Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Workshop

9 producten


  • Workshop Leer de basistechnieken - Kamado Kickstart Workshop - Gertjan van Dijk

    Workshop Leer de basistechnieken - Kamado Kickstart Workshop - Gertjan van Dijk

    19 reviews

    Kamado Kickstart Workshop: De ‘verplichte’ basis voor elke kamado-bezitter Gertjan van Dijk leert je in 4,5 uur tijd alles over de werking van je kamado. Wat kan je verwachten? De doelstelling van Gertjan is niet om jullie te leren hoe je gerechten bereidt.Het doel is jullie leren hoe de kamado precies werkt. Hoe je hem aansteekt, welke roosters je gebruikt en hoe jullie de temperatuur tot op 5 graden nauwkeurig kunnen beheersen en dat gedurende uren achter elkaar.Hoe en waarom je bepaalde technieken toepast. Bijvoorbeeld waarom gebruik je directe- of waarom indirecte warmte opstellingen. Wat gebeurt er als je rookhout gebruikt en hoe moet je een pizza opstelling maken in je kamado, etc. In 3,5 uur tijd weet je precies hoe het apparaat werkt en in 4,5 uur kan je hem op 5 graden nauwkeurig instellen en houden.Na deze workshop heb je inzicht gekregen hoe je kamado werkt en kan je de mooiste gerechten maken. Wat ga je doen? Valt er ook iets te proeven? hoor ik je meteen denken.Uiteraard, jullie zijn tenslotte te gast bij Beef Exclusief. Per team van twee gaan jullie aan de slag met een Large en een Compact kamado. Hierop ga je samen een eigen 3 gangen menu bereiden. Zo leer je in de praktijk de geleerde technieken toepassen en wordt je ook nog eens beloond met heerlijke (eigen)bereidingen. De Pitmaster: Gertjan van Dijk Gertjan van Dijk is professioneel BBQ-er. Zijn leven bestaat grotendeels uit het geven van workshops en masterclasses. De afgelopen jaren waren dat er gemiddeld zo’n acht per week. Inmiddels hebben honderden pitmasters in spé de uitleg van Gertjan gevolgd en is deze voor iedereen begrijpbaar. Daarnaast geeft hij antwoord op al je vragen of deze nu om een Big Green Egg gaan of een ander type kamado maakt daarbij niet uit. Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Veel gestelde vragen:  1. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van.2. Hoeveel ervaring is nodig voor deze workshop?Deze cursus leert je de basiskennis die elke kamado-bezitter zou moeten hebben. Of je de nieuwe kamado net uit de doos gehaald hebt of al een paar jaar aan het experimenteren bent maakt niet uit. De uitleg van Gertjan wordt door deelnemers omschreven als rustig, overzichtelijk, duidelijk en vakbekwaam. Er is altijd voldoende ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Elke vraag wordt zonder probleem beantwoord en wij garanderen dat elke cursist na afloop zegt dat hij veel geleerd heeft. Hier durven we gerust: “Niet goed, geld terug” op te zeggen.3. Is er ook een vervolg cursus?Die is er zeker. Maar we adviseren altijd om na het volgen van de basiscursus eerst thuis aan de slag te gaan en vertrouwd te raken met de geleerde technieken.Uiteraard is het vervolgens leuk om door te gaan voor de ‘Next level Masterclass'. Maar pas op, voor je het weet ben je verslaafd... Praktische zaken: Kosten bedragen € 99,95 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

  • Workshop Workshop Gift Card

    Workshop Workshop Gift Card

    2 reviews

    Nog 4 op voorraad

    Zoek je een kado voor een echte BBQ liefhebber? Koop dan een Workshop Gift Card. De Gift Card is te besteden voor alle workshops.Onze pitmasters leren hem / haar in een 5 uur durende workshop alles over het werken met een kamado en andere technieken. Succes verzekerd! LOCATIE: Bredeweg 126, Zevenhuizen De workshopruimte bestaat uit 3 delen: Een ruime, gezellige ruimte (125 m2) waar alle voorbereidingen gedaan worden aan professionele werktafels. Een sfeervolle veranda voorzien van glazen afscheidingswanden. Hier zal het daadwerkelijk bereiden plaatsvinden op de kamado of braai. Een ruime spoelkeuken waar alles weer hygiënisch gereinigd wordt. WORKSHOPS: De workshops zijn verdeeld in 4 niveaus. Niveau 1 (*): Geschikt voor iedereen die interesse heeft in het bereiden van mooie gerechten op houtskool. Weinig ervaring vereist. Niveau 2 (**): Geschikt voor iedereen die al enthousiast eten bereidt op de BBQ , maar graag uit zijn/haar comfortzone wil komen en tips & tricks wil leren. Niveau 3 (***): Geschikt voor iedereen die zijn hand niet omdraait voor de bereiding van een mooi stuk vlees en bekend is met low and slow, maar die graag hele menu’s wil leren bereiden op de kamado. Niveau 4 (****): Geschikt voor iedereen die door onze wedstrijd pitmasters getraind wil worden om op wedstrijdniveau te kunnen werken met een kamado of Braai. Bedrijfsworkshop, dit niveau wordt in overleg bepaald Tijdens elke workshop wordt gewerkt in teams van 2 personen. Elk team heeft altijd een eigen kamado ter beschikking. Elke workshop start met een introductie, gevolgd door een duidelijke uitleg van de werking van een kamado (m.u.v. niveau 4).  Ook kerntemperatuur, vuurbeheersing, onderhoud etc. komen aan bod. Vervolgens wordt uitgelegd wat er bereid gaat worden, hoe en met welke apparatuur. Ook accessoires komen daarbij aan bod. Dan worden de teams gevormd en ga je zelf aan de slag onder begeleiding van onze pitmasters. Afsluitend wordt het bereide gerecht / product gezamenlijk gegeten in de sfeervolle workshop ruimte.  Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om producten te bestellen/ aan te schaffen en iedere deelnemer krijgt de recepten en ingrediëntenlijsten mee naar huis. Tenzij anders vermeld vinden de workshops plaats op zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur Wil jij een workshop, demo of teambuildingsessie volgen met een groep, team of bedrijf?Neem dan nu alvast contact op met Harold@beefexclusief.nl 0182 759111 om een ruimte in de agenda te reserveren

    Nog 4 op voorraad

    €99,95

  • Workshop Klaar voor de volgende stap? - Kamado Next Level Workshop - Gertjan van Dijk

    Workshop Klaar voor de volgende stap? - Kamado Next Level Workshop - Gertjan van Dijk

    2 reviews

    De vervolg workshop voor iedere kamadobezitter die meer wil weten over techniek en smaak.Gertjan van Dijk leert je in 4,5 uur tijd hoe jij met je kamado indrukwekkende bereidingen kunt maken. Na de Kamado Kickstart workshop ben jij de held van de familie en je vriendengroep en dat smaakt natuurlijk naar meer. De basistechnieken heb je vinmiddels volledig onder de knie en je hebt al veelvuldig met je kamado heerlijk gerechten bereid. Nu is het tijd voor de volgende stap, de fijne kneepjes zoals dat heet.   We gaan op zoek naar verschil in smaak door rookhout, keuze van rooster/pan en soort hitte. We gaan als groep verschillende bereidingen doen en daarbij praten over smaak en malsheid.   Na deze workshop schrik je van geen één BBQ recept, sterker nog je gaat BBQ recepten van anderen doorontwikkelen door smaak toe te voegen en durft zelf volop te experimenteren. In deze workshop wordt slechts kort 'opfris aandacht' besteed aan de werking en basistechniek van de werken met de kamado. Wil je hier meer over weten, volg dan eerst de Kamado Kickstart workshop.   Veel gestelde vragen:  1. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado. Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van.   2. Hoeveel ervaring is nodig voor deze workshop?Deze cursus is bedoeld voor mensen die de kamado kickstart workshop gevolgd hebben (of al ruime ervaring hebben in het gebruik van een kamado).   Over Gertjan van Dijk:Gertjan van Dijk is professioneel BBQ-er. Al in zijn jeugd is hij in de weer met buitenkoken en eten bereiden boven kampvuren en primitieve BBQ’s. Dit groeide uiteindelijk uit tot een professionele BBQ carrière bestaande uit catering en het geven van BBQ workshops en Masterclasses.

    €124,95

  • Workshop MAUP Indonesisch Workshop 2.0 - Maup Phefferkorn

    Workshop MAUP Indonesisch Workshop 2.0 - Maup Phefferkorn

    1 review

    We kennen Maup natruurlijk allemaal van de beroemde maup Saté. Maar Maup doet natuurlijk veel meer in de Indonesische keuken. Zo staat hij hier te shinen in een video van Gastropedia en Keneke. Kijk even hoe relaxt hij uitlegt hoe je een heerlijk Rendang maakt. https://www.youtube.com/watch?v=huttJSccOJw Wil je graag meer over de Indonesische Keuken? er zijn nog plaatsen vrij op de Indonesische Workshop 2.0 van Maup op 23 november

    €99,95

  • Workshop Big Green Egg Workshop - Kees de Klerk Wolters

    Workshop Big Green Egg Workshop - Kees de Klerk Wolters

    2 reviews

    Big Green Egg Workshop Met Kees de Klerk Wolters: Koken met Kees op een Big Green Egg, een 'must do' voor de echte Big Green Egg fan die het leuk vindt om voor familie en vrienden heerlijke gerechten te bereiden. Wat kan je verwachten? Tijdens deze workshop ga je met Kees koken op een Big Green Egg. Kees is een expert in het hoog op smaak bereiden van gerechten op de Big Green Egg.  Hij legt je uit welke accessoires je daarbij kunt gebruiken en hoe je hiermee de lekkerste gerechten kunt bereiden. Denk hierbij ook aan het werken met een wok en sous vide bereidingen. Wat ga je doen? In teams van twee ga je mooie stukken vlees bereiden. Waarbij ook geheime parels als Tri Tip en Secreto voorbij kunnen komen.Uiteraard ga je die gerechten ook samen eten waarbij je ervaringen uitgewisseld worden.Kees zal tussentijds steeds een stukje centrale uitleg geven en daarnaast je persoonlijke vragen beantwoorden.Maar het is vooral de bedoeling dat je met elkaar lekker met de Big green Egg aan het werk bent in een gemoedelijke sfeer. Meer op zoek naar een basis workshop? Ben je nog niet zo vertrouwd met de werking van je kamado en zoek je eenworkshop om de basis goed onder de knie te krijgen?Schrijf je dan in voor onze Kamado kickstart Workshop van Gertjan van Dijk De Pitmaster: Kees de Klerk Wolters is officieel Big Green Egg chef en een begrip in de BBQ wereld. Hij heeft deelgenomen aan veel BBQ wedstrijden en met de beroemde FUMO BBQ trailer heeft hij al heel wat catering verzorgd of ondersteund. Samen met Gertjan Kiers en Inge van der Helm heeft Kees een pop up restaurant opgezet ter ere van het varken. Daarnaast heeft hij in januari 2023 samen met Ab de Graaf als ’The Arctic BBQ Crew’ in 6 dagen 6.000 km gereden om aan de poolcirkel één avond BBQ te verzorgen voor 200 man. Kortom, Kees is altijd in voor een BBQ-uitdaging en deelt zijn passie graag. Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Praktische zaken: Kosten bedragen € 99,95 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om producten te bestellen/ aan te schaffen. De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail.   Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 15 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

  • Workshop Mexicaanse Masterclass / Workshop - Jeroen Hazebroek

    Workshop Mexicaanse Masterclass / Workshop - Jeroen Hazebroek

    Mexicaanse BBQ Masterclass / Workshop- JEROEN HAZEBROEK: Iedereen kent de Tex-Mex versie van BBQ, lekkere pittige, gegrilde gerechten op een taco geserveerd met frisse salsa’s. In deze workshop duiken we nog dieper in de Mexicaanse bereidingen, wat is bijvoorbeeld barbacoa? De low&slow van Mexico met eigen adobo en achiote marinades, gegaard in bananenblad of cactus. Hoe maak je mole?Een donkere saus met een beetje cacao en veel smaak.Aan het eind van deze workshop kan je thuis mensen verrassen met nieuwe gerechten en mooie smaken. Wat kan je verwachten? Tijdens deze workshop leert Jeroen jou hoe je heerlijke Mexicaanse gerechtjes kan bereiden op de kamado. Wat ga je doen? Per team van twee gaan jullie in de overdekte workshop veranda aan de slag met een kamado en uiteraard worden de bereide producten ook met elkaar geproefd, buiten of binnen in de sfeervolle workshop ruimte De Pitmaster:  Jeroen Hazebroek Jeroen Hazebroek is een begrip in de BBQ wereld. In 2014 schreef hij samen met vriend en collega Leonard Elenbaas zijn eerste BBQ boek ‘OP HETE KOLEN’ een musthave en inspiratiebron voor veel pitmasters. Daarna volgde nog meer dan 10 titels. "Bijna al mijn werk heeft met barbecue of grillen te maken, maar ik ben breed geïnteresseerd in alles wat met eten en drinken te maken heeft. De laatste jaren beleef ik vooral plezier aan bier-gastronomie, chilipeper, fermentatie en brood.Het lijkt het erop dat ik een soort broodschrijver aan het worden ben. Buiten mijn eigen titels doe ik nog wat hand- en spandiensten voor andere auteurs en schrijf een column voor Fire&Food.Buiten het schrijfwerk geef ik:- Barbecue workshops- Open vuur- en barbecue workshops- Advies en in-house training bij Horecabedrijven die werken met een houtskoolgrill". Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van. Praktische zaken: Kosten bedragen € 124,99 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €124,99

  • Workshop Streetfood Workshop - Bryan Barron

    Workshop Streetfood Workshop - Bryan Barron

    Bryan Barron's Streetfood Workshop: Streetfood BBQ is razend populair. Denk hierbij aan de producten die je eet bij de FoodTrucks bijvoorbeeld op festivals. Maar natuurlijk kan je die ook gewoon met vrienden in je eigen achtertuin bereiden. Wat kan je verwachten? Een workshop waarbij je street food uit verschillende continenten gaat maken.Van noord Amerika tot Azië, van Europa tot zuid Amerika. Gerechten die makkelijk “on the go” te eten zijn.  Wat ga je doen?Tijdens deze workshop maak je gerechten zoals, taco’s, sliders, wings, skewers en meer Sausage Slider  Garnalen Tostada met gegrilde mais en avocado  Steak taco met groene salsa Paddestoelen shawarma met Libanees brood en yoghurt saus   Gepofte aardappel met kaas spek en uien Skewers. Kippen hartjes, dij vlees en champignons   Wings met blauwe kaas saus Ter afsluiting een dessert.    Per team van twee gaan jullie in de overdekte workshop veranda aan de slag met een kamado en uiteraard worden de bereide producten ook met elkaar geproefd, buiten of binnen in de sfeervolle workshop ruimte De Pitmaster:  Bryan Elroy Barron Barbecueën is een primitieve manier van koken die mij erg aanspreekt. Mijn ouders hadden een gemeenschappelijke tuin en dus ideaal voor BBQ-feestjes met familie en vrienden. We deden dat dan ook regelmatig. Op Surinaamse tuinfeestjes hielp ik mijn vader en oom altijd met het draaien van kip. ‘Maar na het zien van de comedy film Barbershop waarin ze op een olievat vlees grillen, werd ik helemaal een BBQ-enthousiast’ vertelt Bryan vol vuur. Wat is voor jou het ultieme BBQ gevoel of moment? Het ultieme BBQ-gevoel krijg ik als de witte rook van verbrand vet mijn neus bereikt. Blijkbaar triggert de intense geur mijn oerinstinct. Daarnaast vind ik het echt kicken als ik het knisperende en knetterende vuur goed onder controle heb. En als dat ook nog ’s perfect geroosterde stukken vlees met een mooie zwarte ruit oplevert, dan ben ik helemaal in opperste stemming. Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van. Praktische zaken: Kosten bedragen € 99,95 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

  • Workshop Bier & BBQ Masterclass / Workshop - Jeroen Hazebroek

    Workshop Bier & BBQ Masterclass / Workshop - Jeroen Hazebroek

      BIER & BBQ MASTERCLASS / WORKSHOP- JEROEN HAZEBROEK: Bier is een welkome gast bij de BBQ. In deze workshop verkennen we de relatie tussen speciaalbier en barbecue-gerechten. We koken met bier en proeven daarnaast ook de bieren die goed bij bepaalde bereidingen passen.Tripel past bijvoorbeeld goed bij gerookt varken, IPA bij gegrilde hamburger, Kriek bij gerookte zalm en dubbel bij gerookte rundvleesbereidingen. We leggen op de workshop uit waarom dit zo is. Alles aan de hand van het Ultieme Bier & BBQ boek van Jeroen Hazebroek en Harry Havinga. Jeroen werkt nauw samen met Ambachtelijke Bierbrouwerij De Molen uit Bodegraven, ook gelegen in het Groene Hart.  Wat ga je doen? Per team van twee gaan jullie in de overdekte workshop veranda aan de slag met een kamado en uiteraard worden de bereide producten ook met elkaar geproefd, buiten of binnen in de sfeervolle workshop ruimte De Pitmaster:  Jeroen Hazebroek Jeroen Hazebroek is een begrip in de BBQ wereld. In 2014 schreef hij samen met vriend en collega Leonard Elenbaas zijn eerste BBQ boek ‘OP HETE KOLEN’ een musthave en inspiratiebron voor veel pitmasters. Daarna volgde nog meer dan 10 titels. "Bijna al mijn werk heeft met barbecue of grillen te maken, maar ik ben breed geïnteresseerd in alles wat met eten en drinken te maken heeft. De laatste jaren beleef ik vooral plezier aan bier-gastronomie, chilipeper, fermentatie en brood.Het lijkt het erop dat ik een soort broodschrijver aan het worden ben. Buiten mijn eigen titels doe ik nog wat hand- en spandiensten voor andere auteurs en schrijf een column voor Fire&Food.Buiten het schrijfwerk geef ik:- Barbecue workshops- Open vuur- en barbecue workshops- Advies en in-house training bij Horecabedrijven die werken met een houtskoolgrill". Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van. Praktische zaken: Kosten bedragen € 124,99 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €124,99

  • Workshop Caribbean Food - Bryan Barron

    Workshop Caribbean Food - Bryan Barron

      Bryan Barron's Caribbean BBQ Food Workshop: Wuivende palmbomen, een rollende branding en kleine hutjes met houtskool BBQ's. De sfeer van 'No problem man' wie verlangt er niet naar? Na deze Workshop van Bryan maak jij die sfeer gewoon in je Hollandse achtertuin. Wat kan je verwachten? Een workshop waarbij we aan de slag gaan met Caribische smaken. Gerechten geïnspireerd uit landen als Suriname, Jamaica en de west Indies.  Wat ga je doen? Tijdens de workshop maken we gerechten als Jerk chicken, curry, rice and peas, vis en leer je koken met kruiden en specerijen die in de Caribische keuken centraal staan.  Per team van twee gaan jullie in de overdekte workshop veranda aan de slag met een kamado en uiteraard worden de bereide producten ook met elkaar geproefd, buiten of binnen in de sfeervolle workshop ruimte De Pitmaster:  Bryan Elroy Barron Barbecueën is een primitieve manier van koken die mij erg aanspreekt. Mijn ouders hadden een gemeenschappelijke tuin en dus ideaal voor BBQ-feestjes met familie en vrienden. We deden dat dan ook regelmatig. Op Surinaamse tuinfeestjes hielp ik mijn vader en oom altijd met het draaien van kip. ‘Maar na het zien van de comedy film Barbershop waarin ze op een olievat vlees grillen, werd ik helemaal een BBQ-enthousiast’ vertelt Bryan vol vuur. Wat is voor jou het ultieme BBQ gevoel of moment? Het ultieme BBQ-gevoel krijg ik als de witte rook van verbrand vet mijn neus bereikt. Blijkbaar triggert de intense geur mijn oerinstinct. Daarnaast vind ik het echt kicken als ik het knisperende en knetterende vuur goed onder controle heb. En als dat ook nog ’s perfect geroosterde stukken vlees met een mooie zwarte ruit oplevert, dan ben ik helemaal in opperste stemming. Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van. Praktische zaken: Kosten bedragen € 99,95 per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl   Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

Footer image

© 2024 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.