Toegevoegd aan winkelwagen!

Voor 10:00 besteld, vanavond in huis (ma-vr)*

View my cart (0)

OUTDOOR COOKING

1073 producten


  • Beef Exclusief B.V. Aanmaakwokkels Beef Exclusief B.V. Aanmaakwokkels

    Aanmaakwokkels

    2 reviews

    Nog 387 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    BEEX FIRESTARTERS 'THE GOOD STUFF' De aanmaakwol wordt normaal gebruikt voor het aansteken van haarden en kachels maar ze blijken uitermate geschikt voor het aansteken van houtskool en briketten zonder chemische luchtjes of extreme rookontwikkeling. Deze aanmaakwol is gemaakt van onbehandeld hout, plantaardige- en levensmiddelen geschikte was en natuurlijke harsen. De verbranding gebeurd daardoor gif vrij en praktisch reukloos. Plaats slechts 1 aanmaakwol (lichtjes opengedraait) onder de kolenstarter en deze brandt lang genoeg om de kolen / briketten te laten gloeien Eigenschappen : Brandduur 8 - 10 minuten Onbeperkt houdbaar en niet gevoelig voor vocht of kou Lengte ±9 cm Inhoud verpakking 1,0 kg, +/- 70 stuks

    Nog 387 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €9,95

  • Dammers Restaurant Houtskool 10 kg Dammers Restaurant Houtskool 10 kg

    Dammers Restaurant Houtskool 10 kg

    3 reviews

    Nog 77 op voorraad Alleen af te halen in de winkel

    Dammers Restaurant Houtskool (10 kg)

    Nog 77 op voorraad Alleen af te halen in de winkel

    €29,95

  • Dammers Marabu Restaurant Houtskool Dammers Marabu Restaurant Houtskool

    Dammers Marabu Restaurant Houtskool

    2 reviews

    Nog 66 op voorraad Alleen af te halen in de winkel

    Dammers Marabu restaurant houtskool Maat : Zak ca. 5 kg

    Nog 66 op voorraad Alleen af te halen in de winkel

    €16,95

  • Caputo Pizzadeeg per 5 bollen verpakt Caputo Pizzadeeg per 5 bollen verpakt

    Caputo Pizzadeeg per 5 bollen verpakt

    9 reviews

    Nog 95 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Pizzadeeg per 5 bollen verpakt

    Nog 95 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €13,49

  • Caputo Caputo Blu Classica - 00 Bloem ‘Doppio Zero’ Caputo Caputo Blu Classica - 00 Bloem ‘Doppio Zero’

    Caputo Caputo Blu Classica - 00 Bloem ‘Doppio Zero’

    Nog 43 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Deze 00 bloem van Molino Caputo is een perfecte basisbloem voor in iedere keuken. Je kan met deze 00 bloem pizza bakken, maar ook brood en tal van Italiaanse dolci, zoals zoete broodjes of koekjes. Deze bloem is heel makkelijk te verwerken en het geeft een zacht en luchtig deeg. De ideale rijstijd voor deze bloem is ongeveer 2 tot 8 uur op kamertemperatuur. W-waarde: 220 – 240 (= gemiddeld sterke bloem)Eiwit: 11% – 11,5% Aanbevolen rijstijd: minimaal 8 -12 uur op kamertemperatuur (20 graden Celsius) of tot 72 uur in de koeling. Inhoud: 1 kg. // koel en droog bewaren Basisrecept pizzadeeg Voor 2 pizza's Ingrediënten 1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist) 1 theelepel suiker 250 gram bloem 1/2 theelepel zout 2-3 eetlepels olijfolie Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout in een beslagkom door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin de gistoplossing. Schenk de olie en de rest van het water erbij. Meng het pizzadeeg met de hand of machinaal tot een samenhangende massa die van de wand van de kom loslaat. Met de hand kneden Neem het pizzadeeg uit de kom en kneed het op een met bloem bestoven ondergrond: Rol het pizzadeeg met één hand zodat een korte rol ontstaat Draai het pizzadeeg een kwartslag en vouw het dubbel Herhaal dit tot het pizzadeeg soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten) Machinaal kneden 5-10 minuten met een mixer of keukenmachine met deeghaken 2-3 minuten met een foodprocessor. Voeg de gistoplossing en de rest van het vocht via de vulschacht toe terwijl de machine draait. Het deeg is goed als het nog enigszins plakkerig aanvoelt en een schone wand achterlaat in de mengkom. Maak van het pizzadeeg een bal en laat hem afgedekt een uur rijzen op een warme plek. Verdeel het deeg in twee porties en maak van elke portie een bal Bestuif het werkblad met bloem en rol het pizzadeeg uit tot een cirkel met een diameter van 20 centimeter Leg het pizzadeeg op een bakplaat en maak de randen iets dikker zodat de saus er niet af kan lopen Hoe zie ik of het deeg goed is? Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Maar hoe weet je nu dat het perfect is? Goed pizzadeeg voelt plakkerig aan, maar laat geen sporen achter op de wand van de kom of op je handen. Het deeg moet net zo plakken als een geel post-it notitieblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Als het deeg te plakkerig is kun je wat bloem toevoegen. Is het deeg te droog, voeg dan wat water toe.

    Nog 43 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,95

  • The Bastard Drip Pan The Bastard Drip Pan

    The Bastard Drip Pan

    Nog 43 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Als je werkt met de keramische warmteplaat is het beter om de sappen van je product op te vangen. Anders lekt het op de plaat en dat kan zorgen voor rookontwikkeling in The Bastard. Met deze lekbak vang je alles op. Nog een tip: bedruip je vlees of vis met het vocht.

    Nog 43 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €25,95

  • Beef Exclusief B.V. Slagerstouw

    Slagerstouw

    Nog 35 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Slagerstouw Maat : Rollade touw 100 meter - Rood/Wit

    Nog 35 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €8,95

  • Big Green Egg Big Green Egg Houtskool Charcoal 9 kg Big Green Egg Big Green Egg Houtskool Charcoal 9 kg

    Big Green Egg Big Green Egg Houtskool Charcoal 9 kg

    2 reviews

    Nog 23 op voorraad Alleen af te halen in de winkel

    Big Green Egg houtskool is 100% natuurlijke houtskool afkomstig van de Beuk en Beukenhaag. Dit fantastische pure hardhout heeft een heerlijk lange brandduur en is daardoor zeer geschikt als houtskool. De extra grote stukken gaan lang mee en geven bovendien geen onnodige rook. Ons houtskool heeft het FSC keurmerk. Voor de productie wordt gebruik gemaakt van resthout of bomen die speciaal zijn gekweekt in duurzaam beheerde bossen. Deze worden na het kappen direct terug geplant. De houtskool geeft een verfijnd smaak af. Wil je echter nog een extra touch aan de smaak van je gerechten geven? Voeg dan nog wat Big Green egg wood chips of chunks toe aan je houtskool. Productinformatie: Verpakkingsinhoud: 4.5kg of 9 kgEAN: 8719325666373

    Nog 23 op voorraad Alleen af te halen in de winkel

    €18,50

  • Black Ranch Marabu houtskool 15 kg Black Ranch Marabu houtskool 15 kg

    Black Ranch Marabu houtskool 15 kg

    1 review

    Nog 27 op voorraad Alleen af te halen in de winkel

    Black Ranch Marabu De houtsoort Marabu die groeit in Cuba wordt hier gezien als een soort onkruid. De boom vermenigvuldigt zich snel en laat inheemse gewassen verdwijnen waardoor het kappen van deze boom noodzakelijk is om inheemse planten en bomen de ruimte te geven zich te ontwikkelen. De Marabu kenmerkt zich door grote stekels. Voor Cuba zal de Marabu dan ook een belangrijke inkomstenbron gaan vormen de komende jaren. Tevens wordt deze boom ook gebruikt voor biomassaverbranding. Calorische waardeHoutskool van de houtsoort marabu heeft een calorische waarde van 7000 Kca/kg. Het product ziet er totaal anders uit dan andere houtskoolsoorten doordat de marabu een soort struik is. De vorm van de houtskool zal dus lang zijn en rond. (stokvormig) VochtgehalteBlack Ranch marabu bevat ongeveer 6,7 % vocht en zal dus ontbranden met zeer weinig rook. AsIn vergelijk met Black Ranch quebracho zal er iets meer as ontstaan doordat het productieproces in Cuba nog niet zo geavanceerd is als in Zuid Amerika. Het asgehalte is na verbranding ca. 6%. GebruikWij adviseren Black Ranch Marabu voor alle grillapparaten maar vooral voor gebruik in de kamado ofin een open grill is dit een uitermate goed product doordat er een lange brandtijd is en een zeerneutrale geur en smaak. Doordat het product bijna niet spettert zorgt dit voor aangename gebruikerservaringen. Black Ranch Marabu is ook geschikt voor de kleinere barbecues door de kleinere sortering van houtskool.

    Nog 27 op voorraad Alleen af te halen in de winkel

    €32,95

  • Petromax Petromax - Gietijzeren Skillet 2 handvatten 25cm Petromax Petromax - Gietijzeren Skillet 2 handvatten 25cm

    Petromax Petromax - Gietijzeren Skillet 2 handvatten 25cm

    1 review

    Nog 139 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Een Gietijzeren Petromax Skillet is een handig en enorm multifunctionele pan om vlees, vis en groenten te bakken. Of je nou een hobbykok of professional bent, deze pan wil je niet missen. Gebruik hem direct in een kampvuur, op een Atago, Rocket Stove of gewoon binnen op het fornuis. Deze Skillet heeft een diameter van 25 centimeter en een gewicht van 2.5kg. Hiermee is dit een vrij compacte skillet die gemakkelijk mee te nemen is. Toch biedt deze skillet alsnog ruim voldoende ruimte om heerlijk te bakken. De vlakke binnenkant van de pan maakt hem enorm breed inzetbaar. Ook voor dagelijkse maaltijden die je normaal in een koekenpan bereid, is een Gietijzeren Skillet enorm geschikt. Een Skillet met vlakke bodem maak je gemakkelijk schoon met een gladde Petromax schraper of Petromax scrub. Deze Skillet is voorzien van twee handige handvatten waardoor je hem gemakkelijk in de oven, op het fornuis of in een kamado kan zetten. Vergeet uiteraard niet om hierbij goede hitte werende Petromax hand bescherming te gebruiken. Gietijzeren pannen worden en blijven namelijk enorm heet tijdens en na gebruik.

    Nog 139 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €29,90

  • Caputo Caputo Rossa - Tipo 0.0 Bloem Caputo Caputo Rossa - Tipo 0.0 Bloem

    Caputo Caputo Rossa - Tipo 0.0 Bloem

    1 review

    Nog 51 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Pizzabloem tipo 00 ‘Cuoco’ van het Italiaanse merk Molino Caputo uit Napels. Deze bloem geeft een mooi elastisch en smaakvol pizzadeeg. Deze bloem is ideaal voor pizzadeeg (of brooddeeg) met langere rijstijden (meer dan 10 uur op kamertemperatuur of tot 72 uur in de koeling).  W-waarde: 300/320 (= sterk)Eiwitgehalte: 13% – 13,5%Aanbevolen rijstijd: minimaal 10-12 uur op kamertemperatuur (20 graden Celsius) of tot 72 uur in de koeling. Inhoud:  1kg // koel en droog bewaren  Basisrecept pizzadeeg Voor 2 pizza's Ingrediënten 1,5 deciliter handwarm water (40 graden celcius) 1/2 zakje instant gistkorrels (of 15 gram verse gist) 1 theelepel suiker 250 gram bloem 1/2 theelepel zout 2-3 eetlepels olijfolie Bereiding Doe de gist in een kommetje en los de gist met de suiker op in een 1/2 deciliter van het water. Roer het mengsel glad. Meng de bloem en het zout in een beslagkom door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en schenk hierin de gistoplossing. Schenk de olie en de rest van het water erbij. Meng het pizzadeeg met de hand of machinaal tot een samenhangende massa die van de wand van de kom loslaat. Met de hand kneden Neem het pizzadeeg uit de kom en kneed het op een met bloem bestoven ondergrond: Rol het pizzadeeg met één hand zodat een korte rol ontstaat Draai het pizzadeeg een kwartslag en vouw het dubbel Herhaal dit tot het pizzadeeg soepel en elastisch is (ongeveer 10 minuten) Machinaal kneden 5-10 minuten met een mixer of keukenmachine met deeghaken 2-3 minuten met een foodprocessor. Voeg de gistoplossing en de rest van het vocht via de vulschacht toe terwijl de machine draait. Het deeg is goed als het nog enigszins plakkerig aanvoelt en een schone wand achterlaat in de mengkom. Maak van het pizzadeeg een bal en laat hem afgedekt een uur rijzen op een warme plek. Verdeel het deeg in twee porties en maak van elke portie een bal Bestuif het werkblad met bloem en rol het pizzadeeg uit tot een cirkel met een diameter van 20 centimeter Leg het pizzadeeg op een bakplaat en maak de randen iets dikker zodat de saus er niet af kan lopen Hoe zie ik of het deeg goed is? Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Maar hoe weet je nu dat het perfect is? Goed pizzadeeg voelt plakkerig aan, maar laat geen sporen achter op de wand van de kom of op je handen. Het deeg moet net zo plakken als een geel post-it notitieblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Als het deeg te plakkerig is kun je wat bloem toevoegen. Is het deeg te droog, voeg dan wat water toe.

    Nog 51 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €3,95

  • Crisco Crisco inbrand-vet gietijzer Crisco Crisco inbrand-vet gietijzer

    Crisco Crisco inbrand-vet gietijzer

    Nog 10 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    Crisco is een natuurlijk plantaardig vet dat als vervanger van boter bij bakken braden gebruikt kan worden. Het is echter ook geschikt om gietijzer mee te seasonen. Door middel van seasoning breng je een beschermlaag aan op gietijzer ter voorkoming van roest en aanbakken.  

    Nog 10 op voorraad Voor 10:00 besteld, vanavond in huis of afhalen in de Showroom

    €8,95

Footer image

© 2025 Beef Exclusief B.V., Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Union Pay
  • Visa

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.