Abonneer je op onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!
Sweet Bones & Butts, yes sir-eee!! We hebben een jaar aan deze monumentale rub gewerkt, ingrediënten gezocht, smaak met kleur en zoetheid in evenwicht gebracht. Een mix van DE fijnste suikers gevonden op Moeder Aarde hebben we Maple Sugar en Javaanse donkere rijkdom gemengd in een rub die levert wat die botten nodig hebben. Sweet Bones & Butts geeft de kleur van geld en de karamel van heerlijke botten snoepjes. Een gereedschap in de kast om die botten te laten zingen. Combineer het met Porky White Chick voor extra chipotle hitte en glazuur die ribben met Glazed & Confused voor het ultieme prijsvechters rek. Extra pit van Hot & Hostile, we hebben nu de botten en konten categorie compleet! Zie onze OMG PORK diepe penetratie vlees injectie voor extra smaak en vocht retentie. Glutenvrij
€14,95
Een saus gemaakt voor geroosterd varkensvlees met geweldige ingrediënten, oosterse smaken zoals zwarte bonen en steranijs! Ingrediënten: tomaat, suiker, water, zwarte bonen (soja), donkere melasse, pepers, zout, knoflook, azijnzuur, steranijs, specerijen. Conserverend kaliumsorbaat.
€10,95
Limited Edition! Een epische rub voor ribs, kip & chips. Net als je favoriete Chinese afhaalmaaltijd, alleen beter! Take the Chinese favourite to your home, anytime any day, any way. Packed with garlic, chilli, 5 spice, Szechwan Pepper and quality British Sea Salt this tastes much better than your average takeaway. Shake over hot chips, ribs, chicken - anything you like! Beware, it's addictive. Tell us how you serve yours! Ingredients (Allergens in CAPS & BOLD)Salt, Sugar, Garlic, Red pepper, Onion, Chilli, Clove, Cinnamon, Anise, Coriander, Citric acid, Chives, Fennel, Pepper, Szechwan pepper, E621, E631.
€14,95
Toen we het nieuws kregen dat we uitgenodigd waren om deel te nemen aan The Jack Daniels World Championship Contest 2018 besloten we om een rub te maken om het te vieren! Onze rub wizard ging aan de slag en begon te creëren, wat is het beste ding om te gaan met Jack Daniels, nou dat zou Cola zijn, natuurlijk. Dus we zijn verheugd om onze Limited Edition Cola Rub uit te brengen, perfect voor het maken van Porky Cola Cubes! Gewoon het varkensvlees wrijven en koken, en dan een lekkere JD en Cola reductie saus toevoegen, probeer het, je zult het geweldig vinden!!!
€14,95
Porky White Chick Top verkoper! Complexe wedstrijdstijl BBQ-samenwerking tussen A & O en Miss Piggy's BBQ-team. Porky White Chick BBQ Rub – Competition Style BBQ Rub. A Formidable Force. Spices, chillies & umami for maximum effect. Serious competition BBQ rub for use primarily with pork & chicken. Angus & Oink Hooked up with Miss Piggy’s BBQ Team to create some formidable dust in Porky White Chick BBQ Rub for your grill and smoker! Meat Co lab is a collaboration of two super powers to deliver competition winning favours! MISS PIGGY BARBECUE TEAM ARE AN INTERNATIONALLY RECOGNISED CHAMPIONSHIP TEAM Miss Piggy’s BBQ is a competitive ‘U.S.A.’ style BBQ team and caterer based in Leicestershire U.K. They are Twice European Champions, UK BBQA Champions, 3 times British BBQ Champions and IBQN European Champions. They are also first winners and twice winners of the European BBQ Challenge Cup. Also the first team to win KCBS Grand Championships in 9 different countries (5 being inside one year) In 2015 they also became the first non U.S./Canadian team to enter the highly prestigious KCBS 700 club. In 2016 they became the first non U.S./Canadian team to win a KCBS full sanctioned contest in the U.S.A. They have won awards in 8 different states of America across 3 different sanctioning bodies. They were also the highest placed International team at the Jack Daniels World Championships 2012 and 2nd placed International team in 2015, with a 3rd place chicken and 8th place brisket, which was also awarded top International brisket. Also the only U.K. or European team to appear on U.S. hit T.V. show BBQ Pitmasters!!!
€14,95
Hij is hier! Onze Limited Edition Rub van 2023! Dit is een rub die PitBoss al een tijdje wilde maken, maar je weet dat A&O niet van plan is om zomaar een Cherry Rub te maken, dus onze Willy Wonka van de Spice Factory ging aan de slag en creëerde onze eigen Cherry Cola BBQ Rub! Ontwikkeld met maar één ding in gedachten KLEUR!! Deze rub is zoet met een klein beetje Chipotle-hitte, de scherpe smaak van de zure kers maakt het perfect voor varkens- of rundvlees!
€14,95
Angus & Oink Honey Chilli rub is een fantastische kruidenmix die is ontworpen om gerechten een explosie van smaak te geven. Deze rub combineert zoete honing en pittige chili met een mix van specerijen en kruiden, waaronder paprika, knoflook en ui, om een unieke en heerlijke smaak te creëren die je smaakpapillen zal verwennen. Deze rub is perfect voor het op smaak brengen van verschillende soorten vlees, zoals kip, varkensvlees, rundvlees en lamsvlees. Het is ook geweldig voor het op smaak brengen van vis en groenten, waardoor het een veelzijdig kruidenmengsel is dat in elke keuken past. De Angus & Oink Honey Chilli rub kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het kan worden ingewreven in het vlees voordat het wordt gegrild, gebakken of gerookt, of het kan worden gebruikt als een droge marinade. Het kan ook worden toegevoegd aan sauzen en dressings voor extra smaak.
€14,95
Deze Mexicaanse smaakmaker is diep, donker en woedend. Rijk aan typisch Mexicaanse smaken als chipotle en ancho chili met milde tonen van oregano en komijn. Met een heerlijke zoete smaak van de tomaat en sinaasappel. Te gebruiken voor kip of varkensvlees, verdeel het in taco's en vergeet niet wat limoensap toe te voegen! Ook heerlijk met een frisse salade.
€14,95
Big Phat Greek Rub Seasoning, vol met zonnenschijn en kruiden voor de beste souflakies en ander Grieks Streetfood. Big Phat Greek Rub Seasoning, this spice seasoning was developed with inspiration from holidays in Greece, with sunshine, great seafood and night time street food. Apply rub to moist meat surface at least 1 hour prior to cooking and allow to soak in. Use olive oil & lemon juice in a zip lock bag. Our Big Phat Greek seasoning is amazing for making homemade Gyros and Souvlaki. Grilled chicken, pork or shrimp stuffed into pitas with greek salad and hot sauce......nóstima!! Apply an even coating, use at approx 3-4% meat weight. Vegan FriendlyGluten FreeContains Celery
€14,95
Dit product is ontwikkeld met inspiratie van Korean BBQ. Exotische kleuren, gedurfde en inspirerende smaken tussen Japan en China. Gebruik deze rub om gegrild vlees, gerookte runderwangetjes met peer, runderribben of kippenvleugels te maken, het is echt almachtig!
€14,95
Shoarma! Net als een burrito, goed gevulde wrap, of late night snack na een dronkenschap. Gegrilde kip of lam geserveerd meestal in een plat (pita)brood en of vergezeld van friet, een kleine frisse salade met wat knoflooksaus of hete saus. Hoe dan ook deze Shoarma is vol van smaak met de belofte van het Midden-Oosten. Specerijen uit India, Noord-Afrika en Europa botsen met elkaar met fantastische smaken. Gebruik deze rub op lamsvlees, kip, rund of kebab. Vul je pita brood met verse yoghurt, taboule en granaatappel. We give you Shawarma. Shawarma. One word, many possibilities and many spellings. So the story behind this Shawarma seasoning is simples. We lived in the Middle Eat for two years drilling for oil in the biggest dust bowl but in our exploration of the back streets and markets we uncovered the local delicacies. Shawarma! Like a burrito it's a wrap snack, stroke lunch or late night pal after an inebriation event. Grilled chicken or lamb usually served inside a flat bread, but accompanied by fries (yes chips!) and a little salad with some garlic sauce and hot sauce. Its a kebab but rolled like a burrito, its an easy to eat kebab! Does it get any better?? Anyway, our Shawarma seasoning is full of Middle Eastern promise. Spices from India, North Africa and Europe collide head on in a proliferation of tonguetastic flavours. Use this one on lamb and slow cook it for pulling, whack into a flat bread with fresh yogurt, taboule and pomegranate. Grill lamb chops or lamb shoulder kebabs and smell the air around you thick with fragrance. We give you Shawarma. Check out our epic how to vid for the Scottybab - just what Shawarma was made for!
€14,95
Een formidabele kracht! Sweet Bones and Butts botst met bacon om je de ultieme zoete rub te geven met onze ahornsuiker en dan de epische hartige hit van bacon! Deze wrijving was zo populair toen wij het op beperkte basis uitbrachten dat wij het nu aan ons kernassortiment hebben toegevoegd!!!
€14,95
In Japan houden ze ontzettend van heftige smaken, dat zie je wel in deze rub! Gember, sojasaus en sesam zorgen voor een umami bom! Waar je deze rub voor kan inzetten? Wat dacht je van heerlijke yakitori spiesen of een combinatie met gegrild varkensvlees. A great base for making super fragrant curries. With an unrivalled depth of flavour with cardamom, cinnamon Taking Inspiration from Japan. Tis is going to make some epic Grilled Chicken and Seafood with Teriyaki Flavours, or combine with honey & soy Sauce to form a ridiculously good glaze!!
€14,95
Denk aan rijke, weelderige Knoflookboter - in een wrijving! Boterachtige knoflook- en kruidenkrachten vormen een uitstekend uitgebalanceerde kruidenmix voor alles wat van knoflookboter houdt. Totdat je dit over een draaiend spitkip hebt ervaren, en dat sappige kippenvlees in de smaakvolle sappen hebt gedoopt, HEB JE NOG NIET GELEEFD IN BOTERIGE HEMEL! Heerlijk op frietjes, aardappelpartjes, kip, kalkoen, vis, maïskolven, zelfgemaakte popcorn en zelfs je kerstkalkoen - geroosterde aardappelen. Ingrediënten (Allergenen in HOOFDLETTERS & VETGEDRUKT): Zout, Boterpoeder (MELK), Knoflook, Zwarte peper, Ui, Oregano, Kurkuma, Peterselie, Majoraan, Siliciumdioxide, E621, E631 - Gluten vrij
€14,95
Deze Piri Piri rub heeft zijn roots in Brazilië: Pittige gegrilde kip, een stukje Portugees erfgoed. Een super rub voor kip en gegrilde vis!GlutenvrijBevat selderij
€14,95
Hot & Hostile Een hete rub voor vleugels of voor het toevoegen van andere rubs om ze heter en met kleur te maken!. This rub is comin in Hot & Hostile with a banging kick in the gob and a smack round the face. Alpha Oscar 1 9’er we have a situation, load the heavy weapons for a wing drop on your location!!! Heat from green jalapeño & rich roasted habanero the chilli spice hits at different levels, carried on the wings of pure flavour and backed by powerful lime. Colour from beetroot, smoked paprika and spanish paprika with added depth from onion granules, garlic and oregano. This rub delivers on flavour with a kung fu kickin. Great as a wing dust, on chicken thighs or even as a nacho powder it has hardcore tasty tendencies that will make you want to eat through the pain. Fire in the hole!!!
€14,95
The General Tex Mex BBQ Seasoning Rokerige BBQ met wat hete, scherpe chili. Ideaal op spareribs, vleugels, varkensschouder. Laat burgers en steaks zingen.
€14,95
Angus&Oink Exodust Jamaican Jerk Seasoning Een mix van kruiden, chili, specerijen die opwinding brengen met een Jamaicaanse vibratie! Geïnspireerd door streetfood van Trinidad en Jamaica. Gluten vrij!
€14,95
Char Siu of meer algemeen gespeld Char Sui (lol) brengt u kleur en een traditionele smaak van het oosten. Rijk aan gerookte paprika, traditionele specerijen uit de Chinese keuken en een paar fantastische toevoegingen om dit te laten zingen. De zoektocht naar een Chinese glazuur rub kostte ons enige tijd, spelen met verschillende ingrediënten om de diepte van de smaak en de geweldige kleur van natuurlijke bronnen en met knallende smaken te krijgen. Aanwijzingen voor het gebruik van Char Sui Seasoning: Waanzinnig lekker op een varkensvlees buikje gekookt op de BBQ of in de oven. Char Siu kippenvleugels of kippenpoten..? Wij houden het op de vleugels en de buikspek. Ook heerlijk om een beetje aan roerbakgerechten toe te voegen voor een flinke dosis Chinese smaak. Breng een gelijkmatige laag aan, gebruik ongeveer 3-6% van het vleesgewicht en bak het zo mogelijk uit de buurt van directe hitte om te veel aanbranden te voorkomen. Bewaar op een koele en droge plaats in de bijgeleverde container, houd deze afgesloten. Ingrediënten (Allergenen in HOOFDLETTERS & VET)Suiker, Zout, Rode biet, Gerookte paprika, Rode peper, Venkel, Koriander, Anijs, Kaneel, Knoflook, Kruidnagel, Peper, Citroenzuur, Xantham Gom. Smaakversterkers: E631, E621. Anti klontering: Siliciumdioxide
€14,95
Inspiratie uit Noord-Italië en een onvergetelijke steak terwijl u aan het Gardameer zit! Deze smaakmaker werkt vooral goed met Rund- en Lamsvlees. Werkwijze: Voeg A&O Italian Stallion toe aan biefstuk of lamsvlees, de rozemarijn in deze kruiden komt echt door, waardoor het een ideale match is voor deze vleessoorten. Breng het aan op een vochtig oppervlak en laat het marineren, of strooi het erover terwijl u de biefstuk braadt om lagen van smaken op te bouwen. Bovendien kunt u de snijplank kruiden terwijl u uw warme biefstuk in plakjes snijdt, smaaklaag op smaaklaag! Ingrediënten (Allergenen in HOOFDLETTERS en VET)Zout, suiker, knoflook, zwarte peper, ui, rozemarijn, venkel, citroenpoeder, laurier, rode paprika, tijm, E621, E631. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
€14,95
Mamma Mia! Een knoflook- en kruidenkruidenmengeling met Italiaanse roots. Geïnspireerd door de aroma's van de straten van Napels, denk aan versgebakken pizza, gegrilde zeevruchten besprenkeld met het sap van verse citroenen, en fruitige, pittige Italiaanse olijfolie. Het is een beetje als wat zonneschijn toevoegen, en daar kunnen we allemaal wel wat meer van gebruiken! Heerlijk om vlees, vis, garnalen of groenten te marineren voor grillen, roosteren, langzaam koken en als pizzatopping. Goed bedekken minstens 1 uur voor het koken - meng met olijfolie en wat verse citroensap, stop het in een hersluitbare zak in de koelkast en laat het zijn werk doen. Ingrediënten (Allergenen in HOOFDLETTERS & VETGEDRUKT): Zout, Suiker, Zwarte peper, Oregano, Basilicum, Citroenpoeder, Ui, Knoflook, Rode peper, Salie, Laurier, Venkel, Rozemarijn, Tomatenkorrels, Selderijzout (SELDERIJ), E621, E631. - Gluten vrij- Vegan friendly
€14,95
Moo Mami – Ultimate Grilling Power Powder Sterke Umami-smaken van shiitake, kelp, soja met ananas, chili. Voor brisket, spareribs,steaks, burgers. Een mix van specerijen, kruiden, chilipepers, zouten en umami complexiteit met Moo Mami power beef grillpoeder. Geïnspireerd door geweldige steaks en radicale brisket kookt van vlam tot diepe rook. We hebben dit geladen met mega smaak om het beste in rundvlees naar boven te brengen terwijl we een monumentale korst of schors op het rundvlees bouwen. Big Dawg BARK. De diepte van de umami komt van soja, zeewier en champignons, terwijl chipotle, ancho en mulato pepers een geweldige balans van warmte geven. Verschillende niveaus van suikers helpen absorptie in het vlees en triggeren elkaar voor maximale rub verspreiding voor wedstrijdkoks terwijl we ananas poeder hebben toegevoegd om malsheid te helpen met zijn unieke natuurlijke enzym bromeliad. Wij geven u onze geen MSG Power Grilling Powder - Moo Mami!!
€14,95
Tijdens lockdown 1 van 2020, misten we en verlangden we naar de vreemdste dingen... En zo, zie hier onze MacD Burger Saus om de afhaalmaaltijd thuis te brengen. Methode Meng 2 theelepels met 4 eetlepels mayo van goede kwaliteit en pas aan naar smaak - klaar om op hamburgers te smeren, je frietjes in te dompelen of over een gloeiend hete cheeseburgerpizza te sprenkelen. Voor extra smaak, giet er wat augurken sap uit de pot bij, we beloven je dat het de moeite waard is. We garanderen dat je ervan zult houden! Ingrediënten (Allergenen in HOOFDLETTERS & VET)Suiker, Tomatenpoeder, Boterpoeder (MELK), Dillezaadjes, Gerookte paprika, Ui, Rode paprika, Zeezout, Citroenzuur, Zwarte peper, Kurkuma, Bieslook, Mosterdpoeder (MUSTARD), E631, E621. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
€14,95
The Impressive Rooster brengt fusie aan je chicken wings met een combinatie van buffalo sriracha double punch.
€10,95
Dit product is ontwikkeld met inspiratie uit onze tijd in Thailand. Scherp met Kaffir Lime, Garnalen en Chili. Het is een exotische aanval op de zintuigen!!! Gebruik deze rub om Thaise Curry te maken, toe te voegen aan noedels of voor compleet epische kippenvleugels!!! Bevat: Vis Tarwe Selderij
€14,95
Maak kennis met El Jefe (De Baas) uit Mexico!! 🇲🇽 Met wortels in TACO'S om die Chili & Limoen SMAAK toe te voegen aan je TACO'S, NACHO'S, BURRITO'S & CHIMICHANGAS Lever een levendige en pittige smaak van pittige limoen gecombineerd met authentieke Mexicaanse chilipepers 🌶️
€14,95
Deze kruidenmix is de echte MVP in het gevogeltespel! Het raakt die smaken zo hard dat zelfs de smaakpapillen een dubbele kijk nemen! Het heeft meer ritme dan een insect dat op een drumstick jamt, en het vliegt qua smaak van de grafieken sneller dan een kip met vleugels! Breng deze kruidenmix aan op je kip en je hebt een gevederde superster.
€14,95
Koffie en bourbon? Ja! Een combinatie waar iedere koffie liefhebber zijn of haar hart sneller van gaat kloppen. De combinatie van de aromatische kruiden, espresso en een vleugje bourbon zorgt voor een unieke smaakbeleving.Hoe gebruik je deze saus? Smeer een dun laagje op je rundvlees of varkensvlees wanneer het bijna klaar is. Juist wanneer deze saus wordt verwarmd komen de aromaten goed vrij en kan je genieten van een unieke ervaring. De vraag is niet niet wanneer maar wat ga je maken met deze saus.
€10,95
Niet alleen voor cowboys.... Uit Californië, deze smaak shaker is perfect voor het maken van Ranch Dressing of een smaakmaker voor kip, garnalen of vis. Werkwijze: Voeg toe aan Botermelk of Mayo. Gebruik 2tl per 100ml en meng grondig. Voeg een scheutje augurken- of citroensap toe om te verdunnen. Maakt een epische ranch dressing voor salades, dips of smeer op bbq kip als een Alabama White Sauce. Kan ook gebruikt worden als smaakmaker voor kip, geroosterde groenten of garnalen 170g Ingrediënten (Allergenen in HOOFDLETTERS & VET)Boterpoeder (MELK), suiker, selderijzout (KELDERIJ), ui, zwarte peper, dille, knoflook, peterselie, bieslook, citroen, citroenzuur, E631, E632. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
€13,95
Inspiratie uit Indonesië en Maleisië waar spiesjes het 'GO TO' Street Food zijn. De rub is pinda vrij, maar dat merk je echt niet! Voeg voor het koken onze satékruiden toe aan het vlees met een laagje sesamolie.Kook in de oven of indirect boven de barbecue voor het beste resultaat. Lekker bij zeevruchten, kip of varkensbuik of zelfs gemengd met kokosmelk voor een saus! Het mag dan vrij van noten zijn, het zit boordevol smaak! Zonder Pinda's!
€14,95
Je zult je buik strelen van genot met de release van deze langverwachte Thaise Sweet Chilli-saus. Waan je zelf met deze authentieke saus op Koh Samui Beach met een heerlijk stuk gegrilde kip. Ingrediënten: suiker, verse pepers (24%), water, maïszetmeel, knoflook, citroengras, azijnzuur, specerijen, citroenzuur. Conserveermiddel: kaliumsorbaat.
€10,95
Gebruik Togorashi BBQ rub voor het grillen van tonijn, serieus rundvlees, wagyu, zeevruchten of Godzilla.... dit is een monumentale rub. Zodra je de pot opent zal het je neusgaten raken met een volle tsunami kracht tot aan je hoofd. Scherpe, zachte, zoute, zoete, umami sprinkles met een piek van warmte van Sancho peper. Schoonheid is het beest. De Togorashi BBQ rub is ontwikkeld met inspiratie uit Japan, waar we drie weken in Tokyo hebben doorgebracht, kokend op kleine hibachi grills. De verbazingwekkende aardsheid van diepzee smaken, octopus gefrituurde dumplings, wafer dunne reepjes van wagyu heet en snel gegaard over schroeiende kolen. Het geknetter van vlees en die verleidelijke japanse smaken, eeuwenoude puurheid. Breng de rub aan op vochtig vlees voor het bakken en laat het himalaya zeezout intrekken. Bak het vlees op middelhoog vuur en rooster de sesamzaadjes, voeg tijdens het bakken meer kruiden toe om lagen van umami smaak op te bouwen.
€14,95
Je kunt onze vrijheid afnemen, maar je zult nooit onze Iron BBQ-rub afnemen!! Nadat onze Cola BBQ-rub een enorme hit was, dachten we dat we de Schotse nationale drank een kans zouden geven met gearomatiseerd BBQ-poeder en kwamen we met deze baanbrekende rub!! Lagen van zoetheid fonkelen op de tong, bijna als een bruisend drankje. Dit geeft ribben en kip een waanzinnige kleur en balans met honingpoeder, een lichte laag chipotlepoeder en bam, je eet zoete honing-chipotle Iron Bru-gearomatiseerde vleugels, ribben en kippenbouten! Volle Kracht!! GLUTENVRIJ Ingrediënten : Suiker, Zout, Citroenzuur, Sinaasappel, Honing, Paprika, Kurkuma, Chili, Citroen, Biet, Mango, Gember, Smaakversterkers E621 & E631, Siliciumdioxide, Specerijen
€14,95
Deze rub heeft een zoete smaak met Cajun-smaken waardoor je zacht en sappig vlees krijgt.Angus en Oink zegt ...Deep South Cajun Dust - Een mix van kruiden, zout en suiker om bombastische, jazzy smaken uit het diepe zuiden toe te voegen met creoolse invloeden, geïnspireerd door barbecue, grill en langzaam koken.
€14,95
Een rub met een fascinerende levendigheid van de beste ingrediënten die we kunnen vinden. Open de pot en word getroffen door de frisheid en rijke aroma's van komijn, koriander en knoflook - de scherpte maakt de zintuigen wild met oneindige salivations. Smeer uw kip in voor de oven of de houtskoolgrill en wordt beloond met een hartige overvloed, verbazingwekkende kleuren en geuren van de tandoor. Yum! Heerlijk op lamsvlees gewikkeld in chapatis met uiensalade en granaatappelpitjes. Of meng met yoghurt en smoor op een sappige lamsschouder voor een verblijf in de rookoven of dat huishoudelijke apparaat dat ze de oven noemen... of probeer onze versie van 's lands favoriete Tandoori Kip Tikka Masala (verwissel Kip voor Paneer om het vegetarisch te maken). Ingrediënten (Allergenen in HOOFDLETTERS en VET)Zout, Suiker, Zwarte peper, Knoflook, Selderij zout, Citroen poeder, Koriander, Chili, Karwij, Ui, Rode paprika, Laurier, Basilicum, Tijm, Dille, E621, E631 Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
€14,95
EEN INDRUKWEKKENDE KRACHT - ESDOORNGLAZUUR MET ROKERIGE KNOFLOOK VOOR VIS, VARKENSVLEES & KIP. Heerlijk esdoorn glazuur met knoflook en een subtiele rooksmaak. Ideaal voor warmgerookte zalm, maar ook geweldig op kip en varkensvlees! Perfect voor: Zalm Kip Varkensvlees Glutenvrij. Suiker, Zout, Esdoornsiroop Suiker, Paprika, Gerookte Paprika, Gedroogde Ui Granulaat, Gedroogde Knoflook Granulaat, Zwarte Peper, Anatto Poeder, Sinaasappelschil Granulaat, Selderijzout (SELDERIJ), Aleppo Peper, Natuurlijke Esdoorn Aroma, Siliciumdioxide <2%.
€14,95
Gebruik dit product om Pastrami te kruiden nadat het is gepekeld met A&O Pastrami Cure.... of gebruik het om rundvlees te roken voor een waanzinnige smaak! Dit product is ontwikkeld met inspiratie uit onze tijd in NYC & heerlijke delicatessen. Scherp met jeneverbes, koriander en veel zwarte peper. Uw Reubens zal niet weten wat hem geraakt heeft!!! Geschikt voor Veganisten Glutenvrij
€14,95
Rootin Tootin Red Cajun Seasoning is ontwikkeld met inspiratie uit Louisiana en de Bayou, het is geweldig wanneer het gebruikt wordt voor zwartgeblakerde vis, heerlijke kippendijen, Dirty Rice...... Gebruik Rootin Tootin Red Cajun Seasoning om vlees of groenten te marineren voor grillen, roosteren of langzaam garen. Breng de kruiden aan op vochtig vlees of groente minstens 1 uur voor het koken en laat het intrekken, gebruik wat olijfolie indien nodig. Indien mogelijk niet op direct vuur laten garen om te voorkomen dat het vlees te dichtschroeit. Deze rub kan gebruikt worden voor BBQ, roken of in de oven. Het is een geweldige toevoeging aan cajun gerechten zoals Dirty Rice of Gumbo en maakt een bombastisch fantastische Fried Chicken Seasoning. Breng een gelijkmatige laag aan, ongeveer 3-5% van het vleesgewicht. Heerlijk op Kip, Zeevruchten, Varkensvlees & GroentenGlutenvrijVeganistisch VriendelijkBevat selderij
€14,95
Ontwikkeld dankzij inspiratie van onze reizen, dit is een traditionele specerij uit Noord-Afrika, en in het bijzonder Marokko. Je vindt deze geweldige smaak in Noord-Afrikaanse straatvoeding, BBQ, en wordt ook veel gebruikt in gerechten door thuiskoks. Er zijn zoveel manieren om van deze kruidenmix te genieten, van kip en zeevruchten tot flatbreads en salades. We vinden het zelfs heerlijk om het over gebakken eieren te strooien of in een shakshuka te gebruiken. Breng een gelijkmatige laag aan, gebruik ongeveer 3-5% van het vleesgewicht. Breng de rub aan op een vochtige oppervlakte minstens 1 uur voor het koken en laat het intrekken. Kan ook gemengd worden met olijfolie en citroensap om een pasta te vormen. Voeg toe aan tajinegerechten voor geweldige lams- en groentegerechten. Geweldig voor gegrilde kebabs of langzaam koken! GLUTENVRIJ & VEGAN Ingrediënten : Zout, Suiker, Komijn, Koriander, Knoflook, Citroenpoeder, Ui, Karwij, Rode paprika, Korianderblad, Selderijzout (SELDERIJ), Gerookte paprika, Chili, Citroenzuur.
€14,95
Rampant Angus is een Scotch Bonnet ketchup is onze kenmerkende saus en waar het allemaal begon. Zoeken naar de beste saus, leidde ons tot het verzinnen van deze warme, zoete en mosterdachtige prachtige ketchup om smaakpapillen tevreden te stellen en allerlei soorten voedsel op te fleuren. Geweldig met worstjes, op hamburgers of op een broodje kaas! Kan sporen van noten, zaden en soja bevatten.
€10,95
Do you noodle??Super excited om eindelijk samen te werken met mijn mentor en oprichten van Angus & Oink, Scott, en mijn eigen Noodle seasoning te creëren. De inspiratie om deze Tom Yum Noodle/Broth-smaakmaker te maken komt uit mijn tijd tijdens het backpacken in Thailand. Alleen water toevoegen en BANG! Met de beste ingrediënten is deze zeer hete en zure Tom Yum Noodle Broth seasoning gemaakt! Ingredients (Allergens in CAPS & BOLD)Sugar, Tomato Powder, Salt, Chilli Flakes, Lemon Grass, Garlic, Lime Powder, Tamari SOY Sauce, Paprika, Onion, E621, Forrest Pepper, shrimp Powder (FISH), Cayenne, Galangal, Xantham Gum, E631, Coriander leaf, Butter powder (MILK).
€16,95
Meld je aan voor onze mailing en ontvang €5 korting op jouw eerste bestelling!