Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Onze complete BBQ pakketten - 10 personen

8 producten


  • Black Angus Beef - Flat Iron Sukade "gesplitst" Black Angus Beef - Flat Iron Sukade "gesplitst"

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Flat Iron Sukade "gesplitst"

    6 reviews

    Nog 97 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    GEGRILDE BLACK ANGUS SUKADE MET KRUIDEN OLIE EN CHUTNEY Een gegrilde sukade is echt super lekker. Om een sukade te kunnen grillen i.p.v. te stoven moet deze normaal gesproken wel eerst gesplitst worden. De zeen middenin de sukade moet er uit, want onder de 65 graden is die super taai.Onze sukades zijn al gesplitst dus die kunnen zo op het vuur. Wij kozen voor onze graan gevoerde Black Angus sukade. De graan voering zorgt voor een mooie vetmarmering in het vlees. De Chutney:Eerst zetten we de Chutney op in een kleine Dutch Oven.Doe 230 gr. zilveruitjes, 75 gram rozijnen 1,5 eetlepel honing, 2 kruidnagels, 7 jeneverbessen, 60 cc droge witte wijn en 60 cc witte port in de Dutch Oven en laat dit rustig pruttelen tot het vocht weg is en de uitjes zacht zijn. Houd er rekening mee dat dit 45-60 minuten kan duren.Verwijder dan de kruidnagels. Kruidenolie:Pel de knoflook, rits de kruidentakjes en maak de peper schoon. Dan mengen we de kruidenolie: Doe 250 ml olijfolie, 5 knoflooktenen, 0,5 ui, 1 kleine chilipeper zonder zaadjes, wat takjes verse thijm, 15 gr. rozemarijn, 1/2 eetlepel zeezout in een kom en meng dit in de blender. Terwijl de Chutney pruttelt smeren we nu de sukade rondom in met de kruidenolie. En steken de Big Green Egg aan.We plaatsen het gietijzer rooster boven direct vuur en laten hem ca. 200 graden worden.De sukade gaat op de grill en even later draaien we deze een kwartslag voor een mooie grill ruit.Dan draaien we hem om en herhalen de handeling. Ondertussen bestrijken we de bovenkant weer met wat olie.Na 2 kanten grill ruit leggen we de sukade hoger op het RVS rooster om door te garen naar een kern van 49 graden. Net op het moment dat ik de Meater plaats krijg ik een melding voor een software update van 6-8 minuten. Tja, altijd vooraf je spullen klaar zetten…Gelukkig hebben we ook nog een fast thermapen om te meten en komt het allemaal goed. We leggen het vlees nog 10-15 minuutjes weg om te rusten en snijden de sukade dan in mooie plakken.Over het vlees verdelen we de chutney. Ook deze sukade was weer super. Lijkt het je leuk om zelf eens aan de slag te gaan met onze Facebook recepten? Volg dan mijn BBQ Basics avondworkshop.Hier gaan we op een donderdagavond een aantal gerechten bereiden die jullie kennen van FB.Basics? Ja, we gaan wel serieuze dingen bereiden, maar er is uitgebreid ruimte voor de verschillende grill technieken, vuur, houtskool soorten en vragen.Meld je hier aan: https://www.beefexclusief.nl/workshop-bbq-basics.html Good Friends, Good Food, Good Times - www.BEEFEXCLUSIEF.nl -

    Nog 97 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €10,04

  • Black Angus Beef - Runder spareribs Black Angus Beef - Runder spareribs

    Black Angus Beef Black Angus Beef - Runder spareribs

    Nog 46 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Breed versneden beef back ribs van Black Angus rund. Ideaal om te roken en langzaam te garen tot het vlees van het bot glijdt... Runder Spareribs Deze cut is een happy mix tussen shortribs en varkens spareribs. Qua looks lijkt het enorm op de goeie, ouwe baby back ribs, maar de smaak is helemaal shortrib met een diepe beefy smaak. En als bijkomend voordeel duurt dit aanzienlijk korter om te maken. Grote smaken en een dikke bark dus. Onder de rub heb ik een milde mosterd gebruikt en dat kan dit vlees heel goed hebben. Daarop de Beefrub en dan 3 uur roken op eikenhout op een temperatuur van 120-130 graden en natuurlijk indirect. Ik had nog wat snippers, maar chunks kan natuurlijk ook. Vervolgens heb ik ze ingepakt in butcher paper om die bark te beschermen, ik zat na 3 uur op precies 74 graden en de bark zat goed vast. Aluminiumfolie kan overigens ook, maar hiermee stoom je het vlees en wordt de bark weer zacht. Wil je dat niet, gebruik dan butcher paper. Ik heb er nog wat touw omheen gewikkeld, maar als je overtuigd bent van je inpakkunsten hoef je dit zeker niet te doen. Na ongeveer een uurtje zat het vlees op 90 graden en ging het heel snel. Ik zat vrij snel daarna met een mooie garing. Het is vrij stevig vlees, dus je moet niet zoeken naar de textuur van pulled pork bijvoorbeeld. Het is echt iets steviger zoals shortribs. Laat ze dan kort uitstomen en laat ze rusten voor een half uurtje. Omdat het vlees een stevige smaak heeft en de rub ook veel kracht heeft heb ik gekozen voor bijgerechten die wat zachter zijn. Maar vooral dingen die je met je handen kunt eten. Want als je spareribs eet, kun je net zo goed all-in gaan en je mouwen goed opstropen  Al met al een stuk vlees dat zéker de moeite waard is, niet alleen omdat het gewoon lekker is, maar ook omdat het een iets andere bereiding vraagt en het super leuk is om te maken. Ga jij deze Black Angus beef back ribs proberen?

    Nog 46 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €20,00

  • Platte Valley Black Angus - Picanha - Staartstuk Platte Valley Black Angus - Picanha - Staartstuk

    Platte Valley Black Angus Platte Valley Black Angus - Picanha - Staartstuk

    Nog 61 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Graan gevoerd rundvlees uit Noord-Amerika Platte Valley Ons Platte Valley Black Angus Rundvlees is het resultaat van jaren ervaring, passie en zorg voor dieren. Onze leverancier in de Verenigde Staten voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Alleen de beste Black Angus dieren worden gebruikt voor deze exceptionele productlijn. De ‘Platte River’ stroomt door de Amerikaanse staten Nebraska en Colorado. De Viola familie, stichters van de Platte Valley Group in 1993, heeft zijn wortels in Nebraska, waar ze boerderijen met rund bezaten. Ze besloten naar Colorado te verhuizen om daar hun business uit te breiden. De ‘Platte River’ staat symbool voor de weg die de familie volgde door deze prachtige staten, door uitgestrekte valleien met grazende runderen. In deze valleien brengen de runderen het eerste deel van hun leven door. Rustig grazend op de uitgestrekte weiden worden ze op traditionele wijze verzorgd totdat ze worden overgebracht naar de feedlot, waar ze 160-180 dagen op een speciaal dieet van granen worden gezet. Dit dieet, in combinatie met het feit dat er uitsluitend gewerkt wordt met het unieke ras Black Angus, zorgt ervoor dat Platte Valley zijn unieke dooradering en smaak krijgt. De Viola familie werkt nauw samen met Iberdeli om ervoor te zorgen dat ook Europa kan genieten van dit exclusieve, smaakvolle vlees.

    Nog 61 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €33,30

  • Platte Valley Black Angus - Bavette - Flapmeat Platte Valley Black Angus - Bavette - Flapmeat

    Platte Valley Black Angus Platte Valley Black Angus - Bavette - Flapmeat

    1 review

    Nog 68 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Graan gevoerd rundvlees uit Noord-Amerika Platte Valley Ons Platte Valley Black Angus Rundvlees is het resultaat van jaren ervaring, passie en zorg voor dieren. Onze leverancier in de Verenigde Staten voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Alleen de beste Black Angus dieren worden gebruikt voor deze exceptionele productlijn. De ‘Platte River’ stroomt door de Amerikaanse staten Nebraska en Colorado. De Viola familie, stichters van de Platte Valley Group in 1993, heeft zijn wortels in Nebraska, waar ze boerderijen met rund bezaten. Ze besloten naar Colorado te verhuizen om daar hun business uit te breiden. De ‘Platte River’ staat symbool voor de weg die de familie volgde door deze prachtige staten, door uitgestrekte valleien met grazende runderen. In deze valleien brengen de runderen het eerste deel van hun leven door. Rustig grazend op de uitgestrekte weiden worden ze op traditionele wijze verzorgd totdat ze worden overgebracht naar de feedlot, waar ze 160-180 dagen op een speciaal dieet van granen worden gezet. Dit dieet, in combinatie met het feit dat er uitsluitend gewerkt wordt met het unieke ras Black Angus, zorgt ervoor dat Platte Valley zijn unieke dooradering en smaak krijgt. De Viola familie werkt nauw samen met Iberdeli om ervoor te zorgen dat ook Europa kan genieten van dit exclusieve, smaakvolle vlees.

    Nog 68 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €41,34

  • Waards rund (Rubia Gallega) - Ribstuk of rib roast dry-aged Waards rund (Rubia Gallega) - Ribstuk of rib roast dry-aged

    Waards rund ( Rubia Gallega) Waards rund (Rubia Gallega) - Ribstuk of rib roast dry-aged

    2 reviews

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Rib Roast, voor wie echt indruk wil maken op familie of vrienden met een fantastisch stuk rundvlees. Een RibRoast bestaat makkelijk gezegd uit meerdere Côte du Boef aan één stuk. Je kan kiezen uit 3,4, of 5 ribben.  Dit vlees wordt 28 dagen gedroogd in een speciale droogkast. Het gevolg is dat het vochtgehalte aanzienlijk afneemt. Dit maakt de smaak van de Côte du Boef intenser. Daarnaast breken de natuurlijke enzymen af wat resulteert in een structuur die het vlees extra mals maakt na bereiding.  Hoe sterk de verandering van het vlees is blijkt wel uit het feit dat een Rib Roast van 6 kg ‘slechts’ 4 kg dry aged Rib Roast oplevert. Dit maakt dit vlees wel iets duurder, maar de smaak is onvergelijkbaar. Rib Roast wordt ook wel Prime Rib genoemd. Dit is een wat verwarrende naam, veel mensen denken dat hioer de eerste rib mee bedoeld wordt. Prime Rib geeft echter aan dat het het beste gedeelte van het rund is. Rib Roast wordt gesneden van de 6e t/m de 12e rib.In Nederland is het iets minder ekend en moeilijker te verkrijgen, i Amerika is het echter het ultieme stuk vlees als je een feestmaal voor een grotere groep neer wilt zetten.  BEEF-X KERSTTIP: DRY AGED RIBSTUK VAN HET SPIT Rib roast of rib stuk, het blijft natuurlijk het ultieme gerecht voor kerst. Hoe gaaf is het om deze aan je draaispit te rijgen? Het lijkt misschien wat eng met zo’n groot stuk vlees, maar is prima te doen. We kozen een relatief kleine, 2 bots Dry Aged Waards Rund ribstuk met schoongesneden botjes en een gewicht van 2,2 kg. Zorg dat je het vlees op tijd in de koelkast laat ontdooien, ons stuk van 2,2 kg was na 36 uur precies 0 graden in de kern. We beginnen met wat silverskin en wat overtollig vet weg te snijden en binden de rib roast op met slagerstouw om deze bij elkaar te houden. Dan wrijven we hem in met Egosum olijfolie en bestrooien hem royaal met Flor del Delta. Het is een flink stuk dus wees niet te zuinig. Steek het spit er doorheen. Probeer een beetje het balans punt te vinden, wat niet helemaal in het midden ligt. De Big Green Egg Medium hebben we voorzien van onze spitring en staat op ca. 150 graden. Doe niet te veel houtskool in je ei. We pakken de uitstekende botjes in met aluminiumfolie want deze komen dicht bij het vuur en we willen geen zwarte botten. Dan plaatsen we de Meater, leggen de ribroast in het ei en sluiten de deksel. Als de roast even draait geeft de Meater aan hoelang we nog hebben. In ons geval 5 kwartier. Tijd genoeg voor een biertje en eventueel een voorgerecht. Dan smelten we wat boter in een pannetje, doen hier wat Flor del Delta zout en Blues Hog Bold & Beefy dry rub bij. Nog even een scheutje Jack Daniels Tennesee Honey er in en dan knopen we een kruiden kwastje in elkaar van tijm en rozemarijn. Hier bestrijken we het vlees regelmatig mee. Ondertussen maken we ook nog een cranberrysaus. We vullen een pan met 1 dl heet water, 1 dl port, 100 gram suiker, 1 steranijs, wat kaneel en als laatste 250 gram cranberry’s, dit laten we een half uurtje zacht opstaan. Als de rib roast een kerntemperatuur heeft van 48 graden halen we deze van het vuur en laten deze 20 minuten rusten. Let op bij zo’n groot stuk vlees dat deze nog flink door gaart. Bij ons kwamen we zo precies op de gewenste 54 graden. We snijden de roast tussen de botten door en serveren hem op een plank met de cranberrysaus.

    Nog 4 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €33,46

  • Porky White Chick

    Angus & Oink Porky White Chick

    Nog 24 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Porky White Chick Top verkoper! Complexe wedstrijdstijl BBQ-samenwerking tussen A & O en Miss Piggy's BBQ-team. Porky White Chick BBQ Rub – Competition Style BBQ Rub. A Formidable Force. Spices, chillies & umami for maximum effect. Serious competition BBQ rub for use primarily with pork & chicken. Angus & Oink Hooked up with Miss Piggy’s BBQ Team to create some formidable dust in ​Porky White Chick BBQ Rub for your grill and smoker! Meat Co lab is a collaboration of two super powers to deliver competition winning favours! MISS PIGGY BARBECUE TEAM ARE AN INTERNATIONALLY RECOGNISED CHAMPIONSHIP TEAM Miss Piggy’s BBQ is a competitive ‘U.S.A.’ style BBQ team and caterer based in Leicestershire U.K. They are Twice European Champions, UK BBQA Champions,  3 times British BBQ Champions and IBQN European Champions. They are also first winners and twice winners of the European BBQ Challenge Cup. Also the first team to win KCBS Grand Championships in 9 different countries (5 being inside one year) In 2015 they also became the first non U.S./Canadian team to enter the highly prestigious KCBS 700 club. In 2016 they became the first non U.S./Canadian  team to win a KCBS full sanctioned contest in the U.S.A. They have won awards in 8 different states of America across 3 different sanctioning bodies. They were also the highest placed International team at the Jack Daniels World Championships 2012 and 2nd placed International team in 2015, with a 3rd place chicken and 8th place brisket, which was also awarded top International brisket. Also the only U.K. or European team to appear on U.S. hit T.V. show BBQ Pitmasters!!!

    Nog 24 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €14,95

  • Moo Mami

    Angus & Oink Moo Mami

    Nog 16 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Moo Mami – Ultimate Grilling Power Powder Sterke Umami-smaken van shiitake, kelp, soja met ananas, chili. Voor brisket, spareribs,steaks, burgers. Een mix van specerijen, kruiden, chilipepers, zouten en umami complexiteit met Moo Mami power beef grillpoeder. Geïnspireerd door geweldige steaks en radicale brisket kookt van vlam tot diepe rook. We hebben dit geladen met mega smaak om het beste in rundvlees naar boven te brengen terwijl we een monumentale korst of schors op het rundvlees bouwen. Big Dawg BARK. De diepte van de umami komt van soja, zeewier en champignons, terwijl chipotle, ancho en mulato pepers een geweldige balans van warmte geven. Verschillende niveaus van suikers helpen absorptie in het vlees en triggeren elkaar voor maximale rub verspreiding voor wedstrijdkoks terwijl we ananas poeder hebben toegevoegd om malsheid te helpen met zijn unieke natuurlijke enzym bromeliad.  Wij geven u onze geen MSG Power Grilling Powder - Moo Mami!!

    Nog 16 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €14,95

  • Hot & Hostile

    Angus & Oink Hot & Hostile

    Nog 12 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Hot & Hostile Een hete rub voor vleugels of voor het toevoegen van andere rubs om ze heter en met kleur te maken!. This rub is comin in Hot & Hostile with a banging kick in the gob and a smack round the face. Alpha Oscar 1 9’er we have a situation, load the heavy weapons for a wing drop on your location!!! Heat from green jalapeño & rich roasted habanero the chilli spice hits at different levels, carried on the wings of pure flavour and backed by powerful lime. Colour from beetroot, smoked paprika and spanish paprika with added depth from onion granules, garlic and oregano. This rub delivers on flavour with a kung fu kickin. Great as a wing dust, on chicken thighs or even as a nacho powder it has hardcore tasty tendencies that will make you want to eat through the pain. Fire in the hole!!!

    Nog 12 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €14,95

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.