Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Wagyu INK

1 product


  • .iNK - Picanha - 300 dagen GV .iNK - Picanha - 300 dagen GV

    .iNK .iNK - Picanha - 300 dagen GV

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    De producent INK, in Uruguay, produceert het meest verbazingwekkende rundvlees dat je nu in Europa kunt krijgen. Het bedrijf is, samen met UMI - The Art of MEAT, Uruguay's meest bekende fokker en exporteur van wagyu-vlees van hoge kwaliteit van de beste MBS (vetmarmeringsgraad) die er is.   De kuddes zijn afkomstig uit het Japanse 'Japanese Black' en worden gekruist met Black Angus voor de beste kwaliteit. Deze twee rassen worden vaak gekruist, omdat het vlees fantastisch is qua smaak, uiterlijk en aroma. Uruguay staat als producent van kwaliteitsvlees bekend om zijn fantastische rundvleesproducten. Ze zijn een van 's werelds toonaangevende producenten en hun vlees is te vinden in steeds meer bekende steakhouses over de hele wereld. Men kan zeggen dat ze in die mate Argentinië's plaats als premium vleesveredelaars hebben overgenomen. Umi is het bekendste merk uit Uruguay, maar ook INK, het nieuwe merk en de nieuwe fabrikant heeft een extreem hoge en constante kwaliteit in al haar producten.     Uruguay ligt voor het grootste deel in de Pampas, een steppegebied in het zuidoosten van Zuid-Amerika. Pampas is een steppegebied dat bedekt is met gras en goede omstandigheden biedt voor de productie van rundvlees. De grasmat ¾ van het oppervlak van Uruguay. Het gematigde klimaat van Uruguay maakt gebruik van de rassen Hereford en Angus, die hun oorsprong vinden in Schotland. Van deze rassen is bekend dat ze gemarmerd en smakelijk vlees produceren, terwijl ze duurzaam zijn en overleven op natuurlijke weiden. Het klimaat in Uruguay is gedurende het jaar relatief gelijkmatig, waardoor er minder behoefte is aan eindverwerking met bijvoeders. De producenten in Uruguay zijn trots op hun product en hun veredeling en houden zich graag aan de traditionele methoden die een smakelijk en kwaliteitsvol vlees opleveren.   Mythe of waarheid over Japans Wagyu-vlees? Wagyu wordt in Japan gedefinieerd als vlees van in Japan gefokt en geslacht vee, maar op voorwaarde dat het een van de volgende vier verschillende rassen is; Japans Zwart, Japans Bruin, Japans Hoornloos en Japanse Shorthorn. Van deze vier is Japanese Black veruit de meest voorkomende met een marktaandeel in Japan van 90% in het segment van zwaar gemarmerd rundvlees, wat niet verwonderlijk is aangezien het het dier is dat het meest gemarmerde en dus malsste vlees levert. 

    Leverbaar: Laat een mail achter of bel voor beschikbaarheid

    €83,95

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.