Abonneer je op onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!
From the "Award-Winning, Choice of Champions" comes our line of premium smoking wood chunks! - Single-Sourced for Consistency & Uniformity - No dust - Kiln-driedPitmaster ApprovedLarge Pieces | Burns HOT & CLEANAttractive resealable bags
€19,95
De Kersen Chunks van Blues Hogs zijn de heerlijke smaakmakers voor de barbecue. De Blues Hogs Cherry Chunks zijn perfect als je lang wilt gaan roken, zoals bijvoorbeeld bij kip of pulled pork. Doordat de chunks niet snel verbranden blijven ze een heerlijke kersensmaak afgeven. From the "Award-Winning, Choice of Champions" comes our line of premium smoking wood chunks! - Single-Sourced for Consistency & Uniformity - No dust - Kiln-driedPitmaster ApprovedLarge Pieces | Burns HOT & CLEANAttractive resealable bags
€19,95
Finnwerk Flammlach rookplank - enkele set is op een eeuwenoude manier Fins zalm roken! Ahorn houten plank (50x15x3 cm) met RVS klem en beugel. Let op de plank gaat minimaal 100 x mee en is geschikt voor gebruik met een vuurschaal. Gebruik 1. Zet de klemhouder precies volgens aanwijzing in elkaar. 2. Bestrooi de zalmfilet naar smaak met grof zeezout en peper en laat het ca 1-1,5 uur intrekken. 3. Leg de zalmfilet met de huid naar beneden op het ingeöliede grillplankje en klem het met behulp van de roestvrijstalen graten vast.Voor een betere grip kunnen deze door de vis gestoken worden. 4. Maak de vuurplaats klaar en steek hem 15 -20 minuten voor de bereiding aan,om de juiste temperatuur en vlamhoogte te bereiken. 5. Bevestig de klemhouder aan de rand van de vuurplaats ( vuurschaal,grill ) en schuif het met vis voorbereide plankje in de houder. 6. Stel de hoek van het plankje met het vuur in.Met de stelschroeven kunt u de hoek zo vastzetten,dat de vis schuin naar het vuur toegewend is. 7. Afhankelijk van temperatuur en dikte van de filet is de zalm na ca 40-60 minuten gaar en kan gegeten worden. Tip: de hoek bij het garen is optimaal,wanneer u uw hand ca 10 seconden lang tussen vuur en vis kunt houden. Tip: Onze plankjes zijn zodanig geboord,dat ze aan allebei de kanten gebruikt kunnen worden.Zodoende heeft u lang plezier van uw set. Belangrijke tip: Voor u het grillplankje voor de eerste keer gebruikt,wordt aanbevolen het met spijsolie in te wrijven.Herhaaldelijk inwrijven kan de levensduur van het plankje verlengen.Bij gebruik zal het oppervlak van het plankje veranderen,wat echter heel normaal is en hem zijn typische kleur geeft. Reinigen Het plankje met de hand wassen in warm zeepwater.Zorgvuldig afspoelen met schoon water en afdrogen.De metalen delen kunt u eenvoudig reinigen in de vaatwasser.
€52,95
De Hickory Chunks van Blues Hogs zijn de heerlijke smaakmakers voor de barbecue. De Blues Hogs Hickory Chunks zijn perfect als je lang wilt gaan roken, zoals bijvoorbeeld bij rund- en varkensvlees. Doordat de chunks niet snel verbranden blijven ze een heerlijke Hickory smaak afgeven. Uit de "Award-Winning, Choice of Champions" komt deze lijn van premium chucks! 100% Bast loos Geen vieze geur van mos Geen stof Oven gedroogd
€19,95
Door geweekte houtsnippers over de kolen te strooien worden de ingrediënten en gerechten gerookt en krijgen zij extra smaak. Big Green Egg Wood Chips zijn verkrijbaar in de smaakvarianten walnoot, pecannoot, appel en kers. Zak à 3 liter.
€11,40
Finnwerk Flammlach rookplank - dubbel set is op een eeuwenoude manier Fins zalm roken! Ahorn houten plank (50x15x3 cm) met RVS klemmen en beugels. Let op de plank gaat minimaal 100x mee en is geschikt voor gebruik met een vuurschaal. Gebruik 1. Zet de klemhouder precies volgens aanwijzing in elkaar. 2. Bestrooi de zalmfilet naar smaak met grof zeezout en peper en laat het ca 1-1,5 uur intrekken. 3. Leg de zalmfilet met de huid naar beneden op het ingeöliede grillplankje en klem het met behulp van de roestvrijstalen graten vast.Voor een betere grip kunnen deze door de vis gestoken worden. 4. Maak de vuurplaats klaar en steek hem 15 -20 minuten voor de bereiding aan,om de juiste temperatuur en vlamhoogte te bereiken. 5. Bevestig de klemhouder aan de rand van de vuurplaats ( vuurschaal,grill ) en schuif het met vis voorbereide plankje in de houder. 6. Stel de hoek van het plankje met het vuur in.Met de stelschroeven kunt u de hoek zo vastzetten,dat de vis schuin naar het vuur toegewend is. 7. Afhankelijk van temperatuur en dikte van de filet is de zalm na ca 40-60 minuten gaar en kan gegeten worden. Tip: De hoek bij het garen is optimaal,wanneer u uw hand ca 10 seconden lang tussen vuur en vis kunt houden. Tip: Onze plankjes zijn zodanig geboord,dat ze aan allebei de kanten gebruikt kunnen worden.Zodoende heeft u lang plezier van uw set. Belangrijke tip: Voor u het grillplankje voor de eerste keer gebruikt,wordt aanbevolen het met spijsolie in te wrijven.Herhaaldelijk inwrijven kan de levensduur van het plankje verlengen.Bij gebruik zal het oppervlak van het plankje veranderen,wat echter heel normaal is en hem zijn typische kleur geeft. Reinigen Het plankje met de hand wassen in warm zeepwater.Zorgvuldig afspoelen met schoon water en afdrogen.De metalen delen kunt u eenvoudig reinigen in de vaatwasser.
€89,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€8,95
Uit de "Award-Winning, Choice of Champions" komt deze lijn van premium chucks! 100% Bast loos Geen vieze geur van mos Geen stof Oven gedroogd
€19,95
Elke Big Green Egg-chef heeft zijn eigen stijl. Met de originele Wood Chips geef je al je gerechten een karakteristiek rokerige smaak. Meng de (geweekte) houtsnippers door je houtskool of strooi een hand Wood Chips over de houtskool heen. Of doe het allebei: dat is een kwestie van smaak. Net als welke soort Wood Chips je kiest: hickory, pecannoot, appel of kers. De Wood Chips vallen bij elk gerecht in de smaak. Hickory doet het goed bij rood vlees, kalkoen en kip. Een zak Wood Chips heeft een inhoud van 2,9 liter.
€11,40
GrillTeam Whisky/Oak chunks 500 gr
€5,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€9,95
Welkom bij GrillTeam, waar we kwalitatieve en smaakvolle houtchunks aanbieden om uw BBQ-ervaring te verbeteren. Onze Hickory chunks zijn perfect voor het toevoegen van een unieke rooksmaak aan uw gerechten. Gemaakt van hoogwaardig, natuurlijk Hickoryhout, zijn onze chunks vrij van chemicaliën en additieven. Dit betekent dat u een authentieke, natuurlijke rooksmaak aan uw vlees, vis of groenten kunt geven zonder zorgen te maken over ongezonde stoffen.
€10,95
Door geweekte houtsnippers over de kolen te strooien worden de ingrediënten en gerechten gerookt en krijgen zij extra smaak. Big Green Egg Wood Chips zijn verkrijbaar in de smaakvarianten walnoot, pecannoot, appel en kers. Zak à 3 liter.
€11,40
Als je typische fijne en milde aromatische smaak aan je vis of vlees wilt toevoegen gebruik dan rookchunks van olijfhout. Olijfhout geeft ene heerlijke smaak aan je gerechten.
€7,95
Hickory wood chunks zijn premium kwaliteit hickory houtbrokken om je vlees, varkens of gevogelteprodukten smaakvol en gemakkelijk te roken in de Big Green Egg, barbecue of smoker en is direct klaar voor gebruik; dus zonder dat het in water geweekt hoeft te worden. Inhoud ca. 3,8 KG. / 9 liter
€26,25
Als je een intens diep en rijk aroma aan jouw vlees wilt toevoegen, gebruik dan de rookhout whiskey/eik chips. Deze chips geven een heerlijke smaak aan jouw eten.
€5,95
Als je een milde subtiele zoete fruitsmaak wilt toevoegen aan uw vis en/of vlees, gebruik dan de houten appelchips. Deze chips geven een heerlijke smaak aan jouw eten.
€4,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€9,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€10,95
Pittige geur, sterk gearomatiseerd, licht zoete fragmenten karamel. Combineert goed met vrijwel alles, perfect bij rund. Ook lekker bij varken. Rookmot gebruik je bij het koud roken van je product, gebruik hiervoor een cold smoke generator. Een extra dimensie aan vlees, vis, groenten, kaas, noten, eieren.. het kan allemaal! Verpakt in een mooie craft zak met 1700ml mot.
€7,90
Als je een zoete en sterke spekachtige smaak wilt toevoegen aan je vis en/of vlees, gebruik dan hickory chips. Deze houtsoort geeft een heerlijke smaak aan jouw eten.
€4,95
Als je een neutrale rooksmaak wilt toevoegen aan vis en/of vlees dan gebruik je de beukenhouten chunks. Deze houtsoort geeft een heerlijke smaak aan je eten.
€5,95
Rookhout chunks gemaakt van gebruikte Braziliaanse rumvaten van eikenhout. Geeft net als bijv. whiskeyvaten een wat zoetere rooksmaak en in het bijzonder voor de betere rundvleesdelen. Bijzonder rookhout voor juist die speciale bereidingen! Zak met ca. 400 gram blokken.
€20,25
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€7,95
Apple wood chunks zijn premium kwaliteit appel houtbrokken om je vlees, varkens of gevogelteprodukten smaakvol en gemakkelijk te roken in de Big Green Egg, barbecue of smoker en is direct klaar voor gebruik; dus zonder dat het in water geweekt hoeft te worden. Inhoud ca. 3,8 KG. / 9 liter
€33,95
Elke Big Green Egg-chef heeft zijn eigen stijl. Met de originele Wood Chips geef je al je gerechten een karakteristiek rokerige smaak. Meng de (geweekte) houtsnippers door je houtskool of strooi een hand Wood Chips over de houtskool heen. Of doe het allebei: dat is een kwestie van smaak. Net als welke soort Wood Chips je kiest: hickory, pecannoot, appel of kers. De Wood Chips vallen bij elk gerecht in de smaak. Pecannoot geeft een rijke, zachte smaak aan vis en gevogelte. Een zak Wood Chips heeft een inhoud van 2,9 liter.
€11,40
Finnwerk Flammlach rookplank - vervangingset is op een eeuwenoude manier Fins zalm roken! Ahorn houten plank (50x15x3 cm) met RVS klemmen en beugels. Let op de plank gaat minimaal 100x mee en is geschikt voor gebruik met een vuurschaal.
€22,95
Smokewood’s whisky rookhout is vervaardigd uit originele schotse single malt whisky vaten van origineel Amerikaans eikenhout. De Smokewood Smokeboard in deze verpakking heeft tot maar liefst 60 jaar lang (!) haar smaak afgestaan aan ‘s werelds meest verfijnde Single Malt whisky’s en is daardoor verzadigd met deze exclusieve whisky soorten! Het krachtige whisky aroma voegt een heerlijke smaak toe aan uw vlees, vis of groenten!2 planken in de afmeting 27 x 10 cm.
€21,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€8,95
Mesquite wood chunks zijn premium kwaliteit mesquite houtbrokken om je vlees, varkens of gevogelteprodukten smaakvol en gemakkelijk te roken in de Big Green Egg, barbecue of smoker en is direct klaar voor gebruik; dus zonder dat het in water geweekt hoeft te worden. Inhoud ca. 3,8 KG. / 9 liter
€26,25
GrillTeam Olive woodchips 500 gr Als je typische fijne en milde aromatische smaak aan je vis en/of vlees wilt toevoegen gebruik dan de rookhout olijfsnippers. Deze snippers geven een heerlijke smaak aan je eten.
€6,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€6,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€5,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€6,95
Fruitige, zoete toon met een licht zuurtje. Doet het goed bij alle soorten vlees. Heerlijk bij zachte smaken, zowel vis, gevogelte, rund en lam. Rookmot gebruik je bij het koud roken van je product, gebruik hiervoor een cold smoke generator. Een extra dimensie aan vlees, vis, groenten, kaas, noten, eieren.. het kan allemaal! Verpakt in een mooie craft zak met 1700ml mot.
€8,90
Uitvoerig getest door Big Green Egg-chefs. Deze premium serie met 100% natuurlijke Wood Chunks is perfect om mee te roken en geeft extra lang een mooi aroma en rijke smaak af. Kies uit apple, hickory, oak of pecan en ontdek een nieuwe smaakvolle dimensie aan alles wat je op je Big Green Egg bereidt. Week de Wood Chunks 30 minuten voor een maximale smaakbeleving. Hickory geeft een krachtige en kruidige rooksmaak aan ribben en gevogelte. Appel zorgt voor een mild aroma met subtiel zoetige fruitsmaak bij gevogelte en een mooi donkerbruin velletje.
€26,25
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€4,95
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€8,95
Als je een neutrale rooksmaak wilt geven aan je vis en/of vlees, gebruik dan de gerookte beuken houtsnippers. Deze houtsoort geeft een heerlijke smaak aan je eten.
€4,95
Trager premium houtpellets zijn gemaakt van 100% natuurlijk hardhout en food grade. Ze zorgen voor de perfecte verbranding en een optimale houtgestookte smaak. Gemaakt in de VS in eigen Traeger fabrieken en eindeloze smaakcombinaties. Zak van 9,07KG. Met Traeger Apple-pellets krijg je een lichte, licht fruitige rooksmaak die van nature groente, varkensvlees en gevogelte versterkt. Ook lekker bij deegwaren.
€19,90
Chips of snippers gebruik je voor een korte- tot middellange rooktijd. Je kan snippers rechtstreeks op de kolen leggen, je kunt ook gebruik maken van een smokerbox of tubesmoker. Hiermee heb je een meer gedoseerde rookafgifte. Chunks zijn met name geschikt voor een langere rooktijd. Je legt ze direct op je gloeiende kolen of briketten en ze geven een heerlijke rooksmaak. Chunks zijn niet geschikt voor elektrische- of gas BBQ’s
€4,95
Smokewood’s red wine flavored rookhout is afkomstig van wijn en port vaten die na ca. tien jaar niet meer gebruikt worden om wijn in te rijpen. Deze vaten zijn in de regel gemaakt van Amerikaans eiken maar ook van inlands eiken. Ook dit hout is verzadigd van diverse port- en wijn soorten en zit dus vol van deze aroma.
€16,95
Smokewood Rookhout is een fantastisch product dat vervaardigd uit originele whiskey vaten van Amerikaans eikenhout. Het hout in deze verpakking heeft tot maar liefst 60 jaar lang haar smaak afgestaan aan 's werelds meest verfijnde Schotse Single Malt whiskeys en is daardoor verzadigd met de smaak van deze whiskey soorten! Het krachtige whiskey aroma van het Smokewood Rookhout zal een heerlijke smaak toevoegen aan jouw vlees, vis of groenten! De fine cut is ideaal om koude gerechten te roken, gebruik in combinatie met een rookbox.
€16,95
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!