen we dan heel kort af op het gietijzer.
Dan laten we ze even rusten.
Ondertussen hebben we wat aardappeltjes gebakken in de gietijzeren skillet.
We maken wat kruidenboter door onze ’t centrum kruidenbotermix te mengen met roomboter en leggen dit op de ribeyes om te smelten.
De aardappeltjes serveren we met truffelmayonaise van Koks op Straat.
Soms is simpel gewoon zo ontzettend lekker!
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00