Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Cote de Boeuf

4 producten


  • Waards rund (Rubia Gallega) - Cote de Boeuf dry-aged Waards rund (Rubia Gallega) - Cote de Boeuf dry-aged

    Waards rund ( Rubia Gallega) Waards rund (Rubia Gallega) - Cote de Boeuf dry-aged

    6 reviews

    Nog 16 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Cote de Boeuf van het regionale Waardse Rund uit het Groene Hart We hebben een heerlijke Cote de Boeuf van het Waards Rund bereid.Door het graan ontstaat er een ruime hoeveelheid vet in het vlees wat zorgt voor een heerlijke smaak. We bestrooien hem royaal met zout en rozemarijn, dat lijkt misschien veel, maar kijk eens naar de dikte van het vlees.We steken de MEATER er in en indirect garen we hem naar 48 graden waarna we hem nog even direct grillen tot een kerntemperatuur van 50-52 graden.Dan 10 minuutjes laten rusten, nog wat verse peper er overheen en klaar. Hoe je van iets minder vet, kies dan voor onze Dry Aged Waards Rund Cote de Boeuf. Deze runderen krijgen geen graan maar een smaakvol kruidenmengsel gevoerd. 28 dagen dry aged. www. BEEFEXCLUSIEF.nl - WE LOVE TO GRILL!   Lekker dikke steak van hollandse bodem - de Côte de Boeuf van regionaal grazend waards rund is het duurzame en smaakvolle alternatief op de graan gevoerde runderen.

    Nog 16 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €19,26

  • Black Angus Beef - Cote de boeuf Black Angus Beef - Cote de boeuf

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Cote de boeuf

    1 review

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Cote de Boeuf van het Black Angus rund DE MAGIE VAN EEN COTE DE BOEUF POUR DEUXIk zal nooit de eerste keer vergeten dat ik zo’n mooie malse sappige Côte de boeuf heb gegeten.Het was eind jaren tachtig in de kleine straatjes van Calvi op het Franse eiland Corsica. We hadden net onze laatste girobetaalkaart verzilverd en waren met de motor naar een terras gereden in het oude centrum. De lauwwarme zeewind waaide door de straten. Uit het menu kozen we voor een Côte de boeuf pour deux. De ober bracht een heerlijk ruikende en prachtig gegrilde Côte de boeuf die hij ter plekken aan onze tafel versneed en de mooiste delen over twee borden verdeelde. Those where the days..Lekker eten is emotie en zo’n mooie malse sappige Côte de boeuf zal voor mij altijd iets magisch houden.. Als ik dan de nieuwe Black Angus Côte de boeuf bij Beef Exclusief binnen zie komen denk ik maar één ding.. Ik heb even wat boter gesmolten met een beetje knoflook en een ‘Herbsbrush’ gemaakt door wat tijm, rozemarijn en oregano bij elkaar te binden. Terwijl we de steak indirect garen borstel ik hem regelmatig met de kruidenkwast en het knoflookbotermengsel. Bij 46 graden haal ik hem van het rooster en verwijder de platesetter nog even vol gas tot 50-52 graden en dan even laten rusten.We hebben er een paar potatobombs bij gemaakt gevuld met kruidenboter en ham. Het was weer een trip down memory lane… https://www.beefexclusief.nl/black-angus-grain-fed-cote-de-…www.BEEFEXCLUSIEF.nl - WE LOVE TO GRILL!    

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €18,40

  • Miguel Vergara Angus - Cote de Boeuf - 300 dagen GV / 21 days DryAged Miguel Vergara Angus - Cote de Boeuf - 300 dagen GV / 21 days DryAged

    Miguel Vergara Angus Miguel Vergara Angus - Cote de Boeuf - 300 dagen GV / 21 days DryAged

    Nog 22 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    De Cote de Boeuf is een indrukwekkend stuk vlees dat elke vleesliefhebber zal imponeren. Dit premium stuk rundvlees is afkomstig van runderen die gedurende 300 dagen op graan gevoed zijn, wat zorgt voor een diepe en intense smaak. Daarnaast is het vlees 21 dagen Dry Aged, waardoor de smaak en textuur nog verder verbeterd worden. De Cote de Boeuf is een ribstuk met een karakteristieke T-vormig bot. Dit bot draagt bij aan de sappigheid van het vlees en geeft het gerecht een prachtige presentatie. Het vlees is ideaal om te grillen of te bakken, en is perfect voor een feestelijk diner of een speciale gelegenheid. Door het 300 dagen grasgevoerde dieet van het rund, heeft de Cote de Boeuf een diepe, rijke smaak die moeilijk te evenaren is. Het Dry Aging proces zorgt er vervolgens voor dat het vlees nog malser en smaakvoller wordt, waardoor het een ware delicatesse wordt. Als u op zoek bent naar een stuk vlees van de hoogste kwaliteit, dan is de Cote de Boeuf - 300 dagen GV / 21 days DryAged een must-try. Het is een prachtig stuk vlees dat gegarandeerd indruk zal maken op uw gasten en u een onvergetelijke smaakervaring zal bezorgen.

    Nog 22 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €41,56

  • Rubia Gallega (Spaans Rund) - Cote de Boeuf Rubia Gallega (Spaans Rund) - Cote de Boeuf

    Rubia Gallega ( Spaans Rund ) Rubia Gallega (Spaans Rund) - Cote de Boeuf

    1 review

    Nog 44 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Het unieke Galicisch rundvlees uit Spanje wint snel terrein in Nederland. Deze productlijn heeft zijn populariteit te danken aan zijn kenmerkende kruidige en licht zilte smaak. Die smaak kan zich optimaal ontwikkelen in het lange en goede leven dat de dieren leiden in de Spaanse regio Galicië. Niet voor niets vindt het Galicisch rundvlees gretig aftrek bij veel Spaanse sterrenchefs. De runderen uit Galicië leven gemiddeld tussen de twee en zeven jaar. Dit is relatief lang, en hierdoor krijgen de dieren ruim de tijd om hun sterke eigenschappen goed te ontwikkelen. De dieren krijgen bovendien uitsluitend klaver, gras en kruiden gevoed. Dit speelt een grote rol in het geurige en krachtige karakter van het vlees. De Spaanse veehouders werken hard voor de superieure kwaliteit van Galicisch rundvlees. Er is buitengewoon veel aandacht voor de bewegingsruimte en de voeding van de dieren. De unieke werkwijze van de boeren is typisch voor deze regio en komt elders in Spanje niet voor. Dit runderras is kenmerkend voor de Spaanse streek Galicië. De sterke en robuuste dieren gedijen uitstekend in het heuvelachtige gebied aan de Atlantische oceaan, waar zij het hele jaar door buiten lopen. De lange historie in dit gevarieerde zeeklimaat maakt het een zeer geliefd en gewild ras. De marmering, de dooradering van vet in de spieren, is bij het Galicisch rundvlees werkelijk een klasse apart en de geurige, kruidige smaakervaring is iets dat iedere vleesliefhebber geprobeerd moet hebben. Daarnaast past het vlees uit deze productlijn ook nog eens in een gezond voedingspatroon. Bekijk hier onze Cote de Boeuf recepten

    Nog 44 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €37,95

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.