Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

All

2 producten


  • Wild Wild Hertenrack Wild Wild Hertenrack

    Wild Wild Hertenrack

    3 reviews

    Nog 50 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Wild - Hertenrack Een delicatesse voor op de BBQ Een hertenrack is een echte blikvanger op de BBQ. Dit malse en smaakvolle stuk vlees, met het ribbeen nog intact, is perfect voor liefhebbers van puur en ambachtelijk wild. Het vlees is fijn van structuur, subtiel van smaak en krijgt op de BBQ een heerlijke geroosterde buitenkant. Bereiding op de BBQ De beste manier om een hertenrack te bereiden, is door het langzaam te garen met een reverse sear-methode. Eerst laat je het indirect garen op een lage temperatuur van ongeveer 100-120°C tot een kerntemperatuur van 48-50°C. Vervolgens grill je het kort op hoge hitte voor een mooie korst. Laat het vlees daarna even rusten, zodat het sappig blijft. Smaakcombinaties Hertenvlees heeft een verfijnde wildsmaak die goed samengaat met krachtige kruiden zoals tijm, rozemarijn en jeneverbes. Een rub met knoflook, zwarte peper en zeezout versterkt de natuurlijke smaak. Wil je een extra luxe touch? Bestrijk het rack met een glaze van honing en balsamico of serveer het met een rodewijnsaus. Serveren Snijd het hertenrack na bereiding in mooie koteletjes en serveer het met gegrilde herfstgroenten, aardappelpuree met truffel of een frisse cranberrycompote. Zo maak je van een BBQ een culinaire wildervaring. Wil je jouw BBQ naar een hoger niveau tillen? Dan is een hertenrack een absolute aanrader! 🔥🍖

    Nog 50 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €22,50

  • Wild Wild Zwijn Rack - Wild Wild Wild Zwijn Rack - Wild

    Wild Wild Zwijn Rack - Wild

    Nog 11 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Rack van wild zijn (8 ribben gemiddeld)  Marinades / sauzen 4 dl Rode Wijn 6-8 Ansjovisfilets 4 teentjes Knoflook 1 el Tijm 4 Sjalotjes 1 el Suiker 1 el Tomatenpuree 2 el Olijfolie  Benodigdheden convEGGtor Cast Iron Grid Instant Read Digital Thermometer Staafmixer  Voorbereiding 1. Pel de knoflook en sjalotjes en versnipper deze. Meng ze vervolgens samen met alle andere ingrediënten van de marinade met een staafmixer.2. Wrijf het rack in met de marinade en laat deze minimaal 8u in de koelkast staan. Om de smaak beter in te laten trekken wordt het aangeraden om deze een hele dag te laten staan. Haal hem een uur voor gebruik weer uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.3. Verhit de Green Egg met Cast Iron Grid tot een temperatuur van 165 graden.  Bereiding 1. Braad het rack een paar minuten aan op het rooster. Om te voorkomen dat de botten die uitsteken zwart worden, kan je die eventueel omwikkelen met aluminiumfolie.2. Verwijder het rack en het rooster en plaats de convEGGtor. Zet het rooster terug en laat nu het rack ongeveer 1u en 15 min garen op het rooster.3. Het rack is gaar als deze een kerntemperatuur van 62 graden heeft. Let erop dat hij iets eerder uit de Green Egg gehaald wordt i.v.m. na garen. Controleer de kerntemperatuur met de Digital Thermometer.4. Verpak het rack in aluminiumfolie en laat deze na garen tot een kerntemperatuur van 62 graden is bereikt.

    Nog 11 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €30,30

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.