Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

All

11 producten


  • Waards varken - Doos Spare ribs "Dik bevleesd Waards varken - Doos Spare ribs "Dik bevleesd

    Waards varken Waards varken - Doos Spare ribs "Dik bevleesd

    2 reviews

    Nog 8 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    LET OP AAN 1 STUK VERPAKT, DUS NIET PER STUK VACUUM. HOT & JUICY BEEFX DROP OFF THE BONE BBQ-RIBS Als je zelf nog nooit zelf spareribs gemaakt hebt (en dan bedoel ik niet voorgegaarde opwarmen) dan weet je nu echt niet wat je proeft.We hebben ze gister weer eens gemaakt, de HOT & JUICY BEEFX DROP OFF THE BONE BBQ-RIBS. Hiervoor gebruikten we de beroemde 3-2-1 methode.Het maken van super malse spareribs is heel weinig werk, maar kost wel veel tijd 3+2+1uur om precies te zijn. Deze keer gebruiken we Hollandse ribben van het KDV (Keten Duurzaam Varkensvlees) varken. Je leest veel over de 3-2-1 methode, maar wat houdt dit nou eigenlijk in? Ik leg het straks uit.Maar voor we beginnen halen we eerst het vlies van de achterkant van de ribben zodat deze mooi mals kunnen worden. Gebruik hiervoor een (graag schone) kruisschroevendraaier of een bot rond mes of lepel. Wrik dit tussen de ribben en het vlies en werk het iets omhoog. Pak het vlies met een stukje keukenrol beet (meer grip) en trek het van de ribben.Dan kruiden we de ribben rondom met een droge rub. De één bestrooien wij met Don Marco’s Cherry Bomb, een licht pittige rub. De andere met Smokey Goodness Pig Powder. Ondertussen richten we de Big Green Egg in op 105 graden Celsius indirect. Op de platesetter plaatsen we 2 aluminium bakjes met water. Enerzijds om de platesetter een beetje schoon te houden, anderzijds houdt dit de temperatuur makkelijker constant. Fase 1 (3 uur): We plaatsen de ribben in het rek (let op dat de uiteinden niet te veel boven de openingen naast je platesetter hangen, (we willen indirect grillen) en zetten de wekker over 3 uur.Check af en toe of de temperatuur i.d.d. op 105 gr. blijft staan. Fase 2 (2 uur): De ribben pakken we in aluminiumfolie met een riante scheut appelsap (zo puur mogelijk) het zuur zal het vlees extra mals maken en door het pakket droogt het niet uit. En ach de Calvados stond er toch, dus ook maar een scheutje Calvados erbij. Fase 3 (1 uur): we pakken de ribben uit en ze vallen al bijna uit elkaar, maar we zijn nog niet klaar.De ribben met de Cherry Bomb rub bestrijken we met de Don Marco’s Apple Bourbon Glaze en de Pig Powder ribben met Stockyard Southern Blues BBQ Sauce.We laten ze nog een klein uurtje in het rek staan, nog steeds op 105 graden. Tussentijds bestrijken we ze nog een keer met de sauzen. Beetje patat en huisgemaakte mayonaise erbij en klaar. De twee ribben hebben echt een totaal verschillende smaak. De een fris-pittig, de ander sticky & spicy.Geloof mij, hier eet je gegarandeerd je vingers bij op! Als je je vuur / temperatuur beheerst is dit echt het simpelste gerecht wat je kan maken. Kan niets aan mis gaan.WWW.BEEFEXCLUSIEF.NL - WE LOVE TO GRILL! OPGEROLDE DIKBEVLEESDE SPARERIBS Ook bij ons is het wel eens improviseren. Een cateringklus, een BBQ wedstrijd en een klein privé BBQ-tje voor 23 man, en dat allemaal tegelijkertijd.Dan wordt het een beetje schuiven met de apparatuur. Dus gingen we 12 spareribs tegelijk maken op een Big Green Egg Large en een BGE Medium.Toevallig hadden we vorige week tijdens de Big Green Egg mini Masterclass van Gertjan van Dijk nog een goede tip meegekregen om de spareribs op te rollen, dus dit meteen maar eens uitgetest.Eerste botje aan het laatste gebonden met slagerstouw en zo passen er precies 6 hele strengen in een BGE Medium. In de Large deden we 6 rechte strengen.Na 3 uur ingepakt met boter, appelsap en BBQ saus. Dat gaat met de opgerolde spareribs super makkelijk. Bij de rechte is het meer een uitdaging om de pakketjes weer heel in het rekje te krijgen.Na 5 uur er afgehaald en de volgende dag nog een uurtje doorgegaard, afgelakt met Blues Hog saus.Ook het insmeren gaat makkelijk met de ronde variant. Opvallend was dat de ronde spareribs nog zachter waren dan de rechte en gewoon van het bot af vielen.Deze methode gaan wij zeker vaker gebruiken. Overigens pakt Gertjan ze zelf helemaal niet in, maar zoals hij zelf aangaf, dat is een kwestie van smaak. SpareribsVoor de beste bereiding neem je rauwe spareribs, van beter leven varken en extra dik bevleesd. Dit zijn de spareribs zoals u ze kent: Hollandse spareribs van A-kwaliteit. Loinribs of lenderibben. Bbq'ers noemen ze baby back ribs. Zo heten ze in de VS. Als een Amerikaanse barbecueer spareribs zegt, bedoelt ie buikspareribs. Die heten ook Belly ribs of St. Louis ribs.Spareribs zijn populair voor op de bbq. De bereiding is dan ook niet moeilijk hoewel je een paar regels in acht moet nemen:- Spareribs rauw en bij voorkeur niet voorkoken- Het vlies verwijderen- Gebruik een mooie rub of marinade - stockyard- Gaar op lagere temperatuur, ongeveer 110 tot 120 graden. De duur van de garing is  dan een uur of vier. Hogere temperatuur kan ook maar dan is het resultaat minder mals.- De gewenste kerntemperatuur voor spareribs is 90 graden- Met de breektest kun je kijken of ze gaar zijn; het vlees 'breekt' doornmidden maar net  niet helemaal door. Dan zijn ze klaar

    Nog 8 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €119,90

  • Slagersmes - 7 Slagersmes - 7

    Old Hickory Slagersmes - 7

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Slagersmes - Butcher knife 7" BBQ is big business!  De vraag wordt steeds groter naar BBQ geralteerde produkten met die rauwe mannelijke uitstraling en van echte, duurzame materialen gemaakt. Alles om het met zorg gegrillde vlees de aandacht te geven die het verdient. So spice up that men cave - met de Old Hickory messen van Ontario Knife Company!  Onverwoestbaar 1095 carbon steel met hardhouten handvat en koperen bevestiging en al ruim 100 jaar met liefde, vakmanschap en volgens traditie gemaakt in Franklinville USA. Ontario knife company kent een lange historie en een trotse traditie die teruggaat naar het jaar 1889. De oorspronkelijke  3 oprichters begonnen in Ontario county, New York met de produktie van de eerste messen met een grote slijpsteen aangedreven door de plaatselijke watermolen. Aanvankelijk lokaal verkocht vanuit een handkar maakte het bedrijf, dat inmiddels de naam Ontario Knife Company droeg, in rap tempo naam en faam. In 1902 werd er door dit succes en het ontstane ruimtegebrek verhuisd naar een andere grotere door stromend water aangedreven molen in Franklinville en tot de dag van vandaag vind hier de produktie van de messen plaats. De Old Hickory messen zijn van het geharde 1095 carbon steel gemaakt en het handvat van lokaal gewonnen hardhout. Internationale bekendheid van deze authentieke messen kwam pas toen de van Youtube bekende pitmasters, de BBQ Pit Boys,  ze in hun filmpjes gebruikten en met geen enkel ander mes willen werken.  Miljoenen views later zijn de onverwoestbare, maar betaalbare Old Hickory messen niet meer uit de BBQ wereld weg te denken en is het een van onze populairste produkten geworden. Nog nooit van de BBQ Pit Boys gehoord?  Check dan eens 1 van hun veelbekeken filmpjes zoals deze: BBQ Pit Boys brisket Een vlijmscherp slagersmes. Old style. Voor het mooi snijden van vleesstukken zonder het vlees te "beschadigen". Specifications: Hardness: 53-58 HRC Edge Type: Plain Lock Type: Fixed Handle Color: Brown Blade Grind: Flat Blade Finish: Brushed Blade Color: Silver Blade Thickness: 0.1 in (0.25 cm) Blade Material: 1095 Carbon Steel Blade Length: 7 in (18 cm) Overall Length: 11.75 in (30 cm) Country of Origin: United States of America  

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €21,95

  • Waards varken - Doos Spare ribs "Breed Waards varken - Doos Spare ribs "Breed

    Waards varken Waards varken - Doos Spare ribs "Breed

    Nog 7 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    HOT & JUICY BEEFX DROP OFF THE BONE BBQ-RIBS Als je zelf nog nooit zelf spareribs gemaakt hebt (en dan bedoel ik niet voorgegaarde opwarmen) dan weet je nu echt niet wat je proeft.We hebben ze gister weer eens gemaakt, de HOT & JUICY BEEFX DROP OFF THE BONE BBQ-RIBS. Hiervoor gebruikten we de beroemde 3-2-1 methode.Het maken van super malse spareribs is heel weinig werk, maar kost wel veel tijd 3+2+1uur om precies te zijn. Deze keer gebruiken we Hollandse ribben van het KDV (Keten Duurzaam Varkensvlees) varken. Je leest veel over de 3-2-1 methode, maar wat houdt dit nou eigenlijk in? Ik leg het straks uit.Maar voor we beginnen halen we eerst het vlies van de achterkant van de ribben zodat deze mooi mals kunnen worden. Gebruik hiervoor een (graag schone) kruisschroevendraaier of een bot rond mes of lepel. Wrik dit tussen de ribben en het vlies en werk het iets omhoog. Pak het vlies met een stukje keukenrol beet (meer grip) en trek het van de ribben.Dan kruiden we de ribben rondom met een droge rub. De één bestrooien wij met Don Marco’s Cherry Bomb, een licht pittige rub. De andere met Smokey Goodness Pig Powder. Ondertussen richten we de Big Green Egg in op 105 graden Celsius indirect. Op de platesetter plaatsen we 2 aluminium bakjes met water. Enerzijds om de platesetter een beetje schoon te houden, anderzijds houdt dit de temperatuur makkelijker constant. Fase 1 (3 uur): We plaatsen de ribben in het rek (let op dat de uiteinden niet te veel boven de openingen naast je platesetter hangen, (we willen indirect grillen) en zetten de wekker over 3 uur.Check af en toe of de temperatuur i.d.d. op 105 gr. blijft staan. Fase 2 (2 uur): De ribben pakken we in aluminiumfolie met een riante scheut appelsap (zo puur mogelijk) het zuur zal het vlees extra mals maken en door het pakket droogt het niet uit. En ach de Calvados stond er toch, dus ook maar een scheutje Calvados erbij. Fase 3 (1 uur): we pakken de ribben uit en ze vallen al bijna uit elkaar, maar we zijn nog niet klaar.De ribben met de Cherry Bomb rub bestrijken we met de Don Marco’s Apple Bourbon Glaze en de Pig Powder ribben met Stockyard Southern Blues BBQ Sauce.We laten ze nog een klein uurtje in het rek staan, nog steeds op 105 graden. Tussentijds bestrijken we ze nog een keer met de sauzen. Beetje patat en huisgemaakte mayonaise erbij en klaar. De twee ribben hebben echt een totaal verschillende smaak. De een fris-pittig, de ander sticky & spicy.Geloof mij, hier eet je gegarandeerd je vingers bij op! Als je je vuur / temperatuur beheerst is dit echt het simpelste gerecht wat je kan maken. Kan niets aan mis gaan.WWW.BEEFEXCLUSIEF.NL - WE LOVE TO GRILL! SpareribsVoor de beste bereiding neem je rauwe spareribs, eExtra dik bevleesd en per stuk verpakt. Dit zijn de spareribs zoals u ze kent: Hollandse spareribs van A-kwaliteit. Loinribs of lenderibben. Bbq'ers noemen ze baby back ribs. Zo heten ze in de VS. Als een Amerikaanse barbecueer spareribs zegt, bedoelt ie buikspareribs. Die heten ook Belly ribs of St. Louis ribs.Spareribs zijn populair voor op de bbq. De bereiding is dan ook niet moeilijk hoewel je een paar regels in acht moet nemen:- Spareribs rauw en bij voorkeur niet voorkoken- Het vlies verwijderen- Gebruik een mooie rub of marinade - stockyard- Gaar op lagere temperatuur, ongeveer 110 tot 120 graden. De duur van de garing is  dan een uur of vier. Hogere temperatuur kan ook maar dan is het resultaat minder mals.- De gewenste kerntemperatuur voor spareribs is 90 graden- Met de breektest kun je kijken of ze gaar zijn; het vlees 'breekt' doornmidden maar net  niet helemaal door. Dan zijn ze klaar

    Nog 7 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €131,50

  • Butcher knife 10

    Old Hickory Butcher knife 10

    Nog 56 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Slagersmes - Butcher knife 10" BBQ is big business!  De vraag wordt steeds groter naar BBQ geralteerde produkten met die rauwe mannelijke uitstraling en van echte, duurzame materialen gemaakt. Alles om het met zorg gegrillde vlees de aandacht te geven die het verdient. So spice up that man cave - met de Old Hickory messen van Ontario Knife Company!  Onverwoestbaar 1095 carbon steel met hardhouten handvat en koperen bevestiging en al ruim 100 jaar met liefde, vakmanschap en volgens traditie gemaakt in Franklinville USA. Ontario knife company kent een lange historie en een trotse traditie die teruggaat naar het jaar 1889. De oorspronkelijke  3 oprichters begonnen in Ontario county, New York met de produktie van de eerste messen met een grote slijpsteen aangedreven door de plaatselijke watermolen. Aanvankelijk lokaal verkocht vanuit een handkar maakte het bedrijf, dat inmiddels de naam Ontario Knife Company droeg, in rap tempo naam en faam. In 1902 werd er door dit succes en het ontstane ruimtegebrek verhuisd naar een andere grotere door stromend water aangedreven molen in Franklinville en tot de dag van vandaag vind hier de produktie van de messen plaats. De Old Hickory messen zijn van het geharde 1095 carbon steel gemaakt en het handvat van lokaal gewonnen hardhout. Internationale bekendheid van deze authentieke messen kwam pas toen de van Youtube bekende pitmasters, de BBQ Pit Boys,  ze in hun filmpjes gebruikten en met geen enkel ander mes willen werken.  Miljoenen views later zijn de onverwoestbare, maar betaalbare Old Hickory messen niet meer uit de BBQ wereld weg te denken en is het een van onze populairste produkten geworden. Nog nooit van de BBQ Pit Boys gehoord?  Check dan eens 1 van hun veelbekeken filmpjes zoals deze: BBQ Pit Boys Een vlijmscherp slagersmes. Old style. Voor het mooi snijden van vleesstukken zonder het vlees te "beschadigen". Specifications: Hardness: 53-58 HRC Edge Type: Plain Lock Type: Fixed Handle Color: Brown Blade Grind: Flat Blade Finish: Brushed Blade Color: Silver Blade Thickness: 0.1 in (0.25 cm) Blade Material: 1095 Carbon Steel Blade Length: 7 in (18 cm) Overall Length: 11.75 in (30 cm) Country of Origin: United States of America

    Nog 56 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €33,95

  • 5 delige messenset 5 delige messenset

    Old Hickory 5 delige messenset

    Nog 17 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    5 piece messen - Cutlery Set BBQ is big business!  De vraag wordt steeds groter naar BBQ geralteerde produkten met die rauwe mannelijke uitstraling en van echte, duurzame materialen gemaakt. Alles om het met zorg gegrillde vlees de aandacht te geven die het verdient. So spice up that men cave - met de Old Hickory messen van Ontario Knife Company!  Onverwoestbaar 1095 carbon steel met hardhouten handvat en koperen bevestiging en al ruim 100 jaar met liefde, vakmanschap en volgens traditie gemaakt in Franklinville USA. Ontario knife company kent een lange historie en een trotse traditie die teruggaat naar het jaar 1889. De oorspronkelijke  3 oprichters begonnen in Ontario county, New York met de produktie van de eerste messen met een grote slijpsteen aangedreven door de plaatselijke watermolen. Aanvankelijk lokaal verkocht vanuit een handkar maakte het bedrijf, dat inmiddels de naam Ontario Knife Company droeg, in rap tempo naam en faam. In 1902 werd er door dit succes en het ontstane ruimtegebrek verhuisd naar een andere grotere door stromend water aangedreven molen in Franklinville en tot de dag van vandaag vind hier de produktie van de messen plaats. De Old Hickory messen zijn van het geharde 1095 carbon steel gemaakt en het handvat van lokaal gewonnen hardhout. Internationale bekendheid van deze authentieke messen kwam pas toen de van Youtube bekende pitmasters, de BBQ Pit Boys,  ze in hun filmpjes gebruikten en met geen enkel ander mes willen werken.  Miljoenen views later zijn de onverwoestbare, maar betaalbare Old Hickory messen niet meer uit de BBQ wereld weg te denken en is het een van onze populairste produkten geworden. Nog nooit van de BBQ Pit Boys gehoord?  Check dan eens 1 van hun veelbekeken filmpjes zoals deze: BBQ Pit Boys brisket Vlijmscherpe slagersmessen. Old style. Voor het mooi snijden, fileren en ontbenen  van vleesstukken, zonder het vlees te "beschadigen". 4" Paring Knife7" Butcher Knife8" Slicing Knife6" Boning Knife3 1/4" Paring Knife Specifications: Hardness: 53-58 HRC Lock Type: Fixed Blade Material: 1095 Carbon Steel Blade Thickness: 0.1 in (0.25 cm) Blade Finish: Brushed Handle Color: Hardwood Country of Origin: United States of America

    Nog 17 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €80,95

  • Bijna uitverkocht Cleaver 7

    Old Hickory Cleaver 7

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    BBQ is big business!  De vraag wordt steeds groter naar BBQ geralteerde produkten met die rauwe mannelijke uitstraling en van echte, duurzame materialen gemaakt. Alles om het met zorg gegrillde vlees de aandacht te geven die het verdient. So spice up that men cave - met de Old Hickory messen van Ontario Knife Company!  Onverwoestbaar 1095 carbon steel met hardhouten handvat en koperen bevestiging en al ruim 100 jaar met liefde, vakmanschap en volgens traditie gemaakt in Franklinville USA. Ontario knife company kent een lange historie en een trotse traditie die teruggaat naar het jaar 1889. De oorspronkelijke  3 oprichters begonnen in Ontario county, New York met de produktie van de eerste messen met een grote slijpsteen aangedreven door de plaatselijke watermolen. Aanvankelijk lokaal verkocht vanuit een handkar maakte het bedrijf, dat inmiddels de naam Ontario Knife Company droeg, in rap tempo naam en faam. In 1902 werd er door dit succes en het ontstane ruimtegebrek verhuisd naar een andere grotere door stromend water aangedreven molen in Franklinville en tot de dag van vandaag vind hier de produktie van de messen plaats. De Old Hickory messen zijn van het geharde 1095 carbon steel gemaakt en het handvat van lokaal gewonnen hardhout. Internationale bekendheid van deze authentieke messen kwam pas toen de van Youtube bekende pitmasters, de BBQ Pit Boys,  ze in hun filmpjes gebruikten en met geen enkel ander mes willen werken.  Miljoenen views later zijn de onverwoestbare, maar betaalbare Old Hickory messen niet meer uit de BBQ wereld weg te denken en is het een van onze populairste produkten geworden. Nog nooit van de BBQ Pit Boys gehoord?  Check dan eens 1 van hun veelbekeken filmpjes zoals deze: BBQ Pit Boys brisket Vlijmscherpe slagersmessen. Old style. Voor het mooi snijden, fileren en ontbenen  van vleesstukken, zonder het vlees te "beschadigen". 4" Paring Knife7" Butcher Knife8" Slicing Knife6" Boning Knife3 1/4" Paring Knife Specifications: Hardness: 53-58 HRC Lock Type: Fixed Blade Material: 1095 Carbon Steel Blade Thickness: 0.1 in (0.25 cm) Blade Finish: Brushed Handle Color: Hardwood Country of Origin: United States of America  

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €35,95

  • Uitbeenmes recht Fibrox

    Victorinox Uitbeenmes recht Fibrox

    Nog 21 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Dit Uitbeenmes met recht lemmet uit de Victorinox Fibrox serie heeft een lemmet lengte van 12cm en een handvat van Fibrox. Met een uitbeenmes wordt het eenvoudig om vlees van botten af te halen en de huid van bijvoorbeeld kip of eend te verwijderen. Victorinox FibroxDe Victorinox messen met een Fibrox handvat worden geproduceerd uit één stuk roestvrij staal. Alle messen worden voorzien van een vlijmscherpe snede en vervolgens gehard. Elk mes wordt met de hand afgewerkt om kwaliteit te garanderen. De Fibrox handvaten zijn hygiënisch en bieden extreem goede grip, ook als het handvat nat is.

    Nog 21 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €21,45

  • Uitbeenmes krom flexibel Fibrox

    Victorinox Uitbeenmes krom flexibel Fibrox

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Dit Uitbeenmes met krom lemmet uit de Victorinox Fibrox serie heeft een lemmet lengte van 12cm en een handvat van Fibrox. Met een uitbeenmes wordt het eenvoudig om vlees van botten af te halen en de huid van bijvoorbeeld kip of eend te verwijderen. Victorinox FibroxDe Victorinox messen met een Fibrox handvat worden geproduceerd uit één stuk roestvrij staal. Alle messen worden voorzien van een vlijmscherpe snede en vervolgens gehard. Elk mes wordt met de hand afgewerkt om kwaliteit te garanderen. De Fibrox handvaten zijn hygiënisch en bieden extreem goede grip, ook als het handvat nat is.

    Nog 2 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €17,50

  • Boning of Household knife 6

    Old Hickory Boning of Household knife 6

    Nog 29 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Old Hickory 6 Inch Boning Knife - uitbeenmes Old Hickory Household knife 6". Vlijmscherp vleesmes met old style houten handle Geschiedenis Ontario knife company (Old Hickory) kent een lange historie en een trotse traditie die teruggaat naar het jaar 1889. De oorspronkelijke 3 oprichters begonnen in Ontario county, New York met de produktie van de eerste messen met een grote slijpsteen aangedreven door de plaatselijke watermolen. Aanvankelijk lokaal verkocht vanuit een handkar maakte het bedrijf, dat inmiddels de naam Ontario Knife Company droeg, in rap tempo naam en faam. In 1902 werd er door dit succes en het ontstane ruimtegebrek verhuisd naar een andere grotere door stromend water aangedreven molen in Franklinville en tot de dag van vandaag vind hier de produktie van de messen plaats.De Old Hickory messen zijn van het geharde 1095 carbon steel gemaakt en het handvat van lokaal gewonnen hardhout. Internationale bekendheid van deze authentieke messen kwam pas toen de van Youtube bekende pitmasters, de BBQ Pit Boys, ze in hun filmpjes gebruikten en met geen enkel ander mes willen werken. Miljoenen views later zijn de onverwoestbare, maar betaalbare Old Hickory messen niet meer uit de BBQ wereld weg te denken en is het een van onze populairste produkten geworden.

    Nog 29 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €14,95

  • Bijna uitverkocht SwissClassic keuken messenset, 5 delig fibrox

    Victorinox SwissClassic keuken messenset, 5 delig fibrox

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Deze 5-delig messenset uit de Victorinox SwissClassic serie is voor zien van de volgende messen: Victorinox Groente-/schilmesje gekartelde snedeVictorinox Groente-/schilmesje gladde snedeVictorinox TafelmesVictorinox Koksmes 19cmVictorinox Broodmes 21cm Victorinox SwissClassicGoede keukenmessen en keuekengerei maken het bereiden van eten makkelijker. De keukenmessen uit de Victorinox SwissClassic serie bevatten een ergonomisch handvat gemaakt van Fibrox of zwart kunststof. De lemetten zijn optimaal gehard en bevatten hierdoor een zeer scherpe snede, die ook nog eens heel lang scherp blijft.

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €65,95

  • Ergo Chef Knife set

    Big Green Egg Ergo Chef Knife set

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    Vlees of gevogelte (aan)snijden, groenten, fruit en vis schoonmaken en portioneren, het zijn handelingen die tijdens het koken veelvuldig worden gedaan en waarbij scherpe messen, van goede kwaliteit, noodzakelijk zijn. Messen zijn niet voor niets voor elke chef een kleinood. De Big Green Egg Ergo Chef Knife Set, bestaande uit een koksmes met een lemmet van 20cm en een officemes met een lemmet van 9cm , voldoet aan deze eisen. De messen zijn ergonomisch ontworpen en vervaardigd van hoogwaardige materialen. Het gebogen heft van het koksmes ligt zeer comfortabel in de hand en het heft van het officemes is relatief lang en breed, waardoor het prettig werkt en u een betere controle over het mes heeft. Top kwaliteit messenset ontworpen door de chef-kok van Big Green Egg! Een set van twee hoogwaardige messen. Eén mes van 20 cm met een ergonomisch gebogen handvat en eem mest van 9 cm met een ruim handvat. Deze mssen zorgen voor emer controle en comfort.

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €197,50

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.