Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

All

30 producten


  • Hete Kolen - Compleet

    Hete Kolen - Compleet

    Nog 12 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Hete kolen compleet Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big GreenEgg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete kolen en Hete kolen - het receptenboek, behandelt niet alleen de nieuwste technieken, maar biedt ook originele en verrassende recepten voor vlees, groenten en zelfs zoete gerechten. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas geven in Hete kolen compleet up-to-date uitleg voor elk merk kamado,vijf nieuwe kooktechnieken en twintig nieuwe recepten. Hete kolen compleet isde nieuwe bijbel voor zowel beginnende als gevorderde kamado-koks.Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur.Sinds 2007 is hij eigenaar van Het Kookvuur, een bedrijf dat zich bezighoudtmet catering, demonstraties en workshops met kamado's. Leonard Elenbaasis kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Eggop locatie van het Westland tot in Azië.

    Nog 12 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €32,00

  • Pizza bijbel Pizza bijbel

    Pizza bijbel

    Nog 6 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Recensie: Pizzabijbel, Simon Giaccotto Pizza’s zijn echt de bom. Je kunt er alle kanten mee op, ze zijn leuk (en gezellig) om samen te maken en ze zijn gewoon lekker. Koud, warm, bij de tv, aan tafel, op de barbecue… noem maar op! Soms is het echter lastig om iets nieuws en origineels te bedenken. Dan is het wel zo prettig om wat tips en technieken te krijgen. En Simon Giacotto, eigenaar van Viva la Pizza, is daar een perfecte persoon voor! Hij schreef de Pizzabijbel – een lijvig boek vol tips en technieken, maar vooral veel variaties en recepten om zelf je eigen pizza’s te maken. Zoals het hoort, zoals ze dat in Italië ook doen. Roots Waar het boek toch wel redelijk op steunt, zijn de Italiaanse roots van Simon Giacotto. En terecht, want wie kan je nu beter leren hoe je een goede pizza bakt dan een Italiaan? De passie voor de pizza wordt al goed duidelijk in dit lijvige boek: de pizzabijbel begint namelijk met een slordige 100 pagina’s aan basisinformatie. Je kunt daarbij denken aan de geschiedenis van de pizza, maar ook de verschillende soorten pizza, welke keukengereedschap een onmisbaar zijn en welke gewoon handig, maar ook (en dat is wel een heel belangrijk onderdeel) met welke basisingrediënten je de beste resultaten verkrijgt. Want hoewel iedereen weet dat een pizza begint bij de bodem, begint de bodem bij de ingrediënten! Variaties Heb je eenmaal de basis onder de knie, dan is het bakken geblazen! In de ruim 300 pagina’s die na de introductie volgen ga je aan de slag met klassieke pizza’s, internationale varianten, Pizza Vega, pizza’s met vis omavlees, hartige en zoete pizzolo’s, foccachia’s en grappige recepten die je met het restdeeg van pizza’s kunt maken. Vooral de internationale pizzarecepten hebben een diepe indruk op me achtergelaten. Zelf had ik namelijk niet gedacht dat een pizza met Mexicaanse kip en tortillachips of een pizza baba ganouche met aubergine een geschikte combinatie zouden zijn, maar wonder boven wonder weet Simon dit soort smaakvariaties tot een btiljant einde te brengen. Petje af! Nieuwe kennis De gevarieerde recepten zijn natuurlijk een meer dan welkome rol van inspiratie en kennis. De pizza bij levert daarmee ook precies wat je ervan verwacht: een geweldige vergaarbak van inspiratie en recepten, waar je letterlijk honderden verschillende gerechten mee op tafel kunt zetten (hoewel het hier natuurlijk draait om de wonderlijke wereld van de pizza). Daarbij moet ik je echt met klem adviseren om die eerste 100 pagina’s ook tot op de letter te lezen en ter harte te nemen. De kennis, tips, technieken en vooral de ervaring die daar uit spreekt is echt onmisbaar voor de amateur Italiaan! Ik heb er in ieder geval weer een paar dingetjes uit opgestoken die ik in mijn pizza’s zal verwerken. Conclusie over Pizzabijbel De Pizzabijbel is een onmisbaar boek voor de vervente pizzabakker. Naast een gedegen basis met tips, technieken en recepten voor een knapperige bodem en volle tomatensaus staat het boek vol inspirerende recepten. Daarbij zijn de klassiekers als de Napoletana en de Caprese te vinden, maar ook originele recepten als de Tikka Massala en zelfs eentje met aardappel en provolone! De recepten zijn duidelijk uitgelegd, helder omschreven en worden verduidelijkt met bijzonder smakelijke kleurenfoto’s.Door: CooleSuggestiesScore: Pizzabijbel krijgt 9 van de 10 punten. Bronvermelding: Coolesuggesties.nl 19 MEI 2017 DOOR DENNIS VAN HOUTSREAGEER

    Nog 6 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €33,99

  • Modus Operandi Modus Operandi

    Big Green Egg Modus Operandi

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Word je eigen masterchef op de Big Green Egg! Met veel liefde presenteert Big Green Egg Modus Operandi. Een spectaculair kookboek zoals nog niet eerder is verschenen. Speciaal voor de Big Green Egg. Bijna 1000 pagina’s met meer dan 300 recepten en fotografie voor vlees, wild, gevogelte, vis, schaal- & schelpdieren, groenten, fruit, desserts, patisserie en brood & deegwaren. Haal alles uit je Big Green Egg De Modus Operandi, compleet met werkboek en een prachtige opbergcassette, is een uitgave die je absoluut thuis wilt hebben staan. Het is een handleiding, een bron van inspiratie, een ontdekkingstocht met alle denkbare gerechten en ingrediënten, alle kooktechnieken en technische tips en tricks om het absolute maximum uit je Big Green Egg te halen. Overtref jezelf. Dat deed Big Green Egg ook. Twee jaar lang is er heel hard gewerkt aan het creëren van alle recepten en het koken en fotograferen van alle gerechten. En het resultaat is oogverblindend en watertandend, al zegt Big Green Egg het zelf. Een bijbel voor de echte Big Green Egg liefhebber! Their way of work is now your way of work. Specificaties:Taal: NederlandsBoek & werkboek in cassetteBoek: Hardcover / genaaid gebondenAantal pagina's: 904Formaat: 24 x 28 cm. Werkboek: Genaaid gebrocheerdAantal pagina's: 192Formaat: 24,7 x 28,6 cm. Cassette: 24,9 x 28,7 x 8,85 cm. Verpakt: per stuk in omdoos

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €195,00

  • Het ultieme kamadoboek Het ultieme kamadoboek

    Het ultieme kamadoboek

    Nog 11 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Het feit dat je een kamado hebt gekocht, of misschien nog gaat kopen, betekent dat je een echte barbecuefanaat bent of wilt worden. Dit gaat veel verder dan alleen het grillen van vlees en misschien wat groenten, hoewel je daar je kamado natuurlijk ook voor kunt gebruiken. Want op een kamado zijn er vele kooktechnieken mogelijk, met nog meer verschillende smaakvolle gerechten als resultaat. In dit boek word je meegenomen vanuit de basis en opgeleid tot een kamadochef.

    Nog 11 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €29,95

  • Jaspers - Stoof bijbel Jaspers - Stoof bijbel

    Jaspers - Stoof bijbel

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe. Meer dan 150 stoofreceptenHeldere how-to's en techniekenDuidelijke stap-voor-stapfoto'sUitleg van benodigdheden en -begrippen 'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €33,99

  • Van kop tot staart: varken

    Van kop tot staart: varken

    1 review

    Nog 12 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Topslager Gertjan Kiers komt met ultiem kookboek over varkensvlees ‘Van kop tot staart: Varken’ verschijnt 6 oktober In Van kop tot staart: Varken proef, leer en ontdek je alles wat je wilt weten van Nederlands meest geliefde stukje vlees.  Van de verschillende rassen en vleesdelen van het varken tot aan het herkennen van kwaliteit, de verschillende kooktechnieken en de perfecte smaakcombinaties. Elk vleesdeel van het varken wordt in het boek in woord en beeld in de spotlight gezet en vervolgens in een of meerdere van de 72 recepten verwerkt. Van rookworst, noedelsalade met krokante oren en rollade van gesplitste sukade tot saucijzenbroodjes, ontdek je hoe je door van kop tot staart te eten, je kunt blijven genieten van al die heerlijke vleesgerechten. Met bijdragen van onder anderen Jord Althuizen en René Pluijm. Een onmisbaar naslagwerk voor elke vlees- of barbecuefan! Over de auteurGertjan Kiers is gastdocent bij slagersopleidingen, ROC’s en de Cas Spijkers Academie, jurylid bij de World Steak Challenge, maar bovenal slager in hart en nieren. Eerder verscheen van zijn hand de Vleesbijbel. Hij schreef Van kop tot staart: Varken samen met culinair journalist Inge van der Helm.

    Nog 12 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €34,99

  • Jaspers - BBQ bijbel Jaspers - BBQ bijbel

    Jaspers - BBQ bijbel

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    BBQ bijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber. Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €33,99

  • Hete Rook - de basis van het low & slow BBQ Hete Rook - de basis van het low & slow BBQ

    Hete Rook - de basis van het low & slow BBQ

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvuur: de Amerikaanse barbecuekeuken. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas gingen op reis om meer over deze low & slow barbecuemethode te leren. In dit boek leggen ze stap voor stap de basis uit zodat je nu ook thuis aan de slag kunt.Welke apparatuur kun je gebruiken? Wat voor handgereedschap heb je nodig en welke brandstof is het best? Welke soorten en welke delen van vlees en vis laten zich goed roken? Jeroen en Leonard, die eerder samen Hete kolen en Hete vuren schreven, belichten het onderwerp grondig en laten alle facetten van low & slow barbecue aan bod komen.Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Met zijn bedrijf Het Kookvuur verzorgt hij cateringen, demonstraties en workshops met barbecues en kamado's. Jeroen beheert de populaire website BBQ-Forum.Leonard Elenbaas is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg op locatie van het Westland tot in Azië.

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €29,99

  • Groen op kolen Groen op kolen

    Groen op kolen

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen geheimen meer. Met Groen op kolen laten zij zien hoe veelzijdig een vega(n) BBQ kan zijn. Ontdek bereidingswijzen van groenten en fruit op houtskool, zoals poffen en grillen, caveman-style of roken. Leer meer over vleesvervangers, zoals tofu, seitan en tempeh en hoe je ze op de BBQ kunt gebruiken. De omnivoren in je omgeving zullen jaloers worden door de stoere, vegetarische gerechten die met een houtskoolbarbecue gemaakt kunnen worden. Met de recepten uit dit boek kun je zelfs een vegan of glutenvrije barbecue samenstellen. Geniet van geroosterde bloemkool, gegrilde fruitsappen, vegan bietenburgers en pittige wokrecepten en zet deze zomer de lekkerste gerechten op tafel.

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €29,99

  • We Can't BBQ Boek

    The Bastard We Can't BBQ Boek

    The Bastard We can BBQ 52 Inspirerende BBQ recepten op The Bastard. Het kookboek om elk weekendvan het jaar te genieten van gerechten gemaakt op jouw Bastard.

    €18,95

  • Let's Make BBQ great again - Jeroen Wesselink

    The Bastard Let's Make BBQ great again - Jeroen Wesselink

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Dit boek geeft je, naast de praktische informatie, meer dan 90 recepten. Recepten die passen bij verrassende momenten die er echt toe doen. Momenten die erom schreeuwen om je BBQ aan te steken. Van een Lazy Afternoon, Black Friday of Meatless Monday tot Burendag, een BBQ Escape of BBQ of the Beach. De recepten variëren van de inmiddels bekendere pulled pork, bavette en moink balls tot een umami burger, pork belly burnt ends, fish taco's en coquilles met spek. Ook de bijzondere groentegerechten, zoete afsluiters en spannende cocktails mogen niet ontbreken in dit boek dat volop plezier uitstraalt. Laat je inspireren, steek die BBQ aan en Let's Make BBQ Great (Again)!

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €24,95

  • Recepten Boek Recepten Boek

    OFYR Recepten Boek

    Nog 2 op voorraad 2-3 werkdagen

    OFYR Kookboek Geïnspireerd door het iconische OFYR kook-concept staat dit kookboek vol met heerlijke en toegankelijke recepten die zijn samengesteld door de chefs Guy Weyts en Erik Sterckx. Alle maar liefst 72 recepten in dit kookboek bestaan uit simpele, smaakvolle ingrediënten die uw familie en vrienden heerlijk zullen vinden. En omdat een OFYR het gehele jaar door te gebruiken is, bestaat het kookboek uit recepten voor ieder seizoen. Buiten koken met het OFYR kooktoestel is gezellig, eenvoudig en zeer veelzijdig. Geen enkel ander kooktoestel biedt zoveel culinaire mogelijkheden en is tegelijkertijd zo praktisch. Bovendien heeft de OFYR een prachtige vormgeving die een aanvulling is voor iedere tuin of ieder terras. De OFYR lifestyle bestaat uit het samen brengen van lekker eten en leuk gezelschap op een simple, stijlvolle en sfeervolle wijze. Doe met dit prachtige kookboek inspiratie op en geniet van vele culinaire avonden in de tuin. Het OFYR kookboek in het kort: -  Prachtig kookboek van OFYR -  Bevat maar liefst 72 recepten -  Inspiratiebron voor de ware kookliefhebber -  Hardcover -  Samengesteld door de chefs Guy Weyts en Erik Sterckx -  Origineel cadeau

    Nog 2 op voorraad 2-3 werkdagen

    €59,00

  • No Worries

    Smokey Goodness No Worries

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Naast blow-your- socks-off recepten voor grill of smoker, ook award winning cocktails van Belgiums Best In Smokey Goodness No Worries BBQ van BBQ-held Jord Althuizen ontdek je deze zomer de laid-back Aussie approach tot barbecueën. Dit nieuwe Smokey Goodness-avontuur bevat all time favourites als ribs en burgers, voor wie op zoek is naar een easy summer BBQ, maar ook vol echte BBQ-avonturen. Want in geen land zijn ze gekker op barbecueën dan Down Under. Dus, ook benieuwd waar die roo bar nu echt voor dient? Of nieuwsgierig naar een croc steak Dundee style? Hier vind je het antwoord op al je BBQ-vragen! Jord Althuizen is de boss van de BBQ. Hij laat Nederland en België als eerste kennismaken met authentieke BBQ door zijn bedrijf Smokey Goodness en de restaurants Black Smoke en The Rough Kitchen. Hij weet met zijn Smokey Goodness-bestsellers meer mensen te inspireren om beter te barbecueën.

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €29,95

  • 3 - Het bigger better BBQ boek

    Smokey Goodness 3 - Het bigger better BBQ boek

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek is het nieuwste kookboek van barbecue-held Jord Althuizen. Dit is het echte barbecuewerk: stoer, slow en avontuurlijk. Met nieuwe flavours voor jouw favoriete Big Five op de barbecue: beef, pork, chicken, fish en... desserts. Ontdek dit keer de Zuid-Afrikaanse braai.  Jord Althuizen is de man achter Smokey Goodness, het BBQ-bedrijf dat Nederland verovert. Zijn boeken Smokey Goodness en Smokey Goodness 2 zijn absolute bestellers en winnaar van Kookboek van het Jaar 2016 én Kookboek van het Jaar 2017.

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €34,99

  • 2 - Het next level barbecue boek

    Smokey Goodness 2 - Het next level barbecue boek

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Smokey Goodness 2 is het nieuwe barbecueboek van wereldkampioen BBQ Jord Althuizen. Het jurylid van RTL 4's Grillmasters gaat in dit prachtige, ruige barbecueboek op zoek naar de allerlekkerste BBQ-recepten en smeulende verhalen wereldwijd. De stoere, rokerige recepten zijn fingerlickin' good, van Zuid-Afrikaanse braai tot Argentijnse asado: let's get that fire started!Voor zijn eerste BBQ-boek Smokey Goodness won Jord Althuizen de prijs van Kookboek van het Jaar 2016.

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €34,99

  • Hamburgers Hamburgers

    Julius Jaspers Hamburgers

    Nog 6 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Hamburgs van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger.

    Nog 6 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €19,99

  • Jaspers - Masterclass, Groente op de BBQ

    Jaspers - Masterclass, Groente op de BBQ

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Het werd tijd voor een handzaam niet te dik boek waar ik de 36 meest voorkomende groentes in behandel. Groentes die makkelijk bij de groenteman te koop zijn (een aantal alleen in het juiste seizoen), en bij iedere groente minimaal 2 bereidingen. Ik heb gedacht aan vegetariërs, aan veganisten maar ook aan mensen die groente superlekker vinden maar daar best een stukje vlees of vis bij willen eten. Prioriteit bij ieder gerecht is de groente in zijn waarde te laten. In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €17,99

  • Black Smoke - BBQ, Booze & Attitude Black Smoke - BBQ, Booze & Attitude

    Smokey Goodness Black Smoke - BBQ, Booze & Attitude

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Naast blow-your- socks-off recepten voor grill of smoker, ook award winning cocktails van Belgiums Best Bartenders, een goede dosis Tasty Travels en alle need-to-knows om thuis te vlammen. Het perfecte cadeau voor de slightly show-off BBQ'er met ambitie. Écht indruk maken met de BBQ? Dan is special edition BBQ boek Black Smoke van Jord Althuizen en Kasper Stuart hét boek voor jou. Naast blow-your- socks-off recepten voor grill of smoker, ook award winning cocktails van Belgiums Best Bartenders, een goede dosis Tasty Travels en alle need-to-knows om thuis te vlammen. Het perfecte cadeau voor de slightly show-off BBQ'er met ambitie. Powered by Smokey Goodness. Jord Althuizen (Smokey Goodness) en horecaondernemer Kasper Stuart zijn de twee mannen achter BBQ-restaurant Black Smoke, dat in Antwerpen al twee jaar lang een wachtrij kent voor een tafel. Vanaf december 2018 ook in Rotterdam!

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €39,95

  • 4  - Winter BBQ boek

    Smokey Goodness 4 - Winter BBQ boek

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Met het one of a kind Smokey Goodness Winter BBQ boek van Jord Althuizen kom je ook de winter meer dan warmpjes door. Met echt winterse recepten als home smoked salmon, wild boar on the grill en wintersportfavourites (yes, raclette!) blijft het vuur ook bij min tien lekker branden. Tot aan een volledig Smokey Goodness-style kerstmenu toe: van aperitief tot dessert, alles van de barbecue. En natuurlijk een goede portie ice cold adventure. Let it snow, let it glow!

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €29,99

  • Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek

    Jeroen Hazebroek Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige boek van twee barbecuefanaten van het eerste uur. Harry Havinga en Jeroen Hazebroek hebben samen meer dan 60 jaar ervaring. Ze leren je fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis! 'Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek' is de volgende stap voor barbecuefanaten. In plaats van high-tech apparatuur te gebruiken, ga je – volledig old skool – terug naar de basis. Of je nu fikkie gaat stoken in een gat in de grond, een simpele vuurschaal gebruikt of juist een braai of een vuurring. Met goed hout en simpele accessoires zoals spiezen, gietijzeren pannen en roosters kun je alle gerechten in dit boek maken. De 60 gevarieerde recepten in dit boek zijn gebaseerd op het gebruik van die accessoires. We beginnen met grillen van vlees en vis op de braai-, asado- en churrasco-manier. Dit zijn Zuid-Amerikaanse spiezen en -klemmen direct naast het vuur. Grote biefstukken worden direct vanaf de spies op je bord gesneden. Hele vissen trek je boterzacht uit de klem en buikspek wordt super krokant. Daarnaast is de plancha veel veelzijdiger dan je denkt; maak omeletten, tortilla’s, dikke tosti’s, uitdagende groenten, Mexicaanse fajita’s en smashburgers. Of ga voor smaakvolle stoofschotels, mosselpannetjes en soepen die je in een potjiekos of Dutch oven bereidt. We gebruiken deze gietijzeren pannen ook voor brood, zoete nagerechten en gefrituurde snacks. Tot slot een lekkere bak op houtvuur gezette koffie, terwijl we voldaan in een luie stoel van de laatste vlammen genieten.

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €29,95

  • Good.Better.Bastard

    The Bastard Good.Better.Bastard

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Na veel praktische informatie en verrassende recepten voor ieder moment in Let’s Make BBQ Great (Again), is The Bastard volwassen geworden. In Good Better Bastard wordt aan de hand van 24 archetypen dit verhaal ondersteund. Types waarin je jezelf of een ander zeker zal herkennen. Vooropgesteld: iedere Bastard is one of a kind. Een mix van verschillende types in onontbeerlijk. Ben je een Chef en gril je een tomahawk met houtskoolboter, een Dictator met citroen-langoustines, een ware Entertainer met de ultieme borrelplank, of schenk je als Brouwer een bacon-infused wodka? Ieder karakter zegt wat over jouw barbecueskills of manier van koken. Of je nu als ideale schoonzoon (Rival) de perfecte coquille serveert, of als Lazy Bastard met een smaakvolle ossobucco aan komt zetten. Dit luxe kookboek deelt 96 recepten en 288 pagina’s aan unieke Bastard-content. Na een korte opfrisser om op de juiste manier en temperatuur je barbecue aan te steken, duik je – geholpen door prachtige kunstwerken en foto’s – ieder hoofdstuk in een karakteristieke wereld vol smaakvolle gerechten. Character is all. Good Better Bastard is gemaakt met één boodschap: het leven is leuker als een Bastard. (En ook mét een Bastard.)

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €39,95

  • BBQ, The Next Level BBQ, The Next Level

    Julius Jaspers BBQ, The Next Level

    Nog 7 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    100 recepten voor de nieuwsgierige BBQ-er   Dit boek is voor alle BBQ-ers die een stap willen maken. Begrijp me niet verkeerd: ik ben nog steeds dol op pulled pork en rijd om voor goede spareribs, maar toch wil ook ik weleens wat anders. Daarom 100 recepten om je uit je comfort zone te krijgen - en dan bedoel ik echt niet alleen qua moeilijkheidsgraad of ingrediënten. Met 'next level' bedoel ik dat er zoveel meer is dan ribs marineren of aardappels poffen. Ik til in dit boek de zalm, spitskool en lamsbout naar een hoger plan en neem je stap-voor-stap mee in de bereiding van coquilles, duif en Wagyu op de BBQ - om maar iets te noemen.

    Nog 7 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €35,00

  • Bijna uitverkocht Dutch Oven Dutch Oven

    Ja, ik grill! Dutch Oven

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    50 heerlijke vuurpot-recepten, de nieuwe kooktrend! Hét kookboek voor de ultieme outdoor-keuken! Dit boek is voorzien van de mooiste illustraties, met luxe foliedruk. Naast 50 geniale recepten voor de Dutch Oven bevat dit boek ook basisinformatie over hoe de Dutch Oven te gebruiken en onderhouden én professionele tips om te grillen, koken, braden, smoren , roken en bakken op het vuur!

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €16,99

  • Vlees bijbel Vlees bijbel

    Vlees bijbel

    Nog 18 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad. Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

    Nog 18 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €33,99

  • Kookboek 800 Graden Der Beefer Kookboek 800 Graden Der Beefer

    Beefer Original Kookboek 800 Graden Der Beefer

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Drei Freunde und eine Idee, die den Fleischgenuss revolutionierte. Wer einmal ein Steak aus dem Beefer gegessen hat, ist dem kleinen, eckigen Metallkasten mit Infrarotbrenner bereits verfallen. Während anderen Grillgeräten ab 350 Grad langsam, aber sicher die Puste ausgeht, stehen beim Beefer nach dem Warm-up über 800 Grad auf dem Tacho. Diese einmalige Temperatur in Form von Oberhitze sorgt für eben jenes einzigartige Geschmackserlebnis, für das Fleischliebhaber die besten Steakhäuser der Welt aufsuchen. Der Beefer macht das jetzt auch zu Hause möglich: beste Fleischkrusten, sensationelle Röstaromen und Gargrade in Perfektion. Doch der Beefer ist mehr als ein bloßer Fleischveredler. Auch Fisch, Meeresfrüchte, Gemüse und sogar Desserts erfahren durch ihn erst den besonderen Kick. Grill-Klassiker wie Steaks und Burger werden gebeeft ebenso zum ultimativen Genuss wie Thunfisch und Jakobsmuscheln oder Wassermelone und Feigen.  Zweifelsohne, das heißeste Rezeptbuch der Welt – mit viel Wissenswertem und Wissenschaftlichem rund um das Thema 800 Grad sowie einer detaillierten Beschreibung des innovativen Grillgeräts samt Zubehör.v

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €41,10

  • Kookboek "Outdoor cooking" Engelstalig Kookboek "Outdoor cooking" Engelstalig

    Petromax Kookboek "Outdoor cooking" Engelstalig

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Wat er allemaal onder de open hemel en buiten de huiskeuken met Dutch Oven, Fire Skillet, Loaf Pan en co. kan worden bereid, laat de Duitse kampvuurkok en auteur Carsten Bothe zien in het Petromax Kookboek "Outdoor Cooking". Het in het Engels geschreven boek bevat een geselecteerde combinatie van meer dan 80 gevarieerde recepten. Deze zijn afkomstig uit de Duitse Petromax receptenboeken "Draussen Kochen" en "Draussen Backen" (de laatste bekroond met de Gourmand Cookbook Award 2019). Op 144 pagina's kan de lezer zich verheugen op eenvoudige instructies voor koken en bakken bij het kampvuur, die zowel geschikt zijn voor beginners als gevorderde outdoorkoks. Vooral recepten voor Duitse specialiteiten zorgen voor spannende afwisseling. Bovendien staan er veel interessante weetjes in over de omgang met Petromax producten en talrijke tips voor elke kampvuurkeuken. Het Petromax Kookboek in het Engels is uitgegeven door het Duitse HEEL Verlag. What all can be prepared under the open sky and off the home kitchen with Dutch Oven, Fire Skillet, Loaf Pan and co. is shown by the German campfire chef and author Carsten Bothe in the Petromax Cookbook "Outdoor Cooking". The book written in English contains a selected combination of over 80 varied recipes. These originate from the German Petromax recipe books "Draussen Kochen" and "Draussen Backen" (the latter awarded with the Gourmand Cookbook Award 2019). On 144 pages the reader can look forward to simple instructions for cooking and baking at the campfire which are suitable both for beginners and advanced outdoor chefs. Especially recipes for German specialties provide for exciting variety. In addition, many interesting facts on handling Petromax products as well as numerous tips for any campfire kitchen are included.The Petromax Cookbook in English is published by the German HEEL Verlag.

    Nog 3 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €31,95

  • Bijna uitverkocht BBQ Atlas BBQ Atlas

    Julius Jaspers BBQ Atlas

    Nog 1 op voorraad

    De lekkerste BBQ recepten uit de hele wereld!Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrdiënten en op eigen wijze. In De BBQ-atlas laat Julius Japsers zien hoe divers barbequen kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld mee over. Van BBQ-party's in Australië, satés in Indonesië, kamado's uit Japan, groente uit het Midden Oosten, vis uit Scandinavië, streetfood uit Azië tot goede stukken vlees uit Argentinië.

    Nog 1 op voorraad

    €35,00

  • Handig met de houtskool Handig met de houtskool

    BeterBBQ Handig met de houtskool

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en... dit boek!Doorgewinterde barbecue-auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas leren je barbecueën op de kleine ruimte en in alle seizoenen. In dit boek focussen zij zich op de hibachi en de kettlebbq. De hibachi (of shishirin), een kleine open grill die je op tafel zet, is super handig voor kleine grill-gerechtjes maar met een beetje extra techniek ook geschikt voor grotere stukken vlees. De kettle-bbq, een allrounder en dé aanjager van de barbecuerevolutie van de laatste 20 jaar, staat in vele achtertuinen en schuren te verstoffen. Stof 'm af en leer met dit simpele bolletje roken, grillen en indirect garen.

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €15,99

  • Kipbijbel

    Carrera culinair Kipbijbel

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Hét standaardwerk over kip! Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip vind je ruim 200 kiprecepten voor iedere gelegenheid en ieder moment van de week. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste waarvoor kunt gebruiken, en ook hoe je écht goede kippenbouillon maakt. Ook geven je ze alle ins en outs alles over het braden, stoven en het grillen van de kip. Kipbijbel laat zien hoe veelzijdig kip is en dat de mogelijkheden oneindig zijn.

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €34,99

  • Broodboek RIJS Broodboek RIJS

    Jeroen Hazebroek Broodboek RIJS

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Goed brood heeft tijd nodig, zo ook dit boek 'rijs' tijd.Recepten voor ambachtelijk brood waar je de tijd voor neemt om te maken. Prachtige foto’s van brood dat net uit de oven komt, waar het aroma vanaf dampt, maken dat je nog maar één ding wilt: zelf met je handen in het deeg. Dat is wat Rijs met je doet. Aan de hand genomen door de auteurs Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas en Jan Bronswijk ben je in staat om zelf ambachtelijke broden te bakken in de kamado, houtoven of heteluchtoven. Denk aan Draaistokbrood, Brioche hamburgerbollen, Meergranenbrood, Tarwevolkorenbrood, No-knead witbrood of Desem notenbrood. Naast recepten is dit boek doordesemd met achtergrondverhalen over de kunst van het broodbakken. Van rijsmiddelen die je kunt gebruiken, de verschillende granen, het kneden van het deeg tot en met vullingen. Technieken als opbollen, vouwen en opmaken van het deeg komen in woord en beeld aan bod. Bezoeken aan specialisten van graanteler, molenaar tot zuurdesem-expert maken de beleving compleet. Je voelt ieders vurige passie voor het ambacht. Auteur Jan Bronswijk, Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €34,99

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.