All
Wild Wild - Hertenrack
Hertenrack met warme appels en cranberry saus. Het ging er weer wild aan toe deze week met een heerlijk recept tijdens de mooie herfstdagen.We hebben een fijn hertenrrack gekozen en daar de silverskin van verwijderd met een scherp mes.Terwijl we het rack op kamertemperatuur laten komen gaan we aan de slag met de cranberrysaus en de appeltjes.Lees hier het hele recept
€16,79
Wild Wild - Herten carpaccio
Carpaccio van hertenfilet, rucola en appel ingrediënten Hertencarpaccio 25 g pistachenoten, gehakt voor de vinaigrette 1 eetlepel aceto balsamico 2 theelepels tafelsuiker 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 eetlepel walnotenolie voor de appel 2 Granny Smith, geschild en klokhuis verwijderd klontje boter takjes tijm om te garneren handje rucola 40 g geschaafde oude kaas bereiden Doe de balsamico in een kom, met de suiker en een snufje zout. Voeg al kloppend de olijfolie en walnootolie toe. Verdeel de appel in 12 partjes. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de appelpartjes op een hoog vuur rondom bruin. Voeg tijdens het bakken suiker en tijm toe. Haal ze uit de pan en doe over op keukenpapier of een schone doek. Bestrijk het bord met de vinaigrette. Haal de carpaccio uit de koeling en bestrooi met zout, peper en pistache. Leg op ieder bord een krans van plakjes appel. Meng de rucola met wat vinaigrette en leg op de carpaccio. Garneer eventueel nog met de kaas.
€40,70
Big Green Egg Christmas ornament traditional - kerstbal
Vorig jaar was de Big Green Egg Kerstbal compleet uitverkocht. Daarom is er dit jaar een nieuwe toegevoegd. Santa is in town and he's ready to get into the kitchen! Ca.8 cm x 10 cm
€14,90