Heerlijk als hoofdgerecht, maar ook in een klein portie als lunch of voorgerecht. Bak de biefstuk in de gietijzeren koekenpan tot een kern van 48 graden. Haal ze uit de pan en laat even rusten. Halveer de tomaten en haal de zaden eruit, snijd ze in dunne reepjes.
Meng voor de dressing de appelstroop, azijn, mosterd en de olijfolie door elkaar. Verwarm de saus een beetje op de BGE om makkelijker te kunnen schenken.
Snijd de biefstuk in dunne plakken. Leg een handje veldsla op het bord. Leg de plakken biefstuk over de veldsla en leg de tomaten in het midden en sprenkel de lenteuitjes er over.
Besprenkel de salade ruim met de dressing.
Ingrediënten:
Struisvogelbiefstuk
2 tomaten
2 eetl.appelstroop
1/2 eetl.balsamicoazijn
3 eetl.olijfolie-100 gr.veldsla
2 lenteuitjes
1 eetl.mosterd.
Bestel hier je struisvogelbiefstuk
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00