Tegen de ondergaande zon, aangemoedigd door tjirpende krekels maken we deze heerlijke campingburger op de MiniMax. Bij de lokale Corsicaanse slager kopen we 2 kale burgers en in de supermarkt 2 broodjes, sla en tomaat. Ook vinden we hier nog een potje met een soort chutney van gekarameliseerde uien, klinkt goed.
Tegen de ondergaande zon, aangemoedigd door tjirpende krekels maken we deze heerlijke campingburger op de MiniMax.
Bij de lokale Corsicaanse slager kopen we 2 kale burgers en in de supermarkt 2 broodjes, sla en tomaat. Ook vinden we hier nog een potje met een soort chutney van gekarameliseerde uien, klinkt goed.
Nu zijn wij bij Beef-X natuurlijk verwend met onze heerlijke gekruide burgers, dan zien deze toch wat bleek.
Gelukkig hebben we Stockyard Burger Seasoning Mix meegenomen uit de shop. Deze mengen we royaal door de burgers.
Maar het geheime wapen van deze burger is de Raclette (kaas) die we vonden. Een heerlijke romige smeltkaas, perfect voor op de burger.
Eerst grillen we de broodjes even aan. De burgers pletten we als een smash burger lekker dun en gaan heel even met 1 kant op het rooster, dan draaien we ze om en gaat meteen de kaas er op.
De burgers zijn dun en de kaas moet smelten, wacht dus niet te lang met draaien.
Terwijl de kaas smelt smeren we alvast wat uien chutney op het broodje en leggen hier wat sla op. Hierop gaan de burgers en een frisse plak tomaat. Met een avondtemperatuur van 26 graden en een zacht zeewindje wil je het wel een beetje fris houden.
That’s it.
Zo simpel, maar zooo lekker.
Moraal van het verhaal, zorg dat je je rubs, BBQ en gereedschap meeneemt op vakantie. Ga je in Nederland op vakantie? Laat je bestelling dan gewoon op je vakantieadres bezorgen.
Bij de lokale Corsicaanse slager kopen we 2 kale burgers en in de supermarkt 2 broodjes, sla en tomaat. Ook vinden we hier nog een potje met een soort chutney van gekarameliseerde uien, klinkt goed.
Nu zijn wij bij Beef-X natuurlijk verwend met onze heerlijke gekruide burgers, dan zien deze toch wat bleek.
Gelukkig hebben we Stockyard Burger Seasoning Mix meegenomen uit de shop. Deze mengen we royaal door de burgers.
Maar het geheime wapen van deze burger is de Raclette (kaas) die we vonden. Een heerlijke romige smeltkaas, perfect voor op de burger.
Eerst grillen we de broodjes even aan. De burgers pletten we als een smash burger lekker dun en gaan heel even met 1 kant op het rooster, dan draaien we ze om en gaat meteen de kaas er op.
De burgers zijn dun en de kaas moet smelten, wacht dus niet te lang met draaien.
Terwijl de kaas smelt smeren we alvast wat uien chutney op het broodje en leggen hier wat sla op. Hierop gaan de burgers en een frisse plak tomaat. Met een avondtemperatuur van 26 graden en een zacht zeewindje wil je het wel een beetje fris houden.
That’s it.
Zo simpel, maar zooo lekker.
Moraal van het verhaal, zorg dat je je rubs, BBQ en gereedschap meeneemt op vakantie. Ga je in Nederland op vakantie? Laat je bestelling dan gewoon op je vakantieadres bezorgen.
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00