Smokin’ Hot Chicks maken van elke BBQ een feestje. Dé rub voor alles wat vleugels heeft. Kip, tuurlijk! Maar wat dacht je van kalkoen, kwartels, struisvogel, Parelhoen, eend, gans en fazant? Als we pauw zouden eten zouden z’n veren uit z’n reet steken als je deze nieuwe Règâh Rub er op strooit. Na twee weken elke dag kip werd er thuis geprotesteerd. Probleem, want we moesten toch verder testen. Dan maar op spareribs proberen. Wat denk je, deze rub is een klapper op spareribs! Het is stiekem misschien meer een All Purpose Rub dan een kip rub geworden. Maar ja, Smokin’ Hot Chicks stond al op het label.
Dit is je kans Smokin’ Hot Chicks op jouw BBQ te hebben!
Deze melange is primair ontwikkeld voor rundvlees en dan vooral voor Brisket, ook een van onze wedstrijd gerechten. Doordat ook wij niet elke dag Brisket bereiden zijn we gaan experimenten waarop deze unieke Rub ook lekker is. Al gauw kwamen er erachter dat hier heerlijk kipvleugeltjes mee te maken zijn, en het mooie, die kan je gelijk Buffalo Wings noemen. Daarnaast is deze Rub ook perfect als vervanger van peper en zout op een biefstuk of ribeye. Heb je nog 50g in je zakje zitten, meng dat met een kilo gehakt voor een paar heerlijke burgers. Een hele veelzijdige Rub die bij iedereen in de kast hoort.