We snijden 2 varkenshaasjes uit het ons ‘Speciaal weekpakket D’ in blokjes van ca. 3 x 3 cm. Van mooie plakken prosciutto snijden we reepjes van 3 cm breed en hier rollen we de varkenshaas blokjes in.
We snijden 2 varkenshaasjes uit het ons ‘Speciaal weekpakket D’ in blokjes van ca. 3 x 3 cm.
Van mooie plakken prosciutto snijden we reepjes van 3 cm breed en hier rollen we de varkenshaas blokjes in.
Deze rijgen we aan spiesjes, afgewisseld met blaadjes salie en stukjes citroen.
We leggen de spiesjes in een schaal en maken een kruidenolie van 6 eetlepels Di Lorenzetto olijfolie, 2 eetlepels ‘Herbs de Provence’ (of italiaanse kruiden), 2 uitgeperste knoflooktenen en wat versgemalen peper.
Goed doorroeren en hiermee bestrijken we de spiesjes.
De MiniMax hebben we opgestookt naar ca. 175 graden en we grillen de spiesjes boven direct vuur op het gietijzeren rooster.
Simpeler kan het niet en super lekker.
Tags
Featured products
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00
Vendor name Product title
€0,00