Abonneer je op onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!
BEEF-X STROPERIGE CHICKENSHIT KIPKARBONADESDe kippendijen met bot, kipkarbonades, kruiden we met CHICKENSHIT uit de BIG COCK RANGE (what’s in the name?).Minimaal 30 minuutjes laten intrekken. Ondertussen smelten we een mooie klont roomboter in een pannetje en zetten onze Big Green Egg vervolgens op indirect 120 graden en laten de dijen rustig op temperatuur komen.Dan mengen we 4 delen honing, 1 deel SCOTCH WHISKEY SYROP, 1 deel Smokey Goodness Holy Smoke that’s hot saus door de boter en plaatsen het pannetje midden tussen de kipdijen.Na een kwartiertje halen we de pan er af, halen we de kipdijen door de stroop en leggen ze terug.Op een graadje of 72 kerntemperatuur halen we ze er af, verwijderen de platesetter en stoken het vuur op.Hierna grillen we ze direct af tot minimaal 75 graden. Let op, ze verbranden snel met alle suikers op het directe vuur, dus blijf erbij.We hebben een beetje koude aardappelsalade erbij gemaakt voor de frisheid.
€11,75
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!