Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)
295895923_1993599224167029_7149844978450674859_n-1

Golden Saté kipdijspiezen van de tandoorring

We genieten volop van het heerlijke zomerweer, dus de BBQ staat vrijwel continu aan. Zaterdag hadden we een pondje Waardse kipdij gepakt en in stukken gesneden. Dit hebben we gemengd met een kleine 35 gr. Golden BBQ Golden Saté mix.

We genieten volop van het heerlijke zomerweer, dus de BBQ staat vrijwel continu aan.

Zaterdag hadden we een pondje Waardse kipdij gepakt en in stukken gesneden. Dit hebben we gemengd met een kleine 35 gr. Golden BBQ Golden Saté mix. Het blijft apart hoe snel deze mix oplost door het vocht uit het vlees en een heerlijk ruikende saté maakt. Natuurlijk is dit smokkelen voor de puristen maar zo simpel en echt onwijs lekker.

We hebben The Bastard op gestookt naar 200 graden en de kipdij rijgen we aan 2 tandoorspiezen.

De topvent halen we van The Bastard en leggen de LetzQ tandoorring op de opening. De onderste ventilatieschuif zetten we op een heel klein kiertje en de spiezen laten we door de opening in de kamado zakken. De temperatuur loopt nog iets op maar niet veel.

De spiezen garen mooi gelijkmatig, vrijhangend in de hete ketel zonder het gedoe van draaien of verbranden.

We serveren de spiezen met satésaus, gedroogde uitjes, atjar, je kent het wel.

We hebben hem nu al een aantal keren in de Big Green Egg medium gebruikt, maar ook in The Bastard Large is de tandoorring een geweldige accessoire voor nog geen 3 tientjes.

 

 

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.