Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Onze complete BBQ pakketten - 10 personen

3 producten


  • Flammlach rookplank - Enkele set Flammlach rookplank - Enkele set

    Finnwerk Flammlach rookplank - Enkele set

    1 review

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Finnwerk Flammlach rookplank - enkele set is op een eeuwenoude manier Fins zalm roken! Ahorn houten plank (50x15x3 cm) met RVS klem en beugel. Let op de plank gaat minimaal 100 x mee en is geschikt voor gebruik met een vuurschaal. Gebruik 1. Zet de klemhouder precies volgens aanwijzing in elkaar. 2. Bestrooi de zalmfilet naar smaak met grof zeezout en peper en laat het ca 1-1,5 uur intrekken. 3. Leg de zalmfilet met de huid naar beneden op het ingeöliede grillplankje en klem het met behulp van de roestvrijstalen graten vast.Voor een betere grip kunnen deze door de vis gestoken worden. 4. Maak de vuurplaats klaar en steek hem 15 -20 minuten voor de bereiding aan,om de juiste temperatuur en vlamhoogte te bereiken. 5. Bevestig de klemhouder aan de rand van de vuurplaats ( vuurschaal,grill ) en schuif het met vis voorbereide plankje in de houder. 6. Stel de hoek van het plankje met het vuur in.Met de stelschroeven kunt u de hoek zo vastzetten,dat de vis schuin naar het vuur toegewend is. 7.  Afhankelijk van temperatuur en dikte van de filet is de zalm na ca 40-60 minuten gaar en kan gegeten worden. Tip: de hoek bij het garen is optimaal,wanneer u uw hand ca 10 seconden lang tussen vuur en vis kunt houden. Tip: Onze plankjes zijn zodanig geboord,dat ze aan allebei de kanten gebruikt kunnen worden.Zodoende heeft u lang plezier van uw set. Belangrijke tip: Voor u het grillplankje voor de eerste keer gebruikt,wordt aanbevolen het met spijsolie in te wrijven.Herhaaldelijk inwrijven kan de levensduur van het plankje verlengen.Bij gebruik zal het oppervlak van het plankje veranderen,wat echter heel normaal is en hem zijn typische kleur geeft. Reinigen Het plankje met de hand wassen in warm zeepwater.Zorgvuldig afspoelen met schoon water en afdrogen.De metalen delen kunt u eenvoudig reinigen in de vaatwasser.

    Nog 5 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €52,95

  • Flammlach rookplank - dubbel set Flammlach rookplank - dubbel set

    Finnwerk Flammlach rookplank - dubbel set

    1 review

    Nog 27 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Finnwerk Flammlach rookplank - dubbel set is op een eeuwenoude manier Fins zalm roken! Ahorn houten plank (50x15x3 cm) met RVS klemmen en beugels. Let op de plank gaat minimaal 100x mee en is geschikt voor gebruik met een vuurschaal. Gebruik 1. Zet de klemhouder precies volgens aanwijzing in elkaar. 2. Bestrooi de zalmfilet naar smaak met grof zeezout en peper en laat het ca 1-1,5 uur intrekken. 3. Leg de zalmfilet met de huid naar beneden op het ingeöliede grillplankje en klem het met behulp van de roestvrijstalen graten vast.Voor een betere grip kunnen deze door de vis gestoken worden. 4. Maak de vuurplaats klaar en steek hem 15 -20 minuten voor de bereiding aan,om de juiste temperatuur en vlamhoogte te bereiken. 5. Bevestig de klemhouder aan de rand van de vuurplaats ( vuurschaal,grill ) en schuif het met vis voorbereide plankje in de houder. 6. Stel de hoek van het plankje met het vuur in.Met de stelschroeven kunt u de hoek zo vastzetten,dat de vis schuin naar het vuur toegewend is. 7. Afhankelijk van temperatuur en dikte van de filet is de zalm na ca 40-60 minuten gaar en kan gegeten worden. Tip: De hoek bij het garen is optimaal,wanneer u uw hand ca 10 seconden lang tussen vuur en vis kunt houden. Tip: Onze plankjes zijn zodanig geboord,dat ze aan allebei de kanten gebruikt kunnen worden.Zodoende heeft u lang plezier van uw set. Belangrijke tip: Voor u het grillplankje voor de eerste keer gebruikt,wordt aanbevolen het met spijsolie in te wrijven.Herhaaldelijk inwrijven kan de levensduur van het plankje verlengen.Bij gebruik zal het oppervlak van het plankje veranderen,wat echter heel normaal is en hem zijn typische kleur geeft. Reinigen Het plankje met de hand wassen in warm zeepwater.Zorgvuldig afspoelen met schoon water en afdrogen.De metalen delen kunt u eenvoudig reinigen in de vaatwasser.

    Nog 27 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €89,95

  • Flammlach rookplank - vervangingsset Flammlach rookplank - vervangingsset

    Finnwerk Flammlach rookplank - vervangingsset

    Nog 12 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Finnwerk Flammlach rookplank - vervangingset is op een eeuwenoude manier Fins zalm roken! Ahorn houten plank (50x15x3 cm) met RVS klemmen en beugels. Let op de plank gaat minimaal 100x mee en is geschikt voor gebruik met een vuurschaal.

    Nog 12 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €22,95

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.