Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Waards rund (Rubia Gallega) - Cote de Boeuf dry-aged

Omschrijving

Cote de Boeuf van het regionale Waardse Rund uit het Groene Hart

We hebben een heerlijke Cote de Boeuf van het Waards Rund bereid.
Door het graan ontstaat er een ruime hoeveelheid vet in het vlees wat zorgt voor een heerlijke smaak.

We bestrooien hem royaal met zout en rozemarijn, dat lijkt misschien veel, maar kijk eens naar de dikte van het vlees.
We steken de MEATER er in en indirect garen we hem naar 48 graden waarna we hem nog even direct grillen tot een kerntemperatuur van 50-52 graden.
Dan 10 minuutjes laten rusten, nog wat verse peper er overheen en klaar.

Hoe je van iets minder vet, kies dan voor onze Dry Aged Waards Rund Cote de Boeuf. Deze runderen krijgen geen graan maar een smaakvol kruidenmengsel gevoerd.

28 dagen dry aged.

www. BEEFEXCLUSIEF.nl - WE LOVE TO GRILL!

 




Lekker dikke steak van hollandse bodem - de Côte de Boeuf van regionaal grazend waards rund is het duurzame en smaakvolle alternatief op de graan gevoerde runderen.

Waards rund (Rubia Gallega) - Cote de Boeuf dry-aged

Productformulier

Cote de Boeuf van het regionale Waardse Rund uit het Groene Hart We hebben een heerlijke Cote de Boeuf van... Lees meer

€38,57

Afhalen in onze winkel

Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    • Deskundig advies in de gezelligste BBQ Shop
    • De (keramische) BBQ Specialist
    • Sfeervolle professionele workshopruimte
    • On- & offlineslager
    • Vandaag verstuurd? Je hebt nog: Mar 29, 2024 10:00:00 +0100
    Heb je een vraag over dit product?

    Ons Beef Exclusief team helpt je graag verder! Klantenservice

    Stuur ons een berichtje!

    Bezoek onze showroomBezoek onze showroom

    Beef Exclusief
    Bredeweg 126
    2761KB Zevenhuizen
    Nederland
    Bekijk openingstijden

    Omschrijving

    Cote de Boeuf van het regionale Waardse Rund uit het Groene Hart

    We hebben een heerlijke Cote de Boeuf van het Waards Rund bereid.
    Door het graan ontstaat er een ruime hoeveelheid vet in het vlees wat zorgt voor een heerlijke smaak.

    We bestrooien hem royaal met zout en rozemarijn, dat lijkt misschien veel, maar kijk eens naar de dikte van het vlees.
    We steken de MEATER er in en indirect garen we hem naar 48 graden waarna we hem nog even direct grillen tot een kerntemperatuur van 50-52 graden.
    Dan 10 minuutjes laten rusten, nog wat verse peper er overheen en klaar.

    Hoe je van iets minder vet, kies dan voor onze Dry Aged Waards Rund Cote de Boeuf. Deze runderen krijgen geen graan maar een smaakvol kruidenmengsel gevoerd.

    28 dagen dry aged.

    www. BEEFEXCLUSIEF.nl - WE LOVE TO GRILL!

     




    Lekker dikke steak van hollandse bodem - de Côte de Boeuf van regionaal grazend waards rund is het duurzame en smaakvolle alternatief op de graan gevoerde runderen.

    Wat klanten zeggen over Waards rund (Rubia Gallega) - Cote de Boeuf dry-aged

    Waards rund (Rubia Gallega) - Cote de Boeuf dry-aged

    Waards rund (Rubia Gallega) - Cote de Boeuf dry-aged

    4.8 van de 5 sterren

    6 hebben dit product beoordeeld

      Reviews

      Gebaseerd op 6 reviews Schrijf een review

    Recent bekeken

    Footer image

    © 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

    • American Express
    • Apple Pay
    • Google Pay
    • iDEAL
    • Maestro
    • Mastercard
    • Shop Pay
    • Union Pay
    • Visa

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.