Abonneer je op onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!
Hertenrack met warme appels en cranberry saus. Het ging er weer wild aan toe deze week met een heerlijk recept tijdens de mooie herfstdagen.We hebben een fijn hertenrrack gekozen en daar de silverskin van verwijderd met een scherp mes.Terwijl we het rack op kamertemperatuur laten komen gaan we aan de slag met de cranberrysaus en de appeltjes.Lees hier het hele recept
€16,79
Rib rack van roestvast staal om een grote hoeveelheid ribben gelijkmatig te kunnen garen en ruimte te besparen. Geschikt voor zowel de Classic als de Big Joe.
€29,90
De perfecte spareribs maak je met het The Bastard rib rek. Het deluxe rek is extra ruim opgezet zodat je spareribs rondom goed kunnen garen. De maat is 40 cm in lengte en alleen geschikt voor The Bastard Large.
€44,95
Multi level rack voor de Big Green Egg Large als je wat extra ruimte nodig hebt of meerdere gerechten tegelijk wil klaarmaken. Is een onderdeel van de EGGspander kit. Laat uw culinaire creativiteit los met het ultieme expansiesysteem voor de Big Green Egg! Het NIEUWE Big Green Egg EGGspandersysteem vergemakkelijkt een uitgebreide variëteit aan kookopstellingen om gemakkelijk de volledige veelzijdigheid van de EGG te benutten, en de convEGGtor-basket zorgt voor het gemakkelijk plaatsen en uithalen van de ConvEGGtor. Uw ConvEGGtor en gietijzeren grillrooster kunt u dus blijven gebruiken in combinatie met de EGGspander kit. De Eggspander-kit bestaat uit de volgende 5 onderdelen: 2-delige multilevel frame ConvEGGTor Basket 2 Halfmoon RVS roosters Deze set is uit te breiden met de volgende accessoires om tot 35 verschillende opstellingen te kunnen komen: Halve maan convector steen BGE-121035 € 48,00 Halve maan gietijzeren rooster BGE-120786 € 40,00 Halve maan geperforeerd rooster BGE-120717 € 37,50
€185,00
Rack van wild zijn (8 ribben gemiddeld) Marinades / sauzen 4 dl Rode Wijn 6-8 Ansjovisfilets 4 teentjes Knoflook 1 el Tijm 4 Sjalotjes 1 el Suiker 1 el Tomatenpuree 2 el Olijfolie Benodigdheden convEGGtor Cast Iron Grid Instant Read Digital Thermometer Staafmixer Voorbereiding 1. Pel de knoflook en sjalotjes en versnipper deze. Meng ze vervolgens samen met alle andere ingrediënten van de marinade met een staafmixer.2. Wrijf het rack in met de marinade en laat deze minimaal 8u in de koelkast staan. Om de smaak beter in te laten trekken wordt het aangeraden om deze een hele dag te laten staan. Haal hem een uur voor gebruik weer uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.3. Verhit de Green Egg met Cast Iron Grid tot een temperatuur van 165 graden. Bereiding 1. Braad het rack een paar minuten aan op het rooster. Om te voorkomen dat de botten die uitsteken zwart worden, kan je die eventueel omwikkelen met aluminiumfolie.2. Verwijder het rack en het rooster en plaats de convEGGtor. Zet het rooster terug en laat nu het rack ongeveer 1u en 15 min garen op het rooster.3. Het rack is gaar als deze een kerntemperatuur van 62 graden heeft. Let erop dat hij iets eerder uit de Green Egg gehaald wordt i.v.m. na garen. Controleer de kerntemperatuur met de Digital Thermometer.4. Verpak het rack in aluminiumfolie en laat deze na garen tot een kerntemperatuur van 62 graden is bereikt.
€30,30
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!