Abonneer je op onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!
Jack Daniel's smoking wood chips of rookhout snippers zijn gemaakt van stukgeslagen gerijpte eikenhouten whiskey vaten en geven een aangenaam zoete maar stevige rooksmaak af. Ideaal voor alle rund -en gevogelte bereidingen. De snippers dienen voor gebruik een half uur in koud water te weken alvorens te verspreiden over de vuurpit. Inhoud zak ca. 800 gram
€13,75
Door geweekte houtsnippers over de kolen te strooien worden de ingrediënten en gerechten gerookt en krijgen zij extra smaak. Big Green Egg Wood Chips zijn verkrijbaar in de smaakvarianten walnoot, pecannoot, appel en kers. Zak à 3 liter.
€11,40
Elke Big Green Egg-chef heeft zijn eigen stijl. Met de originele Wood Chips geef je al je gerechten een karakteristiek rokerige smaak. Meng de (geweekte) houtsnippers door je houtskool of strooi een hand Wood Chips over de houtskool heen. Of doe het allebei: dat is een kwestie van smaak. Net als welke soort Wood Chips je kiest: hickory, pecannoot, appel of kers. De Wood Chips vallen bij elk gerecht in de smaak. Hickory doet het goed bij rood vlees, kalkoen en kip. Een zak Wood Chips heeft een inhoud van 2,9 liter.
€11,40
Door geweekte houtsnippers over de kolen te strooien worden de ingrediënten en gerechten gerookt en krijgen zij extra smaak. Big Green Egg Wood Chips zijn verkrijbaar in de smaakvarianten walnoot, pecannoot, appel en kers. Zak à 3 liter.
€11,40
Als je een intens diep en rijk aroma aan jouw vlees wilt toevoegen, gebruik dan de rookhout whiskey/eik chips. Deze chips geven een heerlijke smaak aan jouw eten.
€5,95
Als je een milde subtiele zoete fruitsmaak wilt toevoegen aan uw vis en/of vlees, gebruik dan de houten appelchips. Deze chips geven een heerlijke smaak aan jouw eten.
€4,95
Als je een zoete en sterke spekachtige smaak wilt toevoegen aan je vis en/of vlees, gebruik dan hickory chips. Deze houtsoort geeft een heerlijke smaak aan jouw eten.
€4,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€7,95
Elke Big Green Egg-chef heeft zijn eigen stijl. Met de originele Wood Chips geef je al je gerechten een karakteristiek rokerige smaak. Meng de (geweekte) houtsnippers door je houtskool of strooi een hand Wood Chips over de houtskool heen. Of doe het allebei: dat is een kwestie van smaak. Net als welke soort Wood Chips je kiest: hickory, pecannoot, appel of kers. De Wood Chips vallen bij elk gerecht in de smaak. Pecannoot geeft een rijke, zachte smaak aan vis en gevogelte. Een zak Wood Chips heeft een inhoud van 2,9 liter.
€11,40
Eikenhout met wijn doordrenkt. Geeft een wijnsmaak in de rook. Geschikt voor: gevogelte, kaas en varken.
€5,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€5,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€6,95
GrillTeam Olive woodchips 500 gr Als je typische fijne en milde aromatische smaak aan je vis en/of vlees wilt toevoegen gebruik dan de rookhout olijfsnippers. Deze snippers geven een heerlijke smaak aan je eten.
€6,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€6,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€4,95
Eiken rookhout is misschien wel de meest veelzijdige en gebruikte rookhout soort. De eiken rooksnippers geven een milde tot stevige rooksmaak. Rookhout van eikenhout past perfect bij mooie stukken rund, maar combineert ook fantastisch met wild, varken en vis.
€4,95
Deze CedarWood Houtsnippers van Koken op hout geven een extra smaak & geur van rook & hout aan het eten tijdens het roken in de rookoven of op de BBQ (je kunt de snippers ook los tussen de kooltjes strooien voor die heerlijke rooksmaak aan je grillgerechten). Tip Laat de houtsnippers voor gebruik 30 minuten weken in water. Bij houtskoolbarbecues: wacht tot de houtskoolbrikettenbedekt zijn met een grijs laagje en strooi er vervolgens de natte houtsnippers over. Bij gasbarbecues: plaats de natte houtsnippers in een aluminium druipbakje. Eigenschappen: sterke rooksmaak. Ideaal bij rundsvlees en entrecôte
€6,95
De Wood Chips vallen bij elk gerecht in de smaak. Hickory doet het goed bij rood vlees, kalkoen en kip. Pecannoot geeft een rijke, zachte smaak aan vis en gevogelte. Appel zorgt voor een natuurlijk zoete smaak bij vis, schaaldieren en gevogelte. En kers is een allemansvriend met een milde fruitsmaak. Een zak Wood Chips heeft een inhoud van 2,9 liter. Een nieuwe smaakmaker – OAK!Geschikt voor alle soorten, grote stukken vlees; met name rundvlees. Perfect voor briskets.
€11,40
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€4,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€4,95
Smokewood’s red wine flavored rookhout is afkomstig van wijn en port vaten die na ca. tien jaar niet meer gebruikt worden om wijn in te rijpen. Deze vaten zijn in de regel gemaakt van Amerikaans eiken maar ook van inlands eiken. Ook dit hout is verzadigd van diverse port- en wijn soorten en zit dus vol van deze aroma.
€16,95
Smokewood Rookhout is een fantastisch product dat vervaardigd uit originele whiskey vaten van Amerikaans eikenhout. Het hout in deze verpakking heeft tot maar liefst 60 jaar lang haar smaak afgestaan aan 's werelds meest verfijnde Schotse Single Malt whiskeys en is daardoor verzadigd met de smaak van deze whiskey soorten! Het krachtige whiskey aroma van het Smokewood Rookhout zal een heerlijke smaak toevoegen aan jouw vlees, vis of groenten! De fine cut is ideaal om koude gerechten te roken, gebruik in combinatie met een rookbox.
€16,95
Smokewood’s red wine flavored rookhout is afkomstig van wijn en port vaten die na ca. tien jaar niet meer gebruikt worden om wijn in te rijpen. Deze vaten zijn in de regel gemaakt van Amerikaans eiken maar ook van inlands eiken. Ook dit hout is verzadigd van diverse port- en wijn soorten en zit dus vol van deze aroma.
€18,75
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!