Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

Workshop

7 producten


  • Workshop Leer de basistechnieken - Kamado Kickstart Workshop

    Workshop Leer de basistechnieken - Kamado Kickstart Workshop

    27 reviews

    Kamado Kickstart Workshop: De ‘verplichte’ basis voor elke kamado-bezitter, Gertjan van Dijk leert je in 4,5 uur tijd alles over de werking van je kamado. Wat kan je verwachten?De doelstelling van Gertjan is niet om jullie te leren hoe je gerechten bereidt.Het doel is jullie leren hoe de kamado precies werkt. Hoe je hem aansteekt, welke roosters je gebruikt en hoe jullie de temperatuur tot op 5 graden nauwkeurig kunnen beheersen en dat gedurende uren achter elkaar.Hoe en waarom je bepaalde technieken toepast. Bijvoorbeeld waarom gebruik je directe- of waarom indirecte warmte opstellingen.Wat gebeurt er als je rookhout gebruikt en hoe moet je een pizza opstelling maken in je kamado, etc.In 3,5 uur tijd weet je precies hoe het apparaat werkt en in 4,5 uur kan je hem op 5 graden nauwkeurig instellen en houden.Na deze workshop heb je inzicht gekregen hoe je kamado werkt en kan je de mooiste gerechten maken. Wat ga je doen? Valt er ook iets te proeven? hoor ik je meteen denken.Uiteraard, jullie zijn tenslotte te gast bij Beef Exclusief. Per team van twee gaan jullie aan de slag met een Large en een Compact kamado. Hierop ga je samen een eigen 3 gangen menu bereiden. Zo leer je in de praktijk de geleerde technieken toepassen en wordt je ook nog eens beloond met heerlijke (eigen)bereidingen. De Pitmaster: Gertjan van Dijk Gertjan van Dijk is professioneel BBQ-er. Zijn leven bestaat grotendeels uit het geven van workshops en masterclasses. De afgelopen jaren waren dat er gemiddeld zo’n acht per week. Inmiddels hebben honderden pitmasters in spé de uitleg van Gertjan gevolgd en is deze voor iedereen begrijpbaar. Daarnaast geeft hij antwoord op al je vragen of deze nu om een Big Green Egg gaan of een ander type kamado maakt daarbij niet uit. Onze workshop ruimte: In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Veel gestelde vragen:  1. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van. 2. Hoeveel ervaring is nodig voor deze workshop?Deze cursus leert je de basiskennis die elke kamado-bezitter zou moeten hebben. Of je de nieuwe kamado net uit de doos gehaald hebt of al een paar jaar aan het experimenteren bent maakt niet uit. De uitleg van Gertjan wordt door deelnemers omschreven als rustig, overzichtelijk, duidelijk en vakbekwaam. Er is altijd voldoende ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Elke vraag wordt zonder probleem beantwoord en wij garanderen dat elke cursist na afloop zegt dat hij veel geleerd heeft. Hier durven we gerust: “Niet goed, geld terug” op te zeggen. 3. Is er ook een vervolg cursus?Die is er zeker. Maar we adviseren altijd om na het volgen van de basiscursus eerst thuis aan de slag te gaan en vertrouwd te raken met de geleerde technieken.Uiteraard is het vervolgens leuk om door te gaan voor de ‘Next level Masterclass'. Maar pas op, voor je het weet ben je verslaafd... Praktische zaken:De genoemde prijs is per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl  Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €114,95

  • Workshop Workshop Kadobon

    Workshop Workshop Kadobon

    2 reviews

    Workshop Kadobon  Op zoek naar een origineel cadeau? Met de Workshop Gift Card van Beef Exclusief geef je niet zomaar iets, maar een complete beleving. Leuk om te geven én geweldig om te krijgen! De ontvanger kiest zelf een workshop naar wens en beleeft een gezellige, leerzame en smaakvolle ervaring. Perfect voor verjaardagen, feestdagen, of gewoon om iemand te verrassen.

    €114,95

  • Workshop MAUP Indonesisch Workshop 2.0

    Workshop MAUP Indonesisch Workshop 2.0

    2 reviews

    MAUP Indonesische Workshop 2.0 - Maup Phefferkorn   Indonesische workshop 2.0 U wordt welkom geheten met een kopje koffie tubruk of bantrek thee met gestoomde en gebakken Indische cake. Na een korte introductie gaan we in groepjes van 4 aan de slag.Elk groepje maakt de volledige rijsttafel, waarbij de gerechten uiteindelijk worden samengevoegd.We beginnen met Daging smoor en werken in een rustig tempo de volgende gerechten af:Opor Ayam Frikandel pan MartabakAtjar ketimoen Ayam pedis Sajoer boontjesNasi Kuning Uiteraard zullen de sateetjes niet ontbreken.  Deze gerechten stallen wij uit op tafel en kunnen wij van de rijsttafel gaan genieten. We kennen Maup natuurlijk allemaal van de beroemde maup Saté. Maar Maup doet natuurlijk veel meer in de Indonesische keuken. Zo staat hij hier te shinen in een video van Gastropedia en Kesbeke. Kijk even hoe relaxt hij uitlegt hoe je een heerlijk Rendang maakt.   Praktische zaken:De genoemde prijs is per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl  Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €124,95

  • Workshop Fish & Flames met Kees Workshop - Kees de Klerk Wolters

    Workshop Fish & Flames met Kees Workshop - Kees de Klerk Wolters

    2 reviews

    Fish & Flames Workshop met Kees de Klerk Wolters:  Samen met Kees ga je heerlijke gerechten bereiden op de Big Green Egg en OFYR Wat kan je verwachten?Kees is een expert in het hoog op smaak bereiden van gerechten op de Big Green Egg en OFYR  Hij legt je uit welke accessoires je daarbij kunt gebruiken en hoe je hiermee de lekkerste Seafood gerechten kunt bereiden. Wat ga je doen? De workshop zal deels bestaan uit demonstraties van Kees waarbij hij op duidelijke manier uitlegt hoe diverse producten het beste kunt bereiden.Denk hierbij aan een vis in zoutkorst of speciale bereiding van zalm. Daarnaast ga je zelf aan de slag en ga je gezamenlijk lekkere seafood gerechten bereiden. Denk daarbij aan mosselen op gietijzer bereiden met een heerlijke chimichurri of een mooie zeebaars grillen op de huid. De Pitmaster:Kees de Klerk Wolters is officieel Big Green Egg chef en een begrip in de BBQ wereld. Hij heeft deelgenomen aan veel BBQ wedstrijden en met de beroemde FUMO BBQ trailer heeft hij al heel wat catering verzorgd of ondersteund. Samen met Gertjan Kiers en Inge van der Helm heeft Kees een pop up restaurant opgezet ter ere van het varken. Daarnaast heeft hij in januari 2023 samen met Ab de Graaf als ’The Arctic BBQ Crew’ in 6 dagen 6.000 km gereden om aan de poolcirkel één avond BBQ te verzorgen voor 200 man. Kortom, Kees is altijd in voor een BBQ-uitdaging en deelt zijn passie graag. Onze workshop ruimte:In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s. De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Praktische zaken:De genoemde prijs is per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl  Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €99,95

  • Workshop Streetfood Workshop

    Workshop Streetfood Workshop

    Bryan Barron's Streetfood Workshop: Streetfood BBQ is razend populair. Denk hierbij aan de producten die je eet bij de FoodTrucks bijvoorbeeld op festivals. Maar natuurlijk kan je die ook gewoon met vrienden in je eigen achtertuin bereiden. Wat kan je verwachten?Een workshop waarbij je street food uit verschillende continenten gaat maken.Van noord Amerika tot Azië, van Europa tot zuid Amerika. Gerechten die makkelijk “on the go” te eten zijn.  Wat ga je doen?Tijdens deze workshop maak je gerechten zoals, taco’s, sliders, wings, skewers en meer Per team van twee gaan jullie in de overdekte workshop veranda aan de slag met een kamado en uiteraard worden de bereide producten ook met elkaar geproefd, buiten of binnen in de sfeervolle workshop ruimte   De Pitmaster: Bryan Elroy BarronBarbecueën is een primitieve manier van koken die mij erg aanspreekt. Mijn ouders hadden een gemeenschappelijke tuin en dus ideaal voor BBQ-feestjes met familie en vrienden. We deden dat dan ook regelmatig. Op Surinaamse tuinfeestjes hielp ik mijn vader en oom altijd met het draaien van kip. ‘Maar na het zien van de comedy film Barbershop waarin ze op een olievat vlees grillen, werd ik helemaal een BBQ-enthousiast’ vertelt Bryan vol vuur.   Wat is voor jou het ultieme BBQ gevoel of moment?Het ultieme BBQ-gevoel krijg ik als de witte rook van verbrand vet mijn neus bereikt. Blijkbaar triggert de intense geur mijn oerinstinct. Daarnaast vind ik het echt kicken als ik het knisperende en knetterende vuur goed onder controle heb. En als dat ook nog ’s perfect geroosterde stukken vlees met een mooie zwarte ruit oplevert, dan ben ik helemaal in opperste stemming. Onze workshop ruimte:In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s.De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken.   Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van. Praktische zaken:De genoemde prijs is per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl  Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €124,95

  • Workshop Caribbean Food - Bryan Barron

    Workshop Caribbean Food - Bryan Barron

    Bryan Barron's Caribbean BBQ Food Workshop: Wuivende palmbomen, een rollende branding en kleine hutjes met houtskool BBQ's.De sfeer van 'No problem man' wie verlangt er niet naar? Na deze Workshop van Bryan maak jij die sfeer gewoon in je Hollandse achtertuin. Wat kan je verwachten?Een workshop waarbij we aan de slag gaan met Caribische smaken. Gerechten geïnspireerd uit landen als Suriname, Jamaica en de west Indies.  Wat ga je doen?Tijdens de workshop maken we gerechten als Jerk chicken, curry, rice and peas, vis en leer je koken met kruiden en specerijen die in de Caribische keuken centraal staan.  Per team van twee gaan jullie in de overdekte workshop veranda aan de slag met een kamado en uiteraard worden de bereide producten ook met elkaar geproefd, buiten of binnen in de sfeervolle workshop ruimte De Pitmaster:  Bryan Elroy BarronBarbecueën is een primitieve manier van koken die mij erg aanspreekt. Mijn ouders hadden een gemeenschappelijke tuin en dus ideaal voor BBQ-feestjes met familie en vrienden. We deden dat dan ook regelmatig. Op Surinaamse tuinfeestjes hielp ik mijn vader en oom altijd met het draaien van kip. ‘Maar na het zien van de comedy film Barbershop waarin ze op een olievat vlees grillen, werd ik helemaal een BBQ-enthousiast’ vertelt Bryan vol vuur. Wat is voor jou het ultieme BBQ gevoel of moment?Het ultieme BBQ-gevoel krijg ik als de witte rook van verbrand vet mijn neus bereikt. Blijkbaar triggert de intense geur mijn oerinstinct. Daarnaast vind ik het echt kicken als ik het knisperende en knetterende vuur goed onder controle heb. En als dat ook nog ’s perfect geroosterde stukken vlees met een mooie zwarte ruit oplevert, dan ben ik helemaal in opperste stemming. Onze workshop ruimte:In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s.De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van. Praktische zaken:De genoemde prijs is per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl  Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €124,95

  • Workshop Mexicaanse BBQ Masterclass / Workshop - Jeroen Hazebroek

    Workshop Mexicaanse BBQ Masterclass / Workshop - Jeroen Hazebroek

    Mexicaanse BBQ Masterclass / Workshop- JEROEN HAZEBROEK: Iedereen kent de Tex-Mex versie van BBQ, lekkere pittige, gegrilde gerechten op een taco geserveerd met frisse salsa’s. In deze workshop duiken we nog dieper in de Mexicaanse bereidingen, wat is bijvoorbeeld barbacoa? De low&slow van Mexico met eigen adobo en achiote marinades, gegaard in bananenblad of cactus. Hoe maak je mole?Een donkere saus met een beetje cacao en veel smaak.Aan het eind van deze workshop kan je thuis mensen verrassen met nieuwe gerechten en mooie smaken. Wat kan je verwachten?Tijdens deze workshop leert Jeroen jou hoe je heerlijke Mexicaanse gerechtjes kan bereiden op de kamado. Wat ga je doen?Per team van twee gaan jullie in de overdekte workshop veranda aan de slag met een kamado en uiteraard worden de bereide producten ook met elkaar geproefd, buiten of binnen in de sfeervolle workshop ruimte De Pitmaster:  Jeroen Hazebroek Jeroen Hazebroek is een begrip in de BBQ wereld. In 2014 schreef hij samen met vriend en collega Leonard Elenbaas zijn eerste BBQ boek ‘OP HETE KOLEN’ een musthave en inspiratiebron voor veel pitmasters. Daarna volgde nog meer dan 10 titels. "Bijna al mijn werk heeft met barbecue of grillen te maken, maar ik ben breed geïnteresseerd in alles wat met eten en drinken te maken heeft. De laatste jaren beleef ik vooral plezier aan bier-gastronomie, chilipeper, fermentatie en brood.Het lijkt het erop dat ik een soort broodschrijver aan het worden ben. Buiten mijn eigen titels doe ik nog wat hand- en spandiensten voor andere auteurs en schrijf een column voor Fire&Food.Buiten het schrijfwerk geef ik:- Barbecue workshops- Open vuur- en barbecue workshops- Advies en in-house training bij Horecabedrijven die werken met een houtskoolgrill". Onze workshop ruimte:In onze veranda vind je de kamado’s waar jullie mee gaan werken. Dit zijn Big Green Egg’s.De veranda is voorzien van glazen schuifwanden zodat er nooit meer slecht BBQ-weer is. Naast de veranda is de sfeervolle ruimte met bar waar de gerechten gegeten kunnen worden. Uiteraard kan dat bij mooi weer ook buiten. Verder is de ruimte voorzien van een professionele horeca keuken en spoelkeuken. Kan ik ook alleen inschrijven of alleen per twee?Jazeker kan je solo inschrijven, je zal dan samen met een andere solo-inschrijving een team vormen. Al is het natuurlijk nog leuker om je passie te delen met je partner of goede vrienden. Ook handig als je daarna samen aan de slag gaat met jullie eigen kamado.Vaak zien we dat bij koppels vrouwen en mannen totaal verschillende vragen stellen en daar leert iedereen weer van. Praktische zaken:De genoemde prijs is per persoon. Bij een workshop zijn voor elke deelnemer, koffie, thee, frisdrank en 4 alcoholische consumpties inbegrepen. Een workshop kan doorgaan vanaf 12 aanmeldingen. Nadat je je hebt ingeschreven zullen wij zo snel mogelijk laten weten of dit aantal is bereikt.  De recepten van de gerechten die tijdens de workshop gemaakt zijn, ontvang je achteraf via de mail. Ben je geïnteresseerd in de workshop, maar heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op 0182-759111 of workshop@beefexclusief.nl  Wil je graag een workshop volgen exclusief met je eigen vriendengroep, familie, personeel of collega's? Dat kan vanaf 16 personen (of tegen een meerprijs met een kleinere groep) neem dan contact op met harold@beefexclusief.nl we denken graag met je mee.

    €124,95

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.