Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)
Pure Canadian Beef Pure Canadian Beef - Tomahawk - 180 dagen GV

Pure Canadian Beef Pure Canadian Beef - Rib Eye - 180 dgn GV

Miguel Vergara Angus Cote de Boeuf - 300 dagen GV / 21 days DryAged

Vlees & Vis producten

Topklasse vlees van o.a. Black Angus, Waards Rund, Rubia Gallega, Pure Canadian Beef, Wagyu, Iberico Agnei etc. Perfect voor bereiding op de kamado, smoker, OFYR en andere BBQ's. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment wat heerlijk is om in de keuken klaar te maken.

1 product


  • Beef Exclusief B.V. Aaibaarvlees Gourmet de Luxe Beef Exclusief B.V. Aaibaarvlees Gourmet de Luxe

    Aaibaarvlees Gourmet de Luxe

    75 reviews

    Nog 744 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    Aaibaarvlees Gourmet de Luxe Tijd voor gezelligheid, samen zijn en lekker eten. Bij Beef Exclusief bestelt u heerlijke verse gourmetschotels online en die worden diepgevroren bij u thuisbezorgd. Onze gourmetschotels zijn samengesteld uit top kwaliteit vlees tegen een eerlijke prijs. Bestel uw gourmetschotels op tijd. Zijn eventueel ook vers af te halen (geef dit in je bestelling aan in het opmerkingenveld)Speciaal samengesteld plateau voor een (h)eerlijke gourmet of fondue avond! Op de gourmetschaal zit per persoon 2 x 30 gr. burger 2 x 20 gr. mini slavink 2 x 30 gr. kipfilet gemarineerd 2 x 30 gr. biefstuk gemarineerd 2 x 30 gr. varkenshaas medaillon 2 x 30 gr. kipsaté 2 x 30 gr. kalfsoester   GOURMET VOOR FIJNPROEVERS: Mini cordon bleu met blauwe schimmelkaas en peerGourmet is nog steeds razend populair rond de kerstdagen. Wil je je tafelgenoten echt helemaal weg blazen, pak dan onderstaand simpele recept erbij.Je bent gegarandeerd de - Gourmet King of Christmas -Spoel de peren en verwijder het klokhuis. Snijd elke peer in 8 gelijke partjes. Besprenkel met citroensap.Bak de krieltjes ofwel apart in een grote pan, ofwel in de pannetjes van het gourmetstel. Kruid met grof zeezout.Neem 2 dunne stukjes biefstuk en leg hier tussen een deel van de ham en een stukje blauwschimmelkaas.Bak eerst de stukjes peer in ruim wat boter en strooi er de suiker en walnoten over. Leg er de mini cordon bleu bij en bak verder tot het vlees mooi goudbruin gebakken is, de kaas lichtjes begint te smelten en de peer karamelliseert.Serveer met de gebakken krieltjes en wat rozemarijn.• 4 stukjes biefstuk• 1 plakje gekookte ham, invieren gesneden• 4 stukjes blauwschimmelkaas• 2 peren• 500 g krieltjes, voorgekookt• 1 citroen, sap• 1 el suiker• 2 el gehakte walnoten• 1 el gehakte rozemarijn• boter, om te bakken• peper en zeezout

    Nog 744 op voorraad Op werkdagen voor 10:00 besteld, dezelfde avond in huis of afhalen in de winkel

    €11,95

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.