Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

All

3 producten


  • Pure Canadian Beef Pure Canadian Beef - Sukade - 180 dgn GV Pure Canadian Beef Pure Canadian Beef - Sukade - 180 dgn GV

    Pure Canadian Beef Pure Canadian Beef - Sukade - 180 dgn GV

    Nog 102 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Pure Canadian Beef Heritage Angus Gesplitste Sukade – mals, sappig en vol karakter De gesplitste sukade van Heritage Angus runderen uit Canada is een veelzijdig stuk vlees dat perfect is voor de BBQ. Door het splitsen wordt de taaie zeen verwijderd, waardoor je een mals stuk vlees overhoudt dat zich uitstekend leent voor snelle bereiding op hoge temperatuur. Met 180 dagen graangevoerde runderen krijg je optimale marmering en een rijke rundvleessmaak. Dit vlees is bovendien antibioticavrij en van topkwaliteit. Bereidingstip:Laat de sukade op kamertemperatuur komen en kruid met zeezout en versgemalen peper of een dry rub. Grill op hoge temperatuur tot een kerntemperatuur van 50-52°C voor medium-rare. Laat rusten en snijd haaks op de draad in dunne plakken voor de beste malsheid. Serveer puur, met chimichurri of in een steak sandwich. Pure Canadian Sukade is een smaakvolle keuze voor elke BBQ-liefhebber.

    Nog 102 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €12,05

  • Pure Canadian Beef Pure Canadian Beef - Longhaas 180 dagen GV Pure Canadian Beef Pure Canadian Beef - Longhaas 180 dagen GV

    Pure Canadian Beef Pure Canadian Beef - Longhaas 180 dagen GV

    Nog 18 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Hanging Tender – Heritage Angus (Canada) De hanging tender, ook wel longhaas genoemd, is een bijzonder stuk rundvlees met een volle rundsmaak en malse structuur. Dit is het enige spierstuk dat “hangt” tussen de ribben bij het middenrif van het rund. Ideaal voor wie op zoek is naar karakter en kwaliteit in één stuk vlees. Afkomstig van Canadese Heritage Angus-runderen, natuurlijk gehouden zonder hormonen of antibiotica. Het vlees is zorgvuldig geselecteerd en verwerkt volgens strikte kwaliteitsnormen (AA/AAA-gradering, onder 30 maanden oud). Productkenmerken: Bijzonder en smaakvol spierstuk (tussenribspier) Mals en sappig, bij voorkeur rosé gebakken Volledig vrij van hormonen en antibiotica Afkomstig van 100% Black Angus-runderen Geleverd met of zonder vlies (afhankelijk van snit) Tip: Laat het vlees eerst rusten na bereiding, en snijd het haaks op de draad voor het beste resultaat.

    Nog 18 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €25,25

  • Pure Canadian Beef Pure Canadian Beef - Beef Hammer 180 dgn GV Pure Canadian Beef Pure Canadian Beef - Beef Hammer 180 dgn GV

    Pure Canadian Beef Pure Canadian Beef - Beef Hammer 180 dgn GV

    1 review

    Nog 23 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Beef Hammer uit de Kamado (Thor’s Hammer) Ben jij gek op het garen van grote stukken vlees in je kamado? Dan móét je deze indrukwekkende Beef Hammer een keer geprobeerd hebben. Dit robuuste stuk runderschenkel – ook wel bekend als Thor’s Hammer – vraagt wat tijd en liefde, maar het resultaat is het méér dan waard: boterzacht, sappig vlees dat van het bot valt én er spectaculair uitziet. Tip: Begin op tijd! De voorbereiding begint de avond ervoor.Ingrediënten: • 1 Beef Hammer • Ca. 50 g rub voor rundvlees Voor de glaze: • 100 ml barbecuesaus • 100 ml kalfsfond • 100 g boter Stap 1: Voorbereiding (dag van tevoren) Wrijf de Beef Hammer royaal in met de rub en laat het vlees afgedekt een nacht in de koelkast marineren. Zo trekken de smaken goed in het vlees. Stap 2: Roken & garen (dag van bereiding) Stook de Kamado op tot 150 °C. Voeg 3 appelhout chunks toe aan de gloeiende houtskool voor extra rooksmaak. Plaats de convEGGtor en drip pan, en leg het rooster terug. Leg de Beef Hammer op het rooster en sluit de deksel.De temperatuur zal dalen naar ±110 °C – houd dit aan. Rook de Beef Hammer 4 uur lang. Steek een kernthermometer in het vlees (vermijd contact met het bot).Verhoog de temperatuur naar 150 °C en stel de thermometer in op een kerntemperatuur van 75 °C. Laat het vlees nog ±2 uur doorgaren tot deze kerntemperatuur is bereikt. Stap 3: Glaze & final cook Maak de glaze: Verwarm barbecuesaus, kalfsfond en boter op laag vuur. Roer regelmatig tot de boter gesmolten is. Pak de Beef Hammer in:Leg 2 vellen butcher paper kruislings. Bestrijk het vlees rondom royaal met de glaze en vouw dicht tot een stevig pakketje. Terug op de BBQ:Leg het pakketje terug op het rooster. Steek opnieuw de thermometer in het vlees en stel deze in op 92 °C. Laat nog eens ca. 4 uur garen tot die eindtemperatuur is bereikt. Geduld is hier de sleutel tot succes. Serveren Haal de Beef Hammer uit de kamado, vouw het butcher paper voorzichtig open en vang het vocht op in een schaaltje. Bedruip het vlees met deze jus en serveer het op een stoere plank. Het been zorgt voor een spectaculaire presentatie – perfect voor diners, BBQ-feesten of gewoon als je écht indruk wilt maken.

    Nog 23 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €40,10

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.