Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

All

13 producten


  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Flat Iron Sukade "gesplitst" Black Angus Beef Black Angus Beef - Flat Iron Sukade "gesplitst"

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Flat Iron Sukade "gesplitst"

    6 reviews

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    GEGRILDE BLACK ANGUS SUKADE MET KRUIDEN OLIE EN CHUTNEY Een gegrilde sukade is echt super lekker. Om een sukade te kunnen grillen i.p.v. te stoven moet deze normaal gesproken wel eerst gesplitst worden. De zeen middenin de sukade moet er uit, want onder de 65 graden is die super taai.Onze sukades zijn al gesplitst dus die kunnen zo op het vuur. Wij kozen voor onze graan gevoerde Black Angus sukade. De graan voering zorgt voor een mooie vetmarmering in het vlees. De Chutney:Eerst zetten we de Chutney op in een kleine Dutch Oven.Doe 230 gr. zilveruitjes, 75 gram rozijnen 1,5 eetlepel honing, 2 kruidnagels, 7 jeneverbessen, 60 cc droge witte wijn en 60 cc witte port in de Dutch Oven en laat dit rustig pruttelen tot het vocht weg is en de uitjes zacht zijn. Houd er rekening mee dat dit 45-60 minuten kan duren.Verwijder dan de kruidnagels. Kruidenolie:Pel de knoflook, rits de kruidentakjes en maak de peper schoon. Dan mengen we de kruidenolie: Doe 250 ml olijfolie, 5 knoflooktenen, 0,5 ui, 1 kleine chilipeper zonder zaadjes, wat takjes verse thijm, 15 gr. rozemarijn, 1/2 eetlepel zeezout in een kom en meng dit in de blender. Terwijl de Chutney pruttelt smeren we nu de sukade rondom in met de kruidenolie. En steken de Big Green Egg aan.We plaatsen het gietijzer rooster boven direct vuur en laten hem ca. 200 graden worden.De sukade gaat op de grill en even later draaien we deze een kwartslag voor een mooie grill ruit.Dan draaien we hem om en herhalen de handeling. Ondertussen bestrijken we de bovenkant weer met wat olie.Na 2 kanten grill ruit leggen we de sukade hoger op het RVS rooster om door te garen naar een kern van 49 graden. Net op het moment dat ik de Meater plaats krijg ik een melding voor een software update van 6-8 minuten. Tja, altijd vooraf je spullen klaar zetten…Gelukkig hebben we ook nog een fast thermapen om te meten en komt het allemaal goed. We leggen het vlees nog 10-15 minuutjes weg om te rusten en snijden de sukade dan in mooie plakken.Over het vlees verdelen we de chutney. Ook deze sukade was weer super. Lijkt het je leuk om zelf eens aan de slag te gaan met onze Facebook recepten? Volg dan mijn BBQ Basics avondworkshop.Hier gaan we op een donderdagavond een aantal gerechten bereiden die jullie kennen van FB.Basics? Ja, we gaan wel serieuze dingen bereiden, maar er is uitgebreid ruimte voor de verschillende grill technieken, vuur, houtskool soorten en vragen.Meld je hier aan: https://www.beefexclusief.nl/workshop-bbq-basics.html Good Friends, Good Food, Good Times - www.BEEFEXCLUSIEF.nl -

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €10,04

  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Ossenhaas Spiesen Black Angus Beef Black Angus Beef - Ossenhaas Spiesen

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Ossenhaas Spiesen

    Nog 20 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Beef Exclusief Ossenhaas Spiesen Pakket bestaat uit 5 heerlijke ongemarineerde runderspiesen van ca. 80 gram per stuk versneden uit de malse ossenhaas en op metalen spiesen geregen; klaar voor gebruik! Onze pakketten kunnen ook vers geleverd worden. Levertijd is een dag later dan wanneer u het pakket diepgevroren bestelt. Let op: levertijd voor 16:00 uur besteld morgen in huis geldt dus niet voor verse pakketten. U kunt hierboven aangeven welk pakket u wilt ontvangen. Voor meer informatie kunt u kontakt met ons opnemen via email (info@beefexclusief.nl) of per telefoon op 0182-759111.      

    Nog 20 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €22,95

  • Black Ranch Marabu houtskool 15 kg Black Ranch Marabu houtskool 15 kg

    Black Ranch Marabu houtskool 15 kg

    1 review

    Nog 80 op voorraad Alleen af te halen in de winkel

    Black Ranch Marabu De houtsoort Marabu die groeit in Cuba wordt hier gezien als een soort onkruid. De boom vermenigvuldigt zich snel en laat inheemse gewassen verdwijnen waardoor het kappen van deze boom noodzakelijk is om inheemse planten en bomen de ruimte te geven zich te ontwikkelen. De Marabu kenmerkt zich door grote stekels. Voor Cuba zal de Marabu dan ook een belangrijke inkomstenbron gaan vormen de komende jaren. Tevens wordt deze boom ook gebruikt voor biomassaverbranding. Calorische waardeHoutskool van de houtsoort marabu heeft een calorische waarde van 7000 Kca/kg. Het product ziet er totaal anders uit dan andere houtskoolsoorten doordat de marabu een soort struik is. De vorm van de houtskool zal dus lang zijn en rond. (stokvormig) VochtgehalteBlack Ranch marabu bevat ongeveer 6,7 % vocht en zal dus ontbranden met zeer weinig rook. AsIn vergelijk met Black Ranch quebracho zal er iets meer as ontstaan doordat het productieproces in Cuba nog niet zo geavanceerd is als in Zuid Amerika. Het asgehalte is na verbranding ca. 6%. GebruikWij adviseren Black Ranch Marabu voor alle grillapparaten maar vooral voor gebruik in de kamado ofin een open grill is dit een uitermate goed product doordat er een lange brandtijd is en een zeerneutrale geur en smaak. Doordat het product bijna niet spettert zorgt dit voor aangename gebruikerservaringen. Black Ranch Marabu is ook geschikt voor de kleinere barbecues door de kleinere sortering van houtskool.

    Nog 80 op voorraad Alleen af te halen in de winkel

    €32,95

  • Bijna uitverkocht LetzQ Pork Rub LetzQ Pork Rub

    LetzQ Pork Rub

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Pork Rub : Voor de barbecuewedstrijden waar wij als team aan deelnemen hebben wij onze eigen rubs ontwikkeld. Nadat wij diverse keren in de prijzen waren gevallen kwam het steeds vaker voor dat familie, vrienden, kennissen en collega-teams om wat van onze rubs vroegen. Door de enthousiaste reacties werd het besluit de rubs in een potje te stoppen al snel genomen en hebben wij ons eigen LetzQ-label opgezet. De lijn bevat drie varianten: pork, beef en chicken. Iedere variant bestaat uit natuurlijke ingrediënten als suiker, zout, gedroogde groenten en een uitgebalanceerde mix van kruiden en specerijen die zijn afgestemd op het specifieke gebruik van de rub. De rubs van LetzQ bevatten geen smaakversterkers of andere E-nummers en worden geproduceerd in een allergeenvrije fabriek. --- Ook deze rub hebben wij een hele tijd getest en is super op ons wedstrijd vlees gebleken. De ribben worden goed beoordeeld op de wedstrijden en hebben ook al wat prijzen in de wacht gesleept, evenals het onderdeel pork waar wij de Puled Pork van maken. In Italië hadden we bijna de perfect score, hier scoorden we alleen wat betreft opmaak iets minder waardoor de perfect score helaas niet werd behaald maar wel een hele nette eerste plaats waardoor ons vermoeden werd bevestigd dat wij deze rub ook maar eens op de markt moesten gaan brengen. Zijn er dan veel mensen die deze gerechten maken? In het wedstrijd wereldje wel maar ook thuis moest hij toepasbaar zijn en dus hebben wij getest met verschillende soorten varkensvlees zoals karbonade, filetlapjes, rollade, maar ook door het rundergehakt en op de kip is dit een hele lekkere rub. Kortom wederom een rub die breed inzetbaar is en niet perse allen op varkensvlees lekker is !

    Nog 1 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €13,50

  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Runder spareribs Black Angus Beef Black Angus Beef - Runder spareribs

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Runder spareribs

    1 review

    Nog 46 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Breed versneden beef back ribs van Black Angus rund. Ideaal om te roken en langzaam te garen tot het vlees van het bot glijdt... Runder Spareribs Deze cut is een happy mix tussen shortribs en varkens spareribs. Qua looks lijkt het enorm op de goeie, ouwe baby back ribs, maar de smaak is helemaal shortrib met een diepe beefy smaak. En als bijkomend voordeel duurt dit aanzienlijk korter om te maken. Grote smaken en een dikke bark dus. Onder de rub heb ik een milde mosterd gebruikt en dat kan dit vlees heel goed hebben. Daarop de Beefrub en dan 3 uur roken op eikenhout op een temperatuur van 120-130 graden en natuurlijk indirect. Ik had nog wat snippers, maar chunks kan natuurlijk ook. Vervolgens heb ik ze ingepakt in butcher paper om die bark te beschermen, ik zat na 3 uur op precies 74 graden en de bark zat goed vast. Aluminiumfolie kan overigens ook, maar hiermee stoom je het vlees en wordt de bark weer zacht. Wil je dat niet, gebruik dan butcher paper. Ik heb er nog wat touw omheen gewikkeld, maar als je overtuigd bent van je inpakkunsten hoef je dit zeker niet te doen. Na ongeveer een uurtje zat het vlees op 90 graden en ging het heel snel. Ik zat vrij snel daarna met een mooie garing. Het is vrij stevig vlees, dus je moet niet zoeken naar de textuur van pulled pork bijvoorbeeld. Het is echt iets steviger zoals shortribs. Laat ze dan kort uitstomen en laat ze rusten voor een half uurtje. Omdat het vlees een stevige smaak heeft en de rub ook veel kracht heeft heb ik gekozen voor bijgerechten die wat zachter zijn. Maar vooral dingen die je met je handen kunt eten. Want als je spareribs eet, kun je net zo goed all-in gaan en je mouwen goed opstropen  Al met al een stuk vlees dat zéker de moeite waard is, niet alleen omdat het gewoon lekker is, maar ook omdat het een iets andere bereiding vraagt en het super leuk is om te maken. Ga jij deze Black Angus beef back ribs proberen?

    Nog 46 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €20,00

  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Spiesen Pakket

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Spiesen Pakket

    1 review

    Nog 8 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Met heel veel liefde hebben wij een aantal pakketten samengesteld voor de echte barbecue liefhebber. Zo heeft u lekker snel en gemakkelijk een selectie heerlijke stukken vlees van topkwaliteit in uw winkelmandje.   Ons Beef Exclusief Spiesen pakket bestaat uit: * 1x flapmeat spies met Café de Paris-marinade (100 gram) * 1x Waards rund spies met El Movo-marinade (100 gram) * 1x Wagyu sucade spies met knoflook/peper marinade (100 gram) * 1x Angus beef spies met pomodori marinade (100 gram)   Onze pakketten kunnen ook vers geleverd worden. Levertijd is een dag later dan wanneer u het pakket diepgevroren bestelt. Let op: levertijd voor 16:00 uur besteld morgen in huis geldt dus niet voor verse pakketten. U kunt hierboven aangeven welk pakket u wilt ontvangen. Voor meer informatie kunt u kontakt met ons opnemen via email (info@beefexclusief.nl) of per telefoon op 0182-759111.      

    Nog 8 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €14,95

  • LetzQ Chicken Rub LetzQ Chicken Rub

    LetzQ Chicken Rub

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Chicken Rub (300 gram): Kip is een breed inzetbaar stukje vlees, uitgaande van de bestaande rubs is dit in onze ogen een rub die er eens uitspringt. Heerlijk op alle kipproducten zoa ls, de filet, dijen, poten en wings maar ook super lekker op de grillworst bijvoorbeeld. Alle smaaktonen zijn erin verwerkt een rub die je zeker eens moet gaan proberen! --- Voor de barbecuewedstrijden waar wij als team aan deelnemen hebben wij onze eigen rubs ontwikkeld. Nadat wij diverse keren in de prijzen waren gevallen kwam het steeds vaker voor dat familie, vrienden, kennissen en collega-teams om wat van onze rubs vroegen. Door de enthousiaste reacties werd het besluit de rubs in een potje te stoppen al snel genomen en hebben wij ons eigen LetzQ-label opgezet. De lijn bevat drie varianten: pork, beef en chicken. Iedere variant bestaat uit natuurlijke ingrediënten als suiker, zout, gedroogde groenten en een uitgebalanceerde mix van kruiden en specerijen die zijn afgestemd op het specifieke gebruik van de rub. De rubs van LetzQ bevatten geen smaakversterkers of andere E-nummers en worden geproduceerd in een allergeenvrije fabriek.

    Nog 9 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €13,50

  • Blues Hog Smokey Mountain Sauce Blues Hog Smokey Mountain Sauce

    Blues Hog Smokey Mountain Sauce

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Blues Hog Smokey Mountain Sauce is een unieke grill-/afwerkingssaus die de rijke mix van hoogwaardige ingrediënten van Blues Hog Original combineert met de toegevoegde diepte van natuurlijke hickory rook. Blues Hog Smokey Mountain is een uitstekende basting saus voor kip, ribben, varkensvlees, rundvlees en kan worden gebruikt in bijgerechten zoals gebakken bonen! GLUTEN FREE.

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €10,95

  • Grate Goods Beef or Steak Rub Grate Goods Beef or Steak Rub

    Grate Goods Beef or Steak Rub

    Nog 48 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Een goede steak heeft niet veel nodig, dat weten wij als geen ander. Onze Beef or Steak Rub versterkt de natuurlijke smaak van vlees door toevoeging van onder andere kardemom en een vleugje koffie. Eenperfecte combinatie. Nog voordat deze rub officieel op de markt kwam, gebruikten wij hem al tijdens de voorrondes van de World Steak Championship. Met succes! Hiermee hebben we ons gekwalificeerd voor de finale van deze wereldkampioenschappen in Fort Worth, Texas. Echte Barbecue smaak! Hiermee kunt u uw BBQ product inwrijven, bij voorkeur tenminste een half uur voordat u gaat barbecueën.   Ingrediënten:  paprika, zout, ui, suiker, knoflook, peper, venkelzaad, steranijs, komijn, chili, Szechuan peper, kaneel, kruidnagel.  Uitsluitend natuurlijke ingrediënten! Een gebalanceerde en krachtige melange van specerijen van The Dutch BBQ Crew die doen waar Nederlanders al honderden jaren goed in zijn; het mengen van specerijen. Vers gemalen en gemengd in kleine hoeveelheden. Hiermee kunt u uw BBQ product inwrijven, bij voorkeur tenminste een half uur voordat u gaat barbecueën.

    Nog 48 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €8,99

  • Grate Goods All Purpose BBQ Rub Grate Goods All Purpose BBQ Rub

    Grate Goods All Purpose BBQ Rub

    Nog 19 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Onze All Purpose BBQ Rub bestaat uit een krachtige blend van kruiden en specerijen, waaronder komijn, chili en Szechuan peper. Een perfecte basisrub voor jouw favoriete gerecht. Gebruik deze rub op alle soorten vlees en gevogelte, bij voorkeur een half uur voorafgaand aan de bereiding. Deze robuuste rub complimenteert de smaak van goed vlees of gevogelte en is krachtig genoeg voor alle BBQ bereidingen.  Echte Barbecue smaak! Hiermee kunt u uw BBQ product inwrijven, bij voorkeur tenminste een half uur voordat u gaat barbecueën.   Ingrediënten:  paprika, zout, ui, suiker, knoflook, peper, venkelzaad, steranijs, komijn, chili, Szechuan peper, kaneel, kruidnagel.   Uitsluitend natuurlijke ingrediënten! Een gebalanceerde en krachtige melange van specerijen van The Dutch BBQ Crew die doen waar Nederlanders al honderden jaren goed in zijn; het mengen van specerijen. Vers gemalen en gemengd in kleine hoeveelheden. Hiermee kunt u uw BBQ product inwrijven, bij voorkeur tenminste een half uur voordat u gaat barbecueën.

    Nog 19 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €8,99

  • Black Angus Beef Black Angus Beef - Tournedos Black Angus Beef Black Angus Beef - Tournedos

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Tournedos

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    BEEF-X KERSTTIP: TOURNEDOS BIEFSTUK ‘EETCAFE STYLE'   Mocht je geen zin hebben om een hele avond in de keuken of achter de BBQ te staan dan is dit echt een perfect alternatief. We nemen 2 Tournedos (of Wagyu biefstuk kan natuurlijk ook) en laten deze op kamertemperatuur komen en deze bestrooien we met zeezout. De gietijzeren koekenpan van Petromax zetten we voor het gemak binnen op het fornuis en laten we goed heet worden. Als deze heet is verlagen we de temperatuur iets en doen per biefstuk 1/4 pakje margarine in de pan. Als de bruisbelletjes verdwijnen leggen we de biefstuk in de pan. Niet rondschuiven, gewoon laten liggen en bedruipen met het braadvocht. Na een paar minuten draaien we de biefstukjes om en herhalen de stappen. Nu is het een kwestie van voelen of meten tot je de juiste kerntemperatuur (48 - 49 graden) bereikt hebt. Vind je voelen moeilijk gebruik dan bijvoorbeeld onze superfast Thermapen. Laat de biefstukjes 5 minuten rusten onder een stukje folie en doe een scheutje warm water in de pan. Schraap met een spatel over de bodem, roer goed door en laat de jus even inkoken. Leg de biefstuk op een bord en giet de jus eromheen. Volgens eetcafe gebruik moet de biefstuk zwemmen in de jus. Heerlijk met salade en wat friet, maar nog lekkerder met wit (stok)brood om de jus op te deppen. Of je nu een tafel vol hebt of misschien wel alleen met een bord op schoot op de bank zit, hiermee heb jij een zalige kerst. ==== BEEF EXCLUSIEF TOURNEDOS GRAND MERERegen tegen de ramen, de houtkachel aan, tijd om een lekker ouderwetse Tournedos Grand Mère te maken.Het had op de BBQ en Dutch Oven gekund maar regende net even te hard dus toch maar weer eens achter het fornuis gekropen. Eerst even de 2 grain fed Black Angus Tournedos kruiden met peper en zout en aan beide kanten kort aanbraden in een pan met een klontje boter.Haal ze eruit, smeer ze in met mosterd en leg ze weg om af te koelen.De gemengde paddestoelen grof snijden en bak ze samen met een grof gesneden rode ui en wat knoflook in de achtergebleven boter 10 minuten. Haal het uit de pan en hak ze fijn. Doe ze terug in de pan en bak nog eens 10 minuten zachtjes. Haal het weer uit de pan en laat ze afkoelen, je wilt niet dat de tournedos garen op de champignons. Pak het bladerdeeg nu uit de vriezer. en begin aan de saus. DE SAUS:Snij 1 zoete ui fijn en bak deze in 50 gram boter.Voeg 125 gr. gesneden champignons toe en roer 2 eetlepels bloem erdoorheen.Voeg al roerend 6 dl. rundfond en 3 dl rode wijn beetje bij beetje toe.Voeg een paar laurier bladeren toe en laat 10 minuten koken.Zeef de saus en voeg een plakje ontbijtkoek toe voor de smaak en om te binden. Bind straks eventueel nog iets meer door wat bloem toe te voegen. Terug naar de tournedos.Pak 2 kommetjes iets groter dan de tournedos. Leg hier wat huishoudfolie in om het straks makkelijker uit de kom te kunnen halen.‘Bekleed’ de kom met plakken Serrano ham en leg er een bodem in van de gehakte champignons/ui.Leg hier de Black Angus tournedos op en vul de zijkanten op en leg een laagje op het vlees. Vouw de ham dicht en dek eventueel af met een extra stukje ham. ‘Plak’ ondertussen 4 plakjes bladerdeeg aan elkaar tot een vierkant, til de bol aan het plastic uit de kom duw de ham even goed aan, draai de bol om en leg hem midden op het bladerdeeg.Vouw het bladerdeeg dicht en plak het dicht door de randen nat te maken.Bestrijk het deeg met geklopt eigeel en zet de bollen in de voorverwarmde oven op 190 graden. Bak ze af in ca. 20 -30 minuten tot een kerntemperatuur van 50 graden. Wij probeerden de man één Tournedos Grand Mère op te eten, dat viel niet mee. Snij hem gerust doormidden en gebruik dit recept voor 4 personen.Serveer de saus apart. Je kan het hele verhaal tot aan het bladerdeeg ook een dag van te voren maken en in de koelkast bewaren Ingrediënten bol:2 Grain fed Black Angus Tournedos van ca. 180 gram1el Franse Mosterd200g Parmaham, in plakjes1 eierdooier (losgeklopt)1 rode ui2 knoflook tenen25g boter250g gemengde paddestoelen8 plakjes bladerdeeg Premium stukje ossenhaas (ook wel biefstuk van de haas genoemd). Met de lepel te snijden. geportioneerd van het zachtste gedeelte uit het midden van de Ossenhaas - de tournedos  Tournedos bakken Haal het vlees minstens 15 minuten voor het bakken uit de koelkast. Mocht het vlees iets vochtig zijn, dep het dan droog met keukenpapier. Verhit roomboter en olijfolie in een bakpan en laat de boter uitbruisen tot het goudbruin is. Bestrooi intussen de tournedos met zeezout en peper. Bak de tournedos op hoog vuur om en om in 3-4 minuten bruin. Laat de tournedos, afhankelijk van de dikte van het vlees, nog circa 2 minuten in de pan liggen tot het vlees rosé is. Verpak het vlees daarna los in aluminiumfolie zodat het kan rusten.

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €9,35

  • Grate Goods Spicy Chipotle BBQ Rub Grate Goods Spicy Chipotle BBQ Rub

    Grate Goods Spicy Chipotle BBQ Rub

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Een pittige rub gemaakt van de mooiste jalapeño pepers uit Mexico. Met een zeer uitgesproken smaak door toevoeging van de bekende groene jalapeño pepers en de rijpere rode variant. Deze melange wordt in balans gebracht door toevoeging van chipotle pepers: overrijpe gerookte pepers die worden gedroogd op mesquite hout. Hierdoor ontstaat een zoete, rokerige smaak. Gebruik deze rub bij voorkeur een half uur van tevoren, op alle soorten vlees, gevogelte en zelfs op vis! Geniet van deze uitgesproken rub, met een licht rokerig tintje.Ingrediënten:  paprika, zout, ui, suiker, knoflook, chipotle peper, groene jalapeño peper, rode jalapeño peper, paprika (gerookt), chili, peper, venkelzaad, komijn.   Chipotle pepers zijn rijpe Jalapeño pepers welke langzaam zijn gerookt en gedroogd. Chipotle pepers staan bekend om de zoete en rokerige smaak. Chipotle pepers zijn een favoriete pittige aanvulling op BBQ gerechten. De basis van uw persoonlijke smaak! Deze rub complementeert de smaak van uw BBQ gerechten en is uitermate geschikt als basis en "drager" van de kruiden en specerijen die u gebruikt in uw eigen recept

    Nog 15 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €8,99

  • LetzQ Beef Rub LetzQ Beef Rub

    LetzQ Beef Rub

    Nog 14 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Beef Rub (300gram): Na een lange tijd mengen en testen van deze beef rub wonnen we de hoogste score die te behalen is bij onze wedstrijd in Zweden 180 ** (perfect-perfect) iets waar we heel erg blij mee waren, de wedstrijden hierna haalden wij ook nog hele mooie scores en wisten wij dat wij hier een hele mooie melange te pakken hadden. Het werd tijd dat wij deze zouden gaan delen met de andere wedstrijd teams maar de markt voor Brisket is wel heel erg klein. De wedstrijden zijn wel in opkomst maar om nou alleen een rub op de markt te brengen voor Brisket is wel heel erg gewaagd. Dus hebben wij de rub eens getest op allerlei runder steaks maar ook op bijvoorbeeld een varkenshaas, en wij kunnen dan vanuit onze persoonlijke smaak vertellen dat dit zeer geslaagd is. Deze Beef rub is dus heel erg breed inzetbaar. Een super mooi product! Voor de barbecuewedstrijden waar wij als team aan deelnemen hebben wij onze eigen rubs ontwikkeld. Nadat wij diverse keren in de prijzen waren gevallen kwam het steeds vaker voor dat familie, vrienden, kennissen en collega-teams om wat van onze rubs vroegen. Door de enthousiaste reacties werd het besluit de rubs in een potje te stoppen al snel genomen en hebben wij ons eigen LetzQ-label opgezet. --- De lijn bevat drie varianten: pork, beef en chicken. Iedere variant bestaat uit natuurlijke ingrediënten als suiker, zout, gedroogde groenten en een uitgebalanceerde mix van kruiden en specerijen die zijn afgestemd op het specifieke gebruik van de rub. De rubs van LetzQ bevatten geen smaakversterkers of andere E-nummers en worden geproduceerd in een allergeenvrije fabriek.

    Nog 14 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €13,50

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.