Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

All

2 producten


  • Cederhouten ovenplank Medium Cederhouten ovenplank Medium

    Koken op hout Cederhouten ovenplank Medium

    1 review

    Nog 11 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    De Cedarwood Ovenplank kan in alle soorten ovens gebruikt worden. Hoe langer de plank met het gerecht op lage temperatuur in de oven staat, hoe intenser de smaak van het hout in het gerecht. Alle soorten vis en vlees kunnen op de plank bereid worden. Vóór gebruik in de oven, altijd minimaal 1 uur laten weken in water. Voordelen van de ovenplank: *  Schoonhouden is eenvoudig; het hout houdt zichzelf schoon. Na gebruik hoeft u de plank alleen te reinigen met water en een spons/borstel en goed te laten opdrogen, alvorens de plank weer gebruikt kan worden. * De speciale houtsoort en de speciaal voor deze toepassing geselecteerde kwaliteit voorkomt dat de plank (onder normale temperaturen: 180ºC à 200ºC) in de oven kan verbranden.  * Het maakt niet uit hoe vaak u de plank gebruikt, de geur en smaak verminderen niet. De kwaliteit van de Cedarwood Ovenplank blijft goed. U kunt de plank enkele jaren gebruiken. * U kunt de plank zonder handschoen uit de oven te halen. Het gebruik van een droge doek is meer dan voldoende, de plank is warm, niet heet. Ovenplanken worden per stuk geleverd, verpakt in folie met info-vel. Wij sturen ook wat recepten mee, zodat u gelijk met de plank aan de slag kunt. Afmeting van de kleine plank is 19x30cm. EENDENBORST MET STERANIJS OP POMPOEN Voor 8 personen: 2 x eendenborstfilet  2 theelepels anijszaad 2 theelepels komijn peper en zout 1 x flespompoen 6 x steranijsjes CedarWood OvenPlank Week de OvenPlank minimaal 1 uur in water voordat U deze gebruikt. Kerf met een scherp mes de vetlaag van de eendenborst in een ruitpatroon. Mix de venkel, komijn, peper en zout en smeer de eend hiermee in. Leg de eend met de vetlaag naar beneden op de ovenplank Plaats de pompoen met schil en al in een voorverwarmde oven van 180 graden. Gaar de pompoen 15 minuten. Snijd de hals van de pompoen in ronde ringen en verwijder de schil. Bestrooi de pompoen met een snufje zout. Plaats de ringen op de ovenplank naast de eendenborst. Gaar de pompoen en de eend in 10 minuten gaar. Leg op ieder stukje eend een steranijs en een blaadje salie.  

    Nog 11 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €34,00

  • CedarWood Houtsnippers

    Koken op hout CedarWood Houtsnippers

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Deze CedarWood Houtsnippers van Koken op hout geven een extra smaak & geur van rook & hout aan het eten tijdens het roken in de rookoven of op de BBQ (je kunt de snippers ook los tussen de kooltjes strooien voor die heerlijke rooksmaak aan je grillgerechten).   Tip Laat de houtsnippers voor gebruik 30 minuten weken in water. Bij houtskoolbarbecues: wacht tot de houtskoolbrikettenbedekt zijn met een grijs laagje en strooi er vervolgens de natte houtsnippers over. Bij gasbarbecues: plaats de natte houtsnippers in een aluminium druipbakje.     Eigenschappen: sterke rooksmaak. Ideaal bij rundsvlees en entrecôte

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €6,95

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.