0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Ab De Graaf - Donderdag 20 April 2021

    Steakhouse ‘At Home’ Surf & Turf burger met citroen mayonaise

    Wat een heerlijk weer. Je moet het pakken nu het er is!
    Wij hebben vast een voorproefje genomen met deze Waardse Surf & Turf burger uit ons Steakhouse ‘At Home’ Grill pakket
    We gaan in dit recept uit van 2 burgers. Deze pletten we een beetje door er een zware skillet op te drukken. Persoonlijk vind ik de dunnere burger lekkerder, vandaar.
    Deze kruiden we vervolgens met de Rub Me Mexican Seasoning van Angus & Oink. We snijden meteen wat plakken tomaat en scheuren wat sla blaadjes.
    Ondertussen mengen we 4 eetlepels mayonaise met 1 eetlepel vers citroensap en een halve theelepel citroenrasp (alleen het gele gedeelte van de schil raspen).
    We stoken de MiniMax op voor High heat en plaatsen het gietijzeren rooster.
    De brioche broodjes snijden we doormidden en grillen we even rondom op het rooster. De snijkant zodat hij minder vocht opzuigt straks, de buitenkant ook een beetje voor de looks.
    We pakken een blikje krab en laten dit uitlekken in een zeef. Dan zetten we een gietijzeren skillet op het rooster. Als deze warm is doen we er wat olijfolie en geplette knoflooktenen in. Roer dit lekker door de olie en voeg de krab toe.
    Roer de krab een beetje door de knoflook olie om hem licht op te warmen en voor de smaak. Dan zetten we de skillet apart en leggen we de burgers op het rooster.
    We hebben ze dun gemaakt, dus lekker snel klaar.
    Op de onderste helft van het broodje doen we de citroen mayonaise, daarop wat sla. Inmiddels zijn de burgers gaar en gaan deze op de sla, daarop weer wat mayonaise, hierop een schijf tomaat, en daarop de krab uit de knoflook olie (vis wel even de knoflook er tussenuit).
    That’s it.

    Recepten

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking