Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

All

5 producten


  • Wild Wild - Hertenrack Wild Wild - Hertenrack

    Wild Wild - Hertenrack

    3 reviews

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Hertenrack met warme appels en cranberry saus. Het ging er weer wild aan toe deze week met een heerlijk recept tijdens de mooie herfstdagen.We hebben een fijn hertenrrack gekozen en daar de silverskin van verwijderd met een scherp mes.Terwijl we het rack op kamertemperatuur laten komen gaan we aan de slag met de cranberrysaus en de appeltjes.Lees hier het hele recept  

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €16,79

  • Kamado Joe Rib Rack Kamado Joe Rib Rack

    Kamado Joe Rib Rack

    Nog 13 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Rib rack van roestvast staal om een grote hoeveelheid ribben gelijkmatig te kunnen garen en ruimte te besparen. Geschikt voor zowel de Classic als de Big Joe.

    Nog 13 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €29,90

  • The Bastard Spare Rib Rack Deluxe Large

    The Bastard Spare Rib Rack Deluxe Large

    Nog 13 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    De perfecte spareribs maak je met het The Bastard rib rek. Het deluxe rek is extra ruim opgezet zodat je spareribs rondom goed kunnen garen. De maat is 40 cm in lengte en alleen geschikt voor The Bastard Large.

    Nog 13 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €44,95

  • Big Green Egg Multi Level Rack 2-delig Big Green Egg Multi Level Rack 2-delig

    Big Green Egg Multi Level Rack 2-delig

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Multi level rack voor de Big Green Egg Large als je wat extra ruimte nodig hebt of meerdere gerechten tegelijk wil klaarmaken. Is een onderdeel van de EGGspander kit. Laat uw culinaire creativiteit los met het ultieme expansiesysteem voor de Big Green Egg! Het NIEUWE Big Green Egg EGGspandersysteem vergemakkelijkt een uitgebreide variëteit aan kookopstellingen om gemakkelijk de volledige veelzijdigheid van de EGG te benutten, en de convEGGtor-basket zorgt voor het gemakkelijk plaatsen en uithalen van de ConvEGGtor. Uw ConvEGGtor en gietijzeren grillrooster kunt u dus blijven gebruiken in combinatie met de EGGspander kit. De Eggspander-kit bestaat uit de volgende 5 onderdelen: 2-delige multilevel frame ConvEGGTor Basket 2 Halfmoon RVS roosters Deze set is uit te breiden met de volgende accessoires om tot 35 verschillende opstellingen te kunnen komen: Halve maan convector steen        BGE-121035         € 48,00 Halve maan gietijzeren rooster    BGE-120786         € 40,00 Halve maan geperforeerd rooster BGE-120717        € 37,50  

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €185,00

  • Wild Wild - Zwijn Rack - Wild Wild Wild - Zwijn Rack - Wild

    Wild Wild - Zwijn Rack - Wild

    Nog 11 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Rack van wild zijn (8 ribben gemiddeld)  Marinades / sauzen 4 dl Rode Wijn 6-8 Ansjovisfilets 4 teentjes Knoflook 1 el Tijm 4 Sjalotjes 1 el Suiker 1 el Tomatenpuree 2 el Olijfolie  Benodigdheden convEGGtor Cast Iron Grid Instant Read Digital Thermometer Staafmixer  Voorbereiding 1. Pel de knoflook en sjalotjes en versnipper deze. Meng ze vervolgens samen met alle andere ingrediënten van de marinade met een staafmixer.2. Wrijf het rack in met de marinade en laat deze minimaal 8u in de koelkast staan. Om de smaak beter in te laten trekken wordt het aangeraden om deze een hele dag te laten staan. Haal hem een uur voor gebruik weer uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.3. Verhit de Green Egg met Cast Iron Grid tot een temperatuur van 165 graden.  Bereiding 1. Braad het rack een paar minuten aan op het rooster. Om te voorkomen dat de botten die uitsteken zwart worden, kan je die eventueel omwikkelen met aluminiumfolie.2. Verwijder het rack en het rooster en plaats de convEGGtor. Zet het rooster terug en laat nu het rack ongeveer 1u en 15 min garen op het rooster.3. Het rack is gaar als deze een kerntemperatuur van 62 graden heeft. Let erop dat hij iets eerder uit de Green Egg gehaald wordt i.v.m. na garen. Controleer de kerntemperatuur met de Digital Thermometer.4. Verpak het rack in aluminiumfolie en laat deze na garen tot een kerntemperatuur van 62 graden is bereikt.

    Nog 11 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €30,30

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.