Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

All

13 producten


  • Beef Exclusief B.V. Pizza bijbel Beef Exclusief B.V. Pizza bijbel

    Pizza bijbel

    Nog 21 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Recensie: Pizzabijbel, Simon Giaccotto Pizza’s zijn echt de bom. Je kunt er alle kanten mee op, ze zijn leuk (en gezellig) om samen te maken en ze zijn gewoon lekker. Koud, warm, bij de tv, aan tafel, op de barbecue… noem maar op! Soms is het echter lastig om iets nieuws en origineels te bedenken. Dan is het wel zo prettig om wat tips en technieken te krijgen. En Simon Giacotto, eigenaar van Viva la Pizza, is daar een perfecte persoon voor! Hij schreef de Pizzabijbel – een lijvig boek vol tips en technieken, maar vooral veel variaties en recepten om zelf je eigen pizza’s te maken. Zoals het hoort, zoals ze dat in Italië ook doen. Roots Waar het boek toch wel redelijk op steunt, zijn de Italiaanse roots van Simon Giacotto. En terecht, want wie kan je nu beter leren hoe je een goede pizza bakt dan een Italiaan? De passie voor de pizza wordt al goed duidelijk in dit lijvige boek: de pizzabijbel begint namelijk met een slordige 100 pagina’s aan basisinformatie. Je kunt daarbij denken aan de geschiedenis van de pizza, maar ook de verschillende soorten pizza, welke keukengereedschap een onmisbaar zijn en welke gewoon handig, maar ook (en dat is wel een heel belangrijk onderdeel) met welke basisingrediënten je de beste resultaten verkrijgt. Want hoewel iedereen weet dat een pizza begint bij de bodem, begint de bodem bij de ingrediënten! Variaties Heb je eenmaal de basis onder de knie, dan is het bakken geblazen! In de ruim 300 pagina’s die na de introductie volgen ga je aan de slag met klassieke pizza’s, internationale varianten, Pizza Vega, pizza’s met vis omavlees, hartige en zoete pizzolo’s, foccachia’s en grappige recepten die je met het restdeeg van pizza’s kunt maken. Vooral de internationale pizzarecepten hebben een diepe indruk op me achtergelaten. Zelf had ik namelijk niet gedacht dat een pizza met Mexicaanse kip en tortillachips of een pizza baba ganouche met aubergine een geschikte combinatie zouden zijn, maar wonder boven wonder weet Simon dit soort smaakvariaties tot een btiljant einde te brengen. Petje af! Nieuwe kennis De gevarieerde recepten zijn natuurlijk een meer dan welkome rol van inspiratie en kennis. De pizza bij levert daarmee ook precies wat je ervan verwacht: een geweldige vergaarbak van inspiratie en recepten, waar je letterlijk honderden verschillende gerechten mee op tafel kunt zetten (hoewel het hier natuurlijk draait om de wonderlijke wereld van de pizza). Daarbij moet ik je echt met klem adviseren om die eerste 100 pagina’s ook tot op de letter te lezen en ter harte te nemen. De kennis, tips, technieken en vooral de ervaring die daar uit spreekt is echt onmisbaar voor de amateur Italiaan! Ik heb er in ieder geval weer een paar dingetjes uit opgestoken die ik in mijn pizza’s zal verwerken. Conclusie over Pizzabijbel De Pizzabijbel is een onmisbaar boek voor de vervente pizzabakker. Naast een gedegen basis met tips, technieken en recepten voor een knapperige bodem en volle tomatensaus staat het boek vol inspirerende recepten. Daarbij zijn de klassiekers als de Napoletana en de Caprese te vinden, maar ook originele recepten als de Tikka Massala en zelfs eentje met aardappel en provolone! De recepten zijn duidelijk uitgelegd, helder omschreven en worden verduidelijkt met bijzonder smakelijke kleurenfoto’s.Door: CooleSuggestiesScore: Pizzabijbel krijgt 9 van de 10 punten. Bronvermelding: Coolesuggesties.nl 19 MEI 2017 DOOR DENNIS VAN HOUTSREAGEER

    Nog 21 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €33,99

  • Smokey Goodness Het ultieme BBQ boek Smokey Goodness Het ultieme BBQ boek

    Smokey Goodness Het ultieme BBQ boek

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Smokey Goodness, van wereldkampioen Jord Althuizen, is in 6 jaar tijd uitgegroeid tot een totaalconcept voor BBQ catering, wedstrijden, festivals, sauzen en rubs. Met dit prachtige boek kan je nu zelf ook genieten van zijn succesvolle bereidingswijzen en methodes.

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €34,99

  • Ooni Kookboek 'Cooking with Fire' Ooni Kookboek 'Cooking with Fire'

    Ooni Kookboek 'Cooking with Fire'

    Nog 6 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Ons nieuwe en allereerste kookboek, Ooni: Cooking with Fire, is geschreven door mede-oprichters van Ooni Kristian Tapaninaho en Darina Garland om ons verhaal, recepten en inspiratie voor lekker buiten koken te delen. Ervaar de schoonheid van koken met vuur en onze favoriete Ooni-gerechten geïnspireerd door hun tijd doorgebracht met wonen en werken in Finland, Londen en Schotland. Pizza ligt in het hart van Ooni, dus het kookboek staat boordevol nieuwe ideeën voor pizza's in Napolitaanse stijl en begint met een hoofdstuk over ‘The Classics’, waar we je de weg wijzen naar het maken van fantastische pizza op de Ooni-manier. Reis vervolgens met ons door nog drie hoofdstukken om de wortels van Kristian in Finland te verkennen - denk aan verse vis uit de meren, het plukken en roosteren van groenten rechtstreeks uit de tuin en het bakken van vers brood - en op de levendige en door street food beïnvloede gerechten van Londen, de stad waar Ooni werd uitgevonden. Ten slotte sluit het boek af met een hoofdstuk over Schotland, waar het hoofdkantoor van Ooni nu is gevestigd, gevuld met maaltijden geïnspireerd door de opvallende berg- en kustlandschappen. Ooni: Cooking with Fire is ontworpen om u te helpen het meeste uit uw Ooni-ervaring te halen, of u nu kookt in uw eigen tuin, op een camping, op het strand of waar de wind u ook brengt.

    Nog 6 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €19,95

  • Smokey Goodness Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites

    Smokey Goodness Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Smokey Goodness: De allerbeste BBQ-bestseller aller tijden. Al meer dan 200.000 exemplaren verkocht. Denk BIG-BIGGER-BIGGEST BBQ sandwiches, de allerhotste BBQ taco's of spicy BBQ snacks-on-a-stick.. We want it all, and we want it now!  

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €22,50

  • Beef Exclusief B.V. Van kop tot staart: varken

    Van kop tot staart: varken

    1 review

    Nog 12 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Topslager Gertjan Kiers komt met ultiem kookboek over varkensvlees ‘Van kop tot staart: Varken’ verschijnt 6 oktober In Van kop tot staart: Varken proef, leer en ontdek je alles wat je wilt weten van Nederlands meest geliefde stukje vlees.  Van de verschillende rassen en vleesdelen van het varken tot aan het herkennen van kwaliteit, de verschillende kooktechnieken en de perfecte smaakcombinaties. Elk vleesdeel van het varken wordt in het boek in woord en beeld in de spotlight gezet en vervolgens in een of meerdere van de 72 recepten verwerkt. Van rookworst, noedelsalade met krokante oren en rollade van gesplitste sukade tot saucijzenbroodjes, ontdek je hoe je door van kop tot staart te eten, je kunt blijven genieten van al die heerlijke vleesgerechten. Met bijdragen van onder anderen Jord Althuizen en René Pluijm. Een onmisbaar naslagwerk voor elke vlees- of barbecuefan! Over de auteurGertjan Kiers is gastdocent bij slagersopleidingen, ROC’s en de Cas Spijkers Academie, jurylid bij de World Steak Challenge, maar bovenal slager in hart en nieren. Eerder verscheen van zijn hand de Vleesbijbel. Hij schreef Van kop tot staart: Varken samen met culinair journalist Inge van der Helm.

    Nog 12 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €34,99

  • Bijna uitverkocht The Bastard Let's Make BBQ great again - Jeroen Wesselink

    The Bastard Let's Make BBQ great again - Jeroen Wesselink

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Dit boek geeft je, naast de praktische informatie, meer dan 90 recepten. Recepten die passen bij verrassende momenten die er echt toe doen. Momenten die erom schreeuwen om je BBQ aan te steken. Van een Lazy Afternoon, Black Friday of Meatless Monday tot Burendag, een BBQ Escape of BBQ of the Beach. De recepten variëren van de inmiddels bekendere pulled pork, bavette en moink balls tot een umami burger, pork belly burnt ends, fish taco's en coquilles met spek. Ook de bijzondere groentegerechten, zoete afsluiters en spannende cocktails mogen niet ontbreken in dit boek dat volop plezier uitstraalt. Laat je inspireren, steek die BBQ aan en Let's Make BBQ Great (Again)!

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €24,95

  • The Bastard We Can't BBQ Boek

    The Bastard We Can't BBQ Boek

    The Bastard We can BBQ 52 Inspirerende BBQ recepten op The Bastard. Het kookboek om elk weekendvan het jaar te genieten van gerechten gemaakt op jouw Bastard.

    €18,95

  • Smokey Goodness Lowlands BBQ

    Smokey Goodness Lowlands BBQ

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Smokey Goodness Lowlands BBQ, heeft onze eigen Lage Landen als inspiratiebron. Bigger, better en dit keer geheel in onze eigen backyard. Want waarom reizen als je de allerbeste kreeft, world famous lamsvlees en award-winning rundvlees gewoon in huis hebt? Met de ultieme basisinfo over barbecueën en als bonus een forse portie handige tips: de vetste BBQ-shops & de beste butchers op een rij.

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €34,99

  • Beef Exclusief B.V. Vlees bijbel Beef Exclusief B.V. Vlees bijbel

    Vlees bijbel

    Nog 18 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad. Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

    Nog 18 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €33,99

  • Beef Exclusief B.V. Hete Pepers - Jeroen Hazebroek

    Hete Pepers - Jeroen Hazebroek

    Nog 13 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    In zijn nieuwe boek Hete pepers begint bestselller auteur Jeroen Hazebroek met het zaaien en opkweken van 25 rassen en 4 soorten. Natuurlijk ontbreken tips over verzorging, voeding en het bestrijden van plagen niet.Hete pepers wordt gepeperd door interviews met professionals in de groeisector en de verwerkende industrie. Daarnaast geeft Hazebroek talloze recepten voor sambals en hot sauces en geeft hij tips om de pepers te drogen, roken, in te maken of te fermenteren. Ten slotte presenteren 15 gastkoks recepten uit hun eigen cultuur, zoals de Indonesische, Surinaamse en Noord-Afrikaanse keuken. Dat zijn bekende koks, maar ook professionals en thuiskoks met hun favoriete familierecept.

    Nog 13 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €29,95

  • Ja, ik grill! Gourmet Ja, ik grill! Gourmet

    Ja, ik grill! Gourmet

    Nog 5 op voorraad

    Gourmetten alleen met kerst? Met deze recepten kun je gemakkelijk het hele jaar door gourmetten. Dit boek bevat veel verschillende recepten uit verschillende landen. Geef je avond bijvoorbeeld een Grieks of Frans tintje. De recepten zijn allemaal bedoeld voor vier personen, dus nodig gerust je vrienden ook uit. Er is voldoende keus uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten en de zoete en bijgerechten worden ook niet overgeslagen. Laat je smaakpapillen verrassen en geniet van de gezellige avond aan tafel!

    Nog 5 op voorraad

    €16,99

  • BeterBBQ Handig met de houtskool BeterBBQ Handig met de houtskool

    BeterBBQ Handig met de houtskool

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en... dit boek!Doorgewinterde barbecue-auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas leren je barbecueën op de kleine ruimte en in alle seizoenen. In dit boek focussen zij zich op de hibachi en de kettlebbq. De hibachi (of shishirin), een kleine open grill die je op tafel zet, is super handig voor kleine grill-gerechtjes maar met een beetje extra techniek ook geschikt voor grotere stukken vlees. De kettle-bbq, een allrounder en dé aanjager van de barbecuerevolutie van de laatste 20 jaar, staat in vele achtertuinen en schuren te verstoffen. Stof 'm af en leer met dit simpele bolletje roken, grillen en indirect garen.

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €15,99

  • Carrera culinair Kipbijbel

    Carrera culinair Kipbijbel

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Hét standaardwerk over kip! Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip vind je ruim 200 kiprecepten voor iedere gelegenheid en ieder moment van de week. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste waarvoor kunt gebruiken, en ook hoe je écht goede kippenbouillon maakt. Ook geven je ze alle ins en outs alles over het braden, stoven en het grillen van de kip. Kipbijbel laat zien hoe veelzijdig kip is en dat de mogelijkheden oneindig zijn.

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €34,99

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.